RE: نحوه آشنایی و سوء تقاهم
سلام
فکر میکنم روش خوبی برای شروع باشه. اینکه ببینند اصلا از نظر اعتقادات، فرهنگ ، ... به هم میخورید یا نه. اما فکر نمیکنم بیش از این بشه ازش استفاده کرد. اگه چت تصویری باشه خیلی بهتره چته سوتی خیلی موثر نیست.
فکر نمیکنم سوء تفاهمی ایجاد کنه فقط ما خیلی مواقع خیلی چیزها را از زبان بدن میفهمیم که شما نمیتونید با چت بفهمید.
سلام
2 نفر حتي فاميل بعد از كلي ديدار و صحبت بازم ميتونن دچار عدم شناخت مناسب از هم و سو ء تفاهم بشن،.. از طريق اينترنت و دو كشور مختلف كه ديگه جاي خود داره!
احتمال مشكلات توي اينجور ازدواج ها زياده!
مشكلتون رو چندان واضح مطرح نكردين...
ممنون از پاسختون
ببینید واقعیت اینه که ما 7 ماه بیشتره که از طریق چت صوتی و تصویری در ارتباطیم. خب شناخت کلی به دست اومده اما الام من احساس می کنم سوء تفاهم های شدیدی ایجاد شده. ما الان درک کلی نسبت به هم داریم اما برنامه مشخصی از سمت ایشون مطرح نشده که قراره کی همدیگرو ببینیم!! و اینکه الان اختلافات و ناراحتی بینمون زیاد شده و بعضی مواقع پیش خودم فکر میکنم ازکجا معلوم که سر کار نباشم!! یا اینکه جون رو دررو نیست ارتباط، علت ناراحتی ها و اختلاف هست!
يعني از اول هم از طريق اينترنت آشنا شدين!؟
ببخشيد،ولي خيلي رك و راست بايد عرض كنم خدمتتون كه: هيچ پسر عاقل و اهل زندگي توي اينترنت دنبال همسر موردنظرش نميگرده!
توي اين سايت و سايتهاي مشابه مطالب زيادي در اين باره هست...يه جست و جو كنيد.
من نظر شما رو کاملا قبول دارم اما هم من هم ایشون شرایطمون به گونه ای هست که خارج از ایرانیم اونم چندین ساله. و البته هر کدوم هم دلایل خاص خودمون رو داریم که چرا تو ایران نمی خوایم ازدواح کنیم. مثلا ایشون اعتقادش بر اینه که طرف مقابلش حتما قبلا خارج ار ایران زندگی کرده باشه و...
فكر نميكنم با حرف زدن خيلي بشه به شناخت رسيد بخصوص اينكه هر دو خارج از ايران هم هستيد
خانواده ها در جريان هستند؟ انها همديكر را ديدند؟
ايا امكان ملاقات حضوري براتون هست؟
خانواده های ما همدیگر رو ندیدند از انجا که ما خودمون هنوز به تصمیم قطعی نرسیدیم. ما هر کدوممون یه طرف کره زمین هستیم و دیدار منوط به هماهنگی هست و به راحتی امکان پذیر نیست. در ابتدا این نحوه آشنایی اطلاعات خوبی از ایشون به من داد اما الان بعد از 7 ماه اخساس می کنم با روزی 10 12 ساعت وقت گذاشتن واقعا این کار درسته؟ الان بیشتر اختلاف پیدا کردیم و این اختلافات رو ریشه اش رو من در نبود رابطه رو در رو می دونم. نظر شما چیه؟