-
هم کفویم؟
سلام دوستای خوبم ،دوباره آمدم تا منو راهنمایی کنید راستش یک خواستگاری دارم 26 سالش و فوق دیپلم داره و 2سال ونیم دیگه لیسانس می گیره ،کارشون آزاد است (مصالح فروش) پدرم میگن که از لحاظ کار و تحصیلات با ما من هم کفو نیستن چون من لیسانس دارم و خانوادمون هم کارمند هستن البته از لحاظ موقعیت اجتماعی ما بالاتری از لحاظ کار ولی از لحاظ فرهنگی و ایمانی خانواده و پسر خوبی است چی کار کنم منم جواب منفی بدهم یا بیشتر بررسی کنم؟
-
RE: هم کفویم؟
از نظر تحصيلات زياد مشكلي ندارين تقريبا هم كفويد. شرايط ديگر را بررسي كنيد.:305:
-
سلام سارا
ببینید برنامه های آتی شون برا کار و اشتغال چی هست. مورد تحصیلات رو خودتون می دونید.
اما بنظر من در این حدی که اطلاعات دادید ، نباید ایشون رو رد کنید.
حتی با آموزه هائی که ما داریم و اینکه اگر مورد مناسبی بود که فردی با خدا بود ، او را بخاطر درآمد پائینش رد نکنید حال اینکه شغل خواستگار شما گویا مورد پسند خانوتده نیست.
بهرحال بنظر من این شغل موقتی است و قاعدتا بعد از پایان تحصیلات ، شغل دیگری با توجه به شرایط انتخاب خواهند کرد.
روی برنامه های آینده تمرکز کنید و هدف دار بودن خواستگارتون رو بررسی کنید.
-
ممنون دوستای خوبم از راهنماییتون بی بی عزیز ایشون میگن من فعلا تو این شغل هستم چون از لحاظ درآمد خوبه ولی پدرم میگه چون شغلش جایگاه اجتماعی بالایی نداره و به سطح خانواده ما نمی خوره نمیشه اگر ایشون مثلا تو یه شرکت بودن مشکلی نبود:302:من چی کار کنم ؟الان خودم می خواهم ادامه بدهم ولی پدرم می گه من ایده آلی فکر می کنم و برای تو موقعیت بهتر از لحاظ شغل و تحصیلات وجود داره منم وقتی میبینم ایشون از لحاظ ایمان و اخلاق بد نیستن یه کم سست شدم؟نمی دونم ادامه بدهم یا نه؟
-
عزیزم اخلاق و ایمان توی زندگی خیلی ارزشمنده و همه شغلها هم شریف هستند خوشبختانه این اقا هم که تحصیل کرده هستند ولی چیزی که مهمه اینه که ببینید از نظر فرهنگی چطور هستند عفت کلام دارند از نظر فکری و عقیده با هم مشکل دارید؟بقیه موارد اصلا مهم نیست حالا ایشون مصالح فروش باه مگه می خواد هر روز سیمان بریزه روسرشما تازه چه بهتر تو شغلش با هیچ زنی سروکله نمیزنه:311:
-
ممنون دوست خوبم از جوابتون راستش از لحاظ عفت کلام ایشون خیلی خوب هستند و وقتی باهاشون صحبت می کنید متوجه نمیشید که بازاری هستند منم خودم شغلشون برام مهم نیست این پدرم هستن که این موضوع را خیلی بزرگ کردن و می گن ما هم کفو نیستیم و اینکه ایشون هنوز لیسانس نگرفتن می گن باقی موارد خوبه ولی این دو مورد درضمن ایشون خانه هم نداره پدرم میگه نه چی کار کنم رو حرف پدرم حرف بزنم؟باهاش مخالفت کنم؟
-
سلام
با پدرتان مخالفت نکنید
سعی کنید با مادرتان صحبت کنید
همین حرف ها که دوستان در مورد ارزش اخلاقی انسان ها ، اینجا مطرح کردند به مادرتان بگویید( با احترام)
و از مادرتان درخواست کنید که با پدرتان صحبت کند( سعی کنید این درخواستتان در درجه اول غیر مستقیم باشه)
بعد از اینکه پدرتان در درجه اول راضی شد باید از تجارب ایشان برای شناخت بیشتر خواستگارتان استفاده کنید
پدرتان تجارب بیشتری دارد
-
سلام سارا جان
شما چند وقته با این آقا آشنا شدید؟ چطور تونستید تو این مدت تشخیص بدید که از لحاظ ایمان و اخلاق بد نیستند؟ چقدر به تشخیصتون مطمئن هستید؟
من نظرم اینه که شما ببین از لحاظ اصولی و معیارهای انتخاب همسر چقدر با پدرتون شباهت دارید. اگر اختلافات عمده ندارید، بهتره به پدرتون اعتماد کنید و بدونین تجربه اون تو شناخت آدمها بیشتر از شماست.
بشین منطقی با پدرت صحبت کن. قبلش هم بگو که قصدت از بحث اینه که ضمن قانع شدن قلبیت بتونی با نقطه نظرات و تجربیات پدرت در مورد دیدگاهش به آدمها آشنا بشی و تجربه خودت رو هم بالا ببری. بعد ببین واقعا چی می گه و در عین احترام مخالفتت با برخی نظرهاشو با دلیل بگو و به پاسخهاش گوش کن. با یه بحث منطقی و بدون غرض یا شما قانع می شی و یا پدرت و در نهایت بهترین تصمیم رو گرفته اید.
-
ممنون دوستای خوبم از راهنمایی هاتون ، دوست خوبم eng.aydin من با خانوادام خیلی راحت هستم ولی با مادرمم صحبت کردم ایشون هم زیاد با کار این آقا موافق نیستن چون میگن وقتی به مردم بگیم زیاد شان اجتماعی بالایی نداره البته جسارت به این شغل و افراد نباشه و همه بعدا میگن سارا رفته با یه مصالح فروش ازدواج کرده؟چون تو خانواده ما از لحاظ کاری افراد دارای مشاغل با جایگاههای اجتماعی معمولی و بالا هستن .
بلو اسکای عزیز ممنون که تاپیکم را خواندید و نظر دادید ، من این آقا را در حد 2-3 جلسه ای که آمدن می شناسم نه بیشتر ، در این جلسات با توجه به صحبت هایی که شد یه شنخت مختصری پیدا کردیم پدرم از لحاظ نوع برخورد و سطح فرهنگی باهاشون مشکل ندارن فقط مشکل درسشون است .
معیارهای من و پدرم تقریبا یکسان است ولی ایشون خیلی ایده آلی فکر می کنن ، من با ایشون حرف زدم دلایلی که میارن من را قانع نمی کنه ایشون فقط به من میگن که این آقا با بیل و کلنگ سروکار داره همین ببین میتونی تحمل کنی منم میگم مگه بیل و کلنگ را میاره تو خانه ، پدرم میگه من درسم تموم شده ولی ایشون هنوز دانشجو هستن ، و ایشون با اینکه 26 سالشون است پول رهن را دارن البته چقدر را نمی دونم ولی پدرم میگن که نه ایشون باید الان خونه هم داشت این کمی غیر معقول است آخه تا ایشون درس بخونه بره سربازی همین شده چون ایشون یه فوق دیپلم داره 2سال هم درس خونده به امید اینکه آن 2سال را هم مطابقت بدن ولی دانشگاه قبول نمی کنه و مجبورن دوباره همون واحدهای قبلی را پاس کنن که درسشون 2 سال و نیم دیگه ادامه داره وگرنه ایشون هم الان لیسانس داشتن .
لطفا بیشتر راهنماییم کنید من دیگه باید تصمییم بگیرم که ادامه بدهم یا نه؟کمکم کنید
-
من فکر می کنم به پدرتون اعتماد کنید؛ از این لحاظ که نظراتتون و معیارهاتون تقریبا با ایشون یکی هست!:43: