پستشون تغییر خاصی نکرده مهم اینه که حقه مطلب رو ادا کردند
در کل به آقایون بد که نمی گذره .
پا میندازن رو پا خرده فرمایشات صادر می کنند
نمایش نسخه قابل چاپ
پستشون تغییر خاصی نکرده مهم اینه که حقه مطلب رو ادا کردند
در کل به آقایون بد که نمی گذره .
پا میندازن رو پا خرده فرمایشات صادر می کنند
چی میشد اگر تو گوگل سرچ می کردی
"نیمه گم شده ی من "
عکساشو واست می آورد!
این دانشمندا دارن
چیکار میکنن پس؟؟
دست بجونبونید...:303::303::303::303:
خداييش چي ميشد نميخواستي روي افراد مختلف فكر كني ببيني باهاش خوشبخت ميشي يا نه يكدفه يكي مي اومد تو زندگيت كه تضمين صد در صد خوشبختي دو طرف بود.:43::43::43:
ای خواهر! پدر و مادر و خاله و عمه و خواهر و برادر و غیره و غیره و غیره، بعلاوه ی زبان و کشور و تاریخ ورود و بازم غیره و غیره و غیره رو که انتخاب نکردیم، این یکی رو خودمون انتخاب کنیم حداقل... http://www.pic4ever.com/images/rose.gif
بعدشم نیمه گمشده رو نمیفهمم....http://www.freesmileys.org/emoticons...animal-051.gif من که نصفه نیستم، شما نصفید عایا؟؟؟http://oshelam.persiangig.com/image/...beesmiley1.gif
میدونم نیستید...http://www.pic4ever.com/images/oregonian_winesmiley.gif
ميشل جان
من عاشق جلسه خواستگاري و اتفاقات اون شبم:43::43::43:ولي نه براي خودم براي يكي ديگه:122:ولي تا حالا نشده:54::54::54:.
دعوت كن بيايم حتما.:310::310::310:
" اسفندماه هرسال، مردانی دلیر از سرزمین پارس از پنجره ها آویزان میشوند و شیشه ها را تمیز میکنند." ستاد آماده کردن مردان برای خونه تکونی :))))))):311::311::311:
از بس توی این تاپیکا چرخیدم وهمش حرف عشق و عاشقی قبل و بعد از ازدواج بود چشام داره سوسو می کنه.
بیاین
بیاین تو زندگی
با عشقم بیاینا
ما که بخیل نیستیم
اما همچین بخوره تو ذوقتون که هر چی عشقو عاشقیه یادتون بره.
خیلی هنر کنید خین وخین ریزی نکنید عاشقانش پیش کش.
بی نهایت عزیزم :72:
منتظر بودم تهش این بیت عطار رو بنویسی که "آنچه در آینه جوان بیند/ پیر در خشت خام، آن بیند" :distracted:
آلاچیق کل کله دیگه؟! درست اومدم؟! :eagerness:
راستی! سلام به همگی!
خاله قزی بیا اینجا، بالاخره یک مرد باغیرت پیدا شد! فکر میکردم نسل مردان باجذبه منقرض شده. خوشم اومد. خیلی خوشم اومد. بیخود نیست که شما اینقدر خانم باکمالاتی معلوم میشین. این جمله پس واقعا راسته که میگن پشت هر زن باکمالاتی حتما یک مرد با جذبه هست :58:
پ.ن: خانم بی نهایت امیدوارم جدی نگفته باشین یا خیلی آسیب جدی ندیده باشین!
درود دگربار
tojih فدات شم من یکی که بکشنم دست روی همسر گلم بلند نمیکنم البته شوخی شاید یه لگد آروم بزنمش و نیشکون ولی اونم آروم گرچه انصافا هرووقت حساب میکنم میبینم همونشم بیشتر از اونی که بزنم خوردم :311:
ولی دستم بشکنه و بره زیر ساطور اگه خدایی نکرده بخوام دست روش بلند کنم زبونم لال بشه اگه بخوام کمتر از گل به همسرم بگم.خدا شاهده توی دوران بارداری درد میکشید هزار به خودم گفتم غلط کردم بی جا کردم گفتم بچه داری بشیم وقتی اولا بهش شیر میداد خیلی درد میکشید به ........ افتادم بچه دار شدیم.ازدواج کردی میتونی امتحان کنی خانومم حق خودشو میگیره و واقعا از خودش دفاع میکنه ولی یکبار توی همین شوخی ها (که خیلی کمه شاید سالی یکبار یا دوبار )اونم در حد همون فرمایش پیغمبر با مسواک زدن نهایت حقی که مرد داره خواستم محکمتر بزنمش وقتی چشماشو دیدن قلبم داشت از توی سینم میومد بیرون.:54:
ببخشید جاش اینجا نبود نوشتم خیلی عذر میخوام ولی خیلی برام سخته حتی خوندن این مطالب از تو داغون میشم.:72:
راستی یه خبر جدید پنجشنبه ای مراسم عقد دختر آبجیمه خیلی هم دوسش دارم.
یه خواهش از همه پدرای گل دختراتون زود شوووهر ندین.الگوی یه دختررفتارای پدرشه برای انتخاب شوهر.پس سعی کنین بابای خوبی براش باشین
بی نهایت جان خیلی ناراحت شدم الهی بمیررررررم من تحمل زخم و کتک و این چیزا رو ندارم واقعا میگم عزیزم امیدوارم زودتر رابطتون رو خوب مدیریت کنین و ازین وضعیت بیرون بیاین
میدونم که بی نهایت خیلی عاقله و کم نمیاره و به شوهرشم کمک میکنه تا به نتیجه درستی درباره رفتار اشتباهش برسه. :46: دوست می دارم.
واقعا چی میشد همینطوری بودیم و نیمه نداشتیم .البته من نیمه ندارم خداوند منو کامل افرید :311: واسه بقیه گفتم.:58:
آقاب tojih خیلی دلت پره ها
http://s1.picofile.com/file/67248450...AC%DB%8C_1.gif
دو تا پیشنهاد دارم
http://www.msnhiddenemoticons.com/Li...fault/idea.gif
1- می تونی یه کیسه بکس بگیری حسابی ورزش بکس کنی.
http://www.msnhiddenemoticons.com/Li...lt/fighter.gif
2- می تونی شما بشی کیسه بکس.
http://www.msnhiddenemoticons.com/Li...lt/fighter.gif
http://www.msnhiddenemoticons.com/Li...efault/ekk.gif
دومین پیشنهادم یه مزیت داره اینکه شما صاحب کمالات می شین.
http://s1.picofile.com/file/67248551...AC%DB%8C_6.gif
اولین پیشنهادم 2 تا مزیت داره اینکه عقده هاتون خالی می شه http://s1.picofile.com/file/67248490...AC%DB%8C_3.gifدوم اینکه کیسه بکس صاحب کمالات می شه.
سعی کردم گزینه ها رو طوری انتخاب کنم که در هر دو برای شما منفعتی وجود داشته باشه.http://www.pic4ever.com/images/bd3.gif
سلام خانم بی نهایت، چقدر پخته و کامل بررسی کردین و انصافا چقدر پیشنهادات خوب و منطقی دادین. دیدین گفتم خانم با کمالاتی هستین. من خودم الان بیشتر از گزینه 2 به گزینه اول احتیاج دارم.
البته فکر کنم اون عبارتی که شما بکار بردین نیست، عبارت درست برای این مزیت به آرامش رسیدنه!! نشون میده هنوز جا برای رسیدن به کمالات بیشتر دارین:311:
اما از اونجاییکه همونطور که شما بدرستی اشاره کردین گزینه دوم شدن هم کلی مزیت داره و من هم آدمی نیستم که فقط به فکر خودم باشم. فکر کنم بد نباشه اگه یک طرف دومی هم باشه که ضمن اینکه ما به آرامش میرسیم، طبق فرمایش شما کمی هم به اون بنده خدا کمالات اضافه بشه. من خودم شدید طرفدار پیشرفت خانمها توی زمینه کمالات هستم :58:
گاهی اوقات ادم توی کار خدا می مونه.
یعضی ها می یان توی صندلی داغ مدیر رو داغ کنند یهو می بینند آخ آخ خودشون داغ شدند.
http://www.emotasia.com/wp-content/uploads/62.gif
اما ماشا الله از این اعتماد به نفس.
احیانا که منظورت توجیح نیستش که؟ :58::311:
خداوکیلی حق داره جوابای مدیر همدردی فرق داره چون توی قالب خودشون ثابت هستن.:72:
نمیدونم شاید من اشتباه فکر میکنم ولی بازم خوبه ایشون صداقت کامل دارن همینشم خوبه.
جناب آقای خاله قزی، همکار محترم، میبینم که داری به پایان شارژ 10 روزت نزدیک میشی و گوشه و کنار در جهت کمک به مدیریت سایت پست میزاری!! و تریپ بچه مثبتا رو برداشتی.
متاسفم ولی اینکارها به نظرم فایده نداره. باید کار اصولی در جهت مدیریت منظم و صحبح تالار انجام بدی. من خودم همین الان رفتم یک پست شامل کلمات خیلی زشت پیدا کردم و سریع به فرشته جون گزارش دادم. این کمک ناچیز من هدیه ناقابلی بود به مدیران بسیار عزیز این تالار.
آقای خاله قزی شارژ مفت داره نفسای آخرو میکشه و به نظر نمیاد که حاضر باشین دست به جیب شین. کم کم غزل خداحافظی رو بخونین...
از دوستان خواهش میکنم اگه طرحی چیزی دارن که بشه رنگ ایشونو به زور آبی پررنگ نگه داشت دریغ نکنن.
مثلا آقای توجیه شما که خودتون ماشاا... خوش رنگین از اون ده روز شارژتون به نفع دوستان دیگه انصراف بدین.. صواب داره هاااااا
فقط قبل رفتن خواهشا این عکس خوشگل آوارتون رو کوچیک کنین. نصف عکس داره میره توو چشم ما و نمیشه متنتون رو خوب خوند. شارژتون هم که تموم بشه دیگه نمیتونین تغییرش بدین
سلام به همه دوستان :72:
جناب خاله قزی بنده حاضرم باقیمانده شارژم رو بدم به شما.اخه من سالی یه پست میذارم اما شما ماشاءالله روزی به اندازه یه سال بنده پست میذاری :311:.
اما یه شرط داره ها !!!! اینهمه اسم بابا جان ، چرا خاله قزی اخه ؟!؟!؟! تا دیر نشده اسمتون رو عوض کنید.پیشنهاد بنده عمو سیبیلو.در هر صورت شارژ من قابل دار نیست.:72:
سارا خانم شارز مفت چیه بابا جان !!! اون شبایی که ما تا صبح بیدار بودیم و عرق می ریختیم شما کجا بودین !!! کلی عرق ریختیم و زحمت کشیدیم !!! نفرمایید مفتی بوده ، هدیه گرفتیم خانم سارا !!! هدیه همیشه میچسبه. ان شاءالله خدا نصیب همه کنه.:72:
راستی به اسم این تاپیک دقت کردین ؟ بوستان ارامشش رو باور کنیم یا الاچیق کل کلش رو ؟!
فقط خدا :72::72::72:
اولش اشک تو چشام حلقه زد از این همه فداکاری، اما بعد که شرطو دیدم گفتم نهههههه اونقدرا هم لارج نیستین! آخه آقای خاله قزی قبلا گفته بود که اسمش مثل امضاشه و عمرا عوضش نمیکنه!!:311:
در ضمن آدم چیزی که واسش خیلی زحمت کشیده راحت نمی بخشه هاااااااا، هدیه رو هم که خیلییییی زشته ردش کنین:81:
بهر حال من از طرف آقای خاله قزی ممنونم :72:
جناب 1234567 گویا به راه راست هدایت شده و این موضوع توی رفتار لایک و تشکرش توی چند روز گذشته کاملا مشهوده! این موفقیت رو به مدیران عزیز تالار و فرشته جون! و البته بانو میشل تبریک میگم. این میتونه یک نمونه بسیار خوب از نحوه تعامل سازنده بین مدیران و کاربران باشه.
راستی جناب 1234567 این نشون دهنده قدرت یافتن شما در برقراری روابط صحیح اجتماعی هم هست. آفرین. در ضمن رفتار نور چشمی ها رو هم اگه زیر نظر داشته باشی نکات بسیار خوبی رو خواهی یافت که البته گویا خودت سرنخ رو پیدا کردی. درود بر شما. این از برکات جانبی این تالاره که رفتار صحیح رو بهت آموزش میده.
درود بر بانوان محترمه و جناب tojih
ده روزه تموم شد بابا کجای کاری فدات شم :311: حواست باشه آمارت رو دادم خلاف قوانین رفتار کنی سریع لو میدمت جایزه شارژ ده روزه بگیرم :311:
بانو sara65 گرامی :72: عکس مهدیه سادات هستش با گوشی گرفته خانومم جاتون خالی جدیدا یاد گرفته دوروزه پنگال میکشه سر و صورت آدم رو داغون میکنه تازه کیفم میکنه میزنه زیر خنده :302:
faghat khoda گرامی :72: خوب این اسم رو از پسر خالم دومادمونم هست گرفتم اسم آیدیمم همینه چند ساله شاید 4یا 5سال هستش عادت کردم شده برام مثل اسم دومم اینو دوست دارم با (گلپسر) از این اسمم خیلی خوشم میاد.
شارژ ده روزه دادن مدیرا دستشون درد نکنه خجالتمون دادن منم که فردین شدم رفتم شارژ سه ماهه خریدم :227:
خدایا همه دخترای تالار رو متاهل کن برن سر خونه زندگیشون بجاش پسرای تالار همدردی رو زیاد کن برامون لایک و تشکر بزنن رتبمون بره بالا :323:
این ـه در عربی برای مونث به کار می ره.
در فارسی ضمیر مذکر و مونث نداریم،تمام ضمایر برای هر دو جنس یکسان به کار می ره.متاسفانه
در بعضی پلاکاردهام می نویسن ............................ و همسر محتر...مـه.
سلام جناب خاله قزي يك سوال برام پيش اومد.
شما اينهمه صحبت از كجا مياريد؟؟؟
من جواب دو تا تايپيك رو ميدم وچهار تا مراجعه كننده ميرم خونه ديگه هيچ حرفي ندارم بزنم.در واقع كم ميارم .
شما ماشاءالله هم سرعت تايپتون خوب هست هم سرعت هماهنگ كردن مطالب در ذهن اوردن روي صفحه كليد.
پس اين كه دانشمندا ميگن آقايون14000كلمه وخانوم ها26000كلمه در روز صحبت ميكنند اشتباست ايا؟؟؟:325:
tojih دادا ما رو فروختی رفتی توی جبهه دشمن؟جناب فرهنگ27 فدات شم شما دیگه چرا ازت انتظار نداشتم دلمو شکستی :47:
خوب من روانشناسی دوست دارم خیلی زیاد اینکه بتونم کمک کنم به دیگران این سایت برای من مثل یک کلاس درسه و مدیرای سایت مثل استاد.دوست دارم با آدمای متفاوت فرهنگ ها و نظرات متفاوت آشنا بشم.نمیدونم شاید صبرم زیاده و تا دلتون بخواد وقت و حوصله دارم :72:
جناب آقای ammin، میدونی من برای سال جدید بزرگترین آرزوم اینه که اونقدر باسواد و فهمیده بشم که بتونم با خوندن نوشته هات بفهمم داری چی میگی و حرف حسابت چیه! البته الان هم طوری نیست که هیچی نفهمم. اینقدری هست که با خوندن پستهات حس میکنم که داری یک حرف درست و حسابی میزنی!
از پستهات تشکر میکنم چون اگه خاله قزی یک وقتی رفت و دید فکر کنه من اونقدر فهمیده هستم که از نوشته ات سر در آوردم:311: ولی حتما توی برنامه سال جدیدم هست که روی خودم کار کنم بیشتر مطالعه کنم تا ان شاء ا... آخرای سال بعد بتونم حداقل 80 درصد حرفات رو بفهمم یه چیزی ازش دستگیرم بشه. لطفا اگر کتابی هست چیزی هست که میشه خوند و کمک میکنه معرفی کن:72:
چی میتونم بهت بگم ،وقتی من خودم هم پر از عیب و ایراد هستم!
فقط در جواب سوالی که نپرسیدی و در اصل بدون اینکه خودت حدس بزنی فقط باید همین سوال رو ازم میپرسیدی که چرا این پست رو گذاشتم؟ تا من در جوابت بگم که بعد از خوندن این پست ازت که برای خانم مینوش گذاشته بودی این مطلب رو نوشتم. چون چند بار خوندمش و شاید حدود نصفش رو دقیق متوجه شدم. در اصل این نوشته ام یک جور تعریف ازت بود که چیزهایی بلد هستی که من نمیفهمم. تحسینت کرده بودم. که البته چون آلاچیق کل کل بود کمی هم در نوشته ام اغراق بود.
چون برخلاف من از بچه مسلمون های به ظاهر هم معلوم میشی به خاطر تهمت هایی که در نوشته ات نسبت به من بود و گمان های بدی که به من بردی هم تو رو میبخشم!!! که البته معلوم نیست از کی این ذهنیتها رو در مورد من پیش خودت داشتی و خودت رو چقدر بابتش اذیت کردی و حالا رونمایی کردی تا نشون بدی که چقدر لایه های مخفی در شخصیت آدمها میتونه وجود داشته باشه. احتمالا خواستی به این بهونه اینجا هم یک نکته آموزشی برای خوانندگانش داشته باشه!!:305:
و اما دست آخر اینکه چون من هم میخوام فقط جنبه سرگرمی نداشته باشه و به یک نکته آموزشی هم به این بهونه اشاره کنم و از طرفی چون شما هم بار اولی نیست که این رفتار رو ازت میبینم و قبلا هم اینکار رو انجام دادی خوندن این پست رو هم بهت پیشنهاد میدم: مواظب ظن و گمانها و ذهنیتهای منفی باشیم ، می تواند پارانوئیا شود ...........
سلام اقا امین محترم
راستش من وقتی پست اقای توجیه رو خوندم دقیقا متوجه شدم منظورشون چی بود، بر خلاف چیزی بود که شما برداشت کردین!
چون خودم بشخصه وقتی نظرات و راهنماییهای مفید و پخته شما رو میخونم واقعا خیلی دیر منظور اصلیتون رو میگیرم دقیقا باید چند بار بخونم تا بفهمم:302: خوب دیدم بنده چندان ادم کم هوشی هم نیستم پس مشکل شاید از من نباشه :303:
ولی با دیدن پست اقای توجیه متوجه شدم افراد دیگه ای هم همین نظر رو دارن.
اقا امین سبک نوشتن وبیان راهنماییهای مفید شما خیلی خاصه ! ماشاالله اونقدر قدرت درک و بیانتون از مسائل روانشناسی و مشاوره بالا هست که خیلیا مثل من که تو این زمینه بی سوادم سخت موضوع اصلی رو میگیرم یا باید چند بار مرور باشه تا سر نخ اصلی دستم بیاد.:18:
ولی جدای از سخت و سقیل بودن کلامتون و راهنمایهای ارزندتون باز بهترین راهکار برای حل مشکلات رو ارائه میدین که خودش جای تقدیر و تشکر داره:72:
امیدوارم اگه راه داره یه کوچولو بیانتون روانتر و قابل درک تر بنویسید تا بقیه هم بتونن از راهنماییهای با ارزشتون کمال استفاده رو ببرن چون همه در یک سطح سواد و قدرت فهم این مسائل نیستن. البته امیدوارم ناراحت نشید از این حرفماین نظر شخصی :203:
درود
خوبیtojih دادا این داداش ما ammin خان عزیز فکر کنم در مورد اینکه بپرسی غذای دیشب چی خوردیا بیاد تجزیه تحلیل روانشناسی کنه منظورت از این سوال چیه پرسیدی و به اندازه یه دفتر صد برگ برات مطلب بزاره :311:
tojih دادا والا من یکی پست های بانو فرشته مهربان و مدیر همدردی که تخصصی تر هستن رو بهتر متوجه میشم تا پستای ammin.جون خودم هرووقت میخونم فکر میکنم جلوی یه کتیبه میخی وایسادم همینجور یدارم زل میزنم آخرشم واسه اینکه ضایع نشم خودمو میزنم به اون راه که متوجه شدم :227:
راستی دیشب یه سوتی دادم شدید ولی خداروشکری از همدردی یکچیزایی یاد گرفتم سوتیم رو صبحی جبران کردم ایول به سایت همدردی و مدیراش :72::104:
بعضی پستها روباچند پست دیگه بایدتوضیح داد اگرتوی همون پست روان توضیح بدهی میشه مثنوی هفتادمن.
میدونم کدوم جمله هابراتون گنگ بوده وحتی قبل ازگذاشتن پست میدونستم کجای مطلب ممکنه گنگ باشه.
چون چکیده مطلب رو بایک چند جمله انتزاعی (=محض،)گفتم.بخاطرهمین منتظر توضیح خواستن اون شخص هستم...
اگر دقت کنید نوع مسأله خانم مینوش طوری بودکه فرشته مهربان هم دریک پست توضیح نداد حتی اگه چندپست هم میذاشت مطلب رو نمیرسوند ناچار لینک معنادرمانی هارومعرفی کرد..
بعضی جملات اثرکوتاه مدت دارند.بعضی جملات اگربدون دقت جمله بندی بشن در درازمدت آسیب میزنن چون طرف بعدازعمل کردن بهش مدتی بعدش دچار تناقض وبن بست میشه.
بنابراین جمله باید طوری باشه اگه طرف ۳ماه بعد دوباره به اون پست سرزد معنای عمیق تری رو از زیرسطح اون جمله دریافت کنه نه اینکه تناقض وبن بستش بیشتربشه.. اما انتقاد شمادوستان هم به دیده ی منت..دوره دانشجویی بخشی از کتابهامتنشون واقعا سخت بودومن بعدازفهمیدنش بیانشون روکمترتغییر دادم..بنابراین سعی میکنم روانتر توضیح بدم اگه عمری بودوتوفیق حضور دراینجاداشتم...
ازجناب توجیه به خاطر انتقادش تشکرمیکنم واگرتند رفتم ازش پوزش میخوام. قبل ازعیدآرزوش برآورده میشه.:72:
با سلام و احترام
هر کجای این تالار باید محلی باشد برای کمک به ما
حتی سرگرمی
حتی کل کل
از همه عزیزان تقاضا داریم لطفا مرز انتقاد، طعنه، کل کل، تخریب، جبهه گیری، طنز، خوش اخلاقی، کنایه، و حمله را برای خودتان مشخص کنید. همچنین مرز انتقادپذیری، مجادله، توجیه، و مقابله را هم از هم تفکیک نمایید.
من هیچ شخص خاصی را نام نمی برم. لیکن مطالعه اجمالی چندین پست موجب شد متوجه شوم که نیاز هست این پست را بزنم.
فقط هر کس که تصور می کند چنین مرزهایی را رعایت نکرده است یا شک دارد ، مجددا برگردد و پستهایش را مطالعه کند، و ببیند پستش بیشتر معطوف به احساسات خودش بوده است، یا منطق و محوری که صحیح بوده است.
گاهی ما یک ظرف بدی را برای مظروف خوب انتخاب می کنیم.
این موضوع خیلی گسترده هست، که من اینجا به همین مقدار قناعت می کنم. تا در انجمن خاص خودش انشاء الله کاملش ارائه شود.
سلام جناب مدير به اين افراد كارت زرد يا قرمز هم داده ميشه آيا؟؟؟؟؟:325:
مدیر جون درود بر شما
آقا این داداش گلمون ammin خان از بس اخلاقاش خوبه و دوست داشتنیه آدم دوست داره یکم سر به سرش بزاره این tojih هم که شیطانه منم که ساده زود گول میخورم خدا ازت نگذره tojih این آخر سالی ببینم میتونی کاری کنی از تالار همدردی بندازنمون بیرون :311:
درود بر مدیر گرامی،
واقعا آفرین خاله قزی، چقدر خوب و تاثیرگذار مینویسی. چقدر مظلوم. آدم دلش کباب میشه. حتی خودم هم یک لحظه واقعا باورم شد و عذاب وجدان گرفتم باوجود اینکه کاملا در جریان جزئیات نقشه هات هستم و مستنداتش موجوده!!!! حواست باشه من نمیزارم شونه های نحیف من پله های ترقی تو بشن. من دیگه خیلی وقته رفتار منفعلانه رو گذاشتم کنار. جراتمندانه رفتار میکنم. فکر کردی توی این تالار فقط اینور اونرو میچرخم و هیچی یاد نگرفتم.
در ضمن جناب خاله قزی عزیز، شما گویا متن مدیر رو درست نخوندی اینطوری دست و پات به لرز افتاده. گفتن انتخاب ظرف بد برای مظروف خوب. واضحه که منظورشون من و شما نیستیم تا جاییکه من میدونم ما همیشه ظرفمون از مظروفمون بهتر بوده!:311: چون فرمودن بعدن مشخص میکنند باید منتظر بمونیم ببینم منظورشون کی بوده. آخرش میترسم این موضوع برای این بنده خدا ammin دردسر بشه! بچه خوبی یه. دوست ندارم مدیر به خاطر ما توبیخش کنه!
پ.ن: در ضمن من هنوز از جناب ammin دلخورم! این نوشته هیچ ربطی به آشتی نداره!
با سلام
من یه جمله بود یه جایی شنیده بودم، دلم می خواست مورد مصرفش رو پیدا کنم.
ضمیر مرجع خودش را پیدا می کنه
شکر خدا به خواست دلم رسیدم.:311:
با توجه به طرح جدید همدردی بنده به شدت نگران عده ای از دوستان هستم که از این پس چطور و چگونه اوقات خود را بگذرانند و به علت فشار بیش از حد حرفهای نگفته خدای نکرده طی ایام عید انفجاری رخ ندهد و خون عده ای به گردن مدیر عزیز نیفتد. فلذا مذاکرات رسمی و سازنده ی ما از لحظاتی قبل آغاز شده و انشالله با دعای خیر شما به نتیجه خوهد رسید. لکن جهت پیشگیری بیشتر در این روزهای باقیمانده هرچه در دل دارید بیرون ریخته و تاپیک ایجاد کرده و حتی زیر تاپیک های ملت نقطه گذاشته و فرار کنید تا در وقت مناسب ویرایش انجام شود.
با تشکر
سلام رئیس:72:
در مورد طرح جدید و مفیدی با عنوان "سازماندهی و شفافیت بخشی نورچشمی های مدیر در سال 1393" که مطرح کردید، پیشنهادی ندارم چون کاملا باهاش موافقم.
اما یه پیشنهاد دیگه دارم که شاید بتونه بهتون ایده بده. و اون تعریف یک نوع کاربری به اسم "حقیقت گستران" یا "حامیان" یا "همراستایان" یه همچین چیزی هست.
به این ترتیب که این کاربرها وظایفی مانند موارد زیر رو داشته باشن:
- یافتن و لایک و تشکر دوبل کردن پستهایی که توسط مدیران نوشته می شود
- پیدا کردن جملاتی که مدیران نوشته اند و ایجاد یک پست جدید همراستا با آن پست ولی جمله بندی متفاوت. مثلا به جای جمله "شما باید روی ریشه مشکلت فکر کنی" میتونند یک پست جدید بزنند و از جمله "شما باید بیشتر فکر کنی و سعی کنی به سرمنشا مشکلاتت توجه کنی"!!!
- تقدیر و تشکر و موافقت با کارها و زحمات و طرح های مفید و سازنده مدیریت در تاپیکهای مختلف (حتی آلاچیق کل کل رو شامل میشه)
انتخاب این اعضا میتونه بصورت سه ماهه انجام بشه. و از بین داوطلبانی که اولا از نظر شما صلاحیتش رو دارن (یعنی کاربرهای همراستا، تو دل برو و حداقل تا قبل از انتخاب 20 پست چاپل.... نه نه ببخشید 20 پست همراستا داشته باشند و غیره. نه اینکه الزاما نظراتشون کارشناسی بوده باشه. چون بقیه هم میدونن که این کاربرها به لحاظ کارشناسی تفاوتی با بقیه ندارن!!!) و ثانیا برنامشون این باشه که طی سه ماه آینده بصورت منظم به همدردی مراجعه کنند و همراستا یکسری پست بزارن.
و تعدادشون هم در هر زمان مثلا هفت هشت نفر باشه که به یه نفر فشار نیاد!!!!!:311:
خلاصه اینکه انتخاب این کاربرها سختی و حساسیت انتخاب مدیران رو نداره، و از طرفی کارشون هم سبک هست، و طول دوره هم محدود هست و تا دلتون بخواد تعدادشون زیاده!!!!:58:
منظورم از این پیشنهاد اینه که وقتی شما یا فرشته مهربان وارد سایت میشید، با حجم زیادی از پستهای همراستا مواجه بشید و سایت بتونه استفاده مفید تری از شما ببره. بعلاوه خیلی از تاپیک ها رو میبینیم که بعد از مدت ها بدون همراستایی و حتی یکبار تشکر و احترام به مدیران پیش میره، این موارد هم طبیعتا کم میشن چون واحد "همراستایان مدیریت" دغدغه دیگری غیر از ایجاد همراستایی نداره!!!!! و طبیعتا چشمش برای گرفتن اینجور تاپیک ها و ایجاد همراستایی تیزتره:311:
در هر حال سال پرخیر و برکتی برای همدردی و برای شما و همکارانتون آرزو میکنم.http://www.hamdardi.net/images/smilies/72.gif
دوستان توجه کنند، این تالار برای گرفتن تعامل و آموزش و بهبود روش زندگی ماست.
لذا کنایه آمیز صحبت کردن و طعنه زدن و غیر شفاف و مبهم زیر سئوال بردن دیگران به صورتی که صحبتهای ما چند پهلو باشد شیوه ناکارآمدی در ارتباطات هست. این شیوه از یک سو به ما ضربه می زند چون دیگران دقیقا و رک و شفاف درخواست شما را درک نمی کنند. از طرفی دیگران را بسته به ادبیاتی که به کار میگیریم تخریب می کند.
از همه بدتر اینست که ما بدینوسیله مسئولیت ناپذیر می شویم. و هر کس هم که بخواهد جوابی دهد یا تغییری ایجاد کند ممکن است بگوییم منظوم ما شما نبوده است. یا اصلا موضوع چیزی دیگری بوده است.
جدا از این موضوع محتوایی و مشاوره ای ، عرض کنم. مدیران همدردی در مورد تمام این بد تعاملی ها نسبت به خود کمال سعه صدر و تحمل را دارند چون نیازمند کار مشاوره ای و تغییر افراد پذیرش و خویشتنداری هست.
اما اگر روی کنایه و طعنه عضوی به اعضاء دیگر یا تخریب دیگران به هر شکلی باشد، حتما در قالب تذکر، اخطار، و در نهایت مسدودی عمل کرده و می کنیم.، چون ما نسبت به همه اعضاء خود مسئول هستیم و نمی توانیم شاهد باشیم رویه گسسته شدن پیوندهای تعاملی و همبستگی اعضاء به شکلهای تحقیر، تخریب و مسخره کردن ادامه یافت و در تالار گسترش یابد.
من روی سخنم عمومی و نسبت به همه کسانی هست که چنین رویه ای را به عنوان روش خود انتخاب کرده اند. حالا اگر کسی احساس کرد که مرجع ضمیر به او می گذرد، پس حتما این پست را جدی بگیرد و در رفع این مشکل اقدامات لازم را مبذول فرماید.
سلام رئیس:72:
خیلی خوشحالم که میبینم خیلی زود ضمیر مرجع خودش رو پیدا کرد.
جناب مدیر عزیز، چیزی که شما ما رو به اون سفارش میکنین خودتون متاسفانه انجامش نمیدین و به همین دلیل من به سمت اشارات مبهم رو آوردم چون احساس کردم خودتون که از همین زبان استفاده میکنین احتمالا اونرو بهتر متوجه میشین.
تمام پستهایی که رنگی شدند یعنی موردتایید شما هستند مگر اینکه به صراحت در موردشون اظهارنظر کنین و اگه شبهه ای در مورد تایید یا ردش هست به صورت صریح بیان کنین، میدونم اینکار وقت و انرژی زیادی ازتون میگیره ولی من فکر نمیکنم که اون هدف مقدس و قابل تحسینی که از این تالار داشتین و به خاطرش همه بارها و بارها قدردانتون بودیم و خواهیم بود ولی نمیشه به این اهداف رسید اگه بخواین از کنار یکسری پستهایی که رنگی شدند با ابهام بگذرین.
از خوندن این نوشته شما بعد از این پست تعجب کردم! و واقعا شک کردم که آیا اینبار مرجع من هستم یا خود مدیر همدردی!!!!
اینکه بیاین وسط بحثی که مقصر کاملا مشخصه و بعد از عبارات مبهم استفاده کنین و طوری بخواین حد وسط رو بگیرین و مثلا میانجیگری کنین، متاسفانه باید بگم که همیشه به این راحتی نیست مدیر جان! شما مجبوری که گاهی برخلاف میلت نظر صریح بدی!
من نمیتونم تحمل کنم که یک نورچشمی به خاطر اینکه شما از کنار نوشته هاش با عبارات مبهم گذشتین و آخرش هم مرجع رو کسان دیگری دیدین حالا به شوخی یا جدی، به خودش اجازه بده تهمت هایی به من بزنه که شایسته ذهن مریضی هست که اینها ازش تراوش کرده. این رفتار شما باعث میشه که اون باز توی یک تاپیک دیگه با عبارات مبهم و کنایه آمیز رفتارش رو ادامه بده!
جناب مدیر عزیز، لطفا به همون صراحتی که خودتون بهش اشاره کردین نظرتون رو در مورد دو پست زیر بنویسید.پست اول که مخاطبش معلومه و من هستم. پست دوم هم بعد از رد و بدل شدن چند پست در این تاپیک توسط ایشون نوشته شده است شما بفرمایید که منظورشون چیه.
پست اول
پست دوم
پ.ن: این تالار با این رفتارها برای من بدآموزی هم داره! خوشحال خواهم شد اگر به خاطر دفاع از خودم در مقابل تهمت های شما و دوستان تون، حسابم را مسدود کنین.
پ.ن2: در ضمن مدیر عزیز، شما اگر میخواستین از اعضا دفاع کنین باید خیلی قبل دست به کار میشدین نه حالا در این شرایط که خودتون مخاطب قرار گرفتین