حال و احوال یاران همدردی (3)
سلام بر دوستان و ياوران همدردي
از آنجا كه تاپيك های قبلي حال و احوال اعضاء، (1) و همچنین حال و احوال یاران همدردی (2)خيلي خيلي طولاني شده ، بود تاپيك جديد را گشوديم.
انشاءالله شاهد خبرهاي خوش و فرحبخش در اين تاپيك، بيش از پيش باشيم.
خبرهاي خوش از قديمي ها، خبرهاي خوش از اعضاء فعال فعلي و خبر از ياراني كه به ما خواهند پيوست.
RE: حال و احوال یاران همدردی (3)
بعد از حدود یک سال اومدم یه چیز خیلی اذیتم کرد این که |
هیچ کجا هیچ یادی از قدیمی ها نمیشه واقعا هیچکی نمیگه این کنجکاو ( ؟؟؟؟) کجاست ؟ |
هیچکی حتی به خاطر کلی زحمتی که کشیدیم یه گوشه تشکرم نکرده حداقل من که ندیدم |
فکر نکنید من کمبود محبتی هستم ها ولی خودتو بزار جای من یکم بهت بر نمیخوره وافعا؟ |
البته اصلا ناراحت این قضیه نیستما ولی کلا خواستم مثل همیشه راحت و صریح |
نقطه نظرم رو بگم . |
|
سلام آقای کنجکاو
فکر کنم غیبت شده همزمان شده با غیبت تمام کسانیکه همدوره شده بودند. یعنی کسانیکه شما رو می شناختند و می تونستند جویای احوالتون بشن هم دیگه تو همدردی حضور ندارن.
الان اعضای فعال همدردی اکثرا اعضای تازه وارد هستند (تاریخ عضویتشون به یکسال نمی رسه) و لذا شما رو و زحماتتون رو نمی شناسند. ولی مثل اعضای قدیمی اینجا مهربوت و خوش قلب هستند. بهتون قول می دم باهاتون که آشنا بشیم، حسابی جویای احوالتون هستیم. :72:
سلام دوستان
خیلی وقته اینجاچیزی ننوشتم!
امروز اومدم بگم تواین مدت که سایت دچارمشکل شده بوددلم برای همتون تنگ شده بود.
آقای کنجکاو ورود مجددتون رو خوش آمد میگم.وخوشحالم میبینم لااقل یکی ازاعضای
قدیمی دوباره حضور فعالش رو اعلام کرده.
فرشته مهربان ازاینکه جدیدا تعدادپستهایی که میذارید بالارفته ممنونم.خیلی به حضور فعال
شما نیازداریم.
تازگی ها شاهد حضورآقای کیوان هم هستیم که من اصلا نمی شناختمشون.امیدوارم
همیشه باشید ومارو ازپستهای ارزشمندتون بهره مند سازید.
سلام بر دوست قدیمی ویار پورتال تفریحی
چطوری کنجکاو؟ حال و روزت؟ اوضاع درس و مشق؟
کنجکاو دست رو دلم نذار، من هم حدود4 ماه نبودم ، انگار که نه انگار! غریبه هم شدم؟!
آره عزیز کمبود محبت شدیم؟! نون خشک هم نشدیم،یکی ما رو برداره بوس کنه و بعد بذاره کنار!
ببین فعلا" بیخیال چون صاحبش میاد و نوبت اونه که بگه من نبودم کی سراغم رو گرفت؟
فکر کرده ما نمیدونم خودش رو قایم کرده:311:
من رو باش که میخواستم بگم چرا چند روزه که نبودم؛ کسی احوالم رو نپرسید؛ دیگه نخیر!!!!!!!!!!!
اوضاع وخیمه! بابا! باید خدا رو شکر کنم!
خدایا! شکرت! نکنه توی زندگی واقعیم هم خیلی چیزها رو دارم که قدرش رو نمی دونم، اون وقت احساس ناراحتی می کنم!:311:
به به ببین کی اینجاس کیوان گل راس میگی ها چه روزایی که با هم نداشتیم راستش من پشتم به شما ها گرم بود. یعنی حمایت های ماها با هم بود که دز سرگرمی تالار رو بالا نگه داشته بود. البته خانم دکترم جاش واقعا خالیه ندیدمش این روزا.
البته فکنم جناب سنگتراشان از این بابت خیلی خوشحال هستن چون همیشه دوست داشتن یه تالار اروم و ساکت و بی جنجال و تخصصی داشته باشن که من با یه نگاه اول حس کردم تالار و مدیر هر دو به هدفشون نزدیک شدن.
از شما هم خانم داملا تشکر میکنم منم واقعا شما رو نمیشناسم فقط میدونم 26 سالتونه متاهلید و فرزند هم ندارید.
با ارزوی موفقیت برای همه ی زوج های جووون
سلام اقای کیوان عزیز و اقای کنجکاو عزیز به تالار خوش امدید چند وقتی تالار نبودی جا در تالار خا لی بود دلم تنگ شده بود الان به تا لار بر گشتی خیلی خوشحا ل هستم امیدوارم فعا لیت در تالار ادامه دهید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
به به جاودان خانوم گل!
چه عجب!!!
خانومی کجابودی؟این مدت دلمون واست تنگ شده بود.
بی علت گذاشتی رفتی نگفتی نگرانت میشیم؟
سلام دوستان!!
یه خبر خوش دارم. اومدم اینجا بگم تا توی خوشحالی های همدیگه هم سهیم باشیم:43:
بنده دیروز عمه شدم:227:
جاتون خالی دیگه وقت نذاشته برامون :)
شاید از این به بعد کمتر بتونم بیام تالار.
:72::72::72::72:
به دوستای عزیزی که از قدیمی های تالار هستن و دوباره به تالار برگشتن تبریک میگم.
درسته ما تازه واردا زیاد افتخار آشنایی مستقیم نداشتیم.
اما نوشته هاشون که توی تالار بود! با خوندن اونا، باهاشون آشنا شده بودیم.
از حضور دوبارتون خوشحالیم:72::72: