چجوری به دختر مغروری عشقم رو ثابت کنم؟؟؟
سلام دوستان
راستش من 3سالی هست دنبال دختری هستم که شب و روزم رو ازم گرفته...دختری خوشگل و خیلی پر جذبه...جوری که میبینمش میترسم برم جلو باش حرف بزنم یا وقتی میرم جلو یادم میره اصلا چی میخواستم بگم...تو این 3 سال اصلا ندیدم پسری بیفته دنبالش یا تیکه بندازه بش...خیلی سر سنگین و نجیبه...چند بار رفتم باش حرف زدم که ازش خوشم اومده دوسش دارم اما هر دفعه گفته از همه پسرها بدم میاد همتون عین همین...هرچی میگم همرو به یه چشم نبین میتونم بهت ثابت کنم...بش گفتم اگه منم مثل بقیه بودم 3 سال نمی افتادم دنبالت اما بازم حرف خودش رو میزنه...میدونم که یه جورایی بم عادت کرده از من برش نمیاد اما غرورش اجازه نمیده...وقتایی که تو خیابون همدیگرو میبینیم من حواسم نیست بدجور بم زل میزنه اما تا نیگاش میکنی روش رو بر میگردونه...خلاصه بگم خیلی مغروره.
خواهش میکنم بگین چیکار کنم باش که عشقم رو باور کنه؟؟؟؟
RE: چجوری به دختر مغروری عشقم رو ثابت کنم؟؟؟
سلام
خوش اومدی به تالار
یه مقدار اطلاعات از خودت و دختر خانوم بده، منظورم سن، موقعیت اجتماعی و ... هست و اینکه کجا ایشونو دیدید و با هم چطور آشنا شدید و دلایل شما برای انتخاب این دختر خانوم چی بوده
سلام.هدفت از ارتبا با اون چیه؟فقط دوستی؟
من 21 سالمه سربازیم تمومه و الان دانشجوی رشته IT هستم...دختری که میخوام 19 سالشه و اتفاقی تو خیابون دیدمش...باور می کنید بعد 3سال هنوز اسمش رو نمیدونم...هیچ بنی بشری امارش رو نداره... هدفم ازدواجه اما نه تو این سن...ترجیح میدم 2 3 سال دوست باشیم بعد بهش پیشنهاد بدم
دوست خوبم با این توصیفی که تو از دختر خانوم دادی و با توجه به اینکه حداقل فعلا حدفت ازدواج نیست و شاید ایشون هم اینو میدونن که شما شرایط ازدواج رو نداری،دلیل این که ایشون شما رو باور نمی کنند باید همین باشه. من خودم دخترم و این دوران ها رو گذروندم، اگر یکی می گفت می خوام دو سه سال باهات دوست بشم به سرعت برقو و باد ازش فرار می کردم. میدونم که شما هدفت بد نیست و دوستش داری ولی دنیای دخترها و پسرها خیلی فرق داره و وقتی حرف از دوستی برای دختری میاری دختر فکر می کنه به نوعی به بازی گرفته میشه.
اما من بهش نگفتم که میخوام باهات 2 3 سال دوست باشم..فقط بهش ابراز علاقه کردم...حالا اگه بگم قصدم باهات ازدواجه چی..جواب میده؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nicebooy
اما من بهش نگفتم که میخوام باهات 2 3 سال دوست باشم..فقط بهش ابراز علاقه کردم...حالا اگه بگم قصدم باهات ازدواجه چی..جواب میده؟؟؟
دیگه نباید قصدتون رو مستقیم مطرح کنید!
به خانواده تون اطلاع بدید تا اونا اقدام کنند.اینطور هم قصد شما واضح تر میشه و هم اون مطمئن تر.
شما 21 ساله هستین و بنا به گفته خودتون تا دو سه سال دیگه تصمیم به ازدواج ندارین
ابن ابراز علاقه به چه هدفی انجام شده ؟ دوستی ؟ خواستگاری؟
تا وقتی به صورت جدی و رسمی برای آشنایی بیشتر اقدامی نکردین اعتماد نکردن یه دختر عکس العمل کاملا عاقلانه ایه
سن هردوی شما برای ازدواج یه مقدار پایینه رابطه بی هدف بدون تعهد و بدون اطلاع خانواده به نفع هیچ کدومتون مخصوصا اون دختر نیست
هر دفعه گفته از همه پسرها بدم میاد همتون عین همین
از حرف من ناراحت نشین ولی اون احتمالا شمارو به چشم پسرایی که قصد دوستی و وقت گذرونی دارن می بینه چون رفتارتون مثل هموناست
هرچی میگم همرو به یه چشم نبین میتونم بهت ثابت کنم.
فرض کنیم فرصت اثبات به شما داده شد با توجه به این که تا 2- 3 سال دیگه شرایط ازدواج ندارین تصمیمتون چیه؟ می خواین چیکار کنین؟
به نظر خودتون دلیل اعتماد اون دختر به شما باید چی باشه؟
احساس علاقه قبل از شناخت هوسه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
احساس علاقه قبل از شناخت حوسه.
حالا نه به این غلظتی که فرهنگ میگه
ولی خب اره
اول عشقتو به خودت ثابت کن
بعد از دیگران بخواه که باورت کنن
راه درازی در پیش داری
به خصوص اینکه سنت یه مقدار کمه
و خیلی راحت میگی میخوای دو سه سال باهاش دوست باشی حالا بعد ببینی چی میشه !!
سه سال خودتو اذیت کردی بس نیست
شایدم نه بالاخره عاشق بودن حس خوبیه
ولی خب بترس از خماری . . . :310: