RE: رابطه جنسي قبل از ازدواج
سلام خوش اومدید!!!!!!!!!
رابطه جنسی قبل از ازدواج را تقریبا همه ی متخصصین رد میکنند. دلیلش رو هم میتونید توی همین تالار پیدا کنید.
میتونم درک کنم وقتی دو نفر خیلی همدیگرو دوس دارن کنترل اوضاع خیلی خیلی سخت میشه. ولی آنچه شما به دنبالش هستید از نظر شرع و عرف و دین و... پزیرفته نیست. به عنوان یک زن شخصا هیچ نظر مساعدی به کسی که از من چنین درخواستی دارد، ندارم.
گفتید 90% معیارهای شما رو دارند میشه بیشتر توضیح بدید
سلام دوست عزیز
به جمع دوستان همدردی خوش آمدی
آره عزیزم لازمه برای هرگونه ارتباط جنسی و معاشقه تا زمان ازدواج رسمی صبر کنید.
این مدت را صرف شناخت هم بکنید. و خطوط قرمز را برای خودتان مشخص کنید و از آن تجاوز نکنید.
هروقت رسما زن و شوهر شدید، آنوقت تا ابد فرصت همه گونه ارتباطی خواهید داشت.
با سلام،
این پست را مطالعه کنید:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
(26/1/1386)
رابطه ی جنسی قبل از ازدواج
همانطور که برای رفتن به بام از نردبان استفاده کرده و پله پله به بام می رسیم. و اگر مستقیما بتوان روی بام رفت ، پس هیچ نیازی به نردبان نیست! ازدواج هم برای خود نردبانی دارد و پله های آن همان معیارهای ازدواج و تمام مسائلی است که شما باید قبل از ازدواج بپیمائید.
اگر شما در همان ابتدا چنین ارتباطی و در ادامه ازدواجی را داشته باشید و به تمام کامروایی های ازدواج دست پیدا کنید ، هیچ نیاز به بررسی و شناخت و تفکر نیست.
لازم نیست همه چیز را خودمان تجربه کنیم.مثلا مواد مخدر، خودکشی و ... . چون راه برگشت یا نیست یا بسیار بسیار مشکل است.
اگر شما نیز دست به چنین تجربه و آزمایشی بزنید،
باید قید یک ازدواج موفق را بزنید و بر سیاه بختی که خود مسبب آن بوده اید گریه کنی.
شما می توانید از آن شخص بخواهید برای ازدواج به صورت رسمی اقدام نمایید، شما هم تمام مراحل شناخت همسر و معیارهای ازدواج را بررسی کنید و اختصاصا و حتما در این مورد به مشاور خانواده مراجعه فرمائید تا ازتهدیدی که برای خودتون تدارک دیده اید ، بیشتر آگاه شوید.
در ضمن شما الآن 21 سال سن دارید. همانطور که خودت گفتی تازه 5 سال دیگر می خواهید ازدواج کنید. به احتمال زیاد شما هنوز می خواهید درس بخوانید، باید سربازی بروید، و بعد باید بروید کار پیدا کنید و خلاصه زود زودش 3-4 سال دیگر شرایط شما برای ازدواج مناسب خواهد بود.
در این مدت این دختر باید منتظر شما بماند. در این 4 سال آینده خود شما و همینطور دختر خانم از نظر طرز فکر و سلیقه شاهد تغییرات بزرگ در خود خواهید بود. در همین رابطه هم تاپیک داشتیم که آقا پسر بعد از اینکه 4 سال یک دختر را منتظر نگه داشته، وقتی به شرایط ازدواج رسیده، دیده که سلیقه اش عوض شده و دیگر او را نمی خواهد...
این دوستی ها خیلی خطرناک هستند و معمولاً باعث ضربه خوردن به هر دو طرف می شوند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
سلام دوست عزیز
این مدت را صرف شناخت هم بکنید. و خطوط قرمز را برای خودتان مشخص کنید و از آن تجاوز نکنید.
سوال من دقیقا همین خط قرمز هاست!
اگه خط قرمز خیلی محدود بشه ممکنه باعث سردی رابطه باشه،اگر هم خیلی وسیع باشه،میتونه رابطه رو در حد سوختن و تباه شدن هر دو طرف پیش ببره!
توی این فروم هم زیاد گشتم،اما پایه همه دلیل ها بحث شناخت بود،و اینکه ممکنه فردا بفهمیم به درد هم نمیخوریم،ولی ایم مسئله شناخت دیگه واسه ما صادق نیست.
من و ایشون هم از همدیگه شناخت داریم،هم از خانواده و فک و فامیل و غیره!
راجع به شرع فرموده بودن دوستمون!
میشه این مشکل رو با صیغه حل کرد،الان دیگه همه جوره میشه سر خدای طفله معصوم رو کلاه گذاشت،اونم از نوع کلاه شرعی....
من دنبال یه دلیل قانع کننده میگردم،الان دقیقا وست انجام دادن یا ندادنش موندم...
نقل قول:
اگر خودت صلاح می دونی، بیا راجع به این مسئله بیشتر صحبت کنیم.
می توانی بگی که برای انتخاب دختر خانم چه معیارهایی داشتی؟
دوستی بین دختر و پسر در این سنین بیشتر از روی علاقه و احساساته تا از روی عقل و منطق.
واقعیت اینه که شما وقتی به سن 25-26 برسی، از نظر طرز تفکر و سلیقه تغییر خواهی کرد.
شما الآن میل زیادی به بودن با هم دارید و کمتر به عواقب آن فکر می کنید. البته خوشحالم که تا به حال دست به این کار نزدید و آفرین به شما که آمدی تحقیق کنی.
رابطه جنسی خارج از چهارچوب ازدواج ضربه های زیادی به شما می زنه. به علت نیازی که به هم پیدا می کنید، چشمتون رو به روی واقعیت ها می بندید.
اگر انسان معتقدی هستید، می دانی که شما به هم محرم نیستید. برای صیغه هم باید پدر دختر رضایت بدهد.
این تاپیک ها فکر می کنم به شما کمک کنند:
http://www.hamdardi.net/thread-3992.html
http://www.hamdardi.net/thread-7627.html
http://www.hamdardi.net/thread-7378-page-1.html
http://www.hamdardi.net/thread-10215.html
نقل قول:
الان دیگه همه جوره میشه سر خدای طفله معصوم رو کلاه گذاشت
خیالت راحت باشه. کسی نمی توانه خدا رو فریب بده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط love-happens
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
سلام دوست عزیز
سوال من دقیقا همین خط قرمز هاست!
اگه خط قرمز خیلی محدود بشه ممکنه باعث سردی رابطه باشه،اگر هم خیلی وسیع باشه،میتونه رابطه رو در حد سوختن و تباه شدن هر دو طرف پیش ببره!
توی این فروم هم زیاد گشتم،اما پایه همه دلیل ها بحث شناخت بود،و اینکه ممکنه فردا بفهمیم به درد هم نمیخوریم،ولی ایم مسئله شناخت دیگه واسه ما صادق نیست.
راجع به شرع فرموده بودن دوستمون!
میشه این مشکل رو با صیغه حل کرد،الان دیگه همه جوره میشه سر خدای طفله معصوم رو کلاه گذاشت،اونم از نوع کلاه شرعی....
من دنبال یه دلیل قانع کننده میگردم،الان دقیقا وست انجام دادن یا ندادنش موندم...
ببین خطر سردی رابطه به علت خیلی محدود شدن خط قرمزها، در واقع بعد از ازدواج مطرح میشه و نه قبل از اون.
در واقع طولانی شدن مدت آشنایی و شناخت هم اصلا توصیه نمی شه و همونقدر می تونه مخرب باشه که یه ازدواج زودهنگام و بدون شناخت کافی مخربه.
شما اگه واقعا به این نتیجه رسیده اید که کاملا برای هم مناسبید و نیازی به زمان بیشتر برای تکمیل شناخت ندارید، بهتره ازدواج کنید و مشکلات زندگی رو در کنار هم حل کنید.
وقتی دو نفر زیر یک سقف می رن درسته که با مشکلات زیادی رویرو می شن ولی همین دست به دست هم دادن زن و شوهر و تلاش برای حلشون یه انگیزه مشترک به هم می ده (البته بر فرض اینکه با شناخت کامل انتخاب صورت گرفته و به ازدواج ختم شده)، حالا روابط زناشویی هم باعث عمیق تر شدن پیوند و کم رنگ شدن مشکلات بعد از ازدواج می شه.
اگه شما قبل از ازدواج و زیر یه سقف رفتن ارتباط عاشقانه و جنسی برقرار کنید، چون همه چیز براتون عادی شده، از یه طرف بعد ازدواج فقط و فقط مشکلات رو می بینید و هیچ چیز جدیدی برای جذب هم ندارید و از طرفی اگه تو این مدت 5 سال که هیچ تعهدی به هم ندارید، هرکدوم از ازدواج منصرف شد، تاوان سنگینی هر دو طرف باید بپردازد.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
نقل قول:
شما اگه واقعا به این نتیجه رسیده اید که کاملا برای هم مناسبید و نیازی به زمان بیشتر برای تکمیل شناخت ندارید، بهتره ازدواج کنید و مشکلات زندگی رو در کنار هم حل کنید.
بله،ما واقعا به این شناخت رسیدیم ولی هیچ دو نفری نیستن که کاملا برای هم مناسب باشند،درسته؟
مناسب بودن یه حدودی داره،و من و ایشون به نظر هر دومون بعد از این سه سال تا حدود زیادی برای هم مناسبیم!
اما یه مشکلاتی مثله ادامه تحصیل،سربازی و دوران اول اشتغال که صرف پس انداز میشه رو وقتی صحبت کردیم به این نتیجه رسیدیم که قبل از ازدواج بگذرونیم،شما در نظر بگیر من 2سال برم سربازی،خانوم 5روز در هفته که نمیتونه تنها باشه،میره خونه باباش،الانم خونه باباشه دیگه،فقط شاید یک روز در هفته بریم بیرون،اونم شاید....
از طرفی مسئله درس و دانشگاه ایشونه،با این وضع اقتصاد دیگه همتون میدونید درس خوندن با نداشتن مشکلات و مسئولیت های تاهل چقدر ساده تره،من واقعا اول زندگی نمتونم خرج دانشگاه دو نفر رو تامین کنم!
نقل قول:
اگه شما قبل از ازدواج و زیر یه سقف رفتن ارتباط عاشقانه و جنسی برقرار کنید، چون همه چیز براتون عادی شده، از یه طرف بعد ازدواج فقط و فقط مشکلات رو می بینید و هیچ چیز جدیدی برای جذب هم ندارید
این حرف واقعا به نظرم منطقی نسیت!
یعنی وقتی الان ما باهم میریم بیرون،دیگه برامون عادی میشه بعد از ازدواج نمیریم بیرون؟؟!
یعنی رابطه جنسی بعد از ازدواج فقط برای ندیدن مشکلات؟؟؟
این حرفا خداییش .... منطقی نیس دیگه،اگه همسر من فقط بخاطر مسائل جنسی واسه من جذابیت داشته باشه که من باید برم بمیرم با این انتخابم...
نقل قول:
ز طرفی اگه تو این مدت 5 سال که هیچ تعهدی به هم ندارید، هرکدوم از ازدواج منصرف شد، تاوان سنگینی هر دو طرف باید بپردازد.
واسه من و ایشون،آبرو و شخصیت خانوادگی خیلی مهمه،همین که مادر ایشون در جریانن،واسه من تعهده،که حداقل کاری نکنم ابروی کسی که سه سال دوسش داشتم پیش مادرش بره(این در صورتیه که دیگه علاقه ای نباشه،که مطمئنم امکان نداره،چون من عاشق چشم و ابروی ایشون نشدم که زود تغییر کنه منم علاقم از بین بره)
نقل قول:
می توانی بگی که برای انتخاب دختر خانم چه معیارهایی داشتی؟
نجابت،اصالت خانوادگی،شخصیت(که شامل خیلی چیزا میشه،برخورد،دیدگاه دینی و اجتماعی،پوشش) کلا با چیزایی که دور و اطرافم دیدم،به این نتیجه رسیدم که دختر خوب کم پیدا میشه،واسه همین از دوران دبیرستان گشتم و خوشبختانه ایشون رو پیدا کردم.
نقل قول:
دوستی بین دختر و پسر در این سنین بیشتر از روی علاقه و احساساته تا از روی عقل و منطق.
واقعیت اینه که شما وقتی به سن 25-26 برسی، از نظر طرز تفکر و سلیقه تغییر خواهی کرد.
دوستی ما اصلا از روی احساسات نبود،من تو دو سال اول رابطه حتی ایشون رو ندیده بودم،با وجود اینکه مدرسه ای که تحصیل میکردیم یه کوچه باهم فصله داشت،و ارتباطمون از طریق اینترنت و تلفن بود!
چون حاضر نبودم مثلا با یه خانوم برم بیرون،ولی فردا باهاش ازدواج نکنم،چون مطمئنم اگه به کسی دیگه ازدواج میکردم،همیشه حس خیانت داشتم!
تو این مدت با پرس و جو از کسایی که خودشون و خانوادشون رو میشناختن،و با سوال و جواب و تجربه این مدت دوستی،به این نتیجه رسیدم که فرد ایده الی برای ازدواج پیدا کردم!
وقتی دیدم ایشون هم همین نظر رو راجع به من دارند،به خانواده هامون اطلاع دادیم و در جریانند،حتی ایشون برای بیرون رفتنمون که شاید 1ساعت هم نشه از مادرشون اجازه میگیرم
منم رابطه جنسی که عرض کردم منظورم همین فردا نیست،کلا قبل از ازدواجه،یعنی شاید 3-4 سال دیگه!
تاپیک هایی که دادم رو خوندی؟
به این نتیجه رسیدی که رابطه جنسی قبل از ازدواج چرا ایراد داره؟
من پسر هستم، شما هم پسری.
وقتی یک کسی رو دوست داشته باشی، دوست داری با او باشی.
شما نمی توانی 5 سال با یک دختر دوست باشی، و با او تماس بدنی نداشته باشی.
دوستش داری؟ فکر کن به هر دلیلی شما نتوانید با هم ازدواج کنید.
اون وقت می دانی چنین رابطه ای چه مانع بزرگی برای ازدواج این دختر هست؟
شما تازه 4-5 سال دیگه می توانی با او ازدواج کنی.
اگر دست به این کار بزنید، او دختر بودن خودش رو از دست می ده.
بعد از مدتی این ترس در وجودش زیاد می شه که نکنه شما ول کنی بری.
به شما فشار میاره که هر چه زودتر ازدواج کنید.
یا احساس می کنه از او سوء استفاده شده.
رابطه جنسی قبل از ازدواج رابطه شما رو خراب می کنه.
می خواهی ثابت کنی که به این دختر واقعاً علاقه داری؟ پس با او رابطه جنسی نداشته باش.
ثابت کن که حاضری به خاطر او تا ازدواج صبر کنی.
همینطور اطلاعات خودت رو در رابطه با ازدواج، خانمها و طرز فکر اونها، مهارتهای ارتباطی و ... بالا ببر.
این تاپیک رو هم بخون:
http://www.hamdardi.net/thread-8671.html
متاسفانه رابطه شما تنها بر پایه احساسات بین شما هست. همین تصمیم که می خواهید 5 سال منتظر بمانید تا ازدواج کنید خیلی احساسی هست.
یا باید با توافق والدین رابطه خودتون رو رسمی کنید و زن و شوهر بشوید. پدر مادر هم کمک کنند که این ازدواج سر بگیرد. و یا اینکه هم رو فراموش کنید.
این نظر منه.
نقل قول:
وقتی یک کسی رو دوست داشته باشی، دوست داری با او باشی.
شما نمی توانی 5 سال با یک دختر دوست باشی، و با او تماس بدنی نداشته باشی.
نه دوست عزیز،تواناییش رو دارم،چون تماسی که میفرمایید،خیلی جاها با ایشون و خیلی کسای دیگه واسم بوده،اما خودم نخواستم!
نقل قول:
دوستش داری؟ فکر کن به هر دلیلی شما نتوانید با هم ازدواج کنید.
اون وقت می دانی چنین رابطه ای چه مانع بزرگی برای ازدواج این دختر هست؟
شما دلیل رو مثال بزن،که من روش فکر کنم،من این تاپیک رو با فرض اینکه همچین مانعی سر راه نیست باز کردم،چون واقعا چیزی به ذهنم نرسید،ممنون میشم از موانع احتمالی مثال بزنی و دیدم رو باز کنی
نقل قول:
اگر دست به این کار بزنید، او دختر بودن خودش رو از دست می ده.
بعد از مدتی این ترس در وجودش زیاد می شه که نکنه شما ول کنی بری.
به شما فشار میاره که هر چه زودتر ازدواج کنید.
واسه من و ایشون،آبرو،دختر بودن که با یه عمل درست میشه نیست،عرض کردم من تا مطمئن نشدم که ایشون رو میخوام حتی ملاقات هم نداشتیم،چون شهرمون همه همدیگه رو میشناسن!
چرا باید بترسه از اینکه من یهو ولش کنم؟
یعنی الان فکر میکنه من بخاطر رابطه جنسی بعد ازدواج الان باهاشم؟
یعنی همینطوری الکی؟بدون اینکه من اشتباهی بکنم؟
اینا نشونه بیماری،الحمدالله ایشون ازین مریضیا ندارن(با شناختی که ازش دارم مطمیئنم)
نقل قول:
رابطه جنسی قبل از ازدواج رابطه شما رو خراب می کنه.
چرا؟
نقل قول:
می خواهی ثابت کنی که به این دختر واقعاً علاقه داری؟ پس با او رابطه جنسی نداشته باش.
ثابت کن که حاضری به خاطر او تا ازدواج صبر کنی.
اینجوری من به شما ثابت کردم،نه به ایشون:163:
اگه خودش مایل به انجام این کار بود چی؟
یه رابطه جنسی سطح های مختلفی داره و در اون سطح آخر دختر بودن رو از بین میبره،اگه به اون سطح نرسه چی ؟
نقل قول:
متاسفانه رابطه شما تنها بر پایه احساسات بین شما هست. همین تصمیم که می خواهید 5 سال منتظر بمانید تا ازدواج کنید خیلی احساسی هست.
چرا احساسی؟
کجاش احساسی؟
ما صحبت کردیم،دیدیم اگه چند سال دیگه مجرد بمونیم،دوران تاهل مرفه تری از نظر مادی و مالی خواهیم داشت!
از طرفی من واقعا به رشتم علاقه دارم و از راهنمایی راهم رو انتخاب کردم و دارم واسه دکتری برنامه ریزی میکنم،خرجه زندگی نمیزاره به درسم برسم
دقیقا همین علت واسه ایشونم صادقه،منم دوست دارم همسرم تحصیل کرده باشه البته،که دیگه مشخصه دیگه،ازدواج درس خوندن رو سخت میکنه،وقتی هم به هدفامون نرسیم،طبق مطالب همین فروم،واسه مردا بعد از ازدواج اولویت موفقیت های شغلیشونه،وقتی من به الویت هام نرسم،نمیگم زندگیمون خراب میشه،ولی به اون خوبی که میتونست باشه نمیشه!
پس 5 سال دیگه احساسی نیست،به نظر ما منطقیه(اگه دلیل قانع کننده ای دارید خوشال میشم بحث کنم راجع به این مساله)
نقل قول:
یا باید با توافق والدین رابطه خودتون رو رسمی کنید و زن و شوهر بشوید. پدر مادر هم کمک کنند که این ازدواج سر بگیرد. و یا اینکه هم رو فراموش کنید.
با اصرار ما بله پدر مادر قبول میکنند،اما خب طبق مطلبی که بالا گفتم،خدا به انسان عقل داده که استفاده کنم دیگه و گرنه من از خدامه،فردا صبح برم خانوم رو بردارم بریم سره خونه زندگیمون،اما میدونم که این کار اشتباهه،تابلو دیگــــــــــــــــــــــ ــــــــه بابا:324: