-
خیانت شوهر
شاید در جامعه سنتی ما خیانت شوهر به همسرش تعریف شده و معنا دار نباشد . اما من نمیتوانم چنین بی حرمتی را در زندگی زناشویی بپذیرم!. همسرم به راحتی در مورد رابطه جنسی با دیگران حرف می زند ، آن را حق طبیعی خود می داند و دائما تاکید دارد که این وجه خصوصی زندگی او ربطی و تاثیر سوئی بر زندگی ما ندارد.
با انکه به غیر از رابطه های نا محسوس تلفنی رفتار غیر عاد ی از همسرم نمی بینم .اما در زندگی و رابطه مان احساس امنیت نمی کنم . چه رفتار و واکنشی باید داشته باشم و چه تصمیمی باید بگیرم؟
-
RE: خیانت شوهر
خوش آمدی
به نظر شوهر شما تاهل و تعهد دو مقوله جداست؟
شاید بهتر باشد در این زمینه با او گفتگو کنید
-
باسلام
یه سوال ازتون دارم
آیا مطمئن هستی که او این رابطه ها رو داره به نظرت برای جلب توجه این کار رو نمیکنه؟؟؟
-
سلام خانم يوسفي
ايا هميشه اينطور است يا مواقع خاص
-
ايا مكررا و با افراد مختلف تلفني صحبت مي كنه يا خير فقط با يك نفر است ؟ ايا ديدار هم دارند ؟ از كي فهميدي و چگونه عكس العمل نشون دادي ؟ بچه داريد ؟ چند سال ازدواج كرديد ؟ شوهرتان چند سالشه و شما چند ؟
-
سلام مریم خانم. ممکنه فقط یه جور برانگیختن حس حسادت شما باشه تا بدین وسیله به بعضی از خواسته هاش برسه. تا به حقیقت چیزی واقف نشدین هیچ تصمیمی نگیرید و عمل نامعقولی نکنید. باید حساسیت نشون ندین و رفتار اونو بطور پنهانی زیر نظر داشته باشین تا اصل قضیه معلوم بشه..
-
شما مي توانيد با همسرتان در اين رابطه صحبت كنيد
سعي كنيد اعتمادتان را بالا ببريد.
-
ما هم سنیم 28 سال -3 سال ازدواج کردیم و بچه نداریم ..هر دو مشغول به تحصیل هستیم . من sms های او را دیدم و یه ایمیلش دسترسی دارم . متن پیامها عاشقانه نیست و معمولا هر ماه عوض میشود . مطمئنم که وقت زیادی با انها نمی گزراند یعنی اصلا وقت نمی گذارد .چون وقت و پول اضافی ندارد!
-
خوب اگر وقت ندارد،پس تنها حرف کس دیگری در بین است دیگر،مگر نه؟در این صورت باید نظر *آتنا خانم* را بپذیرید و بدان عمل نمایید.
راستی الان که شما هردو تحصیل می کنید،آیا کارهم می کنید و ممر درآمدتان چیست؟؟و آیا محل تحصیل شماها یکجاست یا نه در دو جای گوناگون؟؟؟
-
با سلام
خواهرم
قبل از اينكه همسر شوهرت باشي با او دوست باش تا مشكلتان حل شود
به شوهرت نزديك شو تا با تو درد و دل كند
بدان كه هيچ دختري ديگر با يك مرد زندار ازدواج نميكند.
مگر اينكه...
ولي شما ميتوانيد جاي همه معشوقهاي عالم را براي او پر كنيد.
برادرتان وم