دوستان لطفا راهنمایی کنید
با سلام خدمت دوستان
من حدود 5 ماهه که با خانمی آشنا شدم و در عرض این 5 ماه هر جوری که می شد شناختمو نسبت به ایشون بالا بردم و فهمیدم که این شخص برای ازدواج مناسبه!
موضوعو با خونواده درمیون گذاشتم و اونا هم از شخص خوششون اومد
فقط یه چیزی هست این وسط که منو نگران میکنه!
اونم اینه که این شخص مثلا جلوی بعضی از فامیلهاش روسری سر نمیکنه و این یکم واسه خونواده من تعریف نشده است!؟
حالا میخوام بدونم چکار میشه کرد؟
آیا معضل بزرگیه؟
RE: دوستان لطفا راهنمایی کنید
سلام
به نظرم با ایشون حرف بزنید اگه واقعا شمارو دوست داشته باشه............
تغییر میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فریا59
سلام
به نظرم با ایشون حرف بزنید اگه واقعا شمارو دوست داشته باشه............
تغییر میکنه
خیلی ممنون از پاسختون! نمیدونم قبول میکنه و اینکه ممکنه این تغییر باعث بشه اون شخص دچار سرخوردگی بشه! درسته؟!
دوست عزيز بزرگترين اشتباه در مسير ازدواج اينه كه فكر كني ميتوني همسرت رو طوري كه ميخواي تغيير بدي....اگه ميتوني همين جور كه هست انتخابش كن و اگه برات قابل تحمل نيست از خيرش بگذر...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط homan021
با سلام خدمت دوستان
من حدود 5 ماهه که با خانمی آشنا شدم و در عرض این 5 ماه هر جوری که می شد شناختمو نسبت به ایشون بالا بردم و فهمیدم که این شخص برای ازدواج مناسبه!
موضوعو با خونواده درمیون گذاشتم و اونا هم از شخص خوششون اومد
فقط یه چیزی هست این وسط که منو نگران میکنه!
اونم اینه که این شخص مثلا جلوی بعضی از فامیلهاش روسری سر نمیکنه و این یکم واسه خونواده من تعریف نشده است!؟حالا میخوام بدونم چکار میشه کرد؟
آیا معضل بزرگیه؟
ميشه دقيقا بگيد كه خودتون با اين موضوع مشكل داريد يا خانوادتون؟؟؟
به نظرم معظل بزرگی نیست.......
خودت رونگران نکن
من هم یکی از این موارد را در فامیل داشتیم.که با توافق دوطرف حل شد...
شماهم میتونید حلش کنید.:310:
من فکر می کنم این مسئله باید قبل از ازدواج حل بشود.
اول شما باید ببینی می توانی با بی حجابی همسرت کنار بیایی یا خیر.
اگر دیدی نمی توانی، پس باید با او راجع به این مسئله صحبت کنی و ببینی با هم به توافق می رسید یا نه.
به نظر من این درست نیست که همینطوری ازدواج کنید تا ببینید چه می شود!
اگر این مسئله باعث آزار شما بشود، خیلی زود شروع می کنید او رو تحت فشار قرار بدهید تا روسری سرش کند.
او هم یا ضد شما جبهه می گیرد، یا از روی اجبار روسری سر می کند.
دوباره از طرف دیگر برخورد خانواده اش مهم هست که چطور با این مسئله کنار می آیند.
ولی این عمل با رضایت او نخواهد بود.
یک مشکل شبیه همین مشکل شما قبلاً داشتیم. دختر خانم می گفت دخترهای فامیل جلوی فامیل با حجاب نیستند و اگر من بخواهم حجاب بگذارم، مسخره ام می کنند و یا باید کلی سوال جواب بدم.
کاری به درستی و غلطی این مسائل نداریم. ولی مسئله اینجاست که این تفاوت فرهنگی بین عروس و داماد احتمالاً باعث ایجاد اختلاف بین خودشون و بین خانواده ها می شود.
به هر حال این شما هستی که باید ببینی این اختلاف فرهنگی در چه حد هست. اگر مثلاً خانواده شما خیلی مسئله حجاب برایشون مهم باشه، بعد خانم شما رو بی حجاب ببینند، چه عکس العملی نشون می دهند؟
یا اگر خانم شما بخواهد حجاب بگذارد، آیا خانواده اش می پذیرند؟
در مجموع اگر می بینید حجاب برای شما خیلی مهم هست، با او صحبت کنید. ببینید آیا او حاضر هست به میل خودش با حجاب بشود یا خیر. اگر جوابش منفی بود، نباید او رو تحت فشار قرار بدهید. دیگر باید فکرهایتون رو بکنید و یک تصمیم منطقی بگیرید.
این تاپیک هم شاید تا حدودی به شما کمک کند.
سلام دوست عزیز
حتما قبل از هر کاری در این مورد با ایشون به نتیجه برسید
این موضوع خیلی مهمه اگه برای شما این موضوع اهمیت داره به این مسائل فکر کن
-میتونید تحمل کنید روز عروسیتون جلوی نامحرم حجاب نداشته باشن؟
- میتونید ببینید همه خانمهای خانواده شما حجاب دارن اما ایشون نه!
_اگه خانواده شما نتونن تحمل کنن عروسشون به این شکل ظاهر بشه مدام به شما تذکر میدن شما هم ممکنه ناراحت بشید با همسرتون به مشکل بخورید
_ شاید همسرتون بعدا سر این مسئله نخوان با خانواده شما رابطه داشته باشن
_از همه مهمتر اگه شما دختر داشته باشید برای حجابش با همسرتون مشکل پیدا نمیکنید؟
مسئله مهمیه حتما با ایشون به نتیجه برسید بعد به مراحل بعدی فکر کنید
با تشکر از اظهار لطف دوستان
البته ایت نکته رو بگم که فقط در ارتباط با چند خانواده این وضعیت هستش و اونم اظهار میکنه بدلیل صمیمیت بیش از حدشون با همه و گرنه در ارتباط با خونواده و دوستان من که گفته حجاب کاملو داره!
ومطلب دیگه اینکه کلا پوشش خیلی مناسبی داره تو بیرون و حتی خیلی هم ساده است!
با سلام
عنوان تاپیک شما کلی بوده،و نامفهوم،چنین تاپیکهای کمتر مورد توجه قرار میگیرند و گذشته از آن طبق قوانین تالار کاربران مؤظف هستند برای تاپیکهای خود عنوان مناسب انتخاب کنند در غیر این صورت تاپیک از دسترس خارج خواهد شد
لطفا" در ارسال بعدی عنوان جدید تاپیک را ذکر کنید تا نسبت به تغییر اقدام شود
سلام
به نظر من شاید اول موافق ازدواج بودند چون نظرشون یکدفعه تغییر کرده می تونه به خاطر این باشه که ازیکی تحقیق کردند که نظر مساعدی در باره شما نداشته و به خاطر همین است که واضح نمی گند