سلام
در ماه رحمت و برکت، فوران رحمت اللهی، بندگان خوب خدا را در بر گرفت.بی شک دریای بخش خدا همیشگی است.امیدوارم همیشه مورد لطف و مرحمت او باشید.
عید استعباد نفس، بر شما اعضاء محترم و خانواده محترمتان مبارک
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در ماه رحمت و برکت، فوران رحمت اللهی، بندگان خوب خدا را در بر گرفت.بی شک دریای بخش خدا همیشگی است.امیدوارم همیشه مورد لطف و مرحمت او باشید.
عید استعباد نفس، بر شما اعضاء محترم و خانواده محترمتان مبارک
http://www.hamdardi.net/imgup/26123/...da2283e8f8.jpg
نغمه ریزید غیاب مه نو آخر شد
باده خرم عید است که در ساغر شد
روز عید است، سوی میکده آیید به شکر
که ببخشند هر آنکس که در این دفتر شد ...
عید سعید فطر بر شما مبارک:72:
:302:چقدر دلگیرم و خسته:302:
سلام دوستان،
من اومدم :)
من هم عید فطر رو به همگی تبریک می گم.
نماز روزه های همگی قبول!
شاد باشید.
خوش آمدید آقا حامد . جاتون تو تالار خیلی خالی بود.
چی شده آقا امید ؟ نکنه همون قضیه اسمشو نبر هست؟:163::311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
خوش اومدید آقا حامد
جاتون واقعا خالی بود:72:
ای وای من حواسم نبودم دقیقا حرف پاییزی رو تکرار کردم :(
خوب بزارید ی چیز دیگه بگم...به سلامتی آقا حامد .ایشاالا خوش گذشته باشه .:72:
اصلاً اونقدر این مسئله پیچیده است که نمیشه اینجا گفت ، چون تمام ابعادش اینجا قابل بیان نیست... .نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان
سلام به دوستان همدردی
زهره عزیز مدتی هست به تالار سر نزده
جاش سبزه و نبودش احساس میشه
امیدوارم هر چه زودتر به تالار سر بزنه:72:
حال من :( :(
کی میشم؟ :)
نمیدونم :162:
آبکش دیدین؟؟هر سوراخی رو بگیری هزارتا سوراخ دیگه داره..خسته شدم از بس دویدم و نرسیدم...
خسته شدم زندگی هر روز یه قری برام میاد.
خوب بشین بتمرگ سر جات..چه خبره هر روز واسه من یه چیز جدید رو میکنی؟؟مگه کار و زندگی نداری؟؟برو سراغ یکی دیگه..دست از سر من بردار..
لعنت بر تو که کلا دوس داری با اعصاب من بازی کنی.
به خودتون نگیرید..اینا رو با زندگی بودم..اگه حالیش بشه.:(
موفق باشید
بهار جان غصه نخور!
روزگار دیگه نمیشه کاریش کرد اما گردونه می چرخه و مهم امیدوار بودنه ..
منم حال چندان خوشی ندارم ولی دارم همه تلاشم رو می کنم که چراغ امید توی دلم خاموش نشه.
رفتم دکتر بهم گفت باید این هفته رو هم صبر کنم و هفته بعد گچ هارو باز کنم که خیلی ناراحت شدم
اخه فردا آزمون کنکور دارم و نمی گم زیاد اما تا حدودی برای قبولی تلاش کردم حالا همه دلم به این خوش بود که قبلش گچهارو باز کنم..
اما نشد منم یه کاری کردم گچ دستم رو خودم بریدم و الانم بستمش حداقل بهتر از گچه اما گچ پام چون زانوم نیاز به ورزش های فیزیوتراپی داره باید تا هفته دیگه صبر کنم
ولی برام دعا کنید توی آزمون قبول بشم...
برای همتون آرزوی سلامتی و شادی دارم.
ویدا جون زهره همینجاست..قویتر و محکمتر از همیشه
راحیل خانوم عزیزم مرسی که سراغ منو گرفتی و نگران حالم بودی
زانوم خیلی بهتره ولی هنوز نمیتونم کاااااامل خمش کنم که چند روز دیگه مطمئنم خوب میشه...
درد و غم از من فراریه ;)
آخر هفته ها و روزای تعطیل تهران نیستم دوست خوبم..واسه همین کم پیدا میشم
ممنونم از همه دوستان خوبی که تو این مدت حالمو پرسیدند
ویداجان و زهره عزیز و بهارشادی مهربان و همیشه همراه و دیگر دوستان
:72::72::72::72:
چشمک جان
جانا سخن از زبان ما می گویی! کاملااااااااا درکت می کنم. کلافه شدی طبیعیه. منم کلافه ام از این شرایط. تازه فکر
کردی بازش کنی حالا حالا ها درست میشه؟ باید چند ماهی مجاهدت به خرج بدی :311: من این روزها همش این
شکلیم :301: چون نمیتونم بنویسم اما خوب تو که میدونی من با این چیزا از رو نمیرم :) من زندگی رو از رو
می برم این عادتمه.
بهاری چی شدی عزیز دلم؟ :46:
بیا بپر تو بغل خودم گلم. اصلا فکر کنم این روزا فازش منفیه درست میشه. تهرانی هستی دیگه؟ 7 ام تا 11 ام که
تهران تعطیله برید سفر. ما اگه خدا بخواد گوش شیطون کر میریم مشهد :227:
زندگیه دیگه. اصلا اگه قر در نیاره که بی میزه میشه :) برای منم خوش رقصی زیاد در میاره اما منم به سازش
میرقصم و کم نمیارم. چند وقت پیشا بهم می گفت دقت کردی خیلی بچه پُر رویی؟ :D
نادیا جون تو لطف داری عزیزم. خوبی از خودت و خودمه:46:
انقدر دپرس نباشین بچه ها جون. و گرنه مثل قورباغه آب پز میشینا :)
:72:
این مردک مدیر عامل حالا از اون روش گذاشته از دیروز عین س... پاچه میگیره..
الانم بیممو قطع کرده..
یعنی دلم میخواد صورت بیریختشو زیر پام له کنم...
از دیروز هر بار رفتم بهش بگم من دیگه نمیام..نبوده..وقتی کار دیگه ای دارم هست.
اما من از تو خونه موندن بدم میاد:302:
همون دو روز تعطیلی دق کردم.
هی به خودم میگم فعلا باش بعدا که قراردادتو و چندتا چیز دیگه رو بردی ازش شکایت کردی..حالش جا میاد.
دلم میخواد لهش کنم.:302:
بهار من این چندروز تعطیلی رو میخوام فقط و فقط وفقط درس بخونم وبیام همدردی:)
خوش بگذره بهتون مشهد التماس دعا:72::46::72:
خارپشت پس چرا نمیاد؟:(
ماه رمضون که تموم شد:(
بهار زندگی آواتور جدیدت مبارک:46:
ای وای بهار جونم به اعصابت مسلط باش گلم :46:
حیفه کفش های نازنینت نیست که کثیف بشه؟ نه انصافا بهش فکر کن :)
س... که زدن نداره. لهش کنی هم خودت چندشت میشه
اتفاقا بهار این دفعه کم نیار و خیلی ریلکس کارت رو بکن تا بفهمه کم نمیاری. این جور وقتا بیشتر از همیشه لهش
کردی بدون اینکه کفشات کثیف شه :) میگی نه امتحان کن :46:
[b]راستی آواتارتم مبارکه
نازی جون
دعا کن رفتنی بشم حتما دعات می کنم ویژه. اصلا تو و بهار رو و دوستای همدردی رو VIP دعا می کنم
:) خوبه که درس میخونی. راستی کلاس تکنولوژی فکر آپ شده ها برو ادامشو بخون.
اگر نرم منم در خدمتتم :) خارپشت هم میاد. به اما رضا میگم برش گردونه تالار خوبه؟ :)
:302:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
وای!بهار چقدر نامردن
به خاطر هوس بازی و امیال پست خودشون با سرنوشت آدما بازی می کنن ...
تو چقدر الان بیمه رد شده واست؟
گفتش می خوام قطع کنم!
واقعا که...
خوب بیمه رو نمی تونه نده که
به نظرم اهمیت نده کارتو بکن
:302:
مرسی نازنین..خوبه؟؟در راستای اواتار قبلیه.
واقعا جای خارپشت خالیه.
...........
اخه پررو پررو بیمه منو قطع کرده..مردک عقده ای..
یعنی دارم دق میکنم..اب خوردنی میتونم برم ازش شکایت کنما..
این اخر سر مجبوره بیمه منو بده اما فعلا داره مرضشا خالی میکنه.
هی به خودم میگم بذار بگذره بعد یه حال اساسی ازش بگیر..صد مدل انتقام اومده تو ذهنم..اما بهترینش راه قانونیه..اونم یه کم بعدتر.
راستی من که تهران نیستم بهار شادی.
ببخشید خیلی داغم
موفق باشید
بهار.زندگی عزیز این لینک شاید به دردت بخوره
آشنایی با قوانین بیمه
بهار میخوای چی کار کنی باهاش؟ :163: نه بهار تو که اینطوری نبودی :101: اینطوری هم نبودی :301:
اگر خواستی بهت روش میدم واسه انهدامش :160:
بهاری اصفهانی هستی نه؟
آخه اصفهانی ها آخر برخی کلماتشون آ میذارن :46:
الان لابد میگی این بهار تو این هاگیر واگیر گیر داده به اصالت من :)
می خوام آروم بشی اینا رو می گم گلم :46:
وای چه فازی میده تو حال و احوال هی پست بذاری. الانس که فرشته بیاد با چوق ببرتمون باغ :311:
ممنون نادیای عزیز:72:..میخونمش حتما..
نه بهار اصفهانی نیستم..البته چند سالی میشه اینجا ساکنیم اما نه اهل اینجام نه زاده اینجا...
اصلا هم از اون لهجه ها ندارماااااا:)
اینجا خودشونم لهجه زیاد ندارن چه برسه به ما.
روش واسه انهدامش بگو..من از هر نوع راهکار برای انهدام این فرد استقبال میکنم.
الان من چیکار کنم؟؟؟
پررو پررو میگه بیمه رو خودت پرداخت کن..منم گذاشتم براش کنار..میترسم انقد پرروئه رودل کنه
گفتم اصلا پرداخت نمیکنم..بذار خودشم نده دستم پربشه واسه شکایت...اره؟؟؟
موفق باشید
دختر من کی گفتم لهجه دارن؟ :) گفتم کلماتشون رو خاص می گن.
راستی بهار شاید مهر ماه بیام اصفهان. اومدم بیا با هم بریم رئیست رو له کنیم :160:
بذار نده! کارت رو بکن! بعد برو بگو بیمه ام چی میشه؟ اگر نداد ، برو شکایت کن. البته شکایتت اگر طرف شارلاتان
باشه چند سالی طول میکشه. به زحمتش نمیارزه. چون از این شارلاتانا زیاد دیدم تو کار بهت می گم.
والا ما از مشتری هامون طلب داریم اونا قورتمون میدن. دیگه وای به حال وقتی که بخوای ازشون شکایتم بکنی. دیگه
حسابی هضمت می کنن :311:
در مورد بیمه میتونی زندش کنی اما کفش آهنی میخواد.
سلام به همه دوستای گلم
بهار شادی ای ول به این جمله قشنگت
یه دونه ای به خدانقل قول:
من زندگی رو از رو
می برم این عادتمه.
راستی بچه ها خدا رو شکر این چند روز تعطیلی آقای همسر من تعطیل نیست وگرنه باید می رفتیم کوهستان..................:163:
راستی آقا آرش اوضاع و احوالتون بهتره ؟
من فکر کنم خیلی دارم تو حال و احوال پست چت گونه میزارم معذرت میخوام :(
بهار کاش من بیام تو شرکت شما کار کنم نیروییی نمیخواین؟من صنایع خوندم به دردتون میخورم آیا؟
بهار زندگی آره خیلی قشنگه در راستای همونم هست من خوشم اومد قشنگتره از اونم
سلام به همه دوستان
عید همگی مبارک و طاعات و عبادت هاتون هم قبول.
می بخشید دیر تبریک می گم. این مدت نبودم .
همه خوبین؟ دورادور از احوالات همه با خبرم . راستی دیدم تعطیلات فرهنگ رو نشوندین روی صندلی داغ .حیف عقب موندیم نشد بسوزونیمشون.
الان هم که پدر بزرگ واسه خودش جا باز کرده حسابی.
بهار زندگی چی شده دختر کل تالار هر جا بریم هستی این کار فرمات نفهمه می یای توی تالار حواست باشه دختر.
بهار شادی جان آخه این چه شکستنی بود که این همه باید دستت تو گچ باشه ؟ ایشالله که زودتر بازش کنی.
راستی نازنین جان پیگیر ماجرای خواستگاریت هستم ایشالله که هر چی خیره.
می بینم که omid65هم فعالانه دارند دنبال راه حل برای ازدواج می گردند. مرحبا.
چشمک جان مدتیه ازت خبر ندارم خوبی؟بهتر شدی؟
از کارشناسان هم که خبری نیست آنی ،مهاجر بینشان ، sci، baby .
البته خیلی خوشحالم که می بینم مدیر همدردی بیشتر به بچه هاش سر می زنه و ما رو از نظرات ارزنده و مختصرشون مستفیذ می کنند.
فرشته جان دلم خیلی برات تنگ شده حالت خوبه؟
آقا arash1348 پیگیر مشکل شما هم هستم و همیشه منتظر خبرهای مسرت بخشتون هستم.
از خارپشت هم که خبری نیست.
جرجیس هم همین طور.
آقای بچه مثبت در مثبت بودنتون شکی نیست وامیدوارم از اون تذکری که در آلاچیق دادم ازم دلخور نشده باشید.
ویدا@ جون گل مهربون و سرسبد تالار خیلی دوستت دارم و از پست های زیبات استفاده می کنم.عزیزم متاسفانه در تاپیک این فرد چه تاثیری در تالار داشته من شارژ نداشتم که نظر بدم اینجا بگم که دختر فوق العاده مهربونی هستی و از پست هات استفاده می کنم از رک بودنت وجدیت هم خوشم می اد.
خوب بهار جون لهجه دارن دیگه..لهجه داشتن بد نیست که.
نازنین مرسی.
بی نهایت خیلی دنبال اینه من تو نت چیکار میکنم اما نمیذارم بفهمه.
الان از یه بحث اساسی دارم میام..سرم داره منفجر میشه.
به من میگه لحن حرف زدنت چرا باهام اینطوریه؟؟
دیگه بحثمون بالا گرفت..گفت اینجوری رفتار نکن..من قبلا میدیدمت خوشحال میشدم الان خوشحال نمیشم و ..
حسابدار هم یه گندی زده این جریمه شده کفرش دراومده گیر داده به من.
منم گفتم هر وقت وظایفی که بهم دادین رو انجام ندادم ازم بازخواست کنید.
الان کلا دودلم..می ارزه به این همه درگیری؟؟؟
اینجا اینطور..خونه هم..
نمیدونم.
بهار اینجا به این مدل کارخونه ها سخت میگیرن..خصوصا چون از بعضی کارای خلاف قانون اداره کارشون خبر دارم.
برای ارامشم دعا کنید.
موفق باشید
اقلیما جان
ما مخلصیم بابا. دیگه چکار کنیم بذاریم زندگی شکستمون بده؟ نه اصلا!
باز گیر دادی به این همسر؟ :) من نمیدونم چیه کوهستان بده؟ اصلا بیا با هم بریم. ما اصلا جایی جز تهران نداریم.
زمینای دماوند مامانم هم همشون خشکن و رسیدگی میخوان که کسی حالش رو نداره.
گلم تمرکزت رو از این کوهستان و مقایسه بردار :46: راستی میدونی من عاشق کوه و کوهستانم؟
نازگلم
تو دعا کن کارمون سامان بگیره چشم. اتفاقا بد نیست بیای پیشم :46: راستی گرایشت چیه؟ تحلیل سیستمها؟
بهار جان
پس معلومه حسابی زدی تو برجکش که شده مثل س.. محترم :) دمت گرم! به این میگن ناز شست :D من عاشق این
ناز شست نشون دادنا هستم :)
پس بهگذار یک مدت بگذره که سابقه کار جمع کنی ، بعد همزمان دنبال کار خوب هم بگرد. بعد که کار پیدا کردی ، 1دفعه
بزن بیرون و ناز شستی اساسی با شکایت نشونش بده :227:
چه خبیث شدم من :163:
بی نهایت جون خوش اومدی مامان خانوم :46: عید شما هم مبارک. بازش کردم. فقط کار داره تا راه بیافته دستم. امان
از این شیطنت کودک درون :D انقدر ورجه وورجه کردم افتادم شکست. به قول مامانم 1 جا آروم نمیگیرم که :163:
من نمیفهمم چرا مامانم به من میگه آروم نمیگیری و سر و صدات زیاده؟ خوب ساکت بشینم بغض کنم خوبه؟
یک گاهی هم میخوام مثلا ادای دپرس ها رو در بیارم خسته میشم میگم دق نمی کنن یه جا می شینن؟ بعد بلند
میشم شروع می کنم به خانواده آزاری و سر به سرگذاری :D واسه همین علاقه به خانوادس که شبها نمیام همدردی
چون خانواده آزاری بهتره :D
ما بیشتر.............
بهار شادی جونم من این کوهستان و با تمام خوبیهاش و با تمام وجود به تو می بخشم:72::72::72:
و خوشحال میشم در خدمتتون اونجا باشم و حتما از اونجا خوشت می اد
چون هم پارک تفریحیه و هم خوش آب و هوا ............. چون مهمون ها از اونجا خوششون می اد ولی اگه بخوای هر هفته بری سخت هاش بیشتر به چشمت می اد
بهارشادی میبینی که دستم به
دستت حسودی کرده..البته من خودم حسود نیستماا اما نمیدونم چی شد یهویی!
نگو که حالا حالاها درست بشو نیست چون راست گفتی خیلی کلافه شدم ولی:302: منم سعی ام رو کردم که کم نیارم اما بعضی موقع ها نمیشه:302::302:
توی این شرایط اسباب کشی هم داریم چون باید تا آخر شهریور از اینجا بریم خونه جدیدمون..
البته برای خونمون خیلی ذوق دارم ولی با این دست. پای داغون باید برم دست به دامن بنقیه البته همچنان امیدوارم تا اون موقع بتونم کارهام رو خودم انجام بدم...
بهار زندگی ناراحت نباش عزیزم خدا بزرگه اگه خواستی منم با بهار شادی میام باهم مدیرت روله کنیم !!!!
نگاه به دستامون و پام نکن هااا تازه عصام رو هم میارم!!!!
بی نهایت جان مرسی که یادم بودی گلم .. شکر خدا بهترم .. مامان بی نهایت تو چطوری خوبی عزیزم ؟ سفر خوش گذشت؟
آخ آخ چشمک جون دلمو کباب نکن.
وقتی لباسات رو میشورن یا کارهات رو می کنن اون منته از 100 تا حرف بدتره.
البته خدا رو شکر مامان گلم هیچی نمی گه :43: الهی دورش بگردم :46::46:
اما خدا آدم رو محتاج هیـــــــــــــــــــــــ چ کس نکنه ... بگو الهییییییی آمیییییین :72:
اینقدر به بهار تبریک نگین واسه آواتارش ، آمارشو دارم از صب تا الان ، این سومین آوتارشه که عوض کرده . معلوم نیست تا شب چند تا بشه !! :311:
ولی مبارکه.
اون یکی که عروسک هم داشت ، یه لحظه فکر کردم عروسک نازنینه که سر از آواتار تو در آوورده.
.
.
بهار به نظرم می تونی شکایت کنی ، هم اون می فهمه تو شوخی نداری توی کار و هم به حق ات می رسی .
راستی همش می بینم که از سر کار می یای ، آخه اومدن هات زمان خاصی نداره ، اینا رو دست گم نگیر توی سیستم ات نرم افزار جاسوسی نصب می کنن ، لو می ری که بهار.زندگی ای هستی ها!!
من همینجوری خونه مامانم پلاسم چون خودم که نمی تونم مراقب پسر شیطونم باشم بنده خدا مامانم.
:46::43:
مامانم همه کارام رو می کنه تا منتی بالا سرم نباشه مامان جونم خیلی دوستت دارم البته من همیشه کمک حال مامانم بودم اما اینبار گردونه چرخیده و مامانم...
خدا زود خوب بشم اونوقت خودم میرم براش یه کادوی خوشگل می خرم و ازش تشکر می کنم ...
ولی برای اسباب کشی سعی می کنم کارگر بگیرم تا کارای خونم رو انجام بدن و وقتی اوضام بهتر شد خودم
چیدمانم رو هر جور که دوست دارم تغییر می دم..اینجوری هم مزاحم هیچکس نمیشم
:43::43::104::43::43:
خانم اقلیما، خانم بی نهایت، ممنون از لطفتون،
خبر خاصی نیست، زندگی طبق روال گذشته می گذره ما هم به دنبالش :)
وقتی از خونه بیرونم مثل الان خیلی خوبم، ولی تا پامو می ذارم تو خونه مثل یکی دو ساعت دیگه، یه کم همچین... دوست دارم باز برم بیرون.
البته چند روزه دوباره دارم یه فکر اساسی می کنم، خیلی اساسی تر،
اینجاکه همه از خودمونن،بذار یواش بگم آخرین خبر اینه که با وکیلم صحبت کردم، باز قرار شده یه مدت دست نگه دارم، خیلی قاطع میگه صبر کن.
این وکیل ما هم آدم جالبیه، از اولش میگفت عجله نکن، می گه تو که مشکلی نداری،
ندارم لابد، بقیه بهتر می دونن.
البته نه اینکه استراتژی عوض شده، نه اصلا، هنوز برای برگشتش دارم اقدام میکنم، یعنی اقدام میکنم واقعا، اما محاسبات اخیر من بر اساس آخرین برآورد ها احتمال برگشتش رو خیلی کمتر از قبل ارزیابی می کنه، بنابراین باید برای شرایط جایگزین خودمو آماده کنم،
__________________________________________________ _______
خانم بهار.زندگی؛ کارفرمای شما آدم عجیبی نیست، از این کارفرماها زیادن، اما چطوریه میگه بیمه نمیدم؟ اگه نده که کلی باید جریمه بده، مگه قرارداد ندارید شما؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
بی نهایت عزیزم چقدر به من لطف و محبت داشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
خیلی خوشحالم کردی امیدوارم بهترین حال را پیدا کنی عزیزم
کاش شارژداشتی تا از پست های خوبت استفاده میکردیم
ضمنا شما هم کاربر با محبت و مهربونی هستی و منم دوستت دارم عزیزم:46:
از اینکه یاد همه هستی و نگاه مثبتت ازت متشکرم:72:
امید بذار تبریک بگن خوب!!!
دیشب میخواستم اواتار تغییر بدم یهو رفتم رو یه عکسی که...
بد نبودا اما مناسب تالار نبود..نمیدونم از کجا اومده بود..حالا همون لحظه که میخواستم عوضش کنم تالار صفحاتش باز نمیشد..کلی خدا خدا کردم تا بلاخره بازشد..
موقع تغییر اواتار حواستون جمع باشه.
الان چه شکایتی کنم؟؟بگم بهم گفته بیمه نمیدم..اونم میگه نه من اینو نگفتم...باید کاری انجام بده تا بتونم شکایت کنم..اون مال اخر کاره.
ارش عزیز..قرارداد دارم وگرنه دستم به جایی بند نبود..منم تعجبم..درهرصورت این باید بیمه منو بده یا با زبون خوش یا نهایتا ازطریق قانونی..
نمیدونم چرا انقد پاچه..
نمیخوام این کلمه رو بگم ولی اساسی قاطی کرده..امروزیه بحث داشتیم..
خدا به خیر کنه.
ولی این درددل و حال احوال حالمو بهتر کردا..اصلا داشتم دق میکردم..مرسی ازتون.
اینجا هم جون گرفت.
دیگه الان باید خوش بود :)
حالا اواتارم خوبه یا نه؟؟؟؟؟
موفق باشید
بهار زندگی آواتار قبلی که یک دختر بود از این جدیده بهتره
البته نظر و سلیقه خودت مهمه خاستم فقط نظرم بگم عزیزم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
یه وقت هایی بود یه خانوم بود به اسم بال های صداقت
سری به تالار میزد تالار رو با پست هاش رونق میداد
انگار کم پیدا شده یه آواتار قشنگ داشت یه لحن با محبت داشت
چرا ما ازش خبر نداریم!!!:302:
سلام به اعضای خوب تالار
چند وقتی تالار نیستم مدیر صندلی داغ خانم نازنین 1 است
صد در صد خانم نازنین 1 محترم صندلی داغ عا لی اداره می کند ایشان بهترین مدیر صندلی داغ است
براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
بهار ، نمی گم این آواتارت بده ، ولی اون قبلیه یه چیز دیگه بود ، به قول شما دخترا ، دخمل نازی بود!!!
حسی که من به این آواتارت دارم ، حس یه بیننده تلویزیونه وقتی دوبلور یه نقشی توی یه سریال خارجی عوض میشه و یکی دیگه میاد واسه دوبلوریش!
باشه..اینم اواتار قبلی.
راستش خودمم این اواتارمو خیلی دوست دارم..یه جورایی یاد بچگیای خودم میفتم یه عکس دارم..همش خیال میکنم شبیهشه..حالا نه من بورم..نه ازاین بالا داشتم..نه حلقه دور سرم بود :) اما نمیدونم چرا منو یاد اون عکسو کلا بچگیم میندازه..به نظرم اندکی شبیهشه.
وقتی داشتم عوضش میکردم یه حس بدی داشتم..اما هی به خودم میگفتم اینا توهمه اواتار فرقی نداره..این همه کاربر اواتار عوض میکنن...
اما انگارشما هم نظرتون اینه که همین یه چیزدیگه است...منم دوسش دارم:46:
اینم حال و احوال.
خارپشت کجاست؟؟؟نکنه واقعا تالارو ترک کرده؟؟؟بی خبر؟؟بی خدافظی؟؟
جای نوشته های طنزو پر اعتماد به نفسش خالیه.
سوژه کل کل خوبی بود.
جای فرشته مهربون هم خالیه..ازش خبری نیس.
و جوانه عزیز..
موفق باشید
بهار جونم لیسانسم تحلیل سیستم هست فوق لیسانم مدیریت و بهرهوری سیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
:46:
--------------------------------------------------------------
امید ببین چه قدر نسبت به تغییر مقاومت نشون دادی!اینکه خوب نیست که ،آدم باید تغییر رو بپذیره
الان خوب آواتور جدید بهار چند ماه بعد میشد مثل قبلی وهمه دوستش می داشتن ...
الان دارم مشاوره میدما:)
منم آواتورم رو عوض کردم برام سخت بودش...هنوزم سخته
حالا نمی دونم این خوب هستش یا نه؟یا قبلی بهتربود؟
والا نازنین تالار نیاز به یه عروسک داره، شما الان اون عروسک رو چیکار کردی ؟ ها ، جواب منو بده ؟!
نرو وایسا!
ماشالله دیروز که بهار همینجور تند تند داشت آواتار عوض می کرد و به فکر دل پر درد اعضا نبود ، توی یکی از آواتاراش عکس عروسک خودت بود . من باورم نمی شد که قانون نیوتن داره جلوی چشام رژه میره .
این قانون می گفت ، هیچ عروسکی از بین نمی ره بلکه از آواتاری به آواتار دیگر منتقل می شه.
این منو خوشحال کرده بود و این تغییر در راستای حفظ ارزشهای فرهنگی (!) تالار بود.
اما هنوز به کسری از ثانیه نرسیده بود که متوجه شدم بهار انتخاب خودش رو باز هم تغییر داد و نشون داد که قانون نیوتن همه جا صادق نیست .
خب چیکارش میشه کرد ؟
ما که دستمون به بهار نمی رسه ، مخصوصا که یکبار هم آواتارشو RESET کرده .
نازنین! توی یه همچین شرایطی بهتره بیش از این دل پر درد اعضاء رو به بازی نگیری و به عنوان یک "همدردی" و حفظ ارزشهای فرهنگی(!) تالار و در راستای اثبات قضیه نیوتن آواتار خودت رو به آواتار قبلی تغییر بدی .
با تشکر omid65 مبارز تغییر آواتار