RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
یعنی خود این همدردی باعث فرو پاشیدن کانون گرم خانوادگی میشه؟؟
پس روانشناسا بیجا نفرمودن که پی بردن "مهمترین عامل طلاق ، ازدواجه" ..... حالا شما هم یه نظریه بدید که "مهمترین عامل برهم خوردن زندگیهای موفق اعتیاد به تالار همدردیه" .... پیدا کردن آمارش هم با من ..مصاحبه هم می کنم و اعتراف هم می گیرم ...
آقای سنگ تراشان دیگه بیا که تالار داره میره زیر تریلی :58::58:
دوستان كسي از ممفرد خبر داره؟
خيلي وقته ازش خبري نيستا!!!
مدير گرامي هم كه ديگه ستاره سهيل شدن...!!!
راننده تریلی هم لابد بی دله دیگه؟!!!:101:
آخیش بی دل امروز دلش میخواست موهای یکی رو بکشه و بزنه داغون کنه حالا خودت خواستی دیگه!:97::102
نظرتون چیه هرکدوممون بریم رو به یه سمتی دنبالش بگردیم؟
مدیر همدردی از دستمون ورفت هی هی!
یتیم ومردیم هی هی!:302::302::302:
سلام
دوستان عزیز لطفا تا حضور مجدد مدیر همدردی صبور و خویشتن دار باشید
سلام.
خب مثل اینکه دوستان هنوز در انتظار دیــــــــــــدار مدیر عزیز هستند.
جالب اینکه مدیر گرامی هم در اولین حضور خود باز خواهند گفت:: داشتم صبوری شما را می سنجیدم. :311:
بنابراین از همان ابتدا هم گفتم به خودتان زحمت ندهید . اندیشه را بچسبید فرد را رها سازید.
موفق باشید و سربلند:72:
من که تو امتحان صبوری موفق بودم:227::227:
سلام به همگی
سال نو مبارک امیدوارم سال خوبی برای همه باشه
من یکم دیر اومدم چون چند روز اول سال سرم خیلی شلوغ بود
بچه ها مامفرد حالش خوبه ولی گفته فعلا نمی آد تالار
:72:
این یک دو سه روز نوبت عمر گذشت
چون آب به جویبار و چون باد به دشت
هرگز غم دو روز مرا یاد نگشت
روزی که نیامدهست و روزی که گذشت
سلام به همه همراهان نیک اندیشم
نخست از همه عزیزانم به خاطر غیبت پیش بینی نشده ام عذر می خواهم. همه چیزدست به دست هم داده بودند. که توفیق زیارت شما عزیزان را در نوروز 1389 از دست بدهم.(انشاء الله دیگر پیش نیاید)
جا دارد از کیوان و نقاب عزیز و همچنین سایر اعضایی که با همیاری خود تالار همدردی را بیش از پیش رونق بخشیدن، تشکر و قدردانی کنم.
موجب خرسندی هست که تالارهمدری وابسته به هیچ شخصی نیست. و این برایند مثبت جمعی هست که تالار همدردی را غنی کرده است. این نشان می دهد که خودکنترلی ، مسئولیت و دلسوزی همه اعضاء هست که موجب پابرجایی و رشد تالار همدردی هست. امیدوارم به عکس آنها هم به مرور شکل بگیرد و هیچ شخصی هم وابسته و معتاد تالار همدردی نباشد.
امسال فرصت بیشتری به خانواده صبور و مهربانم اختصاص دادم. آنهایی که همیشه با گذشت از انتظارات و توقعاتشان برایم فرصت بودن با شما همدردان را فراهم کردند. که متاسفانه هرگز نتوانستم قدردانشان باشم. و لطفشون بیش از آنی هست که بتوانم جبران کنم.
در اینجا از همه عزیزانی هم که با ایمیل، پیام خصوصی یا در تالار همدردی اظهار لطف کردند و به مناسبت نوروز 1389 پیام تبریک ارسال نمودند، صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم و متقابلا آرزوی موفقیت روز افزون در این سال را برای همه آنها خواهانم. از اینکه نتوانستم تک تک به اظهار لطف آنها پاسخ گویم پوزش می خواهم.
سلام عليكم مدير گرامي
خوش اومديد.....
خدا رو شكر پس نگراني همه بر طرف شد ....
احسنت بر مدير خانواده دوست تالار...
آقای مدیر ضمن خوشامد گویی و ابراز خرسندی از حضور مجدد شما در تالار، این بخش از فرمایشات شما:
امسال فرصت بیشتری به خانواده صبور و مهربانم اختصاص دادم. آنهایی که همیشه با گذشت از انتظارات و توقعاتشان برایم فرصت بودن با شما همدردان را فراهم کردند. که متاسفانه هرگز نتوانستم قدردانشان باشم. و لطفشون بیش از آنی هست که بتوانم جبران کنم.
همانند همه پست های دیگرتان حاوی پیام ارزنده ای بخصوص برای آقایون تالار است. باور کنید اگر مردی هیچ کاری هم نکنه، فقط همین چند جمله را بعد از یکسال کار فول تایم و کم گذاشتن برای خانواده، برای خانومش به زبان بیاورد ، بخدا اگر همسر من اینطوری باشد برایش جانم را میدهم:43:. همین چند جمله! حالا دیگه مسافرت پیشکش!
البته من باب جلوگیری از بد آموزی برخی آقایون: خانمها اونقدر زیرک هستند که تعریف توخالی و مخ تلیت کن را از احساسات عمیق و قدرشناسانه همسرشان تشخیص دهند. این جمله آخر فقط جهت اطلاع بود:311: