+عجب ( یا دوست نمی شوند، یا زود پسر خاله می شوند!!)
سلام به همگي :
عزيزان من يه مشكلي دارم كه نمي دونم راه حلش واقعا چيه؟ميدونيد كمتر كسي به خودش اجازه ميده كه بياد جلو و به من پيشنهاد دوستي بده ولي جالبتر از همه هم اينه كه وقتي چنين پيشنهادي هم داده شد يه دفعه پسر خاله ميشن .تازه هم كه به بن بست مي خورن ميگن:تو عاشقم نكردي ومن موندم كه عيب از منه يا از اونا!!! خواهش مي كنم شما نظر بديد.
RE: عجب ( یا دوست نمی شوند، یا زود پسر خاله می شوند!!)
شما فكر مي كنيد عشق چيز بديه؟چرا ايرانيها همه مسايل و با هم قاطي ميكنند.نظرتون چيه كه ايرانيها همه چيز و حتي عشق و به مسخره گرفتن؟
آتنا خانم آنطور که خودشان فرمودند ازدواج کرده اند و صاحب فرزند نازنینی هم هستند و نمیتوانند سر از تنهایی های دختری که میخواهد در چارچوب درست و وبا سلامت روحی به زندگی خود ادامه دهد را احساس کنند.
متاسفانه کارشناسان گرامی هم نظر خاصی را ارائه نمیدهند
سلام
عشق و عاشقی چیز بد یا به مسخره گرفتنی نیست اما با باید بنگریم که با کی و به چی عاشقیم .
کسی که عاشق خداست هیچ گاه مورد تمسخر قرار نمیگیره ، پس عاشق کی شدن خیلی مهمتر از عاشق شدن است.
موفق باشید.
آرزو جان من متوجه نمیشم تنهایی و در سلامت زیستن چه ربطی به دوست شدن با پسرهایی داره که به خاطر همین دختر تنها از در دوستی وارد میشن و به خاطر رفتار نه انزوا گرایانه بلکه از روی میل ایشون پسرخاله میشن. از شما که نظراتت همیشه از روی منطقه تعجب می کنم با این موضوع اینقدر احساسی و کلیشه ای برخورد کنی. من خودم اون احساسی که شما گفتی رو تجربه کردم. به من هم هیچ کس جرئت این طور پیشنهادهایی رو نمی کرد و هوس پسرخاله شدن هم به شون دست نمی داد. البته من هم تنهایی رو حس کردم اما اون رو بهانه برای این طور دوستیها قرار ندادم.
خواهشاً کمی مدبرانه جواب بده تا ایشون در توهم اینکه کارش درست بوده ، باقی نمونه.!!!
وب جان من!اگر دوست داری که دوست پسر داشته باشی بدان که بدون هزینه نیست و رابطه با یک پسر اگر به زیر یک سقف منتهی گردد،منجر به رابطه جنسی می شود.
اگر تنها برای قدم زدن یا تلفن حرف زدن یا بخث عاطفی،اجتماعی و فلسفی دوست پسر می خواهی،بدان که تعداد آن پسرهایی که چنین هستند از انگشتان دو دست بسی کمتر است.