دوست دختر داشتن خواستگار رو بپرسم یا نه ؟
سلام دوستان :
من با خواستگارام چند جلسه صحبت کردم اما این سوال رو واقعیت نتونستم ازشون بپرسم.
یعنی گفتم شاید این رو توهین بدونند و بهشون بر بخوره.برای همین گفتم بهتره از نظرات شما بزرگان استفاده کنم و ازتون راهنمایی میخوام.
حالا به نظر تون این سوال رو بپرسم یا نه؟:72:
اگه آره با چه لحنی بپرسم ؟:72:
RE: دوست دختر داشتن خواستگار رو بپرسم یا نه ؟
بدون اینکه بذاری متوجه منظورت بشه،باید طی گفتگو نظرشو راجه به این موضوع دریابی.
چه طوری؟ میشه واضح تر برام توضیح بدید؟
نقل قول:
بدون اینکه بذاری متوجه منظورت بشه،باید طی گفتگو نظرشو راجه به این موضوع دریابی.
مثلا بپرسید نظرتون در مورد دوستیها و روابط قبل از ازدواج چی؟
آیا برای خانمها می پسندید یا تنها برای آقایون یا هیچکدوم ؟
بنظرتون این روابط رو راحت می شه ازش گذشت و فراموش کردو............:162::163:
:question:
اینکه چطوری باید سر بحثو باز کنی صبر کن کارشناسان راهنماییت می کنن.اگر دیدی نظرش مثبته باید بهش شک ببری.
دوست عزیز
باید دید این مسئله برای شما چقدر مهمه.بهتر پرسید تا از همین الان در موردش فکر کنید.باید دید طرف مقابلتون تبرای چی با کسی ارتباط داشته به خاطر درگیری عاطفی بوده یا برای ارضای خودش.
بازهم تصمیم با شما ست ولی هر کدوم از این موارد که باشه به شناخت شما از طرف مقابلتون خیلی کمک می کنه.
بنظر من صریحا پرسیدن این موضوع هیچ ایرادی نداره شما 2 تا ادم عاقل و بالغ هستید که در مورد ایندتون دارید با هم صحبت می کنید و با ید همه چیز رو خیلی واضح و روشن در مورد هم بدونید.
سلام دوست گرامی:
من نیز با نظر تماس محترم موافقم..شما در خواستگاری در مراحل شناخت قرار دارید و این حق مسلم هم شما و هم طرف مقابل شماست که حتی صریح از هم سوال بپرسید و تصمیم بگیرید..
این هم کاملا به شناختی که شما از ایشان و خانواده وی دارید بر می گردد..
شما می توانید این گونه شروع کنید که من دختری بوده ام که روابط پیش از ازدواج برایم مهم هست..خودم دختری بودم که اهل هیچ گونه دوستی و روابط خارج از عرف و پیش از ازدواج نبوده ام و تنها با خواستگارانم زیر نظر خانواده صحبت داشته ام و بسیار مایلم که بدانم شما چه نظری دارید؟
در این حین در لابه لای سخنان ایشان دقت کنید..به مکث ها و فکر کردن هایش ..به طریقه پاسخ دادن و بیان کلامش..به آهنگ کلام و به منطق سخنانش..و سوالاتی نیز مطرح کنید و کاملا این موضوع را بررسی کنید و هر قسمت که احساس کردید دارند پنهان می کنند با سوالات متوالی ولی با احترام موشکافی کنید...
در نهایت تنها به سخنان وی و تعریف و تمجیدهای خانواده وی دقت نکنید و اعتماد نکنید با تحقیق از محیط کاری وی به طور نامحسوس و محیط سکون و همسایگان و دوستان نزدیک وی می توانید صحت گفته ها ی وی را بررسی کنید و تصمیم بگیرید..
توکل به خدا را هرگز فراموش نکنید و از او بخواهید هر پنهانی که صلاح شما نیست آشکار کند...
موفق باشید..:72:
من هم با نظر دوستان موافقم. این حق شماست که این سوال رو کنید.
من خودم فکر کنم اول همونطور که فرهنگ و مریم گفتند کمی غیر مستقیم نظرشون رو راجع به اینطور روابط بپرسید.
چون شاید اگر از همون اول مستقیم بگید که من با روابط قبل از ازدواج مخالف هستم شاید طرف واقعیت رو به شما نگه.
برای همین اول ببینید کلاْ نظرشون چیه... در مرحله دوم هم همونطور که سارابانو گفت بدون هیچ رودربایستی نظر خودتون رو بگویید.
به نظر من اصلا سوال زشتی نیست که بخواد باعث ناراحتی بشه. البته ممکنه شرح جزییات رابطه خوشایند نباشه ، اما صرفا گفتنش چیز بدی نیست.
دوست من شما میتونی این موضوعو مستقیم یا غیرمستقیم بپرسی ولی در هردوصورت باید:
جنبه شنیدن حقیقت رو داشته باشی
یعنی اگه از حرفاش برداشت کردی که اره دوست دختر داشته،میخوای بهش جواب رد بدی؟،چرا؟
من خودم یه بارهمین اشتباهو کردم
از خواستگارمحترم پرسیدم نظرتون درمورد رابطه های قبل ازدواج چیه
ازجوابش خیلی سردرگم شدم.
واسه همین کلی اعصابم خردشد که واقعا رابطه داشته یا نه و اگه داشته درچه حدی بوده.
با خودمم فکر کردم اگر بااین ادم ازدواج کنم همش بهش مشکوکم که چندتا رابطه بوده،درچه حدی بوده،طرف کی بوده.
حالا بماند که اون مورد به دلایل دیگر قسمت نشد.
ولی تصمیم گرفتم بعد اون همچین سوالی رو نپرسم
چون جنبه شنیدن حقیقت رو ندارم.
پس به همه خوشبین هستم،مگر اینکه خلافش ثابت بشه.
:324:پس توصیه من که براثرتجربه به دست اوردم اینه که با عقاید کلیش درمورد روابط و حد وحدود بین زن مرد و اعتقاداتش دراین مورد اشنا بشم کافیه واحتیاجی به دونستن این مورد خاص نیست،حتی اگر خودم اهل رابطه نبوده باشم.