RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
ای بابا چه کار به کار مدیر محترم دارید همه چند روزی تعطیلی دارند تا در کنار خانواده باشند و از اونجایی که فراغت از تالار همدردی بزرگترین تعطیلات برای جناب مدیر به حساب میاد ایشون هم رفتند که چند روزی رو در کنار خانواده باشند . خوب به هر حال ایشون ناسلامتی مدیر هستند نیازی نیست اطلاعی راجع به غیبتشون بدن . آقای نقاب و آقای کیوان هم که به خوبی در نبود مدیر بر تالار نظارت دارند .
حالا ببینیم کار این ستاد بحران به کجا میرسه و می تونه پی ببره که مدیر کجا هستند . :311:
آقای مدیر تعطیلات خوش بگذره ....
باران جان عزیزم
راست میگی ها ، مدیریت اینجا خیلی سخته ها! ، باید به مدیر محترم سختی کار داد . :311::311:
مــــــــــــــــــدیر هــــــــــــــــــمدردی هر چه سریعتر به تالار ، :324:
بچه ها از نگرانی می زنند به هذیان گویی ها ! ، گفته باشم !!! .......
اینجانب بالهای صداقت اعلام می دارم برای همه گونه همکاری و کمک در این زمینه آماده ام و از هیچ کمکی برای پیدا شدن مدیر همدردی دریغ نمی کنم
...
خانوم ها آقایون ، 358 روز فرصت باقی است جهت پیدا کردن مدیر تالار
...
جناب سنگتراشان بیا که تالارت به وجودت محتاج هست :323:
بابا ی خوب همدردری کجایی که بچه هات اسیر و سرگردون ... مشغول خاک و خل بازی هستند ... روی صورتشون هم جای اشکشون خشکیده ... پا برهنه دارند گریه می کنند.. دنبالت می گردند:302:
همان گونه که برمی آید اعضا محترم تا یافتن مدیر همدردی دست از تلاش نخواهند کشید..
اما کشتم نبود نگرد نیست... :82: :300:
فکر نمی کنید دز وابستگیتون بالا رفته!!
قبلا هم اشاره کردم فرد محدود به زمان و مکان است... اندیشه یک فرد است که پایدار می ماند/
بنابراین نیازی به حضور مدیر همدردی نیست..شما که اندیشه ها و تفکرات ایشان آگاهید .. پس چرا نشسته اید خب اندیشه ایشان را پیاده کنید!
[align=justify]صابر جان حق با شماست، ما در غیاب مدیر همدردی هم همون سبک و روش سابق رو داریم. و این چیزیه که در جمع های مشابه کمتر اتفاق میفته. معمولا وقتی مدیر نیست، هرج و مرج می شه!
دلیلی که شما برای این موضوع بیان کردید کاملا درسته، یعنی جناب سنگتراشان طی این مدت با متانت و رعایت احترام هر کدوم از اعضاء، قانون مندی رو درشون تقویت کردند.
اما یک نکته ی دیگه هم قانون جذب هست. اگر دقت کرده باشید اکثر افرادی که در تالار همدردی جمع هستند ته مایه اخلاقیشون مشابه همدیگه ست. همه مقید به اخلاقیات هستند. و همین باعث شده عدم حضور مدیر همدردی باعث تغییر در جو تالار نشه چرا که اساسا چیزی در وجود ما نیست که حضور ایشون باعث حبس شدنش شده باشه. و همه کمابیش به قوانین حاکم بر تالار همدردی اعتقاد داریم. و عمل کردن بهشون از سر اجبار نیست.
و یک نکته دیگه هم انتخاب مدیران لایق هست که جناب سنگتراشان در این مورد موفق عمل کرده اند و همین باعث شده تنش و تضاد در تالار همدردی به حداقل برسه.
به هرحال من خوشحالم که آقای مدیر به مسافرت تشریف بردند. و خوشحال ترم که طی این مدت به تالار سر نمی زنن. راستش رو بخواید چیزی که در یک فرد خیلی تحسین من رو برمی انگیزه، احترامی هست که برای حریم خصوصی خونواده ش قائله و من این حالت رو خیلی می پسندم که شخصی موقع مسافرت و تفریح و کلا در زمانیکه مختص به خونواده ش هست، هیچ کاری با اینترنت و مسائل کاری و ... نداشته باشه. :72:
[/align]
سلام دوستان:72:
به نظر من بهتره تشکیل کمیته بحران واسه یافتن مدیر همدردی :305:، اعلام وضعیت اضطرار واسه جمع اوری معتادان به همدردی:302::300: اعلام کنیم.
بابا یه عده معتاد دور هم جمع شدیم به یکی هم که معتاد نیست و به زندگی و خانواده اش اهمیت میده گیر میدیم.
امان از رفیق بد.:163::163:
جناب سنگ تراشان بیا یه فکری به حال این جمعیت بکن که بد جوری خمارند:324:
دوستا عزیز
فیلو سارا جان و جناب نقاب
در بیانات شما هیچ شکی نیست ، اما عزیزان آنچه از دوستان می بینید ، مطایبه یا به عبارتی غلیان شوخ طبعی است و جنبه جدی ندارد .
نقاب نازنین نگران وابستگی به مدیر نباش ، بلکه اصل تالار آنقدر جذب می کند که خطر وابستگی را برای بعضی دارد .
ندیدی بعضی گاه میرن تو ترک :311::311:
من که خیلی خوشحالم که دوستان با وجود مشکلات و غمهایی که دارند و گاه آزارشان می دهد ، روحیه بشاش خود را در قالب طنز و شوخ طبعی نشان می دهند و تالار را از این بابت هم گرم نگه می دارند و البته خودم به شخصه خیلی به رعایت حریم و ادب در شوخ طبعیها اهمیت می دهم و مطمئناً بقیه دوستان نیز چنینند .
پس نقاب فرمانفرمای عزیز ، اگر مایه ی طنز در این زمینه داری کمی از جدیت بیرون بیا و راستشو بگو که مدیر کجاست ؟ یه وقت توطئه نکرده باشید برای تصاحب تاج و تخت همدردی و بلایی سرش آورده باشید ؟؟؟؟:311:
این ها که همه رو نوشتین واسه من مدیر همدردی نشد
من بابامون رو می خوام:302:
... دلتون بسوزه قانون جذبم امروز کار کرد یه خبری دارم از تالار که فقط 4 نفر دیگه به جز خودم می دونند:311:
بله خب شاد بودن و شوخی هم می توان توجیه خوبی باشد...
من هم خوشحالم اعضای تالار همدردی دارای این روحیه لطیف و شاد هستن. ولی باید مواظب بود شوخی شوخی ..جدی ..نشود! :311:
جا دارد از عضو سابق و بسیار فعال تالار "استار7" عزیز که خود مدت هاست در تالار نیستند تشکر کنم که با ایجاد این تاپیک و همواره با لحن زیبای خود ما را از حال یکدیگر باخبر ساختند و پایه گذار اولین شادی و نشاط در تالار گشتند.
سلام جناب اقاي سنگ تراشان يا كه تالار به وجود نياز دارد اعضا تالار اقاي سنگ تراشان در تعطيلات نوروزي با خانواده در مسافرت است اقاي سنگ تراشان تعطيلات به خوبي استفاده كنيد اقاي سنگ تراشان در تعطيلات مي خواهد چند روزي در كنار خانواده باشند من با با مهربان دلسو ز مي خواهم اقاي سنگ تراشان براتون ارزوي سلامتي مي كنم اقاي سنگ تراشان 5 روز ديگر در تالار هستند:72::72::72: