RE: طرز تهيه ي منوي عاشقانه
ممنون که وقت گذاشتید. جالب بود و بامزه :227:
نقل قول:
5 بوسه ي عاشقانه" يا "10 شاخه گل رز" و ....
ای بابا! چه قانع بازاری راه انداختی شما :311:
نقل قول:
من مجرم هنوز زياد از اين لوس بازيا بلد نيستم
الهی که هر چه زودتر گرفتار این لوس بازیا بشی :D:P
یه پیشنهاد دارم :
یه تاپیک بزنیم با عنوانی مثل " روش های غافلگیر کردن همسر محترم" و توش از این کارا یاد هم بدیم :D البته کم هزینهتر هاش رو :P
من حاضر نیستم خوابم را با منوی بهترین رستورانهای دنیا هم معامله کنم. یه شب جمعه تا صبح!!!!!!!! حرف بزنیم؟؟؟؟؟؟؟
از این گیرها به همسرت ندی که بیرون یه ساندویچ می خوره و می آد. می گه گشنم نیست.:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
از این گیرها به همسرت ندی که بیرون یه ساندویچ می خوره و می آد. می گه گشنم نیست.:311:
خيلي باحال بود ايول:311::311::311:
حالا تا صبحم كه نه ولي خوب چند ساعت چي؟
پيشنهاد آويژه ي عزيزهم بسيار جالبه!
بهترین بخش کار، این جمله است:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
بگين: "سرورم، :43: ... "
این کلمه ی سرورم به همه چیزش میارزه. :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آویژه
یه پیشنهاد دارم :
یه تاپیک بزنیم با عنوانی مثل " روش های غافلگیر کردن همسر محترم" و توش از این کارا یاد هم بدیم :D البته کم هزینهتر هاش رو :P
بشینیم دور هم خیالبافی کنیم. من و تسوکه و یاسا و ... همه مجردا ........
شایدم می خوای ایده هامون را بدزدی آویژه :311:
ما ایده بدیم تو پیاده کنی :227:
نقل قول:
شایدم می خوای ایده هامون را بدزدی آویژه
ما ایده بدیم تو پیاده کنی
چه اشکالی داره؟ من تجربه اش می کنم بهتون می گم نتیجه چی بوده و اینا :D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آویژه
یه پیشنهاد دارم :
یه تاپیک بزنیم با عنوانی مثل " روش های غافلگیر کردن همسر محترم" و توش از این کارا یاد هم بدیم :D البته کم هزینهتر هاش رو :P[/b]
پیشنهادتون بررسی شد و مورد قبول قرار گرفت. :311: اما لازم نیست که تاپیک جدیدی بزنیم. بنابراین در دنباله ی همین تاپیک، هر کی پیشنهادی در این زمینه داره، میگه و افرادی مثل 'آویژه' هم که اونو به اجرا در آوردن، نتیجه ی کار را میگن. :104: دور هم پیشنهاد میدیم و حالشو میبریم. :311:
حالا هر کی موافقه، فکرش را به کار بیاندازه و ایده بده. :104:
همکار من یک خانم مسیحیه و فردا شب کریسمس است.
دیروز من نیومده بودم دفتر، امروز ایشون نیومده. صبح که وارد شدم، خودم کلید انداختم و در اتاق را باز کردم. در اولین نګاه چشمم خورد به یک بسته کوچولو روی میزم که خیلی خوشګل بسته بندی شده بود. روش یک یادداشت بود برای تبریک کریسمس و سال نوی مسیحی از طرف ایشون به من!!
اول این که شرمنده شدم که من اصلا به این فکر نبودم که به ایشون کادو بدم. بعد هم کلی هیجان زده و سورپریز شدم.
برای همسرتون در یک روز غیرمنتظره که اصلا انتظارش را نداره، یک کادو تهیه کنید و مستقیم بهش ندید. بذارید روی میز یا جایی که خودش پیداش کنه و ترجیحا زمانی که شما خونه نیستید.
یه حس جالبیه. وقتی خود طرف نیست اما شما اثری ازش می بینید که نشون می ده به یادتون بوده و براش ارزش دارید.
خوب اين طور كه بوش مياد من قراره پاي ثابت اين تاپيك باشم دليلش هم اينه كه من تا حالا كللللي مطلب درباره ي همين موضوع خوندم و البته خودم هم ايده هايي دارم! (آبكين البته)
نمونه كتابهاي مفيدي كه كلي در اين رابطه ايده دادند عبارتند از :
1-چراغ دل شوهرت را روشن كن اثر خانم الن كريدمن
2-چراغ دل زنت را روشن كن اثر خانم الن كريدمن
101 راز عاشقانه اثر مايكل وب
و...
خوب حالا براي دومين پست اصل همون مطلبي كه گفتم از كتاب خانم كريدمن به ذهنم رسيد ولي خودم تغييرش دادم( و به جاش منوي عاشقانه رو نوشتم ) رو مينويسم (البته اصل اصل كه نيست بازم تغييراتي دادم ) با عنوان :
"يك روز تمام پادشاه من باش!"
نحوه ي كار (البته درست يادم نيست) :
صبح يك روز تعطيل يك تاج مقوايي يا پلاستيكي كه از قبل تهيه كرديد رو بالاي سر همسرتون ميذاريدهمراه با يك تكه كاغذ:
"همسر عزيزم امروز تا شب ساعت... تو پادشاه مني و هر دستوري بدي من اطاعت ميكنم لطفا تعارف نكن! و تاج رو بر سرت بذار".
همسر شما اون روز ميتونه هر كاري رو ازشما بخواد شايد شما مجبور شيد اونروز ايشون رو پاشويه كنيد...:311: مشت ومال بدي...هرغذايي كه دوست داره درست كنيد...كنترل تلويزيون فقط دست آقا!...:311: ايشون رو با نهايت احترام صدا كنيد (همون سرورم يا سرور من كه بچه ها خوششون اومده بود ) و خلاصه تا شب خدمتكاركامل ايشون بشيد :302: الببته شايد براي اينكار مجبور شيد كمي غرورتونو زير پا بذاريد ولي اشكال نداره در عوض آخر شب روي يك كاغذ از ايشون بخوايد تا پس از اتمام پادشاهيش:D مراسم تاجگذاري برگزار بشه :P و ايشون شما رو ملكه كنه مثلا براي هفته ي بعد تا جبران بشه!
اگه همسرتون خيلي اذيتتون كرده و زياد ازتون كار كشيده (سوء استفاده از موقعيت :311:) ميتونيد تا هر وقت كه دلتون بخواد تاج رو پيش خودتون نگه داريد و هيچ مراسم تاجگذاري برگزار نكنيد!
البته عواقب كارتون رو هم بايد بپذيريد كه شايد چنين باشه:
چند سال بعد در تمام روزنامه هاي كثيرالانتشار مطلبي با اين عنوان چاپ ميشه:
"مردي به خاطر يك تاج پلاستيكي همسر خود را به قتل رساند :311:"
سروران گرامي پادشاهان و ملكه هاي سرزمينهاي قوطي كبريتي :D شاد باشيد :43: