نظرسنجی : پس انداز خود را در زمان عقد و قبل از عروسي خرج چي كنيم؟
سلام دوستان خوبم
من دارم در مورد ازدواج و هزینه هاش تحقیق میکنم و به کمک شما نیاز دارم
لطف کنید همگی صادقاته به این سوال جواب بدید(چه اونهایی که در دوران عقدن و چه اونایی که ازدواج کردن فکر کنید هنوز در دورا ن عقدین
اگر 10000000 (ده میلیون تومان) شما و شوهرتون پول داشتید و در دوران عقد بودید با این پول چیکار میکردید:
1- همه پول را خرج زندگیم میکردم و یک مراسم عروسی جزیی میگرفتم
2-حتما باید عروسی آبرومند میگرفتم و با 2 میلیون پول ودیعه هم میشه خونه اجاره کرد
3- اصلا عروسی نمیگرفتم و میرفتم ماه عسل و حسابی خوش میگذروندم
4-موارد دیگر
دوستان لطفا جواب بدید چون میخوام آمار بگیرم و برای هو 4 مورد که انتخاب کردید حتما دلیل و برهن خودتون هم بگید . ممنون میشم
RE: نظرسنجی : پس انداز خود را در زمان عقد و قبل از عروسي خرج چي كنيم؟
نظر همسرم هم مهمه ..
باید ببینیم اونم چی می خواد ... عروسیه خوب می خواد ( که عروسی خوب بیشتر از این مبلغ خرجش میشه) یا ماه عسل خوب .. یا خونه ...
باید مشورت کرد ..
مانی عزیز ممنونم
ولی شما باید یکی از 4 گزینه رو انتخاب کنید من متوجه نشدم شما کدام گزینه رو انتخاب کردید چون هر 4 مورد را ذکر کردید. لطفا از بین گزینه های 1 تا 4 یکی را با دلیل انتخاب کنید . ممنونم
بچه های دیگه کجایید بابا تنبلی نکنید بیایین نظر بدید دیگه!!!!!!
با سلام
پاسخ بالهاي صداقت خيلي جالب هست.
در واقع مي شه گفت روش حل مسئله را به كار گرفته اند.
در اين روش گزينه هاي پيش رو ليست ميشوند. بعد مزايا و معايب هر كدام جلوي آنها درج مي شوند. و بعد به هر يك از معايب يا مزايا هم يك ضريب بر اساس اهميتش داده مي شود.
سپس هر گزينه را امتياز كلش را (پس از اعمال ضرايب وجمع جبري كردن) جمع مي زنيم. آنگاه گزينه اي كه بيشترين امتياز را دارد بر ميگزينيم.
البته اگر امكانش بود آنطور كه بالهاي صداقت اشاره كرد، ممكن است با انعطاف پذيري بتوانيم حتي بيش از يك گزينه را انتخاب كنيم. اما 10 ميليون اين روزها يك گزينه را هم به زحمت جواب مي دهد مخصوصا در كلان شهرها.
به هر تقدير، اين شيوه را در خصوص گزينش همسر به شكل عملياتي مثال آورديم و شرح آن چنين رفت كه چگونه بر تعارضمان فائق آئيم.(چقدر ادبي شدا :311:)لينكش را در ذيل مي آورم.
چگونه بر تعارض هایمان فائق آئیم
=====
در ضمن راي من بر اساس امتياز يابي كه خودم فرضي انجام دادم، گزينه اول يعني انتخاب مسكن بود. و يه عروسي ساده در كنارش انشاء الله:310:
سلام دوست عزيزم
خيلي بحث خوبي رو آغاز كردي، من در دوران عقد هستم و ميشه گفت تقريباً در وضعيت مشابه شما قرار دارم .
اين مسأله دغدغه اصلي من و همسرم هست و ما تا حدودي حلش كرديم ولي خيلي از مواقع به اين فكر ميكنم كه چه راهي را پيش بگيريم كه اول زندگيمون دچار مشكل نشيم.
من خودم به شخصه مراسم عروسي را در نظر نداشتم و نميخواستم جشن عروسي بگيريم تا از لحاظ مالي همسرم دچار مشكلات هزينه ازدواج نشه ولي با مخالفت خانواده ام و همسرم مواجه شدم و مراسم ازدواجم رو در پيش داريم .
تصميم ما با درنظر گرفتن وديعه ازدواج اول رهن خونه دوم تهيه لوازم موردنياز و اصلي به عنوان جهيزيه من و سوم برگزاري مراسم ساده و با هزينه مختصر و چهارم سفر چند روزه به مشهدمقدس با كمترين هزينه به عنوان ماه عسل مي باشد .البته در عمل امكان داره كه كمي دچار مشكلات مالي بشيم ولي با توكل به خدا ميشه زندگي ساده و درعين حال موفقي رو آغاز كرد.
به اميد خوشبختي و موفقيت همه جوونها
سلام::227:
من عاشق مبحث عروسیم....:311:
شادزی گرامی..راستش گزینه هایی که انتخاب کردید خیلی نسبیه..چون مثلا برای من همش مهمه..از عروسی و خونه خوب و ماه عسل حسابی ..حالا من چطوری انتخاب کنم بین این 3 تا!!!!!!!!!:311:
راستش من اگر با شرایط خودم بسنجم همشو می خوام!!!:325::311:
ولی اگر فرض کنیم شوهرم هیچی نداره فقط فقط فقط 10 ملیون داره..نه خونه داره نه هیچی خب ترجیح می دم خونه داشته باشم چون بی سر پناه بودن و ...خیلی سخت تره تا عروسی نگرفتن..و برای آینده زندگی هردومون بهتره..یعنی عاقبت اندیشی رو پیشه می کنم..( البته با غمگینی!!! ) یعنی گزینه 1 ولی یک جشن کوچک هم بگیرم....
پاسخ من میشه گزینه 1..ولی خدارو شکر این طوری نیست چون فکرشو که می کنم خیلی سخته..از عروسی و ماه عسل بگذرم...تازه با 10 ملیون که نمیشه خونه خوب هم گرفت....:302:
خیلی به نظرم گزینه هات محدوده!!!ولی بازم همون 1 ترجیح می دم....
خوب من اگه باشم؛ دوست دارم دو تا گزینه از 4 تا گزینه ات رو انتخاب کنم چون هم خونه برام مهمه هم عروسی!:311:
گرچه برای همسرم هم خونه مهمه؛ هم عروسی؛ هم یه پس اندازی هم می خواد داشته باشیم که اول زندگی دستمون خالی نباشه!!:311:
من سعی می کردم اول دنبال یه خونه ی مناسب باشیم یه جایی توی یه محله ی سطح متوسط؛ بعد هم هرچی میموند می دادیم پای خرج عروسی ( که اون هم باز اولویت بندی داره؛ یعنی مهم اینه که آرایشگاه و پیراهن عروس خوب باشه؛ حالا شام و فلان و اینها خیلی مهم نیست (:227:) البته من یه کم خودخواهانه گفتم) ولی نظرمه دیگه!!!!!!:46:
من گزینه اول رو انتخاب میکنم. در واقع اگه منو همسرم از دار دنیا فقط همین 10 تومنو داشتیم و مجبور هم بودیم که در شهر گرون مثل تهرون زندگی کنیم اصلن ازش عروسی هم نمیخواستم.
سلام همون شادزی
من باشم اولويت اولم خريد مسكنه!(مي خندي؟!:311: )حالا ميگي با اين پول چه جوري؟
من از طريق طرح مسكن مهر كه حول و حوش 6 تومن كل پول ازت ميگيرن،آپارتمانت رو تحويل ميگيري و 25 ميليون هم خود دولت وام ميده با سود 4% و ميرفتم تو خونه خودم ميشنستم و قسطي كه ميدادم بابت خونه خودم ميدادم!
يه مراسم كوچيك و ساده هم ميگرفتم...
البته يه سفر مشهد هم بعدش!