RE: تک فرزندی خوب یا بد؟!
موضوع عالی و مفید بود موفق وشاد باشید
بسیار عالی بود
من خودم یه پسر دارم که امسال می ره اول
برای مواجه نشدن با این مشکلات سعی کردم بخشی از این موارد رو خودم به عهده بگیرم مثلا همبازی شدن و حتی گاهی موضوعاتی رو برای پسرم به وجود میارم تا مجبور بشه بخواد از حق خودش دفاع کنه و خوشبختانه تا حدودی هم موفق بودم.
مثلا وقتی پارک می ریم می بینم در مرحله اول سعی می کنه با بقیه با صلح و آرامش رفتار کنه ولی دیگه از مرحله ای که حس می کنه داره حقوقش رو از دست می ده خیلی جدی با دیگران رفتار می کنه.
در مدرسه هم نسبتا در این مورد موفق بوده.
منظورم اینه که در موارد تک فرزند نقش والدین خیلی پررنگ تر می شه و باید بدونن چگونه باید کمبودهای احتمالی رو در حد امکان جبران کنن.
تک فرزندی خوبه يا بد ؟ من يه دختر 6 ساله دارم همسرم می گه همين يکی کافيه ولی خودم مردد هستم که آينده اين بچه چی ميشه
با اين خرج و مخارج زندگي همين يكي هم زياديه
تک فرزندی بد است و این در صورت سترون(عقیم) نبودن زوجین است.npm گامی،بنده سخن را نمی توانم بپذیرم،زیرا باید هر مرد و زنی خود را برای مشکلات اقصادی زندگی مشترک آماده کرده و پیش از ازدواج به مراحلی از ثبات اقتصادی رسیده باشند،در غیر این صورت اصلاً ازدواج کردن درست نیست،چه برسد به بچه دار شدن؛
افزون بر آن،سختبه این مورد باور دارم که اگر فرزند دوم داشتن با اندیشه و برنامه ریزی همراه گردد،خود هستی و بودن این بچه،نیروهایی را در جهان هستی برای تأمین معاش او بکار می اندازد که مددکار والدین اویند و خدا هم که همواره هست و توکل بر او باید در وجود همه ما باشد.
به نظر من به جز مواردی که مربوط به همبازی و دعوا و اینجور چیزا میشه، بقیه مسائلی که در مورد تک فرزند بودن گفته شد، شامل حال فرزندان آخر خانواده هم میشه، اونها هم معمولا مورد حمایت تمام اعضای خانواده هستن و بیشتر مورد توجه قرار دارن.. در مورد همبازی داشتن هم درسته، در این صورت کاری که گلپر می کنه می تونه خوب باشه و بردن بچه ها به مکانهای بازی عمومی می تونه کمی این مشکلات رو حل کنه.
به هر حال تربیت بچه خیلی مهم تر از خرج و مخارجش هست. من نه به خاطر خرج زیادش که به خاطر تربیت کردنش با یه بچه موافقم. تازه اونم وقتی که کاملا آمادگی داشته باشیم (هم روحی، هم مادی).
من با تک فرزندی موافق نیستم.با توجه به تجربیاتی که خودم داشته ام، فرزند حداقل 2 وحداکثر 3 تا باید باشد. چرا که تربیت و پرورش صحیح کودک در کنار خواهر و یا برادر دیگرش خیلی خیلی راحت تر می باشد.
ولی به نظر من تک فرزندی بودن امکانات زیادتری میتوانند بدست بیاورند و همچنین محبت بیشتری را بدست بیاورند
درود به همه.این موضوع یکی از بزرگترین چالشهای امروز جامعه ماست که باید اینطور نتیجه بگیریم که خیلی هم مهمه چون آینده بسیاری از مسائل جامعه به اموزش خانواده ها در این موردبستگی داره مثل آینده:روابط ازدواج با تمام جزییاتش-مدیریت ها با تمام زیر شاخه هاش و...........
تجربه های شخصی خودم ونظراتی که جمع آوری کردم چون در برهه ای از زمان خودم هم باید تکلیفم رو با این موضوع مشخص می کردم:
-دسته ای از خانواده ها با این توجیه در مورد فرزند دوم اقدام می کنند که وحشت تنها ماندن فرزندانشان در آینده را از بین ببرندو متاسفانه به خیلی چیزها ی دیگه فکر نمی کنند ودر آینده
به مشکلاتی از این قبیل گرفتار میشوند:
*انقدر از فرزند اول غافل میشن که طفل بیچاره تبدیل میشه به مجموعه ای ازمشکلات روحی وروانی وچون این اقدام معمولا"مقارن زمان رفتن بچه ها به دوره ها ی ییش دبستانی ودبستان اتفاق می افته باعث احساس تنهایی بچه ومعلق بودنش در فضای جدید میشه.
*انقدر افراطها وتفریطها را در مورد کودکان اعمال می کنند که عملا"موجب نفرت فرزند اول از دومی میشه.که گاهی متاسفانه بدل به عقده ای میشه که در بزرگسالی کار دست بچه ها میده.
*گاهی هم متاسفانه فرزند اول اعتمادش رو به والدین از دست میده ووالدین به دلیل دل مشغولیهای فراوان عصر حاضر یهو به خودشون میان و می بینند که فرزندشون پناه به کانون های دیگه مثل دوستان پدربزرگها ومادربزرگها وافراد دیگر فامیل بردندو این وسط معلوم نیست که همه خیر بچه را بخوان.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مقابل خانواده های تک فرزند هم یه جورای دیگه باعث عذاب بچه میشن :
*انقدر بیخود به پروپای بچه می پیچند که تمام اعتماد به نفس وبردار رشدش رو زیر سوال می برن.
*با محبت های افراطی باعث بی مسئولیت شدن وخودخواه بار آمدن بچه می شوند غافل از اینکه این کودک زمانی پدر یا مادر این جامعه خواهد بود.
*بدون در نظر گرفتن آینده بچه تقریبا"فکر می کنند اسباب بازی پیدا کردند واون متعلق به دنیای اسباب بازیهاست پس اتاقش رو تبدیل به فروشگاهی می کنند که گاها"بیش از نیمی از اون وسائل حتی به دردش هم نمی خوره و باعث میشن خواسته های بیهوده بچه با خودش بزرگ بشن غافل از اینکه ممکنه روزی برسه که توانایی برآورده کردنش رو نداشته باشن
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
بیایید به تربیت کودکانمان بیش از هر چیز اهمیت بدهیم.
تحمل روزهای سخت زندگی را با آموزش قناعت وجلوگیری از بریزوبپاش برای دلبندانمون میسر کنیم که ملت مصرف کننده همیشه بازنده بودند به اونها ساختن یاد بدیم.
با رعایت حقوق دیگران و احترام به همنوع وجامعه را اد بگیرن تا وارث جامعه ای لجام گسیخته وناامن که ما با تربیت غلط امروز برشون به یادگار خواهیم گذاشت نباشن.
حالا اگه توانایی این کار رو در خودمون می بینیم سراغش بریم اگر نه انتقاد آینده گان رو متوجه خودمون نکنیم که زندگی آینده با امروز خیلی تفاوت خواهد داشت.
دیگه وقتی نتونیم درست تربیت کنیم تعداد چه فرقی میکنه که چند تا باشه یا جنسش چی باشه ؟؟؟؟؟؟
در جلسه ای در مدرسه پسرم مادری دیپلمه وخانه دار می گفت که پسر 7سالش بهش گفته :شما خیلی بی سوادی اصلا"هیچی از کامپیوتر سرت نمیشه.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
بیائیدبیشتر وبهتر یاد بگیریم تا یهتر یاد بدهیم.