RE: مهریه باید چه قدر باشه؟
سلام،
این تاپیک ها رو مطالعه کنید:
پذیرش مهریه سنگین: اثبات عشق یا اثبات حماقت
مبلغ مهریه چقدر باید باشه؟
مهریه
همچنین اگر در قسمت جستجو مهریه رو جستجو کنید، کلی تاپیک پیدا می کنید.
عزیزم خودت دوست داری مهریت زیاد باشه پس کم نزن چون بعدا ممکنه سر هر چیزی این خاطره یادت بیاد که مهریه ای که میخواستم نشد
مهریه زیاد خوب نیست اما خیلی از علما هم میگن مهریه کم هم خوب نیست زن احساس بی ارزشی میکنه برای آیندتم بهتره که ترس نداشته باشی بخواد طلاقت بده خیلی ها مهریه کم زدن همسرشون راحت طلاقشون داد بعد از کلی سختی و زندگی مشترک این منصفانه نبود
به نظرم بین 300 تا 800
14 تا خیلی کمه:43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdam 96
مهریه زیاد خوب نیست اما خیلی از علما هم میگن مهریه کم هم خوب نیست زن احساس بی ارزشی میکنه :43:
من وقتی اینو بهش می گم می گه تو خودتو یه کالا می دونی که ارزشت اندازه ی چند تا سکه است و می خوای اینطوری خودتو معامله کنی!
ضمنا زن برادر ایشون مهریه اش 5 تا سکه بوده که خودش اینطوری می خواسته ولی من نمی خوام. هر وقتم می گم اصلا اون دیپلمه من دکترم باید مهریه ام زیاد باشه ناراحت می شه
میزان تحصیلات چه ربطی به میزان مهریه داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
میزان تحصیلات چه ربطی به میزان مهریه داره؟
خوب اصولا هر چه موقعیت آدم بهتر باشه توقعاتشم باید بیشتر باشه
نه بایدی داره نه اصولی،یه دختر بی سوادم می تونه توقعاتش بالا باشه.شما فعلن فکر ازدواجو از سرت بیرون کن با این
طرز فکر به مشکل بر می خوری.
سلام
شما قصد تشکیل زندگی دارید؟ میخواهید با مرد مورد علاقه خودتان مستقل شوید و فقط به خاطر هم و وجود هم شریک زندگی همدیگر شوید ؟ یا اینکه میخواهید به همه اطرافیان بگوید اینقدر مهریه دارم؛این سطح مدرک دارم،این فلان این بهمان؟
شما برای خودتان تحصیل کرده اید،کسی نیامد به شما بگوید دکتر بشو مهریه بالا حق توئه؟! جدا" از یک فرد تحصیل کرده بعید است
اگر توقع شما بالاست و این آقا چنان نیست که شما میخواهید،جلو ضرر را هر کجا بگیری منفعت است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نه بایدی داره نه اصولی،یه دختر بی سوادم می تونه توقعاتش بالا باشه.شما فعلن فکر ازدواجو از سرت بیرون کن با این
طرز فکر به مشکل بر می خوری.
جناب فرهنگ محترم
من تاپیک های زیادی رو مطالعه کردم و متوجه شدم که شما واقعا آدم بدبینی هستی. بیشتر مواقع هم راهنماییتون تموم کردن یه رابطه و این حرفا بوده!!!
خوب من دلایل کافی برای ازدواج کردن با اون آقا دارم و ایشون هم. اما تو خانواده ما رسمه همه مهریه شون زیاده. اکثرا 1000 تا می زنن. من یه جورایی تو کل خانواده گل سر سبدم:311: و همه منتظرن ببینن با کی ازدواج می کنم و چه مراسمی می گیرم و ... تازه تو این مدتم که با این خواستگارم در ارتباطم هر کی بهم می رسه میگه نکنه از چیزی بگذری و کوتاه بیای آخه تو از همه نظر ایده آلی باید ازدواجت ایده آل باشه!
اصلا یه چیزی رو نمی فهمم وقتی این آقا روزی هزار بار به من میگه عاشقمه چرا مهریه رو قبول نمی کنه؟
دوست عزیز این تالار یک مکان عمومی است ،و شما در یک انجمن عمومی که هر عضو نظر خود را بیان میکند؛درخواست راهنمای کرده اید، پس باید منتظر شنیدن هر نوع نظری باشید البته نظراتی که موجب تخریب نشود، شما اگر نظر عضوی را نمیپسندید به دلایل بالا لازم نیست از ایشان به این شیوه انتقاد کنید.
مهریه نه ضامن خوشبختی بوده و نه حتی ضامن و اعتباری جهت جلوگیری از چیزهای که یک ززن از آن می ترسد یا او را می ترسانند، مهم هدف و نیت شما از ازدواج است