جناب مدیر هر جا که هستید انشااله سالم و تندرست باشید
قانون جذب که امروز بسیار خوب در مورد شما وظیفه اش را به انجام رسوند فکر نمی کردم اینقدر سریع ازتون خبری بیاد
شاد و تندرست باشید
همه ی اینها را گفتم که بگم ما سوغاتی می خواهیم
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب مدیر هر جا که هستید انشااله سالم و تندرست باشید
قانون جذب که امروز بسیار خوب در مورد شما وظیفه اش را به انجام رسوند فکر نمی کردم اینقدر سریع ازتون خبری بیاد
شاد و تندرست باشید
همه ی اینها را گفتم که بگم ما سوغاتی می خواهیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
ایول داری بالهای صداقت عزیزم .
بله دیگه دوستان اینجوریاس دلتون بسوزهههههههههههههههه :227: :227:
ما که خبر داریم شما برید به ستاد بحرانتون برسید . :311:
منم که خبر دار شدم ، و از ستاد بحران میرم . :310:
شما هم بگردید ببینیم از کجا سر در میارید :311:
داشتیم باران خانوم :163:
حالا ما به ستاد بحرانمون برسیم
باشه جناب مدیر باران 68 رسما اعلام کرد سوغاتی نمی خواد:324:
وای ...وای ...
فرشته تو هم:163::163:
جناب مدیر لطفا دو نفر رو قلم بگیرید سوغاتی نمی خواهند
خودم جای هردوتاشون هستم:311:
ای بابا داشتیم بالهای صداقت عزیز کی گفته ما سوغاتی نمی خوایم هم من هم فرشته سوغاتی می خوایم .
من فقط خواستم بگم میدونم که .... ، تا بقیه دلشون بسوزه .
آقای مدیر !
درسته که مدیریت کار سختیه اما سخت تر از اون اینه که وقتی جایی برید همه اعضا سوغاتی می خوان .
چه کسی گفته نداریم
خیلی هم داریم
باران گرامی شما چرا سنگ فرشته را به سینه می زنی
بذار مدیر بیاد یه جوری سهم فرشته رو هم بالا می کشیم
بین خودمون باشه ها:311:
در ضمن جناب سنگ تراشان نیای بگی من عیدی دادم ها
عیدی جای خودش رو داره سوغاتی هم جای خودش رو :324:
باران خانوم
فردا آقای مدیر میآیند و عکس چند بسته سوهان قم را توی سایت برای شما میگذارند و میگویند اینهم سوغات!
من بعید میدانم با این حرفها برای ما دیگی از این آقایون گرم بشود. به قول آقای نقاب:163::160: این ها پیش خودشان اینطور حساب کرده اند که همه فوت و فن های زیر آبی رفتن و نم پس ندادن را بلدند. حالا از ما گفتن بود!
به جای این حرفها بروید بگردید دنبال راهکار های روانشناسانه!
خواهشا اعضایی که وسط یه جمله نصفه نیمه طنز، 7 تا جمله نصیحت اخلاقی در باب آداب طنز و رعایت مسائل... میاورند، فکر میکنم همه قوانین گفته شد و چشم سمعا و طاعتا!
پس لطفا دیگه تریپ اخلاقی لابلای هر جمله : درست عین پلویی که وسطش هی ماسه بریزند و پاره آجر، موقوف!:227:
...
...
...
الفرار!:327:
ای بابا بی دل جان جناب مدیر توی قم نیستند که ... تا بیایند و چند تا عکس سوهان بگذارند...رفتند مسافرت حالا کجا :162:
از مدیر تالار بعید هست دلمون رو به چند تا عکس شکلات و شیرینی خوش بکنند:163:
.
.
اینجا خونه مدیر همدردی هست ما هم اومدیم هی داریم زنگ می زنیم خود صاحبخونه نیست ... وقتی بیاد فکر کنم جواب این همه زنگ ها را می دهد مگه نه:311:
حالا بیایید میز گرد بگذاریم ببینیم ایشون کجای این گیتی پهناورند که به نت دسترسی ندارند؟؟؟؟؟؟؟
بی دل جان موافقم براشون لب تاب بگیریم توی هتل 5 ستاره هم براشون جا رزرو کنیم
حالا این مدیران تالار میروند جلسه بحران تشکیل میدهند که: بیا و ببین بی دل میخواهد انقلاب .... نه ! یعنی خلاصه شورش کند! اونوقت میایند و سر ما را میکنند زیر آب. :163:
اگر نامهربان بودیم رفتیم...:223:
ایشان هر کجا رفته اند شیرینی اش بیشتر از تالار و توصیه روانشناسانه دادن بوده که گذاشتند رفتند و ما رو دادند دست این آقا ناظم ها!. البته خوب با این راهنمایی فکر میکنم هر کاری ایشون میخواسته اند انجام بدهند خوب میچربیده به اومدن به تالار.پس چشم بسته غیب گفتم نه؟:311:
البته ما که خدایی نکرده فضول نیستیم ولی یک سوال اساسی:
یعنی کجا میتونه رفته باشه:102:
سلام اعضا خوب تالار همدردي اقاي سنگ تراشان از تعطيلات نوروزي بر گردد اقاي سنگ تراشان به تالار بيايد عيدي همه اعضا تالار مي دهد منتظر باشيد تا اقاي سنگ تراشان به تالار بيايد عيدي اقاي سنگ تراشان بگيرد:72::72: