دختري كه دست دارم از من 8 سال كوچيك تره .چه كنم؟
سلام: من مهدي هستم 23 سال سن دارم. الان 2 ساله كه عاشقه خواهره دوستم كه 15 سال داره شدم و الان يكسال كه تونستم اون را عاشق خودم كنم . خانواده هاي ما كاملا راضي هستن. خانواده اون خيلي من رو دوست دارن . من سربازيم يكي 2 ماه تمام شده و الان سر كار هستم . خونه و ماشين هم دارم البته با پوله باباست و لي ماله خودمه شايد يكي از دلايلي كه خانواده اون راضي هستن اين باشه. من اين دختر رو خيلي دوست دارم اونم من رو دوست داره بعضي اوقات با تلفني با هم صحبت ميكنيم و الان چند روزي هست كه به هم اس ام اس ميديم. اولا كه منو دوست نداشت مامانش باعث مي شود كه با هم ارتباط داشته باشيم. ولي الان نه . من به خاطره اون خيلي گذشت ها كردم و ميكنم. اونم حرف من رو بيشتر از حرف همه گوش ميده . نسبت به سنش خيلي فهميدست هيچوقت هم حاضر نيست تنهام بزاره. بعضي وقتها كه به بهانه خانوادش بيرون ميريم من پياده نميشم تا برن كارشون رو انجام بدن اين دختر هم از ماشين پياده نميشه و تنهام نميزاره و پيشم تو ماشين ميمونه و تنها با هم صحبت ميكنيم. به نظر شما من به خاطر سن كم اون امكان داره ضربه بخورم يعني اون پشيمون بشه؟ راهنمايي كنيد كه عشقم با شكست رو به رو ميشه يا نه؟ اون با ازدواجمون در اينده موافقت كرده و بعضي و قتها هم درباره اينده يكم صحبت ميكنيم درسته هنوز كامل نميشه حرف زد به خاطر سنش. اون قبول كرده توي اين ماه بريم خواستگاري . فقط خانواده 2تامون. سال ديگه نامزدي . سال بعد عقد و سال بعد عروسي. چون خانوادش ميگن دخترمون بايد ديپلم بگيره و بعد از عروسي هم بايد درسش رو ادامه بده. راهنماي ميخوام ممنون ميشم اگه كسي بتونه كمكم كنه. از طريق پيام شخصي اخه ايميلم خراب شده يعني خودم خرابش كرده. ممنون . مهدي
RE: دختري كه دست دارم از من 8 سال كوچيك تره .چه كنم؟
مجددا سلام
آقا مهدی به نظر من شما مشکلی ندارید اگر خانواده هردوی شما با این ازدواج موافق هستند و دختر مورد علاقه شما هم به شما علاقمند است این میتونه ازدواج مناسبی باشه شما دونفر حتی میتونید با هم رشد کنید و افکارتون هر روز به هم نزدیک بشه و حتی اگر عشقی هم میان شما نباشه که از خدا میخوام در آن مرحله وجود داشته باشد همان عادت کردن و شناخت شما از هم که در اثر بزرگ شدن در کنار هم بوجود میاد خودش نوعی از عاشقی است .
دوست عزیز شما هم کمی دقیقتر فکر کنید که آیا او را برای یک عمر زندگی میخواهید یا نه ؟
و اگر بله با خانواده خود در میان بگذارید و بعد از خواستگاری و یا گفتگو ی مابین خانواده ها به او و خانواده اش نیز کمی فرصت بدهید تا این مسئله را کامل بررسی کنند تا دیگر هیچ ابهامی برای هر دو خانواده بخصوص خانواده دختر و البته خود دختر خانم باقی نماند.
موفق و پیروز باشید :D
RE: دختري كه دست دارم از من 8 سال كوچيك تره .چه كنم؟
ارزو خانوم ممنون از راهنمائي شما. من هم همين نظر رو داشتم ولي نميتونستم از خودم قبول كنم. به هر حال ممنون به خودم مطمئن تر شدم. اره من اونو واسه يك عمر زندگي ميخوام واسش هر كاري هم ميكنم. هم خانواده من در جريان هستن هم اون. همه هم راضي .فقط خواستم بدونم اين اختلاف سني مشكل واسم ايجاد نميكنه. ؟