RE: ارواح و من و جنگ روان!!!
سلام
از اول بگم من اصلا حرفات رو باور نکردم. ببخشید که صریح می گم.
می دونم که اجازه ارواح دست خداست و با عقلم جور نمیاد خدا به ارواح اجازه این لوس بازیها رو بده!
البته یه بار برای خودم یه اتفاقی افتاد ولی خوب به خدا گفتم غلط کردم و من این کاره نیستم و می ترسم و دیگه تا امروز تموم. دیگه سراغ اینجور چیزا نرفتم.
نقل قول:
می گفت تو بار سومیه که به دنیا اومدی و از زندگی های گذشتم گفت
فکر می کنم این مطلب جزء عقاید کسانیکه به تناسخ اعتقاد دارند. و با توجه به اطلاعات (البته اندک من) تناسخ متضاد قرآنه.
روح هم که اجازه اش دست خداست. قرآن هم که کتاب خداست. پس روح مخالف قرآن نباید بگه. :82:
توصیه می کنم به طور همزمان به یک روحانی و یک روانشناس مراجعه کنید. به شخصه فکر نمی کنم دوستان در تالار بتوانند در این زمینه کمک کنند و شاید تشتت ارا در این زمینه شما را بیشتر سردرگم کند.
آسمان آبی عزیز
من اول از همه ازتون خواستم تا باور کنید چون واقیت محضه:72:
اینکه باور نمی کنید برام جای تعجب نداره اما آیا دلیلی وجود داره من دروغ بگم؟
من به تناسخ اعتقاد ندارم اما با توجه به آیه ی 28 سورهء بقره که ترجمه ش اینه: ( مردم چگونه کافر می شوید به خدا و حال آنکه شما مرده بودید و خدا شما را زنده کرد و دیگر بار بمیراند و باز زنده کند و عاقبت به سوی او باز خواهید گشت؟) به زندگی دوباره (نه مثل تناسخ که نامحدوده) معتقدم:72:
فقط می خوام بدونم دلیل عصبی بودن می تونه این باشه که اگه بشه از یه روحانی یا کسی که مهارت داره بتونم کمک بگیرم تا از خودم دور کنم
طبق گفته ی خودش: من روح هستم
شاید هم نباشه نمی دونم, فقط می دونم طبیعی نیست
سابینا جان اگه منظورت اینه که خیال پردازی می کنم اینطور نیست ابدا
به هر حال از اینکه مطلبم رو خوندی سپاسگذارم:72:
احتمالا کسانی هستند که مطالعه داشتند یا تجربه داشتند از اون دوستان درخواست کمک دارم
خوب از یه طرف درکت میکنم ولی حتما به یه روانشناس مراجعه کن
خودمم اینجوری میشم
یه بار خونه تنها بودم همش صدای فریاد یه نفرو میشنیدم
از ترسم زنگ زدم به یکی از دوستام و تا وقتی بابام اینا بیان باهاش حرف زدم
ولی باز اون حس رو داشتم
همونطور که سابینا گفت به یه روحانی و روانشناس مراجعه کن
و به کسی دیگه ای هم(مثل دوست و آشنا)چیزی نگو که صددرصد مسخرت میکنن یا باور نمیکنن
یه چیز دیگه هم بگم...سعی کن وقتی دچار چنین احساساتی میشی یه موسیقی ای چیزی بذاری
این توصیه نبودا
من هروقت اینطور میشم موسیقی بدون کلام میذارم آروم میگیرم
سلام،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tell me
من به تناسخ اعتقاد ندارم اما با توجه به آیه ی 28 سورهء بقره که ترجمه ش اینه: ( مردم چگونه کافر می شوید به خدا و حال آنکه شما مرده بودید و خدا شما را زنده کرد و دیگر بار بمیراند و باز زنده کند و عاقبت به سوی او باز خواهید گشت؟) به زندگی دوباره (نه مثل تناسخ که نامحدوده) معتقدم
تفسیر کامل این آیه رو می توانی از تفسیر المیزان بخوانی. قسمتی از آن را اینجا کپی می کنم:
نقل قول:
... اين از همان آياتى است كه با آنها بر وجود عالمى ميانه عالم دنيا و عالم قيامت ، بنام برزخ ، استدلال ميشود، براى اينكه در اين آيات ، دو بار مرگ براى انسانها بيان شده ، و اگر يكى از آندو همان مرگى باشد كه آدمى را از دنيا بيرون مى كند، چاره اى جز اين نيست كه يك اماته ديگر را بعد از اين مرگ تصوير كنيم ، و آن وقتى است كه يك زندگى ديگر، ميانه دو مرگ يعنى مردن در دنيا براى بيرون شدن از آن ، و مردن براى ورود بآخرت ، يك زندگى ديگر فرض كنيم و آن همان زندگى برزخى است ...
به نظر من هم شما بهتر است به یک روان شناس و همینطور به یک مشاور مذهبی مراجعه کنی.
عزیزم من از این داستانها توی آشنایانمون زیاد دیدم و اتفاقاتی که صد در صد مطمئن هستم که افتاده. اما بیشتر فکر میکنم جن باشه تا روح...اما این اتفاقها برای کسانی افتاد که خودشون خواستند .... یکی از دوستانم همینطور دستش مینوشت و روزگار خیلی سختی داشت اما با توکل به خدا و دخیل بستن به درگاه خدا بالاخره از شر همه چیز راحت شد.
پس به خدا توکل کن . شبها قبل از خواب چهار قل را بخون. مخصوصا : قل اعوذ برب الناس....
که به امید خدا هر شری هست برطرف بشه.
از پاسخ هاتون متشکرم:72:
من تا الان هیچ چیزی در این مورد به مشاورم نگفتم و نمی دونم چه جوری باید مطرحش کنم اما به مادرم گفتم و نوشته هاش رو نشون دادم چون اون شب چسبیده بودم به مادرم و تا صبح دستهاش رو گرفته بودم و گریه می کردم و صبح بهش گفتم چی شده
یه مشکلی هست:
من تا حالا ارتباط چندانی با روحانیون نداشتم و خیلی هاشون رو هم قبول ندارم دلیل هم اینه که بین یک سری ها اختلاف نظر وجود داره و نمی تونم به جواب هاشون اعتماد کنم اگه کسی مرجع قابل اطمینانی رو می شناسه که بتونه کمکم کنه حتما بهم بگه یا لینک بده چون خودم هیچ کسی رو نمی شناسم
آقا حامد ممنون که تفسیرش رو برام فرستادید من زیاد آدم مذهبی نیستم اما معتقدم ولی باید بگم نمی دونستم تفسیری وجود داره و خیلی کمک کرد مرسی که آگاهم کردید:72:
آقا محمد من صدای فریاد و اصلا صدایی نمی شنوم فقط می دونم گاهی دست من رو شدیدا سفت می کنه و برام می نویسه اما چی... نمی دونم, قبلا خیلی خیلی واضح می نوشت و فقط به هم چسبیده بود اما الان اصلا نمی تونم منظورش رو بفهمم بیشتر نقاشی یه آدم مرده که کفن تنشه رو می کشه یا
یه چیزی شبیه بسم الله می نویسه و می کشه تا بالای صفحه
مهم نیست کسی مسخره م کنه مهم اینه که این رو تجربه کردم و خودم به حقیقتش ایمان دارم:72:
واسه خودم هم هنوز عجیبه و انتظار ندارم باور کنید
منتظر پاسخ هاتون هستم
مرسی که وقت می ذارید:72:
آیا کسی هست که یه مرجع خوب بشناسه؟ :325:
یه روحانی قابل اعتماد؟
باید چه جوری پیدا کنم؟
اینهمه آدم با ایمان یکی نمی تونه کسی رو بهم معرفی کنه؟
من غیر از کلاسهای معارف با هیچ روحانی در تماس نبودم و الانم درسم تموم شده و نمی شه پیداشون کنم, زیادم نمی شناختمشون که در این مورد چیزی بخوام بهشون بگم
:72:لطفا اگه کسی می تونه کمکم کنه...:72:
من اصلا آرامش ندارم
البته من زیاد وارد نیستم، ولی به نظر من اول به یک مرکز روانشناسی مراجعه کنید.
بالاخره چنین مسئله ای در مرحله اول می تواند یک اختلال روانی باشد.
اول باید سعی کنید این مسئله رو با کمک یک روانشناس حل کنید...
خود اونها هم شاید بتوانند یک مشاور مذهبی به شما معرفی کنند.