RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
سلام به همگی دوستان عزیزم در تالار، امیدوارم در این هوای بسیار لطیف بهاری دلتون از هر چی غصه وغمه آزاد باشه و تعطیلات - اگرچه وقتش کم بود- به همتون خوش گذشته باشه ، سفر مسافرای تالار بی خطر باشه.
لحظه لحظه عمرتون همراه با یاد خدا وحجت خدا بهاری بهاری....
بوی جان می آید اینک از نفس های بهار
دست های پر گل اند این شاخه ها، بهر نثار
با پیام دلکش " نوروزتان پیروز باد"
با سرود تازه " هر روزتان نوروز باد"
شهر سرشار است از لبخند، از گل،از امید
تا جهان باقی است این آیین، جهان افروز باد
عجب.... اگر می دانستم مدیر این همه طرفدار دارن زود پست و مقامشون رو می دزدیم. :310:
خب روان شناس خوب بودن این مشکلات را هم دارد..مدیر گرامی بفرمایید جوابگو باشید.
اعضای محترم من بارها به وجود دوستانی به مانند شما افتخار کرده ام. از حسن نیت شما در قبال مدیر گرامی و ایجاد فضای شادی باخبر هستم..خدا شما را حفظ کند.
ولی دوستان خواهش می کنم قدری در ایجاد پست ها دقت نمایید نکند این تاپیک تبدیل شود به چت و گفت و گو میان اعضا!!!
همان طور که از نام تاپیک برمی آید باید جویای حال و احوال دوستان غایب باشیم. نه گفت و گوی میان دو طرف.(چت گونه).
با تشکر از شما مهربانان... :72:
سلام
من برگشتم....:43:
خوشحالم كه دوباره جمعمون جمع ميشه اما ناراحتم چون يكي از اعضاي خوب تالار به خاطر مسائل حاشيه اي و سو تفاهمات معمول تالار رو ترك كرده...
شايد خودش همين متن رو بخونه....شايد هم واقعا براي هميشه رفته باشه...بهر حال متاسفم.... :325:
عید هم تموم شد سیزده هم به در شد
ولی مدیر تالار نیومد .....خدایا بابای مون رو هر کجا هست سالم نگهدار:323:
اي بابا آقاي مدير دارن استراحت ميكنن ديگه .....كانون گرم خانواده و ديد و باز ديد و صله ي ارحام....(املاشو درست نوشتم؟)
حالا تالار و خانواده مجازي هم به وقتش....:310:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
سلام
من برگشتم....:43:
خوشحالم كه دوباره جمعمون جمع ميشه اما ناراحتم چون يكي از اعضاي خوب تالار به خاطر مسائل حاشيه اي و سو تفاهمات معمول تالار رو ترك كرده...
شايد خودش همين متن رو بخونه....شايد هم واقعا براي هميشه رفته باشه...بهر حال متاسفم.... :325:
منظورت کیه غرال جان؟
مريم جان مهم نيست اون شخص كيه....احتمالا استراحت و دوري از تالار براش مفيد خواهد بود...
با اجازه آقای نقاب
مدیر گرامی
این خانواده دوستی شما قابل تحسینه :104:
ولی بابا ما عید اصلا شما رو ندیدیم حداقل یه دید و بازدیدی چیزی ، هرچقدر هم کوتاه باشه ما راضی هستیم
سلام مدير همدردي عيد تموم شد سيزده هم به در شد ولي با با عيد اصلا شما رو نديديم مدير همدردي هر كجا هست اميدوارم هميشه سلامت باشيد مدير همدردي سر شلوغ است در تالار منتظر مدير همدردي هستيم:72::72::72:
خوب! مدیر همدردی الحمدالله روابطشون با خانواده حسنه است:43: برای چی باید بیایند تالار همدردی؟!!!
تالار همدردی برا یکی مثل منه که دنبال آنکه یافت می نشود میگرده! که پشت سر همسرم نخود خورون راه بندازم:311:
حالا یک آقایی هم که خانواده دوست پیدا میشود نمیتوانید ببینید؟:97:
اصلا رفقای نا باب اینجوری پیدا میشوند و کانون گرم خانواده را از هم میپاشند:305: