RE: تفاوت آزادي و بي بند و باري
غزاله جان کجاااااااااا
نمی دونم شرایط چه جوریه اما اگه به زندگیت کمک می کنه خوبه که کمی فاصله بگیری و به زندگیت برسی . این برای همه ما لازمه نباید اونقدر به چیزی بپردازیم که از خودمون غافل بشیم .
حالا چرا تو کلبه ای روی کوهی پر از برف ، سردت می شه ، به هر حال از ما گفتن بود مواظب خودت باش که سرما نخوری . اگه اسکی هم رفتی یاد ما هم باش .:D
از شوخی گذشته خوبه عزیزم که تصمیم داری بیشتر برای زندگیت وقت بذاری . برات آرزوی موفقیت می کنم .:72::72:
غزاله جان
خیلی دوست داشتم تو تالار می موندی ولی اگه رفتنت به بهتر شدن زندگیت کمک می کنه بهتره بری
خانومی فقط یه چیزی بهت بگم اونم اینه که برای آیند ه ات زندگی کن و برای ساختن و بهتر کردن اش
سلام
خواهر عزیز فکر کنم تصمیم خوبی گرفتی ............ همه ما باید :
عادت کنیم که عادت نکینم
امیدوارم موفق باشید و منتظر برگشت شما هستیم .البته اگه خودم اونموقع باشم .
RE: من از تالار می روم ؛ خداحافظی های اعضایی كه از تالار می روند
سلام دوست خوبم
هرچند کم شناختمت و کم از با تو بودن نصیبب شد ولی تورا مهربان دیدم
بدان هرجا که باشی زیر سایه حق هستی کافی است سرت را بلند کنی:72::72::72::::72::72::72::72::72::72::72:
غزاله عزیز
از نبودت احساس دلتنگی خواهیم کرد. اما اگه فکر می کنی برا زندگیت خوبه اینکار رو بکن. فقط می خواستم بدونی که :
"ميخوام برم توي كلبه ام كه بالاي يه كوه پر از برفه تنهاي تنها .....همه جا سكوت باشه و سفيدي.......بدون هيچ غم و غصه اي"
تو مسیر زندگی هیج جا نمی تونی بری که غم وغصه نباشه، باید نحوه واکنش به غصه هات رو پیدا کنی ... اگه بپذیریم که ناراحتیها وغصه ها هم بخشی از زندگیه دیگه از اونها فرار نمی کنیم ، با هاشون زنگی می کنیم و از آموزشهائی که به ما میدن برا ادامه مسیر زندگی بهره می گیریم ....:72:
سلام غزاله عزيز دوست خوب مهربان دلسو ز جا در تالار خالي است دلم تنگ مي شود اميدوارم هر چه زودتر به تالار بر گرديد اميدوارم هميشه سلامت باشيد:72::72::72::72:
آقای کامران خوش آمدید:72:
اینجا بر عکس « خانه تولد دوباره » عمل میکنه و کسی توان ترکش رو نداره :311:
به به ..خوش آمديد جناب كامران......
خوش گذشت؟حالتون بهتره ايشالا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
به به ..خوش آمديد جناب كامران......
خوش گذشت؟حالتون بهتره ايشالا؟
والا خوش که اینجا به کسی نمیگذره،:302:
اما بهترم، ممنون...:72:
راستی شما خودت خوبی، دلبندتون حالشون چطوره؟
انشاالله که سلامت و پیروز باشین:72:
عالي هر دو در وضعيت عالي هستيم.......شارژمون سبزه سبزه.......(گاهي به نارنجي ميرسه اما زود سبز ميشه)
شكر....زندگي خوب و شادي دارم:323:
آرمان 26 جدا" خداحافظی کرد
سلام دوستان عزیز
میدونم همه دوست دارین از برادرمون آقای آرمان 26 خبری بگیرید و منتظرید که به تالار برگردند اما ایشون جدی جدی و برای همیشه از همه اعضای تالار همدردی خداحافظی کردند :302: و گفتند سلامشون رو خدمت همه شما برسونم ؛ من هم ادای وظیفه کردم .
ایشون گفتند نیازی به احوالپرسی نیست اما به دعای خیر همه شما همیـــــــــشه نیازمند هستند .:72:
حالا ما برای موفقیت و عاقبت بخیری ایشون دعا میکنیم .:323:
انشاء الله همیشه و همه جا در پناه خداوند منان سربلند و موفق باشند (آمین)
خداوندا ، برادر بزرگوار ما آقای آرمان ( سید عرفان ) را در کلیه مراحل زندگی یاری بفرما و هیچگاه تنهایش نگذار که او دل رئوفی دارد و قلب مهربانی :72: