-
RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
سلام
خانم صبا !؟ ما که با برادرمون کاری نداریم .دعوا هم نداریم و خیلی هم هواشونو داریم و بهشون احترام میذاریم:16: ......اگه اینهمه اصرار می کنیم که بهمون کادو بدن به خاطر نوع کادوییه که براشون تعیین کردیم بدن نه خود کادو !!!
آخه قبلا" که گفتم ایشون باید به ما دستخط مبارکشون:72: رو هدیه بدن نه چیز دیگه !
حالا شما چنین کادویی نمیخواین ؟
-
نقاب اگه کادو نمی تونی بدی ،نده ،
ولی من یکی به خاطر کادوت دم در جشن تولد نشستم گریه میکنم
چطور دلت میاد ابجیت که انقد دوست داره ،گریه کنه؟:302::302::54:
-
مثل اینکه حق کاملا باشماست:72:
نقاب جان خب راست میگن دیگه زود باش مدیر گرامی:104:
همه منتظرن :203:
-
[/color]سلامی دیگر..
وعده دیدار ساعت 10:30 شب
دوستان عزیز امروز دست به کار شدم و یه کادئوی قشنگ براتون درست کردم.... ساعت ده و نیم تقدیمش خواهم کرد... :72: :72:
-
خدا پدر و مادرپدر را بیامرزد ساعت ده و نیم چیه برادر ؟!من از همین الان دم در نشستهام کسی نیست در را باز کند :D
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
[/color]سلامی دیگر..
وعده دیدار ساعت 10:30 شب
دوستان عزیز امروز دست به کار شدم و یه کادئوی قشنگ براتون درست کردم.... ساعت ده و نیم تقدیمش خواهم کرد... :72: :72:
سلام:72::
همه پرسپولیسی ها خوش قولند....
همه بچه ها با هم.......................هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
آنی جان من از همان روز تولد نشستم دم در که کادو بگیرم می بینم نقاب انگار نه انگار..دیدم دیگه داره اشکم در میاد گفتم بابا تلنگری چیزی....!!!
خیلی خوشحالم و بی صبرانه منتظرم.....
ولی بچه ها داشتم فکر می کردم خوب شد تو تولد من کسی کادو دست خطمو نخواست و گرنه مدیر و نقاب و کیوان باید تالار و جمع می کردند می بردند جای دیگه.....همتون از خنده روده بر می شدید؟:58:
هیچکس نمی تونه خطمو بخونه حتی خودم!!!!!!!!!!!!:302:
من که منتظرم ..آقای نقاب من یک کادو اضافه می خوام......باید یک بادکنک خوشگل هم بهم بدید من خیلی دوست دارم...وگرنه منم قهر می کنم!!!!!!!!!!!!!!!:302::P
خب منتظریم....کی 10:30 میشه اخه!!!:D
-
شکسته نفسی می کنی خانم دکتر جان جان :46:
این داروخانه ها خط شما دکترها را همچین مثل بنز می خوانند :303:و دارو تحویل آدم می دهند که نگو . بعد می فهمی آنی که دکتر نوشته بوده ویتامین c بوده !:D
-
خب کادو تولد نقاب عزیز رو هم که دریافت کردیم
چند روزی از خدمتتون مرخص میشم اگه کسی تولدش هست یا موفقیتی قراره کسب کنه پیشاپیش تبریک میگم:16:
همیشه شاد باشید دوستای گل:72:
-
با سپاس از اعضای محترم تالار :72: :72:
شما می توانید کادئو تولدم که امروز تدارک دیدم را در لینک زیر مشاهده نمایید.کلیک کنید لطفا
کادئو تولد
-
صبا جان خوش بگذره .:228:
مواضب گوزن سارا هم باش ،:203: آب و علف استرالیایی می خوره . ازش غافل نشی .:305:
-
سلام اقاي نقاب كادو تولد خيلي زييا بود از شما خيلي زحمت مي كشيد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72:
از خانم شادي چند و قتي در تالار نيست خبري داريد
-
با سلام
اميدوارم حال همه دوستان تالار خوب باشه، من روز جمعه صبح از مسافرت تهران برگشتم اما دقيقا صبح روز جمعه همزمان با رسيدن من پدربزرگم فوت كرد:302:
پدر و بزرگها و مادربزرگها نعمتها و الطاف رحمت خداوند هستند چه خوبه تا زماني كه در بين ما هستند قدرشون رو بدونيم و ازشون غافل نشيم :302:
راستش خيلي دوست داشتم تا قبل از مرگش يكبار ديگه ببينمش و به دستانش بوسه بزنم اما قسمت و فرصت نشد .فكر كنم يك ماه بود كه به ملاقاتش نرفته بودم ،واقعا حيف شد كه نتونستم قبل مرگ و يا حتي لحظه احتضار بالاي سرش باشم . البته اين دو شب آخري كه تهران بودم دائم خوابهاي بد وپريشان مي ديدم كه وقتي تماس گرفتم با مادرم گفتن كه حال پدربزرگت خوب نيست اگه مي توني زودتر بيا و منم شب بعدش حركت كردم اما دير رسيدم ....
به هر حال اميدوارم كه همه ما قدر بزرگترها مخصوصا پدر وبزرگها و مادربزرگامون رو بدونيم و فرصتها رو از دست نديم .... بيشتر از اين مسدع اوقات شما نميشم . دوستتان دارم .موفق وپيروز باشيد:72:
-
با سلام و عرض خیر مقدم.
آری پدربزرگان و مادربزرگان شخصیت هایی هستند که راه نیکانیان را به ما می آموزند.
آرمان گرامی تسلیت مرا پذیرا باشید ..خدا ایشان را بیامورزد
:203:
-
سلام
http://farsi.nojumi.org/Images/News/1529.jpg
برادر عزیز درگذشت پدربزرگ عزیزتون رو تسلیت عرض میکنم و برای آن مرد بزرگ از خداوند منان طلب آمرزش و مغفرت و برای شما و سایر بازماندگان ایشان صبر جمیل و جلیل مسئلت دارم.
انشاء الله که با اولیاء الله محشور شوند و در بهشت ابدی جای گیرند .
روحشان شاد[/b]
-
برادر عزيز در گذشت پدر بزرگ عزيزتون رو تسليت عرض ميكنم خدا ايشان را بيامو رزد
روحشان شاد
-
با سلام
از دوستان خوبم جناب نقاب عزيز - m.mouod محترم -محمد ابراهيمي گرامي و خانم گل مريم به خاطر عرض تسليتشون ممنون و مچكرم، انشاالله خداوند رفتگان شما را هم بيامرزد و به شما و خانواده هاي محترمتون عمر با عزت دهد .
ممنون و سپاسگزارم :72:
-
سلام آرمان عزیز
خدا پدر بزرگ عزیزتان را رحمت کند. خدمت شما رحلت ایشون را تسلیت عرض می کنم
برای شما آرزوی صبر دارم.
ما را در غم خود شریک بدانید.
-
اولا یه بار دیگه به ارمان جون تسلیت میگم فوت پدربزرگشون رو
انشالله همیشه خودشون و خانواده شون در سلامتی کامل باشن
شاد عزیزم خوشحالم که بر گشتی
بگو ببینم چه خبر ها
-
آرمان عزیز، تسلیت من رو هم بپذیرید . امیدوارم روحشون شاد و قرین رحمت خدای بزرگ باشه..:72:
ممنونم گل مریم عزیز، خبرها رو نوشتم .. کتمان حقیقت
:72:
-
سلام
من دلم برای آنی تنگ شده .کسی ایمیلشون رو نداره ؟:302:
این چند روزه همش احساس میکنم یه چیزی بود که یک دفعه گذاشتن و رفتن
از لحن حرفاشون مشخص بود .
-
m.moude عزیزم تو همین صفحه مشخصات انی یه optionهست که میتونی ایمیل بزنی
البته من ایمیل زدم و یه خبر خوشحال کننده بده که هیچ مشکلی نبوده و به خاطر یه سری کارها تودنیای حقیقی رفته
و خوشحال کننده تراین که تا تولدش برمیگرده
مثل اینکه دوباره ما دو تا باید دست به کار بشیم:D
-
آرمان عزیز و محترم
خبر دار شدم پدر بزرگ نازنین ات دیده بر بستند .
به ادای احترام سکوت می کنم و در غم ات صمیمانه خود را شریک می دانم .
-
سلام:72::
آنی عزیزم ..خیلی خوشحالم که امدید و حداقل انلاین شدید ..کاش کمی از احوال خود بگویید به قول موعود گرامی با ان رفتن یکباره همه ما نگران شدیم...
به هر حال آنی عزیزم خوشحالم که حداقل با آنلاین شدن فهمیدیم که سالم و سلامت هستید و امیدوارم با رفع مشکلات کاملا به تالار باز گردید..
جایتان حقیقتا خالی است.....:16:
-
سلام خانم اني خواهر خوبم خيلي خوشحالم به تالار امديد خانم اني اميدوارم هميشه سلامت باشيد جا در تالار خالي است دلم تنگ شده است:72::72::72::72:
-
بچه ها یه حضور غیاب بکنیم دوباره :180:
هر کی هست دستاشو ببره بالا
-
-
-
سلام
من سه روز نبودم هیچکی هم احوالم رو نپرسید :302: اما............. امروز هستم:D
-
من هستم ولی ...................
دارم متنی رو اماده میکنم که توش مشکلاتمه
انشالله فردا پس فردا میذارم تو سایت
برام دعا کنین
-
سلام
گل مریم خانم انشاء الله که مشکلاتتون فقط به نظر خودتون مشکل باشه نه در اصل :D
امیدوارم خبرهای خوبی توی متن شما به چشم ما بخوره ( مشکل بی مشکل )
چشم من که قول میدم دعا کنم انشاء الله اگر هم مشکلی هست به زودیه زود برطرف بشه
-
خیلی امیدوار نباش موعود عزیزم
-
سلام به همگی
من متوجه شدم که در محیط کارم با یکی از قدیمی های تالار همکارم وقتی باهاش صحبت کردم اول جا خورد ولی بعدش گفت آره من همون bloom هستم
امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشه که اینجا مطرح کردم چون فوق العاده تو داره بچه های قدیمیه تالار مشکل bloom رو می دونن حالا من فقط باید بگم که برای bloom تالار دعا کنید می دونم که مشله بدی براش پیش اومده ولی هیچی به کسی نگفته فقط یک هفته است که شرکت نمی آد و می دونم که چند روزاش رو بیمارستان بوده
از مدیر شرکت تا مستخدم همه نگرانش هستند چون این دختر انقدر صبوره که بعیده اینطوری از پا در بیاد مگه اینکه یه مشکل حادی براش پیش اومده باشه
فقط ازتون می خوام اونایی کهbloom می شناسن براش دعا کنن
ممنونم
امیدوارم از من ناراحت نشده باشه که شما رو از حالش خبر دار کردم
خیلی خودمو نگه داشتم چیزی نگم ولی وقتی امروز مادرش گفت چند روز بیمارستان بوده دیگه نتونستم خودمو نگه دارم :302::302:
خدایا این دختر لیاقت بهترین ها رو داره چون من تو این چند وقتی که باهاش بودم خیلی چیزها ازش یاد گرفتم خودت کمکش کن
http://www.hamdardi.net/thread-4191.html
این لینک مربوط به bloomهست
-
مرسی عزیزم . بله بلوم را یادم هست . آخرین بار فکر کنم برای تولد نقاب تبریک گفت .
مشگلاتش را هم به خاطر دارم و چندین بار با هم از طریق پیام خصوصی درارتباط بودیم . امیدوارم همه چیز به بهترین شکل به خیر بگذرد .
برایش دعا می کنم .
لزومی ندارد بابت اطلاع رسانی حال و روز بلوم خودت را ناراحت کنی .این کار ت عین انسانیت و دوستی است . کار قشنگ و فوق العاده ای است . من به سهم خودم از تو تشکر می کنم .
یک سئوال
مشگلش چیست که بستری شده ؟!
-
Mamfred عزیز
اگه تونستی کنارش باشی ، یا بهش سر بزنی خیلی خوبه ، بشخصه خیلی سعی داشتم کمکشون کنم تا بتونن مشکلشونو حل کنن واین اواخر هم خیلی ارتباط داشتیم که دیگه تالار نیومدن ، سعی کن دوباره بیاریشون سایت بالاخره درد ودل می کنن یه کم سبک میشن شاید هم راه حل خوب و کارائی دوستان مطرح کنن واز این ناراحتی بیان بیرون.
سلام BABY رو هم بهش برسون:72:
-
دکترا گفتن فشار روحیه شدید بهش وارد شده اون چند روزم زیر نظر روانپزشک بود چون مثل اینکه یه شک عصبی بهش وارد شده بوده من زیاد از جزئیاتش نمی دونم اینا رم مامانش گفت وگرنه خود بلوم حرفی نمی زد فقط چند وقت بود خیلی داغون بود مامانش میگفت نه با کسی حرف میزنه نه چیزی می گه :302::302:
-
MAMFREDعزیز
خبری ازشون بدست اوردی مارو هم در جریان بذار
ممنونم
-
-
واقعا من هیچ کس و ندیدم که این جوری عاشق باشه
کسی که صبح و ظهر و شبش شده بود آرش آرش آرش
همه چیزش آرش بود انقدر تو خودش ریخت و دم نزد تا اینطوری شد
-
سلام
ممنو از اطلاع رسونی تون دوست عزیز .
هر چند حال خودم تعریفی نیست و با سیلی صورتم رو سرخ نگه داشتم اما طبق وظیفه انسانی و دوستی و خواهری برای سلامتی و حل مشکل خانم بلوم هم دعا می کنیم انشاء الله هر چه زودتر مشکلات ایشون حل بشن و سلامتیشون رو به دست بیارن.
شما هم حالا که از نزدیک ایشون رو نمی شناسید لطفا" مراقبشون باشید و تنهاشون نذارید مطمئنا" بودن شما در کنارش با بودن بقیه یه تفاوت اساسی داره چون تازه متوجه شدن که تو تالار هم همکار هستید .
سلام منو هم بهشون برسونید
یَا مَن اسمُه دواء و ذِکره شِفاء اِشفِ کُلَ مَریض
-
با سلام
و امید به سلامتی
فکر می کنم ، اگه بهشون بگید برو بچه های همدردی سلام رسوندن ، جویای حالت هستند و برات دعا می کنند ، مفید باشه .
وابستگی خانمانسوزه ، بیشتر از این که این درد ، درد عشق باشد درد وابستگی است . ان شاء الله که خدا یاریشون کنه و مشکلاتش حل بشه .