لحظه لحظه زندگی با کسی که نیست!!!(کمک فوری)
سلام دوستان...
راستش نمیدونم چطور از مشکلم بگم...اما امیدوارم کمکم کنید...
من 21 سالمه...بعد از یک مشکل عاطفی که واسم پیش اومد هنوز نتونستم فراموشش کنم من چند ماه طول کشید تا بش علاقه مند شدم اما بعد از جدایی نتونستم فراموشش کنم حس میکنم علاقم بش روز به روز بیشتر میشه دلنگیم بیشتر میشه...:302: میشه گفت 24 ساعت بش فک میکم در حالی که نیست. زندگیم یه جور مختل شده...:302::302: به نظرتون من چیکار کنم میترسم افسرده شم!!!!!!!:325::316:
RE: لحظه لحظه زندگی با کسی که نیست!!!(کمک فوری)
سلام دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی؟کی با هم اشنا شدین ؟از علاقت خبر داشت؟چی شد که ترکت کرد؟
سلام دوست عزیز خانومه نازلین بیشتر توضیح بدین لطفا ممنون..
جریان من تو تاپیکهای قبلیم هست اما بازم چشم:)
من حدود 6 ماه پیش با یکی از همکلاسیام آشنا شدم البته آشنایی از دور تا این که کم کم بش علاقه مند شدم حدود چند ماه بعد برای ازدواج رابطه ما شکل گرفت حدود دو ماه(اون کاملا احساسی و من نه!)اما بش علاقه مند شدم تا اینکه دو ماه از آشنامیون که گذشت گفت شرایط ازدواج نداره و همه چی تمام شد:302: از اون ماجرا دو ماه میگذره ولی من اصلا نتونستم فراموشش کنم:302::325::325:
بعضی وقتا حس میکنم افسرده شدم!وقتی اینجام کمی اروم میشم به خاطر همدردی دوستای عزیز اینجا...بازم من تنها نزارید:302:
نازلين جون خودت نميدوني چرا رفت
[quote=گلنوش67]
نازلين جون خودت نميدوني چرا رفت
[/quoteنه من که دقیق نفهمیدم فقط گفت چوم ایندش مشخص نیست نمیتونه ادامه بده:302: چیزی که اذیتم میکنه اینه که من هنوز دوسش دارم و بش همیشششششششششه فکر میکنم :302: خسته شدم
نظر خودت چيه واقعا شرايط نداشت يا فكر ميكني بهانه اورد؟ بشين و خوب فكر كن
دوست عزیزم من تاحدودی دلایلشو قبول داشتم اما خب این چیزی که مهم حال الان من بی انگیزگی زندگی رو هوا بی حوصلگی و...:302: راستش من میخوام محکم تر باشم زندگی پر از مشکل و نرسیدن هاست البته شایدم من بهش رسیدم ولی خب باید تا اون موقع زندگی کرد از خودم خستم:(
کسی نیست به من کمک کنه؟!!!!!!!:((:302:
سلام
گویا موضوع شما تکراری است !:305:
اما خوب شما می تونید با ایجاد شرایط بهتر در زندگی خودتون خط فکری اشتباهی رو که دنبال می کردید رو عوض کنید.
دنبال راهنمایی خاصی نباشید ؛ این خود شما هستید که باید به خودتون کمک کنید .
سعی کنید ورزش کنید .
موفق خواهید بود :72: