-
دعوا سر پوشش
من یه مشکل واقعا عجیب دارم
3-4ساله ازدواج کردم و بچه م 2 سالشه از همون اول ازدواج شوهرم به پوشش و رفتارم گیر می داد .به نظرش پوشش من امروزی نیست!!من کاملا به ظاهرم اهمیت میدم و لباسهام همه درحد قابل قبولی امروزی و زیباست و ملیح آرایش میکنم در عین حال حجابمو وقارمو غرورمو حفظ میکنم.ولی همسرم انتظار داره من شبیه بعضی خانوما که متاسفانه تعدادشون کم هم نیست لباس بپوشم یعنی مانتو های کاملا جذب و تا جایی که بشه کوتاه!موهامونپوشونم و با توجه به فصل آرایشمو عوض کنم ،برنزه ،مات ،و...من تو خونه به خودم میرسم ولی دلیلی نمیبینم قیافه مو واسه مردم عرضه کنم!!از طرفی میگه بیرون خونه خیلی رسمی هستی!!ما قبل ازدواج عقاید مذهبی مشابهی داشتیم و این چیزا با فرهنگ خانواده جفتمونم مغایره.این گیر دادنا اعتماد به نفس منو نابود کرده دارم کاملا از عقایدم فاصله میگیرم.حس میکنم روشن فکری زیادیش منو مغلوب کرده!البته شغلشم بی اثرنیست سرو کارش مدام با این جور تیپ آدم هاس.و البته عاشق کارشه.از اینم میترسم که این خواسته رو اگه اجرانکنم تو دیگری جستجو کنه که داره میکنه کم کم :302:تکلیف من چیه باید باهاش چه جوربرخوردکنم ازم نرنجه و احیانا نبره!
-
RE: دعوا سر پوشش
سلام
شما به این نوع طرز فکر واقعا می گید روشن فکری؟اگه این نوع عقاید یعنی روشنفکری پس امثال روشنفکرهایی شریعتی و بازرگان خیلی مرتجع هستند!
عقاید تون تا چه حد براتون مهمه؟یعنی می گید عوض شده؟مگه کار همسرتون چیه؟تحصیلات شما و همسرتون چقدره؟خانه دارید؟
سعی کنید با مطالعه ی کافی اون رو در بحثهای کاملا منطقی و ایدئولوژیک مغلوب کنید و بهش یاداوری کنید که عوض شده.
-
سلام
بهار گرامی ابتدا تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید
http://www.hamdardi.net/thread-15431-post-138768.html#pid138768
سوال اینجاست که همسرتان می خواهد شما در خانه و برای او خود را آرایش کنید و یا در خیابان؟
این طور که من متوجه شدم همسر شما کلا دوست دارد شما به شخص دیگری تبدیل بشوید.از این طور اتفاق ها تا سن 35 سالگی می افتد.یعنی یکی از طرفین تصمیم می گیرد کلا دید خود را نسبت به زندگی تغییر دهد.با این حساب کار شما کمی مشکل خواهد شد و در این دنیای مجازی ما قادر نیستیم چنین موضوع هایی را حل نماییم.به خصوص که وجود همسرتان هم برای مشاوره الزامی به نظر می رسد.
من توصیه می کنم به اتفاق همسرتان به یک مشاور و یا روانشناس خوب مراجعه فرمایید تا کسی که متخصص است و درس این کار را خوانده این مشکل را حل نماید.
با احترام
:72::72::72:
-
ز دست دیده و دل هر دو فریاد
که هر چه دیده بیند دل کند یاد
-
در مورد سوالتون درمورد تحصیلات ما هردو تحصیلات دانشگاهی داریم و کاملا سنتی ازدواج کردیم .شغل همسرمو ترجیح می دم نگم ولی میگم هنریه منم پاره وقت تو یه شرکت تبلیغاتی به عنوان طراح مشغولم ضمنا در رابطه با روشن فکری منظورم عقیده ش در مورد پوشش نیست. اون به من ازادی کامل میده حتی در مورد ساعت کاری و حتی روابط شغلی و.. که البته من کاملا مقید به دین و اخلاقم اونم در اینباره تا به امروز بوده اما این مورد پوشش منو نگران کرده که مشکل به بقیه مسائلم برسه ما معمولا در مورد مسائل مختلف زیادبا هم بحث و گفتگو میکنیم اما صحبت ها و عقاید من روی اون کاملا بی اثره!!گاهی با خودم میگم شاید این همه ازادی و عدم حساسیت واسه اینه که منم متقابلا اونو آزاد بزارم!!
-
البته ناگفته نمونه من از وضعیت کلی زندگیم راضیم و اون یه سری اخلاق فوق العاده داره که کمتر پیدا میشه و من قدردانشم در جواب جناب arix
از وضعیت من تو خونه راضیه بیشتر تیپ بیرون از خونه مد نظرشه
-
سلام.برای بنده که نه اما برای کارشناسان خوب بود میگفتید که ایا شوهرتون از اینترنت و ماهواره زیاد استفاده میکنه یا نه؟خانواده ایشون ایا سنتی هستن؟
-
سلام بهار جان
مشكل شما اصلا عجيب نيست و مشكل جامعه ماست... درست متوجه شدي! شوهرت بقيه آدمها رو مي بيني و البته خيلي خوبه كه دنبال جذابيتها تو خونه خودش مي گرده ..نه تو خيابون! اين موضوع از اين ديدگاه بسيار خوبه!
اين يعني تو رو دوست داره و نمي خواد ازت ببره...دوست داره تيپ شما هم امروزي تر بشه.... كه من نمي گم هست يا نيست! زيبايي ظاهري رسيدگي به پوست و آرايش كردن زيبا مغايرتي با دين و مذهب و عقيده نداره... (نمي گم تو اين رو گفتي ها... گفتم يه چيزي) يه كم صبور باش!
يه مدتي سعي كن ازش خواسته هاش رو بگيري... در مقابلش موضع نگير! همراه شو... آره به همين راحتي! بي خيال همراه شو...بهش بگو گر تو نمي پسندي تغيير بده ما را!!! مثلا بگو من مي خوام مانتو بخرم... اونجوري كه تو دوست داري... بريم بخريم! مي خوام يه آرايش برنزه كنم.. بريم لوازم بگيريم!
اون موقع كم مي آره... فراموش نكن شوهرته! براي دختر مردم بي خياله! ولي دو نفر كه به زنش نگاه كنن اون موقع است كه واويلا! به اين ميگن نقطه ضعف ما مردا! همه چي خوبه واسه تماشا! نه واسه زن خودمون!
خب وقتي همراهش بشي و جدي نگيري حرفاشو... مطمئن باش وقتي بري يه مانتو جذب تنگ انتخاب كني... در اتاق پروو رو هم كامل باز نمي كنه... مي گه خوب نيست و اون چيزي رو خواهي خريد كه خودت مي خواي! بعدشم ادعا كن كه اين اون چيزيه كه تو مي خواي...
امروز بهش بگو راست مي گي... بايد يه خورده به خودم برسم... خيلي خودم رو رها كردم! بعد از ظهر بيا بريم خريد...
ببين موضوع اونقدر ساده حل مي شه كه فكرشم نمي كني!
بابا اينقدر ما مردها رو تو اين داستانها جدي نگيرين!
-
دوست خوبم چه اشکالی داره وقتی با او می خوای بیرون بری و با هم هستین چیزی که اون می خواد باشی؟
تنها توی خیابان یا محل کار به روش خودت باش ( که البته من هم روش شما رو می پسندم و مثل شما ساده پوش و معمولیم - چون متنفرم توی خیابان نگاه هرزه ای روم بیفته ) ولی وقتی با شوهرتی امنیت بیشتری داری و حتی اگه کمی هم تنگ و کوتاه بپوشی باز هم شوهرت کنارت ایستاده.
یک مدت هم سبک آرایش و ... رو عوض کن. به نظر من زن و شوهر باید با دل هم راه بیایند. من هم مدتی دوست داشتم همسرم به جای کت شلوار تیپ های اسپرت و تی شرت های رنگ نارنجی و قرمز بپوشه. قرار گذاشتیم در زمان های غیر کاری باشه. اون بیچاره هم قبول کرد و من هم یک مدتی بعد از سرم افتاد و .... ( حداقل دیگه تو دلم نموند )
به نظر من یک مدت به دلش راه بری از سرش می افته. نذار قضیه بزرگ و حساس بشه و فکر کنه چه خبره! بازم خدا رو شکر خواسته هاش رو از شما می خواد نه خانم های...:163:
-
با اقای sciموافقم که میگه ما مردارو زیاد جدی نگیرید
وبا خانوم نازنین که میگه من هم مدتی دوست داشتم همسرم به جای کت شلوار تیپ های اسپرت و تی شرت های رنگ نارنجی و قرمز بپوشه. قرار گذاشتیم در زمان های غیر کاری باشه. اون بیچاره هم قبول کرد و من هم یک مدتی بعد از سرم افتاد و .... ( حداقل دیگه تو دلم نموند )
به نظر من یک مدت به دلش راه بری از سرش می افته. نذار قضیه بزرگ و حساس بشه و فکر کنه چه خبره! بازم خدا رو شکر خواسته هاش رو از شما می خواد نه خانم های . . .
بسیار عالی:104::104::104::104::104::104: