چرا هر چقدر به همسرما محبت ميكنيم بيشتر بي محبتي ميبينم
سلام به همه دوستان
من جند ماهي هست كه ازدواج كردم در رابطه با همسرم متوجه شدم كه هر چه بيشتر محبت و ابراز علاقه ميكنم اون بيشتر خودشو مي كشه كنار و بر عكس هر چه من سرد برخورد مي كنم او مهربونتر مي شه
احساس مي كنم مغرور مي شه حرفايي رو كه قبلا خودش زده تغيير ميده . مثلا ميگه ميخواي آخر هفته بيام (محل كارش دور از محل زندگيمونه)در صورتي كه هفته قبلش اومده بوده ، من مخالفت مي كنم به خاطر شرايط مختلف ولي چند روز بعد كه من بهش ميگم بيا مي گه نمي تونم تازه اونجا بودم ، مرخصي ندارم
نمي دونم چطور رفتار كنم؟ محبت مي كنم بي محبتي مي بينم وقتي هم كه سرد رفتار مي كنم اون ابراز علاقه مي كنه
ممنون
RE: چرا هر چقدر به همسرما محبت ميكنيم بيشتر بي محبتي ميبينم
من یه نظر میدم که فکر میکنم اگه جای شما بودم این کار رو میکردم.
با خودش، خیلی صمیمی و عاشقانه مطرح کن. :72:
يكي دو بار غير مستقيم گفتم ولي فايده نداره ، البته مرد خيلي مهربون و دلرحميه وقتي متوجه مي شه ناراحتم تا از دلم در نياره دست نمي كشه ، ولي گاهي اوقات اگه توي جمع ازش تعريف كنن زياد طرف من نمي آد البته اين موضوع رو كه بهش گفتم خودش قبول كرد كه غرورش زياد بوده
azadehali عزیز:
خوش اومدی به تالار و قبل از هر چیز ازت ممنونم که برای کسایی که نوشته هاتو می خونن احترام و ارزش قائل شدی و نوشتی:
نقل قول:
ببخشيد موضوع غلط نوشتاري داره ...
:72:
دوم اینکه ازدواجتون رو تبریک می گم. امیدوارم سالهای سال کنار هم شاد شاد زندگی کنید. :310::43:
و سوم اینکه :
این پست رو ببین
این به خاطر تفاوت های مرد و زن است. زن همیشه می تونه محبت کنه اما مرد وقتی تشنه میشه این کار را می کنه. بنابراین نباید همیشه سیرش کنی. یه وقتایی بزار تا تشنه ی محبتت بشه تا خودش جلو بیاد.
ممنون از راهنماييتون
بعضي وقتا اين كارو مي كنم ولي بعد خودم احساس مي كنم ازش دور شدم
سلام
بهتره برای خودت یک سرگرمی داشته باشی تا وقتت و در اون کار پر کنی و هر وقتم احساس نیاز کردی به همسرت محبت کن و در خودت نگه ندار.
اما طبق گفته تسوکه عزیز بذار تشنه و نیازمندت بشه.
این بهترین راهکاره.
موفق باشی:72:
ممنون از شما عزيزان :72:
آيا همه مردا اينجورين ؟
البته متوجه شدم كه خيلي از مردم اينطور هستن چه مرد چه زن
هر چي بيشتر به كسي محبت مي كنم و احترام مي ذارم بيشتر بي احترامي ميبينم چرا ؟شايد دستم بي نمكه :302:
اول از همه ازدواجتون را تبريك مي گم .
مردها اوايل ازدواج (خصوصادوران عقد) ذوق زيادي دارند ولي بعد از اينكه زير يه سقف ميرن يواش يواش خيلي چيزها عادي ميشه چون دائما همديگرو ميبينن و ... .مردها در دوران مجردي زمانهايي را فقط به خودشون اختصاص مي دن و يه جورايي تغذيه روحي ميشن و اگه متعادل باشه براشون خيلي خوبه .زمانيكه ازدواج مي كنن ديگه اون آزاديها رو ندارن وقتي كسي هم باشه كه خيلي بيشتر از اون چيزي كه نياز دارن بهشون محبت كنن احساس اسيري ميكنن .حس مي كنن كه بيشتر تو بندن .توجه زيادي به مردها براي ما زنها خيلي محترم و قشنگه چون ما زنها عاشق محبت كردنيم ولي براي اونها اينطور نيست اونها هم خيلي اوقات دوست دارن شروع كننده باشن اينطوري احساس مرد بودن ميكنن و اين براشون لذت بخشه. متاسفانه ما زنها اين موضوع را فراموش مي كنيم و دائما براي گرمي زندگي به اشتباه محبت زيادي مي كنيم و اين ضعف ما زنهاست كه نمي تونيم اعتدال را رعايت كنيم.منظور من اين نيست كه محبت نكيم منظورم محبت بيش از نياز همسرتونه كه ميزان اون را هم شما با ظرافت زنانه بايد بدست بياريد.
توصيه من اينه كه خودتو فقط با همسرت سرگرم نكن واسه خودت تفريح و سرگرمي داشته باش .اينطوري وقت اضافيت را صرف خودت مي كني و بيش از حد وقت براي همسرت نداري با اين كار اون هم كمي مي تونه با خودش باشه چيزي كه بهش نياز داره و به دنبالش دلش برات تنگ ميشه و بهت احساس نياز ميكنه.تو با اين كار هم تفريحاتت را داري و هم محبت همسرت را.
بهتره کتاب "رازهایی در مورد مردان" را بخوانی. کلی فرقه بین مرد و زن. نمیشه اینجا همه را بگیم.