وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
سلام وجود اين عضو خانم باران 68 در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم باران 68 عضو همراه دلسو ز مهربان با تجربه با دانش است من در تالار از خانم باران 68 تجربه دانش علم ياد گرفتم تاپيك خانم باران 68 در تالار خيلي عالي و مطالب پرمحتوا است ايشان مشاوره ها خوب است
RE: وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
سلام
ممنون آقای ابراهیمی از محبتتون
اما حالا چرا اول از همه مــــــــن . آقای ابراهیمی درسته ما تو صندلی داغ با هم همکاری داشتیم اما قرار نبود پارتی بازی کنید هااااااااا :311:
گذشته از شوخی ممنون از این همه تعاریف و لطف شما :72:
تاپیک خوبی هست که یک فرد مورد نقد دیگران قرار بگیره و بسیار به بهبود عملکرد کمک خواهد کرد.
ممنون از ایجاد این تاپیک . :104::104::104:
خوب من منتظر نظرات و نقد های دوستان هستم هاااا
دوستان زود باشید دیگهههههههههههه
با سلام
بعضی اعضاء وقتی نظری در تالار می دهند، سنجیده و با فکر و همه جانبه هست. و با احتیاط و مطالعه نظر می دهند. من وقتی نظرات آنها را می خوانم از عمق نظرشان لذت می برم.
معمولا وقتی چنین افرادی نظر می دهند، دیگر نیاز کمتری می بینم که من هم بخواهم چیزی اضافه کنم.
مقالات ومطالبی که انتخاب می کنند غالبا سودمند و اثر بخش هست.
و بیشتر همکاری با مدیر دارند و کمتر انرژی مدیران را صرف خود می کنند.
و از همه مهمتر بسیار کمتر از آنها به مدیر شکایت می شود. و معمولا تنش های کمی فراهم می کنند واگر چنین شود خودشان با انعطاف و صبوری و آرامی حل می کنند.
baran.68 یکی از آن افراد هست. و افراد دیگری هم هستند که به مرور معرفی می کنم.
از محمد ابراهیم عزیز هم که زمینه ای فراهم کردند تا از اعضاء فعال تشکر بشود ، قدردانی می کنم. البته انتقادات هم می تواند موثر باشد تا اینگونه زمینه تغییرات مثبت هم در این عزیزان ایجاد شود.
و یک انتقاد که به baran.68 هست (البته این انتقاد به خود من هم هست)، طولانی شدن بعضی مقالات یا پستها یا جوابهایشان هست. که ممکن است که همه مراجع کنندگان همه آن را با دقت مطالعه نکنند .
پست ها و مطالبی که باران عزیز قرار میدن، دقیقا مانند نامشون، لذت بخش و آرامش دهنده هست...
من احساس میکنم، ایشون باعث زیادتر شدن صمیمیت و گرمای تالار شدن..
باران عزیز
از بودنتون ممنونم...:72:
:72:
سلام !
اجازه هست:325:باران عزيز يكي از اعضاي با اطلاعات و فعال اين تالار هستند كه به نسبت سن نسبتا كمي كه به نسبت خيلي از اعضاي قديمي دارند هم تونانائي خوبي در امور كامپيوتري و اداره تالار(حتي ارائه بنرها اگه اشتباه نكنم:303:)و هم براي پاسخگوئي به مراجعين و اعضا دارند.
من پيشنهاد ميكنم با اين وضعيت موجود كه خيلي از مديران مرخصي كوتاه يا طولاني مدت تشريف دارند از ايشون به عنوان يكي از مديران اينجا(البته در صورت تمايل خودشون:300:) استفاده بشه تا ما هم شاهد مطلوبيت و كارائي بيشتري تو تالار باشيم!:104:
موفق و شاد باشيد باران عزيز!:46:
باران جان
یک همدرد واقعی و دلسوز و مهربان و مومن و آرام:310:
حضورش توی تالار برای من که باعث آرامش و دلگرمیه.
نظرات و دیدگاهش رو دوست دارم و اگه مشکلی داشته باشم حتما ازش راهنمایی می گیرم چون فکر میکنم
اعتقادات و دیدگاهش شبیه خودمه:46:
باران عزیزم برات روزهای خوشی رو آرزو میکنم و بهت خسته نباشید میگم:72:
سلام و جود اين عضو خانم صبا 2009 در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم صبا 2009 عضو همراه دلسو ز مهربان با تجربه است تاپيك خانم صبا 2009 در تالار عالي است مطالب پرمحتوا است ايشان مشاوره ها خوب است
خانم صبا، فردی بسیار متفکر و عمیق هستن، از پستهاشون دقیقا میشه این رو فهمید، احساس می کنم از اون دسته از افرادی هستن که قبل از سخن گفتن در موردش فکر میکنن و بعد صحبت میکنن..
نکته سنج، دقیق، منطقی..
موفق باشید صبای عزیز :43:
:72: :72: :72:
صبا 2009دختر خوبیه:46:
معمولا منطقیه و همیشه آروم میاد و آروم میره...
انشاء الله عاقبت بخیر بشی صبا جان:72:
سلام:72:
آقای ابراهیمی ،نداشتیما . من که شوکه شدم .:163::316:
شاد و موعود عزیز همیشه لطف داشتند و دارند :72::43::46:
من خیلی چیزا از تالار یاد گرفتم ولی متاسفانه تا حالا زمانم بهم اجازه نمیداده که آموخته هام و لطف هایی که بهم شده رو جبران کنم . امیدوارم بتونم ذره ای از موهبت بزرگی رو که خالقم در قالب همدردی بهم داده رو به کمک شما بزرگواران مهربون جبران کنم.
خیلی می دوستمتون:72::72: