كمكم كنيد، در مورد خود ارضايي شوهرم
سلام به همه دوستان
شوهرم ميگه من احتياج دارم ماهي يك بار فيلم ببينم كه هم ميل جنسيم قوي ميشه و هم احتياج به تنوع دارم و ميگه ديگه قرار نيست همش تو براي هر لحظه از زندگي من تعيين تكليف كني، ميگه اگه خيلي ناراحتي بيا باهم ببينيم.
حالم اصلا خوب نيست كمكم كنيد.:323:
RE: كمكم كنيد، در مورد خود ارضايي شوهرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنين 111
سلام به همه دوستان
شوهرم ميگه من احتياج دارم ماهي يك بار فيلم ببينم كه هم ميل جنسيم قوي ميشه و هم احتياج به تنوع دارم و ميگه ديگه قرار نيست همش تو براي هر لحظه از زندگي من تعيين تكليف كني، ميگه اگه خيلي ناراحتي بيا باهم ببينيم.
حالم اصلا خوب نيست كمكم كنيد.:323:
نازنین عزیز
به تالار همدردی خوش اومدی.
اگه اشتباه نکنم دو تا مشکل رو یه باره مطرح کردی.
یکی در خصوص دیدن فیلمهای پورنو از طرف همسرته که شما هم مخالفی.
دوم اینکه اون احساس میکنه که تحت سیطره تو و اسیر شماست و میخواد از این حالت خودشو نجات بده.
در خصوص موضوع فیلم ، چند تا کار می تونی بکنی ،
1- با حوصله به حرفاش گوش بدی و دلیل دیدن فیلما رو جویا بشی. اگه دنبال تنوع و فانتزی و... می تونی بهش بگی که چه پیشنهادی برا تنوع و عدم تکرار در روابطتتون می تونه بده و شوهرت رو درگیر این قضیه کنی و ازش راهکار بخوای.
2- اگه حس کنجکاوی داره و بدون سابقه قبلی میخواد نگاه کنه ، یه کم باهاش همراهی کن و بعد موضعت رو شفاف بهش بگو که از دیدن این فیلمها بدلیل فلان و... مخالفی. (دلایلت رو بهش بگو)
3- واقعا ببین که بادیدن فیلم میل جنسیش تقویت میشه و یا باعث زود انزالیش میشه !!
در خصوص موضوع دوم ، سعی کن بفهمی چه کارها و حرفای شما باعث بوجود اومدن این حس در اون شده
متاسفانه از دوران مجردي هر روز فيلم مي ديده و خودارضايي داشته، در مورد تنوع هم ميگه لازمه كه هر ماه فيلم ببينم و نميگه كه من چيكار بايد بكنم، فكر ميكنم كه نميدونه كه دقيقا من چيكار بايد بكنم و اينكه ميگه زن و شوهر براي هم بعد از ازدواج عادي ميشن.
تعدادی موضوع مرتبط با موضوع شما در تالار هست که توصیه می کنم اینا رو مطالعه کنید مثل :
فیلم های غیر اخلاقی
http://www.hamdardi.net/thread-5610-post-57251.html
علاقه زیاد مرد به دیدن عکسها و فیلمهای سکس بعد از ازدواج چیست؟
http://www.hamdardi.net/thread-1334.html
فيلمهاي سكسي؟؟!! خواهش مي كنم كمك كنيد!!
http://www.hamdardi.net/archive/index.php/thread-6564-2.html
سلام. به نظر من این عمل اونم بعد از ازدواج غیر طبیعی هست. از همه بدتر علنی کردن آن برای شما و توجیه ذکر شده برای آن جای تامل و تفکر داره. ایشون با فکر کردن به مسایل سکسی بیشتر از خود سکس لذت می برند و علت آن در عادت به این رفتار هست. یکی از مشکلات افراد مبتلا به خود ارضایی همینه که بعد از ازدواج هم عادتشون رو نمی تونن ترک کنن. این مشکل فقط شامل شما نیست بلکه خیلی از زوجین این گرفتاری رو دارند.
سعی کنید بیشتر بهش نزدیک بشید، تو خونه جذابتر باشید، تو رابطه سعی کنید اون روشی رو که خوشش میاد رو براش پیاده کنید حتی اگر مورد پسند شما نباشه. همزمان با این رفتار او رو از این عادت بر حذر کنید و وادارش کنید که رفتارش رو اصلاح کنه. البته فاکتور زمان رو هم در نظر داشته باشید. تشویقش کنید ورزش کنه. تنها نمونه. و فاصله زمانی رابطه تون رو کاهش بدین تا مجالی برای خواسته های بیشتر نداشته باشه. و کلا زیاد نگران نباشید و آرامش زندگیتان را در اولویت قرار بدین.
موفق باشید
از صحبت های همسرتون به نظر میاد که بیشتر از هر چیز دلیل دیدن این فیلم ها براشون ایجاد کردن
تنوع در زندگیه! ایشون به دنبال ایجاد تغییر هستن . به روابطت زناشوییتون نگاهی بندازین که آیا تکراری و
عادی شده؟ آیا همیشه اصرار بر اجرای روشی خاص از جانب شما بوده (چون گفتن نمی خوان شما براشون تعیین
تکلیف کنین!)
حالاتی از اعتیاد به این عمل هم گویا دارن ، اما برای اطمینان بررسی های فوق رو انجام بدید و تنوع ایجاد کنید ،
اگر تغییری حاصل نشد به احتمال قوی عادت شدید (با توجه به سابقه) به این کار دارن.
می شه سن هر دو تون رو بفرمایید و اینکه چند ساله از ازدواجتون می گذره؟ آیا در ابتدای ازدواج هم
ایشون این قبیل فیلم ها رو می دیدن؟ چه مدته شروع به دیدن کردن؟
سلام و تشكر از دوستان عزيزم
من و همسرم 9 ماهه ازدواج كرديم و البته 2 سال دوست بوديم و 1 سال هم عقد، من 33 سالمه و شوهرم 32 سالشه، شوهرم كلكسيوني از فيلمهاي .... داره و از دوران نوجواني علاقه شديدي به جمع كردن و دانلود كردن اين فيلم ها داشته، حتي يه بار يه فايلشو از كامپيوتر پاك كردم كلي عصباني شد و باهم دعوا كرديم و گفت كه به زحمت اينا رو جمع كردم و نميخوام پاكشون كنم، رابطه زناشويي هم ميگه هفته اي بيشتر از 2 بار خسته ميشم و چون سركار هم ميرم انرژي ازم ميگيره. و فيلم ديدن رو هم ميگه تا يه مقداري باعث تقويت نيرو ميشه، و البته ميگه بعضي حالتها و تصويربرداريها در اين فيلم ها جالبه كه ما نميتونيم پياده اش كنيم. بعضي حالتها و پوزيشنها رو هم ميگه فقط مخصوص فيلمه و تو دنياي واقعي نميشه امتحان كرد. البته ميگه بعداً حاضره كه يه مشاور بريم ببينيم براي تنوع چيكار بايد كرد و آيا ديدن فيلم در حد كمش خوبه يا نه.:303:
سلام نازنین عزیز
به نظر من همسر شما بیشتر به دیدن این فیلمها معتاد شده. چون اگر کسی به خاطر تحریک نیاز جنسیش این فیلمها رو ببینه بیشتر از هفته ای دو بار نیاز پیدا می کنه مگر اینکه بخواد بقیقه نیازشو به صورت خود ارضایی تخلیه کنه.:163:
متاسفانه مشکل شایعیست که بین پسرها و اقایون خیلی بیشتر از خانمها رایج است و درمانش رفتن پیش روانشناس هست. ایجاد تنوع در روابط تنوع در ظاهر شخصیتون هم در کنارش می تونه موثر باشه. اما از کنار این قضیه بی تفاوت نگذرید. و سعی کنید با ارمش حلش کنید.
موفق باشید:72:
سلام دوست خوبم
شاید شوهرتون از این می ترسه که نتونه شما رو ارضا کنه شما باید خیالش رو از این بابت راحت کنید و بگید که روی این موضوع حساسیت ندارید. اصلا اینطور نیست که زن و شوهر بعد ازدواج عادی بشن . اگر هم باشه نه به این سرعت بعد از 1 سال. حتما راجع به این موضوع باهاشون صحبت کنید و ازشون بخواهید بدون رودربایستی حرفشون رو بهتون بزنند تا بتونید این مشکل رو حل کنید شما هم آروم و بدون قضاوت صحبت هاشون رو فقط گوش بدهید و خودتون رو مشتاق نشون بدهید (مشتاق شنیدن صحبتهاشون). سعی کنید که بیشتر بهشون نزدیک بشید و اون کارهایی را که ایشون دوست داره انجام بدهید.
به هرحال این موضوع مهمی است و باید خیلی جدی بگیرید.:82:
نازنين 111
این کار اعتیاده
یک روانپزشک امریکایی روی 300 نفر از کسانی که به دیدن این عکسها میپرداختن تحقیق کرده بود و متوجه شده بود که همون ماده ای که در مغز یک معتاد به ماده مخدر- هنگام احتیاج به ماده مخدر -ترشح میشه در مغز ان 300 نفر هم ترشح میشه.
شما باید ایشون رو ترک بدین راهش رو من دقیقا نمیدونم.
ولی کسی که به اینکار معتاده به هیچ عکس و فیلمی قانع نمیشه و هر روز عطشش بیشتر میشه وهیچ وقت نمیتونه به عکسهای تکراری هم بسنده کنه.