بدترین و بهترین حرفی که از همسرتون شنیدید بگید
سلام دوستان عزیزم
آدمها خیلی عجیبن عجیبترینشونم زنهان:311:
گاهی تو دعوا آدما یه چیزایی میگن که با هیچ کاری نمیشه درستش کرد چون شده اونچه که نباید میشده تجربتونو بگید از کدوم حرف همسرتون قلبتون شکست؟
گاهی تو شرایط خاص حرکات یا جملاتی رو از همسرمون میبینیمو میشنویم که اگه بجاش 1میلیارد به ما بدن خوشی اون کارو نداره اون چی بوده؟
تجربتونو بگید تا همه یاد بگیریم چی بگیم که همسرمون تا عرش بره و چی نگیم که به ذلت نیافته:104::72::72::72::72::72::72::72::72:
RE: بدترین و بهترین حرفی که از همسرتون شنیدید بگید
یا همه بی تجربن یا روشون نمیشه بگن:311:
خودم شروع میکنم بهترین جمله ای که تا الان یادمه: رفته بودیم محلات منم شیطون:311: هی میرفتم جاهای دور گلخونه هارو ببینم شوهرم هی میومد دنبالم من بازم میخواستم برم گفت نرو اونطرف خطرناکه گوش نمیدادم که سرم داد زد دیوونه نمیفهمی نگرانتم :43:منم خجالت کشیدم اونم شروع کرد به عذرخواهی
بدترین چیزی که منو ازش ناراحت خواهد کرد انشالله که واسه هیچکی رخ نده اینه که ببینم سرم هوو بیاره:302: حتما میکشمش:227:
بهترین : میمرم برات:43:
بدترین : می کشمت:311:
همدم عزیز
لابد منظورتون حرف زدن از هووووووه دیگه ؟!
واقعا اینم تجربه میخواد؟؟؟؟!!! :199: ،
دو کلمه خیلی ساده معجزه می کنه:
دوستت دارم
baby عزیز مرسی که جواب دادی:43:
ولی دوست دارم رو من زیاد شنیدم واسم جذابیت نداره :163:
دنبال یه چیز باحالترم اینه که تجربه میخواد عزیزم:104:
موبایلم که خاموشه کار و زندگیش را ول میکنه و دنبال من میگرده و با عصبانیت میگه آخه نمیفهمی من چه حال و روزی میشم وقتی ازت خبر ندارم همش استرس میگیرم:43:
یا وقتی بهش زنگ نمیزنم (آخه اوایل ازدواج همش بهش زنگ میزدم و خیلی چکش میکردم)حالا که بی خیال شدم
خودش زنگ میزنه میگه خانووووم نمیخوای یه احوالی از ما بپرسی:310:
بدترینش هم این بوده:تو چرا نمیخوای لاغر بشی؟من به همکارم(که خانم بوده)شکلات تعارف کردم نخورده گفته چاق میشم و نخورده تازه شوهر هم نکرده شما خانمها تا مجردین به خودتون میرسین بعد که خرتون از پل گذشت خودتونو ول میکنید:320::97:
یه چیزی که تو خونه خراب میشه یا بچه میشکنه میاد و با عصبانیت میگه تو باید چهار چشمت به اینا باشه منم میگم بابا من داشتم ظرف میشستم یا غذا میپختم یا...بابا منم آدمم میخوام یکم به حال خودم باشم از بیست و چهار ساعت دو ساعتش مال خودمه که تو اون دو ساعت وروجک همه خونه را به هم میریزه ولی مگه به خرج این شوشو میره:223:
آقایون هم بیان بگن از کدوم حرف کیفور شدن که به بقیه همجنساشون بگیم تا اونا هم کیفور بشن:43:
[color=#800080]چی نگیم که یه وقت فیلاشون یاد هندوستان نکنه[/:color]
شوخی کردم به دل نگیرید ولی نظر بدید
من چیزی که به شوشو میگم و خیلی خوشش میاد اینه
عزیییییزم (با احساس باید ی را بکشی عزیــــــــــــــــــــــ ــــــــــزم)
عزِِِِیــــــــــــــــــ ـــــزم خسته نباشی
عزیــــــــــــــــــــــ ــــزم دوست دارم
یا مثلا وقتایی که یه چیز کوچیکی برای خونه میخره یا واسه من یا سورپرایز میکنه
عزیــــــــــــــزم مرسی خیلی قشنگه
بعد هم خودت را مموش کنی و لوس کنی
ههههههههههههههققققققققققق حالم بد شد الانه که بالا بیارم:300:
آخه الان فعلا رو مود رمانتیکش نبیده بیدم
فقط چون همدم سوال کرده بود (چشمک)
همدم تازه ازدواج کردی ؟
درست حدس زدم برای همین هم این سوالات را پرسیدی
ببین هر مردی یه جوریه همه مردا به یک جمله و یا یک نوع خاص محبت یک جور جواب نمیدن
با گذر زندگی قلق شوهرت دستت میاد
یه چیزی حدود هفت سال اول زندگی ممکنه هنوز چم و خم زندگی دستتون نباشه بعدش درست میشه خیلیها هم زودتر به این نتیجه میرسند بستگی به تفاهم داره
سلام
دوستان من تازه عضو شدم امیدوارم که جای اشتباهی پست نذاشته باشم.اگه اجازه بدین من هم نظرم
رو بگم.
با اجازه:
حرف دلنشین :راستش چیزی که واقعا خوشحالم کنه نشنیدم:162:
حرف دلخراش دهنده:تو باعث شدی من به جایی نرسم:320:
سلام مامان پری عزیز خوش اومدی به تالار:43:
انشالله اینقدر حرف دلنشین بزنه که ندونی کدومو بگی:227:
سلام همدم جان ممنون از خوش آمد گوییت ،راستش از وقتی این تالار رو دیدم زوم کردم رو همسری ببینم چی میگه دلم غنج بزنه
:228: