نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
اگر در قسمت ضميمه هاي من ، ضميمه ها را پاك كنيم براي كم كردن حجم استفاده شده، آيا ضميمه در پست يا تاپيك مورد نظر پاك ميشود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
اگر در قسمت ضميمه هاي من ، ضميمه ها را پاك كنيم براي كم كردن حجم استفاده شده، آيا ضميمه در پست يا تاپيك مورد نظر پاك ميشود؟
سلام اقای مدیر:
من 3 روز شارژ انجمن آزاد داشتم با این حال پیشاپیش رفتم و شارز 3 ماهه معمولی پرداخت کردم.
الان به جای 90 روزدسترسی معمولی + 2 روز انجمن آزاد به من 110 روز شارژ معمولی دادید می شه لطف کنید بگید چطور حساب کردید؟
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
بله ضمیمه در تاپیک نیز پاک میشود
این تبلیغ انتخاباتی که گذاشتین کنار صفحه نصف مطلب رو میپوشونه و نمیتونیم درست پستا رو بخونیم هیچ جوره هم که بسته نمیشه.
میشه جاشو عوض کنید یا کاری کنید بشه بستش؟
با سلام و احترامنقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
بله طبق حساب همین طوره، ولی گاهی به اعضاء سازنده بدون حساب هم شارژ می دهیم:72: :311:
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
البته یه کمی کمتر از نصف مطالب رو می پوشوند:311:
اصلاح شد:72:
یه سوال
باید چند ستاره شد که یاران همدردی به حساب اومد؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fa mo
نقل قول:
نوشته اصلی توسط طاهره
پيشنهاد:
لطفا اين تبليغ انتخاباتي رو فقط يه طرف صفحه بذارين چون واقعا اذيت ميكنه موقع خووندن پستا
عنوانی به نام یاران همدردی نداریم . تاپیک حال و احوال را مدیر با عنوان حال و احوال یاران همدردی نامیده یعنی همه اعضاء همدردی .
.
آقاي مدير:
اين فرد خاطي كه اقدام به دوستيابي ميكرده به ديگران معرفي ميشود؟
اگر فرد به هشدار ما توجه نشان دهد و تالار را ترک کند از معرفی ایشون معذوریم.
معیار ترک کردن چیه؟یا باید تاپیک بزنه که خودشو لو داده یا چند ماه از نیومدنش بگذره تا بشه گفت ترک کرده.می خواید
چندماه صبر کنید؟
اینجوری که نمیگید کیه همه بهم شک میکنن
سلام
چند روزه سعي ميكنم يه تاپيك باز كنم كه ضميمه داره ولي اصلا ضميمه به متن اضافه نميشه.
بعد از مدت طولاني كه ميگذره بازم ضميمه به متن نميره. علت چيه؟
اگر حجم ضمیمه بالا باشد، ضمیمه اضافه نمیشود
سلام ، قبلا اعضایی که شارژ نداشتند ، ستاره های طلایی داشتند که می چرخید ، الان از اعضایی که شارژ ندارند؛ یکسری ستاره های طلایی دارند که می چرخه و یکسری ستاره طلایی دارند که نمی چرخه !!!
این چرخیدن و نچرخیدن یعنی چی؟ :311:
اول در مورد تاپیک نازنين خانم
http://www.hamdardi.net/thread-21480-page-3.html
راستش اين مسئله براي من هم به عنوان كاربر تازه وارد و بدون رتبه پيش اومد.
من در شرايطي كه واقعاًبه كمك (حتي در حد همدردي ) احتياج داشتم در كمال ناباوري ديدم كه تاپيكم قفل شد. خيلي تو ذوقم خورد. درد خودم از يه طرف و دري كه به روم بسته شد يك طرف.
در صورتيكه نه اخطاري از قبل بهم داده شد و نه صفحات تاپيكم خيلي از حدش فراتر رفته بود.
تاپيكهايي را ديدم كه تا 40 الي 50 صفحه هم رفتند. حتي توي بعضي تاپيكها پيام قفل شدن داده ميشه، ولي تاپيك قفل نميشه، نمي دونم چرا شايدبگيد بعضي از شرايط مهم هستند، شرايط من هم مهم بود، خيلي مهم.
حالا چون مقصرش خودمم و براي خيليها قابل قبول نيست بايد با ديد "" برو به جهنم"" به هم نگاه بشه.
از اون موقع تا حالا شرايطم خيلي عوض نشده البته خدا را شكر رو به بهبوده، منتها خيلي مشكلات دارم كه مي خوام مطرح كنم و يكي يكي كمك بگيرم ولي راستش ميترسم باز هم سريع تاپيكم قفل بشه. به خاطر همين ترجيح مي دم جسته و گريخته بيام و نظرات را بخونم و اونچه را كه ميخوام برداشت كنم. اينجا هم اعتماد به نفسم گرفته شد.
نمي دونم شايد دليلي داشته كه من متاسفانه نفهميدم. چند بار خواستم پيام خصوصي به فرشته مهربون بدم نشد.
من هم دست از تلاش كشيدم و فعلاً منتظرم تا يك روز دوباره تاپيك بزنم و طرح مشكل كنم.
من در شرايطي كه واقعاًبه كمك (حتي در حد همدردي ) احتياج داشتم در كمال ناباوري ديدم كه تاپيكم قفل شد. خيلي تو ذوقم خورد. درد خودم از يه طرف و دري كه به روم بسته شد يك طرف.
:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:
اين موضوع را من هم در مورد خيلي از اعضاي تالار ديده ام. دقيقا سر بزنگاه تاپيك را قفل مي كنند. چرا؟
بچه ها من به فامو هم گفتم.
همه جا اینطوره.تمایل افراد به آشنا بیشتره.عمدی در کار نیست.این خصلت ما آدماست.اگه فکر کنیم عمدی در کاره فقط به خودمون بد می کنیم چون دلمون سیاه می شه.
با اینکه من واقعا دیدم تازه واردینی که جواب هم گرفتن نمونه بارزش ترانه مگه تو تاپیک اون همه پست تکراری نزدن که سقط نکن بچه رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟.خدا رو شکر نتیجه هم گرفت.
یکی دیگه اینکه این که امکان اشتباه همه جا هست ما انسانیمو جایز الخطا حتی مدیرا هم ممکنه به اشتباه یه تاپیکی رو قفل کنن.همه اینو قبول داریم اما چیزی که اشتباهه اینه که فکر کنیم همه اینا عمدیه.
الان خودتون نگاه کنید ماه منیر مگه عضو عادی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟
چند صفحه شده تاپیکش.یکی از بهترین های تالار(بهار شادی )داره تاپیکشو دنبال می کنه
تا اونجایی که من می دونم قرار بود تاپیک ها به 50 پست که رسید قفل بشه. هر وقت تاپیکتون بسته شد و احساس کردید با بکارگیری تمام راهها نتیجه نگرفتید خوب چه اشکال داره یک تاپیک جدید بزنید.
اما من یک پیشنهاد دارم برای آقای مدیر. البته نمی دونم تا چه حد امکانش هست. پیشنهادم این است که چون اکثرا تاپیکهای تفریح و سرگرمی نیاز به بررسی زیاد ندارهو گاها زود به زود به روز میشه و همچنین به عنوان زنگ تفریح باید استفاده بشه اگر بتونید که این تاپیک ها رو از لیست تاپیکهای بروز شده در بیارید (یعنی در صفحه ارسالهای امروز نباشه) خیلی خوب میشه. هر کس دوست داشته باشه می تونه خودش بره و در این انجمن ها بگرده تا بروز شده ها رو ببینه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid- zendegi
پاسخ :
ظرفیت تاپیک های مشاوره ای 50 پست است ، که نیاز هست برای بهره گیری کیفی و تخصصی از این ظزفیت ، استارتر تاپیک ، آنرا به خوبی کنترل و اداره کند و از ذکر جزییات غیر لزوم و حاشیه ای و پاسخ دهی به تک تک افراد و ... خود داری کرده و روی اصل مسئله تمرکز نموده و راهکارها را جمعبندی و به کار بگیرد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
تاپیک شما به 72 پست رسید .
حالا با توجه به این پاسخ یک بار دیگر پست خودتون را بخوانید . متوجه خواهید شد ، هم دلیل داشته قفل آن هم طی یک پست اعلام شده .
.
پاسخ :نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
نقل قول:
این تاپیک شما با176 پست قفل شد . یعنی چند برابر ظرفیت ؟
خود شما به این تاپیک سر بزنید و تعداد پستهای اسپم ( چت و ... ) را بشمارید و ببینید چقدر فضا اشغال کرده . دقیقاً هربار هم شما بلافاصله تاپیک جدیدی ایجاد می کردید و به سرعت پیش می رفت با پستهای غیر مشاوره ای و ....
تاپیک بعدی شما با پست توضیحی با 101 پست قفل شد .
نقل قول:
اینم دوبرابر ظرفیت مجاز و .....
نکته :
1 - بستن تاپیکها علاوه بر استاندارد ظرفیت ( اعلام شده ) گاه دقیقاً دلیل مشاوره ای دارد که در توضیحات پستهای اعلام قفل گاهی اشاره می شود .
2 - وقتی ما نسبت به زیاد شدن پستهای تاپیکی به دلیل مشغله ها غافل می شویم . گزارشهایی از دیگر اعضاء می آید و اعلام می کنند که تعداد پستهای فلان تاپیک از حد گذشته و معترض می شوند چرا تبعیض ؟
پس لیلا جان از نظر بعضی از دوستانی که لطف می کنند و ما را در مدیریت تالار با گزارشهای به موقع یاری می رسانند گاه ممکنه به خاطر همین 176 و 101 پست دو تاپیک شما در مظان اتهام تبعیض واقع شویم .
مدیریت است و از هر دو سر کتک خوردن :311:
.
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران واعضا همدردی
برای پرداخت حق عضویت از طریق لینک پرداخت اینترنتی اقدام کردم ولی چندین بار علیرغم اینکه با دقت زیاد اطلاعات
خواسته شده را وارد می کنم سیستم پیام خطا می دهد.ممکن است به خاطر مشکل فنی خود سیستم باشد؟پیام
های خطا معمولا به چه علت اند؟
تلاش همیشه جواب میده.اینقدر امتحان کردم که فهمیدم مشکل از کجا بوده::Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان2
مشکل حل شد:227:
راستی یه سوال دیگه.آخرش حق شارژ انجمن آزاد هم شامل تخفیف ویژه عید شد؟
آقای مدیر عزیز سلام
خسته نباشید
دیشب وقتی مبلغ 160000ریال برای شارژ یک ساله(با تخفیف عید) پرداخت کردم تعداد روزهای باقی مانده 14 بود که
با اضافه کردن 365 روز عدد 379 بدست می آید ولی الان که نگاه کردم تعداد روزهای باقیمانده 293 بود.چرا؟
اعضاء محترم لطفا" هر گونه سوال در مورد حق عضویت را در تاپیک مستقل آن پیگیر نمائید
پیگیری حق عضویت اعضاء(فقط در این تاپیک)
میخواستم بدونم علامت http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...1c98b12056.gif کنار بعضی تاپیکا چیه؟
تاپیک رفتار جراتمندانه که مشاوره ای نبود ظرفیتش 50 تا باشه چرا قفل شد؟
با سلام
سوال داشتم در مورد انجمن آزاد
در موردش یه توضیحی بدید که در چه مورادی بحث میشه و چه جور میشه عضوش شد
ممنون
خانم ویدا محترم
عضویت انجمن ازاد شما باید در قسمت فرم حق عضویت بروید هزینه عضویت انجمن ازاد در قسمت فرم حق عضویت است خواستی حق عضویت انجمن ازاد در بانک ملی ریخته شود یا کارت شتاب ریخته شود یا پرداخت اینترنی ریخته شود ممنون:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
سوال اول:هنگام ایجاد تاپیک جدید کاربر میتواند یک شکلک برای آن انتخاب کند.
سوال دوم: هر چه حجم ارسال های یک تاپیک بالا برود،مطالعه کل پستها توسط مراجعین مورد استقبال قرار نمیگیرد
در خصوص انجمن آزاد http://www.hamdardi.net/thread-13151.htmlنقل قول:
نوشته اصلی توسط ویدا@
زیر مجموعه های این انجمن
اجتماعي و جامعه شناختي
داستان و تجارب فردي
تاپيك هاي بحث بر انگيز انتقالي
ساير موارد نقد و بررسي
سلام
یه سوال داشتم؛
در پروفایل اعضا، قسمت تعداد روزهای باقیمانده از شارژ برای بعضی از اعضا بصورت (2x) و برای برخی (15x) است.
x نمایشگر تعداد روزها
فرق عدد 2 با 15 چیست؟
خانم bluesky،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
نقل قول:
فکر می کنم عدد 2 مربوط به گروه کاربری می شود.
یعنی بعد از پایان شارژ، این عضو به گروه کاربری 2 انتقال پیدا می کند.
یعنی بعضی اعضا گروه کاربریشون 2 و بعضی 15 است؟
خوب فرق این دو گروه کاربری چیست؟
چرا تو قسمت پروفایل کاربری هنوز اهداف 1389 ثبت هست نمی توان آپدیت کرد؟
این سوال واسه منم پیش اومده. چرا با هم فرق دارند؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
و یه سوال دیگه: چرا ستاره ای بعضی ها زرد و ستاره های برخی هم آبیبیه؟
البته ببخشیدها .قصد دخالت در حوزه مدیریتی نداریم ولی کنجکاویه دیگه:D
سلام،
اگر اشتباه نکنم قبلاً اینطوری بود که کسانی که شارژ داشتند ستاره های آبی داشتند، اونهایی که شارژ نداشتند ستاره هایشون طلایی بود. :)
ولی الآن ظاهراً به هم ریخته :311:
مدیر همدردی گفته بود:
اینطور که من متوجه شدم، گروه 2 گروه کاربران معمولی است. گروه 15 ظاهراً یک گروه جدید هست و مربوط می شود به برنامه ضد اسپم سایت. در اصل فرقی بین این دو نیست و مربوط به مسائل فنی سایت می شود و به نظرم دلیلی هم ندارد روی پروفایل افراد نشان داده بشود.نقل قول:
گروه 15 ، گروهی هست که سیستم اتوماتیک کاربران تازه وارد را بعد از 3 پست در آن وارد می کند تا در برابر سیستم ضد اسپم تالار ایمن گردند.
گروه 2 هم گروه ثبت نام کننده پیشفرض تالار هست.
البته مدیر همدردی اگر فرصت داشته باشند به این تاپیک سر بزنند، جواب هر دو سوال رو بهتر و دقیق تر می توانند بدهند.
با سلام و احترام
چند روز پیش، یه پست ارسال کردم، بعدش متوجه شدم اشتباه فرستادم، ویرایش پیشرفته رو زدم، بعدش تیک حذف ارسال رو زدم و دکمه ی روبروش که یادم نیست چی بود رو زدم، اما ارسالم حذف نشد!
چرا؟:question:
سلام
به زودی حق عضویت تمام شود برای همیشه از تالار می روم چند سا ل در تالار با فوق ا لعاده شبانه رو ز خیلی زحمت کشیدم زحمت من در تالار بی فایده بود زحمت چندسا ل ارزش نداشت یک نفر جای من به تالار بیاید در تالار زحمت بکشدتمام حرف برای مدیران تالار و مدیر همدردی دارم فردا اعلام می کنم مدیران تالار واقعا متاسفم مدیرهمدردی واقعا برای ایشان متاسفم باید مدیر جدید تالار انتخاب شود مدیران تالار نظم تالار خراب کردند مدیران تالار تجربه دانش ندارد پتایسل مدیر شدن تالار ندارد مدیر تالار شدند مدیران تالار باشد تالار پیشرفت نمی کند ممنون
:72::72:
چی شده محمد جان ؟!
چرا اینقدر عصبانی هستی ؟
محمد حرفت را باید درست بزنی .
تو فقط داری خشم رو نشون می دهی اما علت خشم مشخص نیست .
چه بی نظمی دیدی ؟
چه عدم مدیریتی ؟
اساسا از نگاه تو وظائف یک تالار مجازی چیست ؟
مدیریت چه تعریفی دارد ؟
نظم و بی نظمی از نگاه تو چیست ؟
می توانی نظراتت رو به عنوان پیشنهاد مطرح کنی .نقاط ضعف و نقاط قوت را در کنار هم بیان کنی این می شود روش نقد درست .
تو باید از تاثیرگزاری صحبت و نظراتت در گفتگو ی سالم به جواب برسی و جواب بگیری . این روش خشم نشان دادن و عصبانیت و دلخوری که روش درست نیست و خودت هم می دانی . چرا که بارها تکرار شده . نتیجه اش برات چی بوده ؟ تکرار .
من به شخصه منتظر شنیدن نظرات باز و روشن و شفاف تو هستم آن هم در یک فضای دوستانه ی .
سلام،نقل قول:
نوشته اصلی توسط ایوب
اگر اشتباه نکنم گزینه ی حذف برای کاربران قابل رویت هست، ولی کاربران اجازه ی حذف ارسال رو ندارند.
من هم قدیم این کار رو امتحان کرده بودم و نشده بود.
کاربراً تا 20 دقیقه فقط امکان ویرایش دارند و نه حذف.
سلام این مشکل رو من هم داشتم که ارسالم حذف نشد البته قبل از بیست دقیقه بود .ولینقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
چند روز پیش پست یکی از بچه ها (مدیر نبود) دیدم و خودم هم زیر پستش تشکر زدم و چند
دقیقه بعد ارسالش حذف شده بود .مطمئنم مدیران حذف نکرده بودند چون هیچ موردی نداشت.