6.2 از 15
رد شدم که ! :54:
نمایش نسخه قابل چاپ
باتشکرازمدیرهمدردی خاطرحضور مفید دراین تایپیک....خب دیگه خانم آرام دل چی ازین بهتر مدیرهم برات پست گذاشت...... حسابی جذبه داری توی سایت:307:.....ایضا تصویر درمورد آرام دل........:چون خوش قلب وپرانرژی هست یه کششی وجاذبه ای داره که شوهرش هرجا بره دوباره مثل کش کشیده شده برمیگرده خونه خودش نمیتونه خودشو گول بزنه که خانمش چقدر دلش صافه اما درکناراین خصلت خوب واصلی که داره بایدبخشی ازهیجانات منفیش رو کنترل کنه اگه بتونه انرژی مثبتش رو با آرامش هم ترکیب کنه زندگیش شیرین ترمیشهآرام دل گاهی برنامه روزانه ش منظم نیست برای آرامش بیشتر باید نظم رو مقداری رعایت کنه پ.ن: می بیینم که بعضی ازتصویرگران ترسیدن وارسال نمیکنن:311:
سلام،
منم ميخوام بگم اگه اشكالى نداره...
ارام دل خيلى سفيده ب نظرم،موهاشم روشنه،چشاشم روشنه
مهربونه،
همه م ميدونن كه مهربونه مخصوصا شوهرش.
خيلى منو ياد مامانم ميندازه،مخصوصا از وقتى لپ تاپو به فنا داده.
چادر نميذاره،موهاشم يه خورده بيرونه.
خيليم هوله و كلا خيلى با انرژى،يعنى يه جورايى استرسيه انگار
بيشتر به حواسش به شوهرشه تا نى نى ش،يعنى اگه رابطهش با شوهرش اكى باشه با نى نى شم خيلى خوب ميشه و با حوصله
[QUOTE=Somebody20;351726]سلام،...سلام الهام جون:43:
منم ميخوام بگم اگه اشكالى نداره... ...نه گلم راحت باش http://www.freesmile.ir/smiles/27369_biggrin2.gif
ارام دل خيلى سفيده ب نظرم،موهاشم روشنه،چشاشم روشنه... پوستم گندمی مایل به سفیده(تازگیا همسرم لطف کردن برنزه ش کردند http://www.kolobok.us/smiles/standart/mosking.gif)
رنگ موهام خرماییه...چشمام قهوه ای (عسلی)
مهربونه،...ممنونم عزیزم:43:
همه م ميدونن كه مهربونه مخصوصا شوهرش....شاید ،اما همسرم میدونه http://www.kolobok.us/smiles/icq/blum1.gif
خيلى منو ياد مامانم ميندازه،مخصوصا از وقتى لپ تاپو به فنا داده....وقتی بهم گفتی خیلی خندیدم!! http://www.smileygarden.de/smilie/Sc...e_girl_101.gif
چادر نميذاره،موهاشم يه خورده بيرونه....چادر میذارم...موهام پیدا نیست http://oshelam.persiangig.com/image/...irtysmile3.gif
خيليم هوله و كلا خيلى با انرژى،يعنى يه جورايى استرسيه انگار...پرانرژیم و مواقعی که ناراحت باشم استرس میگیرم http://s2.picofile.com/file/7116694943/nerv_31_.gif
بيشتر به حواسش به شوهرشه تا نى نى ش،يعنى اگه رابطهش با شوهرش اكى باشه با نى نى شم خيلى خوب ميشه و با حوصله ...حواسم به همسرم هست پسرم حسودیش میشه!!http://www.freesmile.ir/smiles/27369_biggrin2.gif/QUOTE]
الهام جان خیلی ازت ممنونمhttp://www.kolobok.us/smiles/artists/vishenka/l_hug.gif
انشاالله هر چه زودتر عروسی کنید و به خوبی وخوشی زندگی کنید :43: اونم یک زندگی عاشقانه http://www.kolobok.us/smiles/icq/kiss3.gif
منظور من از غرور "عزت نفس" هست، نه تکبر یا خودخواهی.
مصباح الهدی جان، یه تزی برای خودش داده، سعی در گسترشش هم داره که مبادا خودش زیر سوال بره :58:نقل قول:
آشپزیش خوبه. عالی نیست.خیلی ذوق اشپزی دارم و میدونم موفق میشم ولی فعلا تو خطش نیستممصباح گفته فعلا یاد نگیرم
با این روندی که پیش گرفته، صاحب یک مکتب در خواستگاری و ازدواج می شه، ما هم می شیم پیروان مکتب مصباح :18:
نمی تونم پا تو کفش بزرگترها بکنم. این گزینه اختصاصی آقای m.reza هست.نقل قول:
البته فایده نداری چون نگفتی ادم خوبیم یانه؟:311:
گره اووو هستش
یکم نازک نارنجیه و زود رنجه
عجولانه و احساسی تصمیم میگیریه
ولی بهتر شده الان تغییر کرده گرچه کم بوده ولی امیدوار کننده هستش.
درکل دختر خوبیه ایشالله بتونه یه تصمیم مناسب و مفید برای زندگیش بگیره:72:
اوا،برا پاييزه كى بوده؟!
من نديدم!! من هميشه دوست داشتم بگم! اخه خيلى بهش فك ميكنم و تصويرش تو ذهنم واضحه.
ببخشيد كه از نوبت خارجه...
پاييزه خيييييلى صبوره
خيلى فهميده ست
اعتماد به نفسش زياد نيس ولى
ارومم هست،اهل اينكه زبون بريزه مخصوصا تو جمع نيست
خيلى شوهوشو دوس داره
خونوادشم خيلى دوس داره
زياد لبخند ميزنه
مهربونه
با معرفته(يادمه كه چند ماه كه نبودم به تاپيكم چند بار سرزده بود،اصن ايده پاييزه بود كه منو برگردوند)
رومانتيكه و با احساس
موهاش مشكيه
پوستشم سبزست
لاغره
قدش متوسطه،نه كوتاه نه بلند
چادر نميذاره
دستاش كشيدست
فرق موهاش كجه
- - - Updated - - -
شيدا. رو هم بگم:
خيلى خيلى تو تاپيكتم منتظر نظرشم چون خيلى قشنك تحليل ميكنه و من واقعا قبولش دارم،هرجا پستاشو ببينم ريز به ريز ميخونم.
خيلى پخته س.
بيشتر منطقيه تا احساسى.
اگه دلش بخواد ميتونه رك باشه.
بسيار رازدار
زياد صحبت نميكنه
شوخ نيست
قد بلنده
سفيد و مو مشكى
چادر ميذاره
وقتى پشت سيستم ميشينه يه چاى يا چيزى ميخوره(فك كنم تحت تاثير اواتار سابقت قرار گرفتم):311:
با مامانش رابطه ش خوبه
سريال زياد مييينه و دوست داره
ممنونم برادر سید بزرگوارhttp://www.freesmile.ir/smiles/43079_29vfnr8_th.gif
انشاالله همیشه سلامت باشید و زندگی شیرین و سرشار از عشق در کنار خانوم و کوچولوی دلبندتان داشته باشید http://www.freesmile.ir/smiles/579219_flower.gifhttp://www.freesmile.ir/smiles/224119_flower3.gif
یعنی خدایی دلم برای مدیر تایپیک میسوزه :311::58: یکماه از تایپیک عقب مونده بانو سمیه کجایی بابا :227:
بانو آرام دل بدون تعارف نسبت به قبلت واقعا بهتر شدی اینم که بهت گیر میدم اینجوری چون هنوز مثل دانش آموز کلاس سوم دبستان هستی هنوز از ظرفیت های وجودت استفاده نکردی حیفه یکم بجنب دختر :227:
اره امروز منم دلم واسه امین سوخت! بچه ام خیلی مهربونه هر کی هر وقت دلش می خواد راجع به هر کی دلش می خواد نظر میذاره یه ماهی هست اینطوری هستیم :) از اون بامزه ترش هم اینه که کسایی هم که راجع بهشون نظر میذاریم هم میان نگاه می کنن تصحیح می کنن نظراتمونو. دیگه تایم هم نداریم. هر کی هر وقت راجع به هر کی خواست میاد نظر میده.
مدیر جونم چی کار کنه دیگه با اینهمه خودکفا؟!
- - - Updated - - -
تازه مدیر جونم این پست منم فکر کنم جزو پستای زیادی میشه که مجبور میشی حذف کنی
می بینی من چقده خوبم ؟!
سلام به برو بچ تصویر سازی
چی بگم آرام که کلا از ما بهترونه
طوری که اقا مدیر همدردی براش تصویر سازی میکنه
اگه انتقاد کردم ازت ناراحت نشو چون خود کرده (خود خاسته ) را تدبیر نیست .
اگر هم ناراحت شدی بهم بگو تا ...نمیدونم یه کاریش میکنم حالا.
ارام جان ظرفیت بالایی داره اگه بخواد میتونه خودش رو راحت ارتقا بده .
مهربانه پر انرزیه شاده
آرام احساساتش تند و تیزه کوبنده است
حالا فرقی نمیکنه چه خوشحال باشه:310: چه ناراحت:97: هردو کوبنده هستند در هردو حالت ختم به کشتی و کیو کیونگ (غلط نوشتم فکر کنم )میشه.
اگه پاشه بره بخواد یچیزی بیاره هرکی سرراهش باشه زیر پاش میمونه
به این میگن هوش فضایی .
یکم قابل پیش بینی نیست مثلا ممکنه وسط شوخی ناراحت بشه و بره
مذهبیه یکم دراین مورد با تعصب رفتار میکنه یعنی خوب اینو حس میکنم از حرفاش
با حجابه فکر کنم چادر باشه ... نه تنها رو پوشش خودش حساسه به دیگران هم کار داره که چرا تو ساحل لباس راحت پوشیدن حتی به نشان اعتراض محیط بی حجابی رو هم ترک میکنه.
ارام قبلا رو لحظه حالش خیلی خوب متمرکز نمیشد خیلی هم سر این قضیه رنجیده خاطر شده
ارام گاهی با شوهرش مقابله مثل میکنه ولی به عنوان خواهر کوچکتر بهت میگم که این خانمه که باید شوهرش رو دعوت به ارامش کنه کنترل کنه زندگی خانوادگیش رو :305:
با تامل و صبر سعی کنه مشکلاتشون بین دونفر حل و فصل بشه معمولا درز کردن اختلافات تو برون خانواده ارزش خانواده رو پایین میاره بعدا مشکل برات پیش میاد .
امیدورام همیشه خوشحال و خوشبخت باشی در کنار همسر و فرزندت:43: و بیایی برامون خاطرات عاشقانه بنویسی.:72:
خیلی خوب بود سپاسگذارم خواهرم http://www.kolobok.us/smiles/artists/vishenka/l_hug.gif
واسه همین عاقل و بالغ بودن و پختگی شما بود من فکر میکردم 30 سالتونه:43:
انشاالله سلامت باشید و ازدواج موفق و سرشار از عشق و آرامش داشته باشید:72::72:
سلام دوستان خوبم.
من هم اومدم نظر بدم.
آرام جان
فقط تو رو خدا ازم نرنجیا.
بسم الله الرحمن الرحیم:
مهربونه ولی اگه عصبانی بشه میتونه هرکول رو از پا در بیاره.:58:
خداییش من شوهرم کتکم بزنه موش می شم میشینم سرجام فقط گریه می کنم.
چون زیادی مهربونه توقع زیادی هم از اطرافیانش داره.
از اون دخترهایی بوده که توی دبیرستان با دوستاشون دور هم جمع می شدن از هم اطلاعات زناشویی میگرفتن :163:
شایدم اشتباه می کنم.
کلا دختر شیطون بلایی بوده واسه خودش. دوست داشته زودتر سر و سامون بگیره.
به خاطر همینم شوشو رو به درس ترجیح داده.
تا وقتی قربون صدقه کسی می ره که حالش خوب باشه حتی پسرش. اینکه می گم حالش یعنی رابطه مسقیم دارد با همسر سرحال. برعکسش هم صدق می کنه.
ما فهمیدیم. شوشو خان نفهمیدا.
هی می گیم پا رو دم ببر مازندران نذارا. میره لوله جاروبرقی میاره. چه جرأتییییییییییییییی....:311:
الان تصمیم داره دختر خوبی باشه. خدا کنه شوهرشم این تصمیمو گرفته باشه.
جیگر احیانا ایندفه خواستس همسری رو تنبیه کنی تبلتشو پست کن برای من. نشکنیا!! می خوامش!
می تونه دوست خیلی خوب باشه.
آشپزخونش موقع غذا درست کردن خیلی به هم ریخته است.
اگه یک روزی کارمند بشه همه حقوقشو دو دستی تقدیم شوشو می کنه.
خیلی کم به خودش می رسه. جوری که صدای همسرجان در اومده. خانومی یکم به خودت برس.
همیشه نگران سلامتی اطرافیانشه.
استرس یک عامل اساسی در زندگیش محسوب می شه.
خیلی عوض شده ولی دعا می کنم با دوام باشه.
خیل اهل هنر نیست. سفره آرایی هم حسشو نداره. فقط غذا درست می کنه با عشق با قابلمه میاره سر سفره.
وقتایی که عصبانی بشه اگر من اونجا باشم پسرشو می زنم زیر بغلم و در می رم حتما.
به عاقبت کارهاش فکر نمی کنه. مثلا در مورد بچه دار شدن مجدد.
در کل خانوم گلیه اگه یکمی لحظه ای تصمیم نگیره.
براشم آرزوی بهترین ها رو دارم.
شیدا خانم گل:
به نظرم تهرانیه یا اهل یک شهر بزرگ.
دیر جوش ولی مهربونه.
خودشم گاهی از زیادی رک بودنش خسته می شه.
بنده خدا هوشش بالاست دست خودش نیست خب!
بعضی وقتا اشتباه هم می کنه.
آشپزیش معمولیه. نقاشی بلد نیست بکشه.
به مامان باباش احترام زیادی میذاره. به بچه ها احساس ترحم داره و سعی می کنه جدی نباشه. یا کمتر جدی باشه.
اگر باهات جور بشه، صدای خنده اش تا آسمون بلند می شه.
به نظرم باید متولد شهریور باشه.
از اون دخترهای شهریوری که دیر عاشق می شن و دیر ازدواج می کنن.
اما اگر عاشق بشه همه جوره در عمل کم نمیذاره. اما فکر کنم زیاد زبانی عشقشو بیان نتونه بکنه.
سر و کارش با کامپیوتره. بهش میاد مهندسی خونده باشه. و از این مانتو شلوارای ست رسمی می پوشه که تو دفتر خدماتیا خانوم خوشگلا با یک پاپیون قرمز گوشه مقنعشون می پوشن.
اگر ببینمش شاید در لحظه اول حس خوبی بهش نداشته باشم. ولی بعدا با گذشت زمان دوست فابریکم می شه.
شیدا جون اعتماد بنفسو داری؟؟؟؟ پیشنهاد دوستی نداده ، پیشنهادتو رد کردم:58:
حالا یکی نیست به من بگه کی خواست با تو دوست بشه خانوووووووووووووووم.
ببخشیدا نظرم یکمی تند بود. آخه دوست داشتم نظر واقعیمو بگم.:43:
کاملیا عزیزم خیلی ممنونم زیبا بود http://www.kolobok.us/smiles/artists/vishenka/l_hug.gif
انشاالله زندگیت همیشه بروفق مرادت باشه:43:
انشاالله هر چه زودتر صاحب فرزند سالم و صالح بشی.آمین:72:
باتشکرازخانم آرام دل براشون آرزوی خوشبختی وآرامش میکنم:72::72:
خب دوربیناتون رو روشن کنید ازالان تصاویر شما از فرشته مهربان شروع میشه.:310:
ممنونم مامان مینوش از مادری کم نشی:43:
فرشته مهربون
این اسمو شاید به خاطر کارش انتخاب کرده و جایگاهش تو همدردی
فکرکنم بین 25 تا 30 سنش باشه
زیاد نظر نمیده نمیدونم شایدم من دقت نکرده باشم
نظراتش رو هم اصولا گاهی تکرار میکنه فقط
تو قفل کردن تاپیک استاد:311:البته جسارت نشه خدایی نکرده
نام کاربریش منو یاد مامانم میندازه اخه اسمش فرشتست و به جز بحث ازدواج همیشه مثل یه فرشتست و مهربون:43:
فکرکنم یه بچه کوچیک داشته باشه ....
مشغله هاش زیاده ....
حس میکنم توی یه شرکت کارمنده ارشد باشه ....
از زندگیش به نسبت راضیه ....
تیپ خانومانه ....پوست سفید.....چشمای قهوه ای تیره رو به مشکی ... قد 165تا170 و وزنشم 70
فرشته مهربون سلام خواهرم:43:
عین اسمش مهربونه http://www.kolobok.us/smiles/icq/kiss3.gif
دلسوزه
سنش35 سالشه
قد و هیکلش متوسطه
پوستش گندمیه
مذهبیه،چادریه
متاهله یه دختر 9 ساله داره
خیلی جدیه البته تو محیط کار http://www.kolobok.us/smiles/artists...z/JC_flirt.gif
آشپزیش خوبه
خنده رو http://www.kolobok.us/smiles/icq/biggrin.gif
زودرنج نیست
اعتماد به نفسش بالاست
خیلی عاطفیه http://www.kolobok.us/smiles/artists/vishenka/l_hug.gif
شغلش مددکار اجتماعیه
تو زندگیش برنامه داره
کمتر عصبانی میشه
فوق لیسانسه
انشاالله همیشه سلامت باشید:72::72:
بهترینها رو براتون آرزو دارمhttp://kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_49.gif
فرشته مهربون...
خیلی با جذبست و همه ازش حساب میبرن.
خیلی جدیه.
احساساتی نیست.
مرتبه.
اعتماد بنفس داره و حرف دیگران روش تاثیر نمیذاره.
عصبانی هم میشه.(نه زیاد ولی میشه)
بچه شون دختره
34-35 ساله شونه
قد متوسط
خوشتیپ
مانتو شلوار رسمی میپوشن
موهاشو قهوه ای رنگ کرده
سبزه
فرشته مهربان
به سنشون هیچوقت فکر نکرده بودم
خیلی جالبه دوستان نوشته بودن حدود 30. حدودا همسن من هستن یعنی و این همه هم خوب می تونن مشکلاتو تحلیل کنن و درک کنن
خجالت زده شدم
مهربونن. تا قبل از ایشون فکر می کردم ادم مهربون نباید سخت گیر باشه. اما حالا می دونم که میشه. هم مهربونن هم تا حدی سخت گیر
سخت گیر بودنشون هم مال اینه که چاره ای ندارن برای مدیریت تالار مجبورن کمی سخت گیر باشن. اینم تازگی ها فهمیدم که خیلی خیلی کار مدیریت تالار سخته
یادمه هر وقت نظراتشونو می خوندم راجع به تاپیکا حتی اگه اولش هم موافق نبودم باز اخر سر تاپیک که پیش می رفت می دیدم خیلی نظرشون درست بوده
مثل افتاب مهربون و بخشنده ان. اما کاش به همه ی تاپیکا بتابن و همه رو راهنمایی کنن.
به نظرم چادری هستن خیلی مذهبی هستن
فکر کنم مامان باشن بچه داشته باشن
مامان مهربونی هستن
احساساتی هستن و ملایم
اما به مرور یاد گرفتن که نیازه گاهی هم سرسخت بود
کم حرف نیستن
اما به چیزایی که می گن هم دقت دارن
فکر کنم چادری هستن اما نمی دونم چرا تصویری که تو ذهنمه با چادر افتاده روی شونه هاست :) احتمالا جایی که کار می کنن مراجعینشون بیشتر دخترهای جوون هستن نیازی هم نیست خیلی به حجاب فکر کنن
بچه ها رو دوست دارن
طبیعت پرنده ها صدای پرنده ها و درخت ها رو دوست دارن اما کم وقت می کنن برن تو طبیعت
مسوول هستن
کاردان هستن
وظایفشونو به خوبی انجام می دن
مقاوم هستن
تونستن به تعادل در وجودشون برسن
دوستشون دارم و براشون خیلی احترام قایلم
:72:
سلام فرشته مهربان
من خیییلی دوستش دارم...البته فک کنم همه همینجوری ان
مهربانی واقعا برازنده شه...
خوش خنده ست
درک صحبتهاشون هوش بالایی میخواد...من به شخصه ابنجوری ام یه پستش روچندبارمیخونم
قویه واعتمادبه نفس خوبی داره
احساساتیه...امامنطق روبیشتردرتصمیم گیری به کارمیبره
خیلی حواسش به حرفهاورفتارش هست ومدام درحال ارزیابی خودشه...ابن کارش ستودنیه
گاهی هم کارهایی میکنه یاتصمیماتی میگیره که یه کم باب میل خودش نیست
برعکس دوستان که گفتن 30سالشه من فکرمیکنم نزدیک به 40شده!!!
مادرفوق العاده دلسوزومهربون وسخت گیری هستش البته ازنوع خوبش
مذهبی یه
هم دخترداره هم پسر...
مدتیه کم میان همدردی کاش بیشتربیان...وقتی هم میان بیشترتوکارقفل کردن تاپیکها هستن...مثل این مامورهایی که میان پلمپ میکنن!:311:البته همین کارهم کلی اروقتشون رومیگیره...امان ازدست بعضی کاربرها که رعایت حال فرشته جان رونمیکنن..
امیدوارم هرجاهستن شادوسلامت باشن
واما فرشته مهربان.
اگه ازخوبی هاش بگیم که زیادن.سعه صدربالا.ظرفیت روحی ومعنوی بالا.مسئولیت پذیرقابل اعتماد دلسوزو ...اما به جای صفات خوب که همه میدونیم بیشترتصویرانتقادی ارائه میدم اگه اشتباه بود فبها اگه تقریبادرست بودکه کمکی کرده باشم:
فرشته مهربان: شخصیت پیچیده ومحجوبی داره،نه گفتنش ضعیفه
فرشته توی دوره ای که فعلاهست ازقدم چپ کمتر آسیب میبینه فعلا ازقدم راست آسیب پذیرتره یعنی تمرکز ومسئولیت پذیری بالا ممکنه باعث ضعیف شدن توکل دراو بشه
بنظرمیرسه بین ۳۲تا ۳۴سال باشه
گاهی فکرمیکنم یه تعارضات پیش پا افتاده ای هم داره که بصورت جدی دنبال حلش نبوده
ذهنش شلوغه
توی مشاوره تحت تأثیرجو قرارنمیگیره،
ظرفیتش بالاست،واز راههای درستی که یادگرفته تخطی وبدعت بیجانمیکنه
به جرأت میتونم بگم یکی ازبزرگترین خدماتش به تالار، دلایل عینی منع روابط دختروپسرهست یک مسأله بروز وداغ درجامعه فعلی ما:305:
گاهی صورت مطالبش (نه سیرت ومحتوا) بالحن زیاد ی بالغانه ای شکل می نویسه که هم حسیش ممکنه به نظرمراجع تازه وارد ضعیف بنظربرسه تاجایی که راه داره خودمونی تربنویسه
حساس بوده ولی روش کارکرده بعیدمیدونم زودرنج بوده باشه
دست خطش؟؟؟متوسطه قدش نسبتا بلنده رنگ آبی رو دوست داره بیشتربه مطالب عمیق وکمی اسرارآمیزعلاقه منده
دوست داره درمحیط وشرایطی باشه که گفتگو ها کمی باکنایه وادبی تر ردوبدل بشه
:122:
شأن خودش رو همیشه رعایت میکنه
گاهی بنظر میرسه روی یک قسمت ازخودش زیادکارکرده وازقسمتی دیگه مقداری غافل مونده.
برنامه ریزی هاش کمی ضعیفه ومعمولاوقت کم میاره :102:
نیازمندومستعد دریافت معرفتهای عمیق و بالحنی آسون وعامیانه وخودمانی درحوزه مذهب واعتقادات هست بسیاربه آرامش واون چیزی که دنبالش هست نزدیکش میکنه:203:
این اولین بار است که در تاپیک تصویر ذهنی مینویسم و مطمئنا به خوبی نوشته های دوستان نخواهد شد.
نمیدانم چقدر بتوانم به توصیه جناب مدیر در ابتدای این تاپیک نزدیک شوم که خواستند تصویرهایی که از خواندن پستهای فرد مدنظر در خواننده ایجاد میشود را, به خودشان نشان دهیم تا اگر صلاح دانستند تغییراتی را در مشی پستها و مشاوره هایشان ایجاد کنند.
اما در انتهای پستم که یک مرور انجام دادم دیدم که انگار کلی تصویر غیر مرتبط با توصیه جناب مدیر هم آورده ام. مثلا حدس نوع اتومبیلشان.:311:
امیدوارم برای فرشته مهربان هم حوصله سر برنده نباشد. من چون زیاد در سایت فعال نبوده ام, پستهای زیادی را از ایشان مطالعه نکرده ام ولی با مشاهده پستها و تاپیکهایی که اکثرا در دو ماه اخیر از ایشان به چشمم خورده است, تصاویر زیر برایم تداعی شده است:
بسیار مذهبی هستند و پوششان نیز به راحتی این موضوع را به ذهن متبادر میکند.
بین 34 تا 36 سال دارند و مثال بارزی از این ضرب المثل اروپاییها هستند که هرگز از یک بانو سن واقعیش را نپرسید.:311:
مجرد هستند و به تنهایی یا با خواهرشان زندگی میکنند.
کارشناسی ارشد دارند و تحصیلاتشان به احتمال زیاد در رشته علوم تربیتی و به احتمال کمتر در رشته الهیات بوده است.
اولا تنها طرفدار موسیقی آیینی و بعضی از موسیقیهای مجاز سنتی هستند و ثانیا بسیاری از انواع محبوب و متداول موسیقی را حتی یک دقیقه نمیتوانند تحمل کنند.
یک پراید مدل قبل از سال 90 دارند.
دارای یک شغل رسمی در قسمتهای ستادی وزارت آموزش و پرورش هستند.
به نظام جمهوری اسلامی بسیار علاقمندند و این به هیچ وجه به خاطر شغل رسمی و مطمئن دولتی ای که دارند نیست بلکه از روی اعتقاد قلبیشان است.
به مقدار خیلی کمی اضافه وزن دارند.
تنها ورزشی که انجام میدهند پیاده روی و گاهی کوه پیمایی سبک است.
بخشی از برنامه ثابت زندگیشان سعی و تمرین برای ارتقای اخلاقی است و برای این کار به شیوه متداول افراد بسیار مذهبی ساعت مشخصی را در طول روز به خودکاوی و مراقبه و تفکر در مورد تفکر, اختصاص میدهند, فکر میکنم حوالی عصر, این استعلای اخلاقی مستمر, باعث اعتلای بارز اخلاقیشان شده است و این اعتلا نتایج زیادی برایشان در طول زندگی داشته و خواهد داشت. مثلا چه نتایجی؟
مثلا اینکه سیادت بر تالار همدردی و گذاشتن پستهای شکیل دینی و ادبی و مشاوره ای و از طرفی تعریف و تمجید و متاسفانه گاهی اغراق بعضی از کاربران خاص از ایشان, باعث ایجاد نخوت و غرور در ایشان نمیشود و خودشان را به جز در همین امر نگاشتن چنین پستهایی, در بقیه امور زندگی, از مراجعین به سایت موفق تر نمی بینند. میتوان گفت این را بخوبی درک کرده اند که خیلی از مراجعان و مشکل داران این تالار, در اکثر ابعاد مادی و غیر مادی زندگی, از مدیران و مشاوران تالار نیز, موفق ترند. شاهد داشتن چنین درکی برخورد منطقی و زیبای ایشان با یکی از همین تاپیکهای ایجاد شده برای تمجید و تعریف بوده است که خیلی زود آنرا قفل کردند.
برای آشپزی حاضر نیستند زیاد وقت صرف کنند یا غذاهای خیلی پر زحمت درست کنند ولی غذاهایی که این خصوصیات را نداشته باشند, خوب درست میکنند.
کنترل زیادی روی بروز احساساتشان دارند و کم پیش میاید "شاید هم هرگز پیش نیاید" که در مواجهه با تکانه های احساسی و هیجانی به شیوه متداول اکثریت خانمها, اشکشان جاری شود یا جیغ بکشند یا..., که این موضوع در بخشهایی از زندگی به نفعشان بوده است و در بخشهایی به ضررشان بوده و خواهد بود و به نظر می آید بد نباشد که "اگر بازیگر ماهری هستند" با کمی فیلم بازی کردن جلوی چنین ضررهای محتملی را بگیرند.:311:
با مشاهده ساعت ارسال پستهایشان مشخص است که خواب شبانه منظمی ندارند و این با توجه به جنسیتشان برای سلامتیشان متاسفانه خطرناک است, البته ضرر این کار برای آقایان هم کم نیست ولی برای خانمها بیشتر است. در اینجا مجال پرداختن کافی به این موضوع وجود ندارد ولی امیدوارم خودشان کمی در این مورد مطالعه کنند. با جستجوی ترکیبهایی از عبارات خواب شبانه, خواب در تاریکی, سلامت زنان, هورمون ملاتونین, خواب منظم, هورمون hgh و..., مقالات مفیدی در این زمینه در موتورهای جستجوی اینترنت پیدا خواهند کرد.
نمره انتقاد پذیریشان 75 از 100 است.
ظاهرشان عادی است ولی ضریب هوشی نسبتا بالایی دارند و چون ضریب هوشی بالا اگر با تجربیاتی در امر مشاوره و مطالعات روانشناسی همراه باشد, گاهی در باور کردن بعضی از ابراز محبتهای فرد در همسرش مانع ایجاد میکند, "حق دارند بپرسند چرا؟ کی همچین حرفی زده؟" در نتیجه اگر روزی موقعیت ازدواجی برایشان بوجود آمد, در صورتیکه سوالی که در بالا داخل "" آوردم را نپرسیده باشند :311:, از اولین بررسیهایشان این خواهد بود که آیا میتوانند محبتهای احتمالی خود را به آن آقا بباورانند؟ "عجب فعلی اختراع کردم :18:" ,ولی اگر سوال داخل "" را پرسیده باشند, آقای مورد نظر با خوش اقبالی از این مرحله از بررسیها معاف خواهند شد.
یعنی متاسفانه تصویر ذهنی واحدی در این زمینه ندارم و همه چیز بستگی به سوال داخل "" دارد :311:.
دانش مشاوره شان بیشتر مبتنی بر مذهب, تجربه از سایت همدردی و دیگر سایتهای وزین اینترنتی و مطالعه آزاد و مطالعه نتایج نظرسنجیهایی است که در مدارس و دانشگاههای کشور از دانش آموزان و دانشجویان صورت میگیرد.
به گل خیلی علاقه دارند و در منزل چندین گلدان زیبا را نگهداری میکنند.
در مشاوره هایشان دلسوزی و پیگیری کم نظیری دارند.
مانند اکثریت خانمهای بسیار مذهبی حشر و نشرشان با آقایان در دنیای حقیقی خیلی کمتر از دنیای مجازی است و به همین دلیل شناخت از روحیات آقایان را بیشتر از راه مطالعه کتاب و مطالعه پستهای ارسالی در فضای اینترنت بدست می آورند و در نتیجه تنها فضای فکری قشر خاصی از آقایان اجتماع را به عینه لمس میکنند, یعنی آقایانی دارای تحصیلات بالا و دارای تالیفات و آقایانی اهل و معتاد به فضاهای مجازی و فرومهای اینترنتی, نه برآیند کلی این اجتماع معظم را.
حال اگر این را علاوه کنیم بر اینکه به بسیاری از پستهای مشاوره ایشان با استفاده از همذات پنداری و تجسم موقعیت میرسند, به دلایل ایجاد دو نتیجه زیر دست یافته ایم:
اولین نتیجه اینکه در صورتیکه خانمها مشکل فردی غیر مرتبط با اطرافیان داشته باشند, بیشتر امکان دارد که برای آن, راه حلی موثر به ذهنشان برسد تا در مورد آقایانی که چنین مشکلاتی دارند. مثلا در مورد آقایی که همین اواخر مشکل اعتیاد بیمارگونه به دعا کردن داشت و یا آقایی با نام کاربری باران 13 در چند ماه قبل از آن و چند مورد دیگر که در اینجا مجال ذکر همه آنها نیست, متاسفانه مشاوره موثری نتوانستند داشته باشند, البته تابحال مورد موفق هم داشته اند. ولی در مورد خانمها, برعکس, در بسیاری از موارد نسبتا موفق بوده اند.
دومین نتیجه هم اینکه اگر یک آقای مراجع در روابط با همسرش و یا یک خانم از اعضای خانواده اش مشکل پیدا کند, احتمال یافتن راه حل موثر برای این آقا و انتخاب برخوردی مناسب با همسر ایشان, برایشان بیشتر است تا وقتی که یک خانم مراجع چنین مشکلاتی را در روابط با همسرش پیدا کند. مثلا برای خانمهایی که همسرشان ترکشان کرده است معمولا توصیه اصلیشان فرستادن اس ام اس هایی به همسرشان و گفتن جملات عاشقانه و در عین حال اعلام عدم وابستگی و محکم بودنشان بوده است, مثلا حوالی یک سال پیش به خانمی که به علت انجام یک اشتباه و دریافت یک ایمیل از طرف یک آقای نامحرم همسرشان ترکشان کرده بود همین توصیه را کردند, ولی چیزی که در آخر دل همسرشان را نرم کرد و به ایشان برگرداند, دقیقا یک عکس العمل غریزی و یک تکانه احساسی بود که وقتی آن آقا حاضر نمیشد در مقابل همسرشان از وضعیت دراز کشیده به نشسته تغییر حالت دهد این خانم شروع به زدن خودشان کردند یعنی یکی از همان کارهایی که همواره از آن منعشان کرده بودیم, اما نتیجه آن, همان معجزه ای بود که انتظارش را میکشیدند و اگر آن اتفاق پیش نمی آمد, اگر تا 10 سال هم اس ام اس ارسال میکردند به نتیجه ای نمیرسیدند. همین خانم اخیرا تاپیک دیگری را نیز ایجاد کرده اند که در آن با یک عکس العمل غریزی دیگر که با تمام جزئیات
بهترین عکس العمل ممکن بود و به غیر از آن دیگر کاری نمیشد انجام داد, جلوی یک انفجار بالقوه خشم را در همسرشان گرفتند. اما من فکر نمیکنم اگر قبل از این عکس العمل, در تالار مشورت میگرفتند, فرشته مهربان چنین راه حلی را برایشان مفید میدانست.
نمونه دیگر, یکی از خانمهایی هستند که از سال گذشته چند تاپیک پر مخاطب در تالار داشته اند و در حال حاضر هم یک تاپیک فعال دارند که باز ارسال اس ام اس های توصیه شده هیچ قدم مثبتی را در بهبود روابطشان با همسرشان باعث نشده است و الآن در کش و قوس رای دادگاه در مورد حق اشتغال و تمکین و ... هستند, تنها بازه زمانی که ایشان توانستند یک مدت نسبتا طولانی, دل همسرشان را نرم کنند و به زندگی برگردانند در سال گذشته بود که قبل از آن, چند عکس العمل غریزی به تکانه های احساسی و موقعیتهایی که با آن مواجه میشدند, نشان داده بودند مثلا همان بوسه بی هوایی که هنگام سوار شدن به ماشین از گونه همسرشان برداشتند و ... و از آن مهمتر اینکه دیگر حرفی از اشتغال پیش نیاوردند. این مدت نرم شدگی دل همسرشان نیز به سر نیامد مگر با قبولی این خانم در آزمون استخدامی و مطرح شدن دوباره موضوع اشتغال. اما در توصیه هایی که به این خانم شد همه جا صحبت از ابراز محبتهای کلامی و اس ام اسی و از طرفی کوتاه نیامدن از موضوع اشتغالشان بود.
خلاصه اینکه فکر میکنم اولا تصور فرشته مهربان از اینکه ابراز عدم وابستگی و محکم بودن و در همان حال ارسال اس ام اس ها و جملات محبت آمیز اینقدر میتواند آقایان را جذب کند از اینجا نشات میگیرد که چنین تاثیری را در قاطبه خانمها و از جمله در خودشان مشاهده کرده اند و آنرا به همان دلیل شیوه مشاوره ای همذات پنداری که پیشتر عرض کردم به جنس مخالف نیز تعمیم داده اند و ثانیا در کنار روشهای عادی و معمول مشاوره ای, به استفاده هوشمندانه و منطقی از عکس العملهای غریزی و ناخودآگاه خانمی که چند ماه با همسرش زندگی کرده و بسیاری از اخلاقها و رفتارهای همسرش را بیشتر از هر مشاوری لمس کرده است, زیاد اعتقاد ندارند و همان اسلوبهای همیشگی و از پیش طراحی شده را کافی میدانند.
اما در عوض مشاوره های موفقشان به آقایان را در موضوعات اختلافات خانوادگی همگی به خاطر داریم مثلا آقای آرام در سال گذشته که توصیه بسیار خوبی در رابطه با پرخاشها و دیگر رفتارهای ناپسند همسرشان دریافت کردند و همچنین آقای پژمان و ....
ای وای! خواستم فقط چند تا مثال بزنم, ولی چقدر طولانی شد!! امیدوارم ناراحتشان نکرده باشم.
بسیار اهل مطالعه هستند و کتابهای روانشناسی, مذهبی, شعر و ادبیات داستانی, مهمترین علایق مطالعاتیشان هستند, ولی نکته منفی این موضوع این است که بعضی از مشاوره هایشان به کتاب و مقاله مذهبی یا ادبی ای که که در همان روز مطالعه کرده اند بیشتر مربوط است تا به موضوع مورد مشاوره مثل همان آقایی که اعتیاد بیمار گونه به دعا کردن داشتند.
با بیشتر عقاید فروید و یونگ مخالفند "البته نه با همه آرائشان" , و از آنجا که روانشناسی در غرب پایه اش بر یکی از این دو مکتب قرار دارد, روانشناسی غربی را هم به طور 100 درصدی قبول ندارند و تنها طرفدار علوم انسانی اسلامی شده هستند.
در بین اعضایی که مدتهای طولانی است که غایب هستند, اگر بخواهیم فقط یک نفر را نام ببریم, بیشتر از همه برای خانم بی دل دلتنگ هستند.
در انتها برایشان آرزوی موفقیت روز افزون میکنم و امیدوارم که از تصاویری که در این پست طولانی آورم به هیچ وجه رنجیده خاطر نشده باشند.
البته دو سه مورد دیگر نیز بود که دوست داشتم اضافه کنم ولی ترسیدم که باعث ناراحتیشان شود.
فرشته مهربون ...
مجرده
توی رفتار و گفتار و کردار، متینه
معلم پرورشیه. تعلیمات دینی هم درس می ده. دانشگاه رفته ولی دوره حوزه رو هم گذرونده
دانش آموزاش دوسش دارن ولی خب گاهی هم فک می کنن قدیمی فکر می کنه
چادریه و مهمون هم میاد تو خونه شون، زنونه مردونه است و چادر رنگی می پوشه.
آشپزیش عالیه، ولی خیلی ریسک نمی کنه غذاهای جدید درست کنه
34-35 سالشه
قد بلنده و متناسب
بسیار زیباست
خواستگار زیاد داشته، ولی به خاطر خانواده اش صبر کرده
گرفتاری های خانوادگیش زیاده
صبرش زیاده و زبانزد فامیل
از کوچیکی سرپرست برادر و خواهراش بوده. به خاطر همینه که یاد گرفته شادیش واسه دیگران باشه و اندوهش رو بذاره واسه خودش، بعد از نیمه شب ...
یه کمی خسیسه
خط کشش واسه روش درست زندگی کردن مدت هاست عوض نشده. واسه همین بعضی وقتا با دور و برش احساس غریبی می کنه
روی نوشتنش خیلی کار کرده. دیگه کمتر حرفای قلمبه سلمبه می زنه
یه کلاس قرآن داره واسه خانم ها
هر کی از بغلش رد بشه، یه سهمی از مهربونی داره براش
بازم یادم اومد می نویسم. :72:
با سلام
ضمن عرض خدا قوت به همه دوستان
به دلیل طولانی شدن این تاپیک ، تاپیک جدید باز می شود و در آنجا ادامه داده شود . ضمن اینکه تأکید می شود که در فرصت مقرر دوستان تصویر ذهنی خود را در مورد فرد داوطلب بیان کنند و فرد داوطلب هم بعد از پایان زمان نظرش را راجع به تصویر دوستان اعلام کند یعنی لطفاً قبل از اینکه نظر همه دوستان بیان شد اقدام به بیان درست یا غلط بودن تصورشان ننماید بلکه بگذارید برای بعد از اتمام وقت . مدیر تاپیک هم به داوطلب 1 روز فرصت اعلام نظرش در مورد تصورات را بدهد و بعد از آن نفر بعدی را اعلام کند . هرکداوم از دوستان که در مورد مقرر تصور خود را از فرد اعلام شده بیان نکرده باشند نباید بعد از آن اعلام کنند که نظم و انسجام تاپیک به هم می خورد و فردی که تصور در موردش از طرف دوستان بیان می شود هم :
1 - باز تأکید می کنم که بگذارد همه تصوراتشان را در روزهای مقرر اعلام کنند و در پایان اگر نظری دارد و می خواهد اعلام کند که کدام درست و کدام غلط بوده اعلام کند و در بین پستها این کار را نکند که هم قواعد به هم می خورد هم بی نظمی پیش می آید .
2 - در فرصتی که برای اعلام نظرش داده شده بعد از اتمام روزهای مقرر نظری اگر در مورد تصورات دارد اعلام کند چون بعد از اعلام نفر بعدی نباد یپستی ارسال کند .
لازم به ذکر است که هرپستی خارج از این رویه ارسال شود حذف می گردد .
مدیر تاپیک هم توجه داشته باشد که پستهای خارج از این روند و فرمت را گزارش کند برای حذف و نظارت کافی بر نظم تاپیک داشته باشد .
اینجا محلی برای تمرین نظم و خود شناسی و نقد پذیری و توسعه سعه صدر و همکاری و همدلی میتواند باشد امیدوارم در سایه نظمی که برقرار می شود این استفاده ها را از آن داشته باشیم
با تشکر از شما عزیزان همراه و همیار
لینک تاپیک جدید :
تصویر ذهنی شما از این کاربر چیست؟ (2)