با عرض سلام خدمت خانم نيلوفر
مي خواستم بپرسم
1- ميزان تحصيلات شما چيست ؟
2-بيشتر چه كتابهايي مي خونيد؟
3- جنوب رو بيشتر دوست داريد يا شمال ؟
4- با كلمات شوهر- عشق - مادر- دوري - شادي * يه جمله بسازيد.
ممنون وسپاسگزارم .
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام خدمت خانم نيلوفر
مي خواستم بپرسم
1- ميزان تحصيلات شما چيست ؟
2-بيشتر چه كتابهايي مي خونيد؟
3- جنوب رو بيشتر دوست داريد يا شمال ؟
4- با كلمات شوهر- عشق - مادر- دوري - شادي * يه جمله بسازيد.
ممنون وسپاسگزارم .
سلام نیلوفر جان. خسته نباشی.
اول از همه می خوام ازت بپرسم چه چیزی تورو بیشتر از همه خسته می کنه؟
کدوم کلمه رو بیشتر از همه کلمات دوست داری؟
اصلا تا حالا کسی رو بیشتر از خودت دوست داشتی؟
امضای شما اینه(حقیقت چیزی است که ما را آزاد می کند)میشه بگید حقیقت تلخه یا شیرینه؟
تا به این سن که رسیدی بیشتر وقتای زندگیت شاد بودی یا افسرده؟
زندگی در یک کلام یعنی چی؟
ودر آخر می خوام بدونم از زندگیت راضی هستی یا نه؟ از کشوری که توش زندگی می کنی چی؟
موفق باشی دوست عزیز.......
فکر کنم کم کم لیست اولیه داره تموم می شه منم نفر بعدی ثبت نام می کنم
وقتي خيلي هيجان زده ميشي چيکار مي کني؟
تو دنيا بيشتر به کي وابسته اي؟
مشکلت رو با چه روشي حل مي کني؟( مشورت ، تمرکز ، انتخاب بهترين راه حل ، ...يا روش فيثاغورث :D)
:73::73:
سلام نيلوفر جان
نيلوفر از ديد خودت را بگو ... چه گلي را بيشتر دوست داري ... چه ميوه اي ... اگر خواستي نقاشي بكشي چي ميكشي
تعريفت را از آسمون ... دريا ... كوه بگو ؟
مهمترين آرزويي كه داري چي هست ... در بچگي چه آروزيي داشتي و آيا بهش رسيدي يا نه
و آخرين سوال نيلوفر چه جور آدميه ... چه شخصيتي داره
با سلام خدمت همگی:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
با آرمان شروع میکنیم!:82:
1/ من کارشناسی حسابداریمو 2.5 سال پیش گرفتم فردا هم امتحات ارشد مدیریت اجرائی دارم(هیچی هم نخوندم):54::D
2/ بیشتر زمینه مطالعات من تاریخی /عرفان عملی و کتابهئی که مطالعات اونا سطح فکر آدمو ازحالت سطحی و این زمینی و عامی بودن فاصله میده مثلا کتابهای پائولو کوئیلو رو خیلی دوست دارم!:303:
من همه جای ایرانو دوست دارم ولی به شهرهای ساحلی خیلی وابستگی دارم و این شهری که دارم توش زندگی میکنم رو به یه دلیلی خیلی دوست دارم:73:
"الهی خداد مدد کنه و مادری عشق به دوری تبدیل شده فرزندشو با یاری شوهرش به شادی و وصل تبدیل کنه:D:43:)
از شما هم ممنون:72:
سلام:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
نیلوفر=گل مرداب /گلهای رز قرمز و مریم سپیدو:43:/میوه= انار و گیلاس :227:/من اگه نقاش بودم خدا را نقاشی میکردم خدائی که همه جا و به هر شکلی هست.ولی چند وقت پیشا یه دوستی یه تابلو یقشنگی به صورت مجازی بهم هدیه کرد که خیلی دوستش دارم:تصویری مادری با سبد سیب با دخترش که کنارش ایستاده!
مهمترین هدفی که دارم اینه که با یه عشق خدائی به آزادی برسم.فکر کنم از بچگی هم همین آرزو رو داشتم:D
نیلوفر(البته این اسم اصلیم نیست:shy:)دختری آروم /عاشق همه چیزای خوبی که خدا آفریده.به فکر همه دوربریاش.با غمها و مشکلات عجیب غریب و به انتظار شادی که منتظرشه:203:یه کمی هم نازک نارنجی و زود رنج ولی محکم و جدی!
موفق باشید!
اینام سوالا ی دوستمون baby
وقتي خيلي هيجان زده ميشي چيکار مي کني؟
تو دنيا بيشتر به کي وابسته اي؟
مشکلت رو با چه روشي حل مي کني؟( مشورت ، تمرکز ، انتخاب بهترين راه حل ، ...يا روش فيثاغورث )
سلام:
وقتی هیجان زده میشم خدا را عبادت میکنم(چون طول موج هیجان بالائی دارم:D)یا اینکه یه گوشه ای ساکت و آروم میشینم و به تحلیل انرژی که گرفتم فکر میکنم:300:
تو دنیا بیشتر از همه به خدا وابستگی دارم وائمه و به برادرام و یکی که نمی تونم چیزی ازش بگم(فعلا):203:
روش حل مشکلاتم تقریبا با همه اینائی که گفتی هست ولی فیثاغورثشو نفهمیدم! ولی پیگیری و پشتکار و سختکوشی ذاتی و خدائی که برای رسیدن به هدفی که دارم یا به هدف رسوندن شخصی که تصمیم به یاریش گرفتم خیلی باعث پیشرفت کارام میشه(اگه پیشرفتی هم در کار باشه!):43:
موفق باشید!
سلام دوست خوبم نیلوفر خانم
1 - چه غذایی دوست دارید
2-چه خواننده دوست دارید
3_بهترین دوستتون توی تالار کیه
4_بهترین فیلمی دیدی نام ببرید
5_ رانندگی بلد هستی
6- دوست داشتی چه ماشینی بخری
7_اگر دوست داشتی در ایران زندگی نکنی کدام شهر اتنخاب می کردید
8_یک جمله درباره مدیرهمدردی بگوید
9-بهترین مدیر تالار بگوید
10 _یک جمله بگویدایران همدردی رنج نیلوفر مدیر همدردی محمدابراهیمی الوچه عشق زییا
11_بهترین معیار ازدواج چه است
12_یک پیشنهاد به تالار همدردی بگوید
13-بهترین بازیگر بگوید
14_کدام خیابان تهران دوست دارید
سلام آقا ابراهیمی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سری سوالای تمام نشدنی شروع شد!:D
1/ چه غذائ رو دوست دارم:زرشک پلو با مرغ! 2/خواننده :احسان خواجه امیری وخدا بیامرز ناصر عبد الهی
3/من با همه تاپیکهایی که ا تباط برقرار میکنم /یا حتی اونائی که ارتباطی ندارم احساس دوستی دارم ولی با یه چند نفری هم تو تالار پیام خصوصی داریم که بهتره اسمشون محفوظ بمونه.در کل همگیتون رو دوست دارم وبا هم مشکلی نداریم!:73:
4/بهترن فیلمی که دیدم عروس آتش بود که روم خیلی تاثیر گذاشت ولی خیلی فیلمهائی بوده هم که دیدمو دوستشون داشتم!
5/ بله 2 ساله گواهینامه دارم ولی کوماشین شخصی!:54:
6/ پژو 206 sd البته ریو هم بد نیست!(کم توقعم نه!)
7/لبنان یا پاریس! 8/بهترین بابای دنیا!:203:
9/بهترین مدیر تالار هم خودتی و هم عرفان /البته جای زیبای عزیز رو هم خالی میکنم!
10/ایران را درهمدردی/ رنج را در نیلوفر/ مدیر همدردی محمدابراهیمی را در تالار و الوچه و عشق زیبا را در شمال پیدا کردم!
11/صداقت و پاکی و ایمان و شجاعت 12/ خوبه!یه کمی وقتشو بیشتر کنید:D
13/بازیگر:خسرو شکیبائی 14/ میدان آزادی /ازش خاطره دارم!
موفق باشید!
سلام شمام خسته نباشی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
چیزی که منو خسته میکنه نادانی و اصرار برکار نادرست وغرورو تفکر غلطی که در اطرافیانم میبینم.
ایمان واقعی و عشق:shy:
من آدم خودخواهی نیستم تا جائی که خیلیا میگن من به فکر خودمو و کسی که از همه بیشتر دوست دارم نیستم ولی آدم باید خدا و خودشو خیلی دوست داشته باشه تا به دیگران هم بتونه محبت واقعی داشته باشه!
حقیقت حقیقته تلخی و شیرینیش بستگی به این داره که خدا بخواهد اینطوری باشه یا کسی شیرینیشو برات به زهر تبدیل کنن!
بیشتر وقتهامو مثل پروانه ای تو پیله یا پرنده ای تو قفس گذرونده ام البته از روزی که معنی آزادی رو فهمیدم دیگه نگذاشتم کسی منو اسیر خودخواهیش بکنه!
زندگی یعنی گل با کمی پروانه/زندگی یعنی عشق و محبت وصفای خانه!
از زندگی شخصی که دارم و میخواهم داشت باشم و بسازیم بله ولی از این قفسی که دیگران برام با خودخواهیشون ساختن نه!
من ایرانی ام و ایرانو خیلی دوست دارم!
شما هم موفق باشید:72:
سلام
با آرزوی بهترین ها برای بهترین ها که عبارت اند از بچه های خوب این مجموعه ،
میخواستم نظر نیلوی 25در مورد این بیت حافظ بدونم:
فیض روح القدس ار باز مدد فرماید
دیگران هم بکنند آنچه مسیحا میکرد
شاد باشید
[color=#800080]سلام نیلوفر جان
مهمترین قدمی که توی زندگی برداشتی و از ته دل خوشحال شدی چی بوده ؟
بهترین کسی که توی زندگی راهنماییت کرده کی بوده؟
چه قدر از تجربه ی دیگران استفاده می کنی ؟
یه دعا برای بچه های تالار...
مرسی شاد باشی...[/color]
سلام خدمت همه دوستان ببخشید که تا امروزبه خاطر ی سری مشکلات کاری. درس درمون نتونستم توی تالار بیایم اما از امروز به امید خدا دیگه هستم>
دوست عزیز چه ورزشی دوست داری.
سلام نیلوفرخانم
الان که روی صندلی داغ نشستی دوست داری چه سوالی ازت بپرسن ؟
اگه یکی اسم اون کسی را نخواستی اسمش را ببری ببره چی می کنی ؟
اگه اونی که نخواستی اسمش را ببری اینجا را بخونه چی بهش می گی ؟
چه سوالی را ازت نپرسیم ؟
فیض روح القدس ار باز مدد فرماید
دیگران هم بکنند آنچه مسیحا میکرد
سلام به همگی!:72:
(دیگه داشتم نا امید میشدم و فکر میکردم شما ها که خانمید فراموشم کردین!):54::D
مهاجر عزیز من با تمام وجودم معنی این شعرو حس کردم و واقعا دارم مددی از خدا میگیرم که گاهی واقعا مثل مریم مقدس مجبور به دفاع از چیزی میشم یا تهمتهایی میخورم برای دفاع ازاشخاصی که این فیضو به همین حالت زمینی هم دارن که نپرس!من به ساحت مقدس حضرت عیسی اساعه ادبی نمیکنم ولی هر وقت یاد حرفی که در قرآن موقع دفاع از مادر بزرگوارشون نوشته میفتم ناخودآگاه اشک و تحسین تو چشام جمع میشه !:203:
بانوی عشق نوشته:
مهمترین قدمی که توی زندگی برداشتی و از ته دل خوشحال شدی چی بوده ؟
بهترین کسی که توی زندگی راهنماییت کرده کی بوده؟
چه قدر از تجربه ی دیگران استفاده می کنی ؟
یه دعا برای بچه های تالار...
سلام بانوی عشق عزیز!
من یه روز با همه سختیاش بریدم و رفتم یه جائی و با تمام وجود ایمان آوردم که اگه یه مادری اون دنیا هم با دل پاک دعا کنه معجزه میشه و درای دلای بسته باز میشه(کاش این حس دائمی بود)اون روز خوشحالیم واقعی واقعی بود:
بهترین راهنمای من اول خدا و بعد حضرت علی(ع) بود.یادمه یه روزایی خودمو بدجوری از درگاه خدا رونده میدونستم .خدا مدد کرد و حضرت علی به فریادم رسید و واقعا با کتابی که ازشون باقی مونده بود نه با همه وجود بعد از 14 قرن حضور مستقیم ایشونو تو زندگیم حس کردم و چه فیضی از این بالاتر :203: لازم به ذکره تو این تالارم دوستای خوبی داشتم و بخصوص از شادی جون خیلی تشکر میکنم.امیدوارم هر جا که هستی سالم باشی خانمی:72:!
خیلی دوست دارم از تجربه های مفید آدمهای با نیتهای پاک استفاده کنم .این روزا یه برنامه جالبی تو برنامه خانواده پخش میشد درباره خانمهای با سابقه انقلابی و موفق /خیلی برام جالب بود!:
امیدوارم همه عاقبت به خیر و موفق و شاد باشید:"دوست عزیز چه ورزشی دوست داری." :من والیبالو و خیلی دوست دارم و به تکواندو و بندمینگ تون هم علاقه مندم!
سوالای خسته عزیز واقعا داغ بود!
سلام!
"الان که روی صندلی داغ نشستی دوست داری چه سوالی ازت بپرسن ؟ "
دوست داشتم بپرس تو کی هستی و از آسمون خدا چی میبینی منم ...:302:
"اگه یکی اسم اون کسی را نخواستی اسمش را ببری ببره چی می کنی ؟ "
شما یا باید پیشگو باشید یا غیب میگید یا میخواین مچ گیری کنید:D !چطوری میتونید اسم کسی رو بگید که تا حالا من چه تو تالار چه با پیام خصوصی اسمی ازش نبردم!؟!ولی من هر وقت تو زندگی واقعیم اسمشو میشنوم پر میگیرم:227:
"اگه اونی که نخواستی اسمش را ببری اینجا را بخونه چی بهش می گی ؟ "
ما بیشتر اوقات حرفی نمیزنیم ولی بانگاه و فکر هر چی میخوایم به هم منتقل میکنیم.فقط یه چیز"خیلی دوستت دارم و تنها تو !لایق دوست داشتنی برای من":72:
"چه سوالی را ازت نپرسیم ؟"
اینکه من کیستم!
موفق باشید !:82:
سلام .
اگر نیلوفر خانم از روی صندلی بلند شده اند ، بنده آمادگی خودم را برای نشستن روی صندلی داغ اعلام می کنم ( با کسب اجازه از آقای ابراهیمی عزیز )
با درود بر دوستان همدردی
و درود به محمد ابراهیمی که من را به جمع شما دعوت کرد .
محمد جان تشکر دارم از شما دوست مهربان و عزیز
سلام بر دوستان. صبح بخیر...
آقای ابراهیمی امروز منو دعوت کرده بودنند مثل اینکه خودش نیستند به هر حال من منتظرم.
اي بابا من دوروز نيامدم حالا هم كه اومدم ميبينم كههههههههههههههه اينجا چقدر به هم ريخته است نوبت كيه حالا ؟نوبت هركي كه هست لطفا بگه علم بهتر است يا ثروت؟ و اينكه خودتون كدومو بيشتر دوست داريد
خوب با اجازه از دوستان عزیزم من پیش قدم شدم.. امیدوارم ناراحت نشید.
سلام دوست عزیز شهامت 1:
پاسخ شهامت1:" بنظرم این سوال اشتباهه یعنی هیچ کدام بر یگدیگر برتری ندارند چون اگر ثروت نباشد سرمایه ای نخواهد بود که بتوان علم را کسب کرد و اگر علم نباشد ثروت ارزشی نخواهد داشت ... بنظر من علم و ثروت تکمیل کننده یکدیگرند پس من تمایل دارم هر دو را داشته باشم...
ممنون دوست عزیز. موفق باشی
نیلوفر خانم دوست خوبم به سوالات پاسخ دادند تشکر و قدردانی می کنم نفر بعد دوست خوبم اقای نقاب می باشد
نقاب عزيز
آيا ازدواج کردي؟ اگه جواب مثبته چقدر از محتواي مقالاتي که تو تالار گذاشتي استفاده مي کني؟
نظرت "تاتواني دلي بدست آور" در مغايرت با "نشون دادن راه درست به يه فرد حتي اگه دلش بشکنه" ؟
از تعريف وتمجيد خوشت مياد؟
بيشتر اهل گريه اي يا خنده؟ :72:
سلام بر دوست عزیزم baby.
نه ازدواج نکردم هنوز زوده نوزده سال دارم. اما همیشه به چیزی که توی تالار می نویسم اعتقاد دارم و بهش عمل می کنم.
راستش چون من فردی رکی هستم می تونم بگم وقتی حرفیر به کسی می زنم مورد اول رو زیاد رعایت نمی کنم(تا توانی دلی بدست آور) اما در مورد دوم که خیلی هم بهش اعتقاد دارم همیشه سعی کردم حرفمو بدون هیچ تمایزی و راحت بیان کنم حتی اگه دل کسی را بشکنم.
از تعریف و تمجید خوشم می یاد به شرطی که از ته دل باشه....
می تونم بگم نه اهل گریه ام و نه اهل خنده .... اخه بستگی به موقعیت داره بعضی اوقات حتی ماه ها ممکنه فقط کارم خنده باشه بعضی اوقات هم که..... میشه گفت توی زندگیم بیشترش خنده کردم تا گریه..... بیشتر اهل تنهایی هستم..
ممنون دوست عزیزم. موفق باشی
سلام دوست خوبم اقای نقاب عزیز
1-چه خواننده موسیقی دوست دارید
2_چه غذایی دوست دارید
3_ چه رشته ورزشی دوست دارید
4-بهترین دوستتون توی تالار کیه
5_یک جمله درباره مدیر همدردی بگوید
6_بهترین اعضا تالار بگوید
7_بهترین مدیر تالاربگوید
8_دوست داشتی اگر در ایران زندگی نکنی کدام شهر انتخاب می کردید
9_یک جمله درباره ما در پدربگوید
10_کدام خیا بان تهران دوست دارید
11_پیشنهاد درباره تالار بگوید
12_روز تولد چه روزی است
13_رانندگی بلد هستی
14_دوست داری چه ماشینی بخری
15 الان چه ماشینی دارید
16_یک جمله بگوید ایران همدردی رنج الوچه نقاب مدیر همدردی محمد ابراهیمی
17_یک جمله درباره محمد ابراهیمی بگوید
18-نظر درباره صندلی داغ چه است
امیدوارم همیشه سلامت موفق باشید
اي بابا نمي خواين تكليف ما رو روشن كنين حالا واقعا نوبت كيه آقاي ابراهيمي ببين همه چيز ريخته بهم بابا بيا بگو نوبت كيه ما منتظريم ولي نوبت هر كسي كه هست بهتره نظرش را درباره امروز كه روز عشق و دوستي بگه ؟
نقاب عزيز سلام
ببخشيد من چون اينترنتم مشكل داشت متوجه نشده بودم كه نوبت شما شده و الان ديدم با توجه به سني كه داريد خودتون فكر مي كنيد چقدر تونستيد تجربه كسب كنيد و آيا سعي مي كنيد از تجربيات ديگران هم استفاده كنيد يا سعي مي كنيد در هر موردي خودتون امتحان كنيد و به نتيجه برسيد و كاري به تجربه هايي كه در اختيارتون گذاشته مي شه نداريد ؟
سلام بر دوست عزیز و گرامی آقای محمد ابراهیمی خسته نباشید...
1:سیاوش قمیشی..پاپ
2:ماکارونی
3:بسکتبال...شطرنج
4:همه دوست هم هستند همه ما مثل خواهر و برادریم..اما بیشتر با "لرد حامد و پارمیس راحتم
5:فقط می تونم بگم ""مدیر همدرد""
6:بخدا اگه بگم همه خوبن اغراق نکردم همه خوبن..
7:لرد حامد
8:ترکیه....برام خیلی جالبه
9:درباره مادر و پدر می تونم بگم"چقدر زود ..دیر میشه" وقتی قدرشونو می فهمیم که دیر شده
10:البته من اهل تهران نیستم ولی چند باری به تهران آمده ام"طرف های تجریش"
11:تالار بنظر بنده همان حل وهوای قبلی را ندارد چون مطالب کلیشه ای زیاد شده است امیدوارم کمتر شود.
12:در شناسنامه:26 شهریور اما متولد یک مهر هستم.
13:بله.. گواهینامه دارم
14:بیشتر علاقمند ماشین های جمع و جور و کوچیک هستم.
15:خودم پراید و خانواده سمند
16:در سر تاسر ایران آلوچه های خوبی وجود دارد که با رنج مدیر همدردی و تلاش محمد ابراهیمی در یک جا جمع شده ایم تا نقاب از صورت خود برداشته و آماده همدردی باشیم.
17:تلگرافی اما همراه با سخنان بسیار زیبا
18:هر کی این صندلی رو راه انداخت دستش درد نکنه و دست آقای ابراهیمی که این بخش را دوباره زنده کرد را می بوسم.
با تشکر.
سلام بر دوست عزیزم "sayehhaye. انشا الله که خوب هستید..
پاسخ شما دوست گرامی:
بله سن من کم است و در این مدتی که در تالار خوب همدردی و در خدمت شما دوستان عزیز بودم تجربیات زیادی کسب کردم و از سخنان دوستان بهره ی زیادی بردم......
نه من هیچ وقت سعی نمی کنم همه چیز را خودم تجربه کنم و به نتیجه برسم بخصوص از وقتی که در این تالار وارد شدم تجربیات زیادی کسب کرده ام و امیدوارم همه دوستان این تالار نیز از تجربیات دوستان دیگر استفاده کنند.
با تشکر از توجه شما. موفق باشید
سری جدید صندلی داغ از امروز محمد ابراهیمی با خانم مثل من همکاری می کند
سلام نقلب عزیز!
من میخواستم هم از سوالای خوبی که ازم پرسیدی تشکر کنم و هم میخواهم به چند تا سوالم جواب بدی!
1/ بالاخره تکلیف اون دختری که عاشقش بودی چی شد؟
2/ از خدا وخودت و خاواده ای که توش هستی چه انتظاری داری؟
3/ اگه اسمتو نقاب نمی گذاشتی چی میگذاشتی /تو زندگی واقعیتم دوست نداری کسی تو رو بشناسه!
ممنون و موفق باشی!
سلام نیلو فر جان... ممون از لطف شما...
پاسخ شما دوست عزیز:
1:ماجرای من و اون طولانی اما ارتباطمون تموم شد البته بعدا اون خودش بهم پیشنهاد کرد ادامه بدیم ولی من قبول نکردم موانع زیادی سر راهمون از جمله ش غرور بیش از حد خودش بود
2:هیچ انتظاری نه از خدا دارم و نه از خانوادم چون آنها تا الان انتظاراتمو برآورده کردند اما از "خود خودم" خیلی انتظار دارم هنوز راه های زیادی وجود دارند که نرفتم ... هنوز چیزای زیادی هست که بی تفاوت از کنارشون رد شدم..... انتظار زیاده
3:خوب فکر کنم منظورتون اینه که اسمو بگم....... مقصودم از گذاشتن اسم نقاب این نبود که کسی منو نشناسه .... این بود که علاقه زیادی به شخصیت آدم ها دارم و درباره نقاب ها زیاد خوندم و اینکه معتقدم همه یه نقابی به صورت دارند وقتی اونو کنار می ذارن زیباتر می شن فهیم تر میشن... اسم بنده هم کوچک شما و مخلص همه اعضای تالار همدردی "صابر" هستم..
من هم از شما دوست عزیز بخاطر توجه تان و همچنین سوال های خوب تشکر می کنم.
سلام
با تشکر از آقای ابراهیمی که به بنده لطف دارند و اجازه همکاری در این تاپیک را به بنده دادند. این را اضافه کنم که آقای ابراهیمی به دلیل مشغله زیاد این افتخار را نصیب من کردند. امیدوارم دوستان من را در کمک به آقای ابراهیمی بپذیرند.:72:
سوال از آقای نقاب:
شغلتون چیه؟ یا دوست داری چی کاره بشی؟
رشته تحصیلیت چیه؟
نشستن روی صندلی داغ را چه طور میبینی؟
مهم ترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی؟
یک بیت شعر بگو.
یک نصیحت به خواننده های این تاپیک.
در یک جمله نقاب را تعریف کن.
وقتی از یک چیزی ناراحت باشی چه طوری باهاش کنار میای؟
از یک تا بیست چه نمرهای به خودت میدهی؟
با شلغم، شمع و صندلی یک جمله بساز.
دوست داری از کی هدیه بگیری و اگه الان بهت یک هدیه بدهند چی میخوای؟
از خدا بگو.
بهترین ها در تالار؟؟؟
در زندگی از کی الگو میگیری چرا؟؟؟
بزرگترین هدف زندگی ات؟؟؟
میدونی فکر نمیکردم 19 سالت باشه؟؟!!
چه سوالی دوست داری ازت بپرسم که نپرسیدم.
:72::72::72::72::72:
سلام بر دوست عزیزم"مثل من" امیدوارم که خوب باشید..
پاسخ شما دوست گرامی:
1:فعلا شغلی ندارم چون در حال درس خواندن هستم... معلم بودن را دوست دارم ولی بنا به رشتم نمی شود.
2:رشته تحصیلی من "روان شناسی" است
3:بر خلاف اسمش خیلی سرده.... اما شما دوستان با حرفاتون گرمش می کنید
4:مهم ترین چیزی که از همدردی یاد گرفتم "زود قضاوت نکردن در مورد افراد بود"
5:شعر: چه دردیست در میان جمع بودن ... ولی در گوشه ای تنها نشستن
6:نصیحتم اینه که مواظب باشید زیاد روی این صندلی نشینید چون آدم جا خوش می کنه
7:نقاب:یعنی اونی که می خواهیم باشیم ولی نیستیم
8: عصابانیتمو نشون نمی دم و سعی می کنم با صبر کردن مشکلمو حل کنم.
9:ده
10:چند شمع دیگر روی صندلی می گذارم تا چند سال دیگر با یک فوت شغلم را از دست ندهم
11:بزرگترین هدیه برای من و فکر کنم تمام اعضای تالار همدردی برگشتن مجدد "شاد" عزیز به تالار باشد.
12:خدا رو دوست دارم واسه همه چیزو هیچ چیز که به من داده....
13:همه خوبن... چون همه خوبن
14:از معلم دوران دبیرستان خود آقای"انوشه" که هنوز هم حرف هایش در یادم باقی مانده دوست دارم مانند او عاشق مردم خود باشم و بدون هیچ ترسی واقعیات را مطرح کنم.
15:بزرگترین هدف زندگیم این است که اگر عمری داشته باشم و بتوانم تجربیات و اطلاعات زیادی کسب کنم به جوانان خدمت کنم و در غمشان شریک باشم.
16:چرا فکر نمی کردید؟ مگر به ما نمی یاد...؟؟
در آخر دوست داشتم بپرسی حالت خوب است؟ شوخی کردم .....
از توجه شما و سوال های زیبایتان متشکرم.
مثل من سوالهای تو هوشمندانه طراحی شده بود. بسیار لذت بردم.
سلام نقاب احساس من اینه که اهل جنوب کشور هستی ؟ درسته ؟ کجایی هستی ؟
صندلی داغ وقتی داغ باشه کسی روش جا خوش نمی کنه چرا این قدر راحتی ؟
کدوم دانشگاهی ؟
حالت خوبه ؟!!!
سلام بر دوست خوبم "خسته" ..خوبید انشاالله..
پاسخ شما دوست عزیز..
دوست گرامی نمی خوام احساستو خراب کنم ولی نه اهل "تبریز" هستم.
آره وقتی داغ بشه آدم نمی تونه راحت باشه ولی نمی دونم چرا راحتم شاید چون داغ نکردم راحتم...!
ممنون از توجه شما دوست عزیز.
سلام نقاب عزیز:72:
یادت میاد اولین بار کی مجبور شدی روی صورتت نقاب بذاری؟
تا حالا چند بار به مشکلاتت خندیدی؟
اگه به شما می گفتن که برای آسمان یک رنگ دیگه در نظر بگیری اونو چه رنگی می کردی؟
امیدوارم موفق باشید
:72:
سلام بر دوست و همیار گرامی"شاد" عزیز.
پاسخ شما دوست عزیز:
1:نه یادم نمی یاد چون معتقدم ما همیشه روی صورتمون یک نقاب داریم که صبحا به صورت می زنیم و شبا درش می یاریم..چه نقاب خوب باشه و چه بد اما امیدوارم همه خوبشو انتخاب کنند
2:من همیشه به مشکلات می خندم چون می دونم این منم که پیروزم نه مشکلات بخاطر اینکه اگه از خودم تعریف نکنم صبرم زیاده..
3:آسمون که مثل عشق به خدا بی رنگه و آب دریاها و اقیانوس هاست که اونا به رنگ آبی در میاره.... دوست داشتم هیچوقت نور دریاها به آسمون منعکس نمی شد و همیشه بی رنگ بود.
از توجه شما ممنونم.. من هم برایتان آرزوی موفقیت دارم.
با سلام خدمت نقاب عزيز
چه گلي را بيش از همه دوست داري و تعريفت را از رنگين كمان ، زندگي ، طبيعت بگو و اينكه من هميشه فكر مي كردم كه چون آب بي رنگ هست و اين انعكاس رنگ آسمون هست كه در آب منعكس مي شه ...
آيا آدم زود باوري هستي يعني هر وقت چيزي را بشنوي زود باورش مي كني ، چقدر تآثير پذير هستي و آيا انعطاف پذير هستي براي پذيرش تغييرات و يا سختي ها ؟ ممنونم
خواهش میکنم جناب سورنا. من هم تعریف شما رو خوندم پر درآوردم که جناب سورنا از من تعریف کرده، و خوشحالم که خوشتون اومد:203::72::72::72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman