یه مشکل عجیب که دیوونم کرده...
سلام دوستان من تازه با سایتتون آشنا شدم.
من یه مشکلی پیدا کردم که این مدت تمام آرامش از من گرفته تو رو خدا کمک کنید...
چند وقت که من نسبت به همه بدبین شدم مثلا دیگه نمیتونم چت کنم حتی علمی و کاملا رسمی همش فکر میکنم ممکنه بخواد ازم سواستفاه کنه یا شاید اشنا باشه بخواد اذیتم کنه... :163:و خیلی چیزای دیگه...حتی نمیتونم با فرد مورد علاقم صحبت کنم اس ام اس بدم همش فکر میکنم نکنه قصدش بد نکنه همونی نیس که میگه تا میخوام بش اس ام اس بدم همه فکرای بد میاد سراغم نکن
مثلا نکنه یکی داره از اطلاعات موبایلم اس ام اسام سواستفاده میکنه و کلی از این فکرا...خلاصه اینکه کلی از این فکرا که آرامش ازم گرفته و سبب شده حتی اونی که دوسش دارم برنجونم:302::302:
RE: یه مشکل عجیب که دیوونم کرده...
سلام به همدردی خوش امدی
شما که قبلا بدبین نبودید درسته ؟؟
توضیح میدید که چه اتفاقی افتاده و یا چی شده که اینگونه تغییر رفتار دادید ؟؟
سلام نسیم و خوش اومدی :72:
عزیزم در روابط اینگونه که شما الان دچار بدبینی شده ای، اتفاقا تا حدود زیادی بدبینی لازم است و باعث میشه دچار ضربه های عاطفی نشوی.
شما سعی کن نوع گفتگوهات در دنیای مجازی به گونه ای باشه که حتی اگه یکی از دوستان و آشناهاهیت هم طرف گفتگویت بود، باز حرفی نگفته باشی که شرمندگی برایت به دنبال داشته باشد.
اصل چت کردن که ناپسند نیست نوع آنست که آنرا زشت یا زیبا می کند.
در مورد اس ام اس هم نمی دانم ایا کسی که دوستش داری چه نسبتی با تو دارد. اگر فقط دوست هستید و به دور از اطلاع خانواده هاست، پس همان بهتر که بسیار محتاط باشی و چه بهتر که این رابطه را قطع کنی تا زمانیکه زیر نظر خانواده ها شکل بگیرد.
سلام نسیم و خوش اومدی :72:
عزیزم در روابط اینگونه که شما الان دچار بدبینی شده ای، اتفاقا تا حدود زیادی بدبینی لازم است و باعث میشه دچار ضربه های عاطفی نشوی.
شما سعی کن نوع گفتگوهات در دنیای مجازی به گونه ای باشه که حتی اگه یکی از دوستان و آشناهاهیت هم طرف گفتگویت بود، باز حرفی نگفته باشی که شرمندگی برایت به دنبال داشته باشد.
اصل چت کردن که ناپسند نیست نوع آنست که آنرا زشت یا زیبا می کند.
در مورد اس ام اس هم نمی دانم ایا کسی که دوستش داری چه نسبتی با تو دارد. اگر فقط دوست هستید و به دور از اطلاع خانواده هاست، پس همان بهتر که بسیار محتاط باشی و چه بهتر که این رابطه را قطع کنی تا زمانیکه زیر نظر خانواده ها شکل بگیرد.
اقا رضا نه قبلا تا این حد نبود
blue sky جان من کلی گفتم چت هم منظورم در رابطه با رشتم بود کلا نسبت به همه بدبین شدم
چرا کسی کمک نمیکنه؟!!!:302::302::302::316::316::302::32 5::325::325:
به همدردی خوش امدی عزیزم
تو این سایت می تونی مطالب زیادی در مورد بدبینی با یک جستجو بدست بیاری پ. در اونها راه حلهای درمان هم داده شده مثلا :
بدبینی و درمان ان:
http://www.hamdardi.net/thread-257.html
در ضمن بعضی اوقات ادم باید بدبین باشد. مثلا در موقع سوار شدن در ماشین یک غریبه در شب. و یا .... و گاهی اوقات انسان باید خوشبین باشد مثل صحبت با خواهر یا همسرو .... و گاهی اوقات حالت میانه. برای تشخیص این موضوع هم نیاز هست به موقعیت و خطرهایی که ممکنه براتون پیش بیاد فکر کنید.
سلام دوست عزیز.
میشه مرز این شکاکیت رو روشن کنید. مثلا فقط نسبت به جنس مخالف این حس رو دارید یا نسبت به همه؟ آیا این احساس براتون پیش میاد که اطرافیان، همه، قصد آزار شما رو دارند؟ همه حرفها در جهت رنجاندن شماست و هیچ کس صلاح شما رو نمیخواد؟
لطفا به سوالات من دقیق و کامل جواب بدین. در صورت امکان مثال هم بزنید. ممنون.
مرسی deljoo عزیزم:43:
shabe barooni عزیز:بله این مشکل در مورد جنس مخالف هست و مخصوصا دنیای اینترنت و موبایل و ... حس میکنم قصد ازار و بردن آبروم دارن!!!!!!!!!!!!!!بعضی وقتا فکر میکنم چون من خیلی رو مساله آبروم و شخصیتم تو اجتماع حساسم این مشکل واسم پیش اوده:302: کلا به هیچ کس نمیتونم اعتماد کنم!
دوست خوبم بهتره شما به یه روانشناس مراجعه کنید، چون شاید مشکل شما جدی تر از اونی باشه که به نظر میاد.
چنین رفتارهایی در بیماری پارانوئید دیده میشه و چون اختلال پارانوئید از ابتدای جوانی شروع میشه، اگر از شرایط زیر 4 تاشو دارید، لازمه حتما مراجعه کنید.
اگر:
1. بدون دلیل کافی ظن میبرید که دیگران از شما سوء استفاده میکنند یا فریبتون میدن.
2. بدون دلیل کافی وفاداری و قابل اعتماد بودن دوستان و بستگان خود را مورد سؤال قرار میدین.
3. در اعتماد به دیگران تردید دارید، چون میترسید از اطلاعات شما بر علیه خودتون استفاده شه.
4. در اتفاقات و اشارات خوشایند ، معانی تهدید کننده و تحقیرآمیز میبینید.
5. مدام کینه میورزید، یعنی تحقیر ، اهانت و بی اعتنایی را نمیبخشید.
6. گمان میکنید رفتار و شخصیتتون مورد حمله دیگرانه .
7. نسبت به فرد مورد علاقه تون سوء ظن مکرر و بدون پایه دارید.
[quote=shabe barooni]
دوست خوبم بهتره شما به یه روانشناس مراجعه کنید، چون شاید مشکل شما جدی تر از اونی باشه که به نظر میاد.
چنین رفتارهایی در بیماری پارانوئید دیده میشه و چون اختلال پارانوئید از ابتدای جوانی شروع میشه، اگر از شرایط زیر 4 تاشو دارید، لازمه حتما مراجعه کنید.
اگر:
1. بدون دلیل کافی ظن میبرید که دیگران از شما سوء استفاده میکنند یا فریبتون میدن.
2. بدون دلیل کافی وفاداری و قابل اعتماد بودن دوستان و بستگان خود را مورد سؤال قرار color=#Fcolor]
3. در اعتماد به دیگران تردید دارید، چون میترسید از اطلاعات شما بر علیه خودتون استفاده شه.
4. در اتفاقات و اشارات خوشایند ، معانی تهدید کننده و تحقیرآمیز میبینید.
5. مدام کینه میورزید، یعنی تحقیر ، اهانت و بی اعتنایی را نمیبخشید.
6. گمان میکنید رفتار و شخصیتتون مورد حمله دیگرانه .
7. نسبت به فرد مورد علاقه تون سوء ظن مکرر و بدون پایه دارید.
[/q
مورد1.2.4.5 در مورد من صدق نمیکنه!
اما مورد3 6 بله ...7 هم گاهی اوقات خیلی میاد سراغم!
البته فکر میکنم بدلیل مشکلی باشه که قبلا در اینترنت واسم پیش اومد!نمیدونم برای رهایی از این فکرا باید چیکار کنم؟ایا واقعا این همه بدبینی نیاز؟!
:325::302::325::325:
:325::302::325::325: