RE: * سلام به دوستان همدردم*
سلام خانم موعود
من هم بهتون خوش آمد می گویم و امیدوارم روزهای خوبی داشته باشید.
موعود جان جات خاليه خانمي
تو و گل مريم يك مسئوليتي در تالار داشتيد و آن هم تولدها بود كه با رفتن و كم كار شدنتان كلي اختلال در بخش مراسم و مناسك تالار ايجاد شد . بدون اينكه براي خودتان جانشيني انتخاب كنيد و مسئوليت را به ديگري واگذار كنيد .
البته امروز پرديس قبول زحمت كرده . اما جايت خالي است .
اميدوارم هر كجا كه هستي خوش باشي و روزگار بر وفق مرادت نازنينم .و از بركت هستي بهره ببري :46:
سلام خاتم موعود(زهرا خانم)
از همدردی و لطفتون تشکر میکنم و براتون سلامت و سعادت آرزو میکنم:72:
شما از اعضای قدیمی تالار هستید و گویا مدتی حضور نداشتید.من هم بهتون خوش آمد میگم و امیدوارم دوستان خوبی برای همدیگه باشیم.:46:
سلام m.mouod گرامي
البته كه ذوق زده شدم.
ما هميشه نسبت به حضور اعضاء به خصوص پيشكسوت ها ذوق زده مي شويم و خوشحال مي شويم دوباره آنها را زيارت كنيم.
ببينيد يه يار قديمي همدردي تا چه اندازه مثبت بين هست. اينطوري هست كه نه فرد آسيب مي بيند و نه آسيب مي رساند و رابطه ها اينگونه تقويت مي شويد :104::104::104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
آقای مدیـــــــــــــر!
یعنی شما هم ذوق زده شدید که عکس آبجیمو خط خطی کردید و یادتون رفت به من خوش آمد بگید ؟؟:302:
سلام آبجی جونم
مرصی از حمایتت گلم
بس که این بالهای صداقت احساسی هست
و هرچقدر مدیر بهش تذکر واخطار و خط و نشون میده باز هم گوشش بدهکار که نیست هیچ ؛ همچنان به کودک درون شلوغش هم بال و پر میده و میتازونه به همین خاطر
آقای سنگتراشان می خواد بالهای صداقت رو اینجوری کنه بالهای صداقت البته خطش می خواد بیاد وسط بالهای ، بالهای صداقت :311:
اینها همه مقدمه هست عزیزم
تو خود بخوان حدیث مفصل را :58:
بازهم سلام به شما عزیزان همدردی
انشاء الله که حال همه تو خوبه و دلتون شاد شاد شاد:72:
بابت همدردیتون تو تاپیک " حال و احوال " سپاسگزار و ممنونم:72:
از خواهر عزیزم بالهای صادقت و فرشته مهربان بابت لطفشون و سارای گلم که همیشه یاد من هست هم تشکر میکنم:72:
خداوند انشاء الله رفتگان همه شما رو غریق رحمت بیکرانش قرار بده و روح پدر منم در آرامش قرار بده.
براش پدرم دعا کنید
دوستتون دارم
زهرا:72:
روحشان شاد و يادشان گرامي .
اميدوارم هر چه زودتر بتواني با شرايط جديد ايجاد شده خودت را هماهنگ كني و آرامش دروني داشته باشي .
سلام موعود عزیزم .
من هم بهتون تسلیت میگم .
موعود عزیزم؛ تسلیت من رو هم پذیرا باش و بدون که توی این روزها حالا با کمی تفاوت (آخه! پدرشوهرم رو از دست دادیم و از حال و روز همسرم؛ می تونم حال و روزت رو تصور کنم) می تونم درک کنم که چه روزهایی رو داری می گذرونی!
امیدوارم که مثل همیشه مثبت اندیش باشی و این اتفاق رو به خیری که از طرف خداوند برات هدیه داده شده؛ تعبیر کنی!