-
RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
خوب تو این یه روز که نبودم چه خبر شد؟...اتفاق خاصی نیفتاد؟
یا خدا...من نمیدونم چه جوری از رو این اتیشا میپرن..ما از رو همون پِنقِل اتیش هم با ترس پریدیم...
خوب خوبید؟خوشید؟سلامتید؟
اگه از حوال منم بپرسین ملالی نیست جز دوری شوهر:)
اخ جون شارژ عیدانه:82:...فقط از نوع شکلاتیش باشه لطفا:)
نقل قول:
حالا می گم خدایا زن می خوام.
پس فردا میگم بچه می خوام.
بعدش می گم بچه ام درس بخونه.
.بعدش بچم زن می خواد..
ببخشید اقا حامد من متوجه نشدم شما از کجا فهمیدین بچتون پسر خواهد شد؟..یعنی سونوگرافی انقد پیشرفت کرده که هنوز مادر بچه پیدا نشده جنسیت بچه تعیین میشه؟؟
یا شما پسر دوستین:302:؟ زود بگید نکنه شما ضد زن هستید؟
.............
پ.ن : پِنقِل= کوچولو-یه ذره
-
سلام بر دوستان عزيز همدردي ام
اميدوارم هميشه خوش و خرم و سرحال باشيد ....همين الان بهم خبر رسيد عموي عزيزم از دنيا رفته ، به همين علت بايد برم شهرستان ، از امروز تا بعد از تعطيلات عيد ديگه نميتونم سر بزنم ،
گفتم هم دليل غيبت رو بگم و هم پيشاپيش ، عيد نوروز رو به همه دوستان تبريك عرض كنم و بگم مرا هم سر سفره هاي عيدتون فراموش نسازيد ...
دعا كنيد تا بازم باشم و بتونم بيام در كنار شما دوستان خوبم ...
زيباترين ، بهترين ، شادترين ، رويائي ترين ، شيرين ترين و ....... لحظات رو براي همه دوستان عزيزم آرزومندم ...
خدا محافظ همه شما باد :72::72::72::72::72:
-
سلام آقای مهاجر بی نشان
واقعا متاثر شدم دمه عید :(
برایشان از درگاه خداوند مهربان مغفرت ، برای شما و سایر بازماندگان صبر خواهانم .
-
متاسفم مهاجر جان
روانشان شاد .
-
خدا بیامرزتش تسلیت می گم.خاکش بقای عمر بازماندگان.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
از یک دختر خانم خوش اخلاق و خوش چهره و مدرک حداقل لیسانس و نجیب و مهربان و صادق و آشپزیش خوب باشه و خانواده دار باشه و قبلاً هم با کسی نبوده باشه و تعداد خواهر برادرهایش زیاد نباشه و اینی که من می خوام هیچ جای دنیا پیدا نمی شه درخواست می شود به حامد65 مراجعه فرمایند ... دینگ دنگ دونگ ... :311:
با سلام
لطفا توجه فرمایید
اینگونه مطالب چه شوخی و چه جدی خلاف قوانین همدردی هست.:160:
-
جناب مهاجر بی نشان منم بهتون تسلیت میگم و امیدوارم خدا به شما و خونوادشون صبر بده و عموی شما و همه ادمایی که دستشون از دنیا کوتاه شده رو بیامرزه.
-
سلام به همه دوستان گل و نازنین همدردی
ان شاء الله که حال همگی خوب است و خودتون را آماده می کنید که سالی نو را با نگرشی مثبت و امیدوار و پر از خوش بینی و خیر خواهی آغاز کنید .
اول از هر چیز شاهد حضور یاسای عزیزم هستم که خیلی خوشحالم از حضور دوباره اش باعد از ماه ها غیبت . یاسا جان امیدوارم دیگه اینجوری نری پشت سرتم نگاه نکنی و باشی و از حضور گرم و فعال و مفیدت برخوردار بشیم .
سارا بانوی عزیزم ، بابت موفقیت خودت و همسرت خوشحالم . و خوشحالترم که دروباره با شور و هیجان مثبت در تالار حضور داری و امیدوارم وارد تاپیکهای مشاوره ای هم بشوی و از راهنمائی های خوبت دوستان مرجعین را بی بهره نگذاری
و امیدوارم همینجوری شاهد حضور دوباره و فعال دوستان عزیزی چون ستایش باران ، شیدا حاتمی و فیلوسارای نازنین هم باشیم .
همچنین آرزو می کنم خانه دل سرافراز گلم از هر غم کاهنده پاک بشه و اگر رنجی هم دارد رنج سازنده باشد . و پر بار و سرافراز و سرحال در تالار فعال شود . ان شاء الله
دوستان عزیزم ، عزیزان همدردی !
از این فرصت استفاده می کنم و از همه شما تقاضا می کنم اگر زمانی از بنده به هر دلیل گرد آزردگی به دلتان نشسته حلال کنید که پالوده از بار رنجش های شما و زنگارهایم این روزهای سال 90 را به آغاز سالی پر بار گره بزنم .
همچنین التماس دعای خیر دارم .
خودم هم اعلام می کنم که به همه شماها ارادت دارم و از شما جز خیر چیزی برای خودم ندیده و نمی بینم ( حتی در جایی که کسی با توپی پر به خاطر مسائل مدیریتی با بنده برخورد کرده است ، برای خودم خیر دیده ام که هم افزونی درجه صبر را بهره ام می دهد ، هم توجه و دقت و آموختن توأمان ساختن تعامل سازنده و خیرخواهانه و با ملاطفت و بیان مناسب با قاطعیت در امور مدیریتی را نصیبم می سازد ) از این رو از هیچ کس هیچ آزردگی ای به دل ندارم و برای همه خیر و خوشی و رسیدن به خواسته های مشروع و خیر را از درگاه خدا خواهانم از اعماق وجودم .
و عرض تشکر ویژه دارم از همه دوستانی که با گزارشات خوب و حتی گاه تذکر و توصیه های کارسازشون بطور گمنام و بی چشمداشت ما را در امور مدیریتی یاری کرده اند و از خدا برایشان همیشه بهترینها را خواسته و باز هم می خواهم خاصه در آغاز سالی که ان شاء الله بطور ویژه برایشان با برکت و خرم باشد .
همگی در پناه خدای مهربان محفوظ و مؤید و سلامت باشید .
آمیـــــــــــــــــــن یا رب العالمین .
.
-
بچه ها پاییزان نیستش فکر کنم از ترس صندلی داغ فرار کرده
شارژ عیدی میدن بهمون یا نه؟؟؟
مدیر جان لطفا از نوع شکلاتی باشه وگرنه ...:302:
-
سلام به همه ي بچه هاي باحال و باصفا و باوفا و ... همدردي
سلام به آقاي مدير دستشون درد نكنه كه منو اينقدر زود شارژ كردن.
آقا من به جون خودم همينجوريشم درس نميخوندم ديگه چه برسه بيام همدردي. كنكورمم افتضاح دادم :302: دم عيدي نميخوام به چيزاي ناراحت كننده فكر كنم.
ميبينم كه تالار تغييرات جزئي كرده بعضيا با اينكه جديدن تو اين مدت كلي رتبه و ... گرفتند معلومه كه دوستاي خوب جديدي برامون پيدا شده.
ميبينم كه يه خانم بهار66 به جمع بروبچ خودمون (من و دخترمهربون و شايانا و...) كلا به دختراي گل بيست و سه چهارساله ي تالار اضافه شده. به به چه جمعي! چه گلايي :46:(مديونه اگه كسي فكر كنه من منظور خاصي دارم :311: نه آقاي مدير همدردي! من بچه ي خوبي هستم آقاحامد مدير شده بايد بهش سخت گيري كنيد ولي من هنوز ... البته منم كلي تغيير كردم يكسال خانم تر شدم 10 كيلو چاق تر شدم :311:)
بذار ببينم اول از كجا شروع كنم؟!
به سارابانوي گل تبريك ميگم دعوام نكنيد نميدونم واسه چي تبريك؟ هرچي رفتم عقب نفهميدم!:302: تخصص قبول شدين؟
به آقاحامد تبريك ميگم بابت صورتي شدنش ايشالا به همين زوديا سفيدپوش ببينيمت.
نمي تونم بگم چقدددددددددددددددددر خوشحال شدم وقتي ديدم دوستام منو يادشون نرفته دخترمهربون جون شايانا آويژه و ... و فرشته ي مهربون جون http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...da4dfbc966.gif
نمي تونم بگم چقدر دلم ميخواست سراغ بچه ها رو بگيرم و ببينم درچه حالن! خانم آني و بالهاي صداقت و آقاي بي بي و ...
بچه ها ميدونيد چي دلمو آتيش زد؟ همون اول كه اومدم همش دنبال تاپيك سبكتكين بودم كه ديديم تاپيك جديد زده كه "فردا براي هميشه اسمش از شناسنامم خط ميخوره" خيلي ناراحت شدم . http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...0ddee7eb41.gif
اصلا يه درصد احتمال هم نميدادم. ناراحتي بيشتر از اينكه سبكتكين هنوزم عاشقشه :54:
دلم خيلي برا همه تنگ شده بود برا بهشت كه ديگه نيومد ولي الان تازه به بعضي حرفاش رسيدم و باهاش هم عقيده شدم!!!!
بچه ها ميشه يكي يه بچه ي گل و فداكار فقط تو چند جمله بگه من كه نبودم بقيه چي شدن؟
1-آقاي خارپشت چي شد قضيش ؟ اين قضيه ي پرت شدن از پنجره چي بود؟ http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...511d189485.gif
2-خانم بلواسكاي كجاست؟ ني ني شون بدنيا اومد؟ حالشون خوبه؟ اسمش چيه؟
3-خانم سيسيلي كجاست؟ بچه دار شدن؟ خوبن؟
4-آقاي m25teh (درسته؟؟!!) كجان؟ با خانمشون خوبن زندگيشون روبه راست؟
5-خانم سرافراز چي كار ميكنن؟ مگه خداي نكرده مشكلي براشون پيش اومده؟
6-اون خانمه كه بچش مرده بود كه اسمشو يادم نمياد با شوهرشون خوب شدن؟
زياد سؤال پرسيدم؟ تازه كجاشو ديدين! هنوز دعاهاي آخر سالم مونده! :D ولي تو پستهاي بعدي!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
بچه ها پاییزان نیستش فکر کنم از ترس صندلی داغ فرار کرده
b]
:311::311:نه با با خیلی هم داغ نیست.
شرمنده نتونستم بیام مهمان داشتیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
بچه ها ميشه يكي يه بچه ي گل و فداكار فقط تو چند جمله بگه من كه نبودم بقيه چي شدن؟
1-آقاي خارپشت چي شد قضيش ؟ اين قضيه ي پرت شدن از پنجره چي بود؟
http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...511d189485.gif
2-خانم بلواسكاي كجاست؟ ني ني شون بدنيا اومد؟ حالشون خوبه؟ اسمش چيه؟
3-خانم سيسيلي كجاست؟ بچه دار شدن؟ خوبن؟
4-آقاي m25teh (درسته؟؟!!) كجان؟ با خانمشون خوبن زندگيشون روبه راست؟
5-خانم سرافراز چي كار ميكنن؟ مگه خداي نكرده مشكلي براشون پيش اومده؟
6-اون خانمه كه بچش مرده بود كه اسمشو يادم نمياد با شوهرشون خوب شدن؟
زياد سؤال پرسيدم؟ تازه كجاشو ديدين! هنوز دعاهاي آخر سالم مونده! :D ولي تو پستهاي بعدي!
یاسای عزیزم مگه ما خبر گزاری ا... هستیم؟ ولی باشه چون من خیلی فداکارم جواب شوالاتو میدم
1- قضیه قبلی فعلا منتفیه و ایشون مرحله رها کردن رو تجربه کردن. فعلا ایشون تصمیم گرفتند که به خواستگاری بروند.
2- پسر گلش به دنیا اومده. در جهت مناسب کردن محیط خانه برای گل پسر هستند.
3- نینی دومشون هم اومد. امیدوارم هر جا هستند شاد باشند.
4- یک مدتی است ازشون خبری نیست. فکر کنم با خانمشون شاد و خوش هستند.
5- خانم سرافراز هم یک مرحله از بزرگ شدن و رها کردن رو سپری کردند.
6- خانم لیلا موفق منظورته؟ ایشون هر روز عاشقانه تر از دیروز با همسرشون زندگی می کنند.
خوب دیگه سوالی نیست؟ از خودت چه خبر؟ خبر جنجال بر انگیز نداری؟ راستی برگشتتون هم مبارک:43:
منم پیشاپیش عید رو به همه تبریک می گم و امیدوارم سال جدید برای همه پر از برکت باشه.
-
برگشت مدیر رو هم بعد از خانه تکانی و کارهای عقب افتاده اخر سال تبریک می گویم. خسته نباشید آقای مدیر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
از یک دختر خانم خوش اخلاق و خوش چهره و مدرک حداقل لیسانس و نجیب و مهربان و صادق و آشپزیش خوب باشه و خانواده دار باشه و قبلاً هم با کسی نبوده باشه و تعداد خواهر برادرهایش زیاد نباشه و اینی که من می خوام هیچ جای دنیا پیدا نمی شه درخواست می شود به حامد65 مراجعه فرمایند ... دینگ دنگ دونگ ... :311:
با سلام
لطفا توجه فرمایید
اینگونه مطالب چه شوخی و چه جدی خلاف قوانین همدردی هست.:160:
سلام.
آقاي مدير وقتي اين شوخي رو نوشتم اصلا فكر نكردم كه اينطوري برداشت شود كه منظور من همسريابي در همدردي باشد. اگر از شوخي من چنين برداشتي شده من از شما و اعضا معذرت مي خواهم.
الآن كه پستم رو خواندم متوجه شدم كه بد نوشتم و بايد طوري توضيح مي دادم كه برداشت اشتباه نشود. ولي اعضا مطمئن باشند كه من به ممنوع بودن اين كار آگاهم و چنين منظوري نداشتم.
با تشكر و احترام.
-
ياسا عزيزم خوشحالم كه برگشتي و ممنون از اينكه تاپيكمو دنبال ميكردي . همسرم تصميمشو گرفته بود و دست و پا زدن من هم متاسفانه نتيجه اي نداشت .
هنوزم عاشقشم و هميشه هم عاشقش مي مونم . اينكه ديگه تاسف نداره .:43: ولي خوشحالم كه دارم زندگيمو ادامه ميدم و كلي تجربه تو اين مدت بدست آوردم و همينطور دوستاي گلي مثل شما پيدا كردم كه هر وقت دلم گرفت باهام همدردي مي كنيد و هر وقت نياز به كمك داشتم راهنماييم . :72:
اميدوارم خبر خوشحال كننده قبوليتو تو كنكور بشنويم دوست خوبم :46::72:
-
yasa جان سلام
من و نازنین1 رو از قلم انداختی گلم :D
من (بهار شادی) و نازنین1 و بهار66 و دختر مهربون و دانوب و سرشار و شوکا و سرافراز (که کم پیداست)
و ویدا همه تو رنج سنی 23-26 سالیم گلم :D منم سر دسته گروه دالتونها هستم...البته رایحه عشق و گلنوش67
و چشمک و آویژه و سارا بانو هم جزو اکیپ هستن اما متاهلن...آنی و پاییزان2 هم خیلی پایه هستن :)
ما که تعریف شما رو زیاد شنیدیم...به نظر دختر جالبی میای... ان شالا قبولیت تو کنکور ... به گروه ما خوش آمدی
:) شایدم من به گروه شما خوش آمدم :D :311: چه خودمو سر دسته هم کردم :311:
:72:
-
اختیار دارین بهار جان شما و همه ی بچه های جدید و قدیم همگی با هر سن و جنسیت تاج سرین هممون اکیپیم دیگه فرقی نداره! اکیپ بچه های گل همدردی:43:
از دلتنگ دلجو جان هم خیلی مرسی که جواب دادین منظورم خانم لیلاموفق نبود ولی ایشون هم ایشالا خوب باشن و خوش بخت.
من اون خانمه رو میگم که بچه اش از پله ها افتاده بود؟ شوهرش خودشو مقصر می دونست اگه نمی دونید که ولش کنید ایشالا هرجا هستن خوشبخت باشن
راستی یه سؤال دیگم بپرسم قول میدم آخریش باشه :310:
خانم خاموش رو چی خبر دارین ازش؟
نقل قول:
ما که تعریف شما رو زیاد شنیدیم...
وای ! :302: بدبخت شدم رفت! دوستان محبت دارن وگرنه ما تو همدردی فقط شاگردیم اونم شاگرد تنبل و بازیگوش و شیطون و ....:D
-
سلام یاسا جان.
بازم بهت خوش آمد میگم:46:
یاسا جان خانم روزن خیلی وقته سر نزدن.
اما تا اونجاییکه توی تاپیکشون نوشته بودن، اوضاع خوب شده بود. البته بعد از کلی سختی کشیدن.
دیگه خبر ندارم چی شده. امیدوارم که حالشون خوب باشه.
یاسا!!
دیگه خیلی داری سوال میپرسی ها:)
پاشو برو سرچ بزن پروفایل دوست مورد نظر رو پیدا کن، برو در قسمت موضوعات ارسالی، موضوع مورد نظر رو پیدا کن، کنجکاویت رو ارضا کن:)
شوخی کردم.
اگه جوابشو میدونستم میگفتم:)
نمیدونم در مورد کدوم دوست عزیز داری صحبت میکنی.
اینم لینک صفحه آخر تاپیک خانم روزن:
لینک
از ته به سر نخونی:)
-
نه دختر مهربون جون درست حدس زدی خانم روزن رو گفتم
آخه اسمشو هم یادم نبود چه جوری سرچ کنم :302: تازه میخواستم در مورد همه یه کلیتی بدونم اگر میخواستم تک تک تمام تاپیکاشون رو ببینم سخت میشد.
تنبلیه دیگه به بزرگی خودتون ببخشید :46:
-
بهار شادی عزیز درست گفتی سر دسته همه ما هستی
ما که به عنوان پیش رو قبولت داریم:311:
گروه با سردسته گی شما با سرعت داره پیش میره.........
مواظب باش همه ما رو اخراج نکنن:311:
-
سلام به اعضای خوب تالار
خانم داملا به همه بچه های خوب تالار و مدیران خوب تالار خیلی سلام رساند:72::72::72:
همه اعضای خوب تالار چند وقت مخفی به تالار امدند از اول فروردین تا 17 فروردین همه اعضای خوب تالار مخفی به تالار می اید باید از این تاریخ همه باید در تالار انلاین باشد ممنون
-
دوستای عزیزم خواستم پیشا پیش عید رو بهتون تبریک بگم.و التماس دعای مخصوص
بهار شادی عزیز خواستم ازت حلالیت بطلبم که خیلی اذیتت کردم و تشکر دوباره بابت کمک به من
گلنوش جان من ازت یه درس گرفتم اینکه همیشه باید از حال دوستامون با خبر باشیم البته هنوز اول راهم
بهار 66 و نازنین نمی دونم چرا گاهی شما دوتا رو اشتباه می گرفتم اوایل.
ان شاالله مشکل بهار 66 حل بشه.
آقای جرجیس ازین که شما رم اذیت کردم معذرت می خوام
حامد 65 امیدوارم همسری که واقعا لیاقتت رو داشته باشه نصیبت بشه
فرشته مهربان هنوزم باورم نمی شه مجرد باشی.ممنون بابت زحمتهات
دختر مهربون امیدوارم سال جدید رابطت با خانوادت بهتر بشه.
خارپشت و فرهنگ هم هر چه زودتر از تنهائی در بیان.
آنی جون امیدوارم همیشه اینطور پر انرژی باشی
آقای ابراهیمی همیشه همین طور بی آلایش بمونید.
سارا بانو ممنون بابات راهنمائی های اخیرت
جناب دانشمند امیدوارم جامعه قدر آدمهائی مثل شما رو بدونه
آقای مهاجر بینشان خیلی خوشحالم که از قشر روحانی تو جمع اعضای همدردی هم هست
آقا کیوان مقاله هاتون حرف نداره.
چشمک جان امیدوارم همیشه تو زندگیت بدرخشی.من و تو گلنوش پای ثابت همدردی نصف شبی بودیم.:311:و ان شاالله خواهیم بود.
ویدای عزیز از قدر شناسیت درس گرفتم
بلو اسکای امیدوارم مشکلاتت با همسرت حل بشه.
مریم123 و پائیزان و شوکا ازین که افتخار نداشتم زیاد باهاتون آشنا بشم حسرت می خورم.
ماهی عزیز حقا که واقعا پشتکار خوبی داری تو ترک اعتیاد به نت:311:
جناب مدیر دمتون گرم با این سایت با حالتون
اگه کسی رو از قلم انداختم به بزرگی خودش ببخشه
حلالم کنید.
ما فردا عازمیم.:310:امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشید.خیلی دوستون دارم
-
سفر به سلامت..تا میتونی خوش بگذرون و غصه هیچ چیو نخور
-
سلام بچه ها منم فردا قراره برم مسافرت به همراه خانواده و دیگه به اینترنت دسترسی ندارم برای همین اجازه بدین الان عیدو تبریک بگم ان شاءالله سال خوبی برای همه باشد.
http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...1f12f275e3.gif ××××××××××××××××http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...1f12f275e3.gif
خواستم دوباره دعا کنم تا همه آمین بگن پشیمون شدم چه فایده؟
والا پارسال کردیم مگه چی شد؟ http://www.hamdardi.net/post-141441.html خیلی دلم میخواست شوهر سبکتکین برگرده سر خونه زندگیش که متاسفانه طلاق گرفت!
دعا کردم شیدا و شیداحاتمی و تسوکه و آشنای دیروز تو آزمون موفق شن.
شیدا که کلا گم شد! اصلا مفقودالاثر شد! شیداحاتمی هم که همیشه شاگرداول میشد بنده خدا تا من دعاش کردم کنکورش بد شد و قبول نشد!
تسوکه هم که دکترا قبول نشد هیچ، از فکرشم اومد بیرون فکر کنم!
آشنای دیروز هم که گفت من اصلا آزمون نداده بودم شوخی کردم!!
(آخه استجابت دعا تا این حد؟؟!!!! )
فقط آریکس و خانم میناچ رو یادم رفت دعا کنم که شانس آوردن حتما خدا خیلی دوستشون داشته زد و این دوتا قبول شدن!!
تاپیک خاطرات قشنگ و عاشقانه ی من و همسرم رو دعا کردم که بسته شه :163: بسته نشد که هیچ تازه به ورژن 2 هم رسید!!! :302:
دعا کردم کسی نیاد تو همدردی (یعنی کسی مشکل نداشته باشه) رکورد اعضای آنلاین شکسته شد و حالا هم که یه مشت بیکار (:D) تصمیم گرفتن دوباره رکورد بزنن!!
خلاصه که دعای ما چپکی شد!http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...7b9b110b66.gif ای داد بیداد
پس بذارین امسال چپکی دعا کنم ! بهتره!
خداجونم ای خدای مهربون ازت خواهش میکنم تالار همدردی اینقدر بترکه از جمعیت که مدیر همدردی مجبورشن هی تالارو ارتقا بدن هی سرور ارتقا بدن! هی ارتقا بدن!
خدا جونم این تاپیک زیبا و دلنشین :D خاطرات قشنگ و عاشقانه ی من و همسرم خیلی عالیه! ان شاالله روز به روز پربارتر از اینی که هست بشه وهرماه یکبار آقای تسوکه مجبورشه ورژن جدیدشو افتتاح کنه!!! (ما هم که واقعا بدون کوچکترین حسادتی لذت میبریم از این همه پرستوی عاشق http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...227955aa51.gif)
خداجون! ما کلا با تنهایی و مجردی حال میکنیم! هر موجود نامرد بی ادبی که فکر شریرانه ازدواج با ما از کنار ذهنش عبور کرد قلع و قمع بفرما!!!
خدایا همدردی به این خوبی چه کاریه من و بقیه که کنکور دادیم قبول شیم؟ درس دار میشیم همدردیو ول میکنیم؟! خدایا خواهش میشه که همدردی رو از نعمت ماکنکوریا و ... محروم نفرما! :227:
خدایا هرکس هر حاجتی داره (مادی و معنوی دنیوی و اخروی) برآورده کن! (دیگه دلم نیومد این یکیو چپکی بگم )
ولی بچه ها جدای از شوخی خواهش میکنم هممون به هم قول بدیم که همدیگه رو لحظه ی تحویل سال دعا کنیم (اگه دلتون خواست من ناچیز و حقیر رو هم دعا کنید :46:)
عید به همه خوش بگذره
-
رایحه عشق عزیزم سلام صبحت بخیر
برات سفر خوب و خاطره انگیز آرزومندم امیدوارم بهت خیلی خوش بگذره سوغاتی هم یادت نره:311:
راستی جات اینجا خالی هست منتظرتیم با خبر و خاطره های خوب
یاسای عزیز سفر شما هم بی خطر امیدوارم سال جدید سال خوبی برای همه دوستان تالار باشه:46:
-
ما فردا می ریم بندر چند روزی از دستم راحتید.عید م به همتون تبریک می گم.سالی به از سال قبل داشته باشید.
اونایی که می خوان مزدوج بشن،مزدوج بشن.اونایی که می خوان داتشگاه قبول بشن،قبول بشن.اونایی که می خوان برن
سرکار،برن سرکار.اونایی که می خوان بچه دار بشن،بچه دار بشن.اونایی که می خوان اونا به خواسته هاشون نرسن،
به خواسته هاشون نرسن.
-
آهــــــــای ایرانی های خارج از کشور!
همون هایی که از خانواده ها به دور هستید!
همون هایی که مشکل ازدواج دارید!
همون هایی که تو غربتید!
اینها عید گرفتند! نوروز دارند! :311:
ما چی؟
3 شنبه باید بریم سر کار و درس و هر چی هست!
کریسمس که میشه، اینجا جشنه... ولی جشن ما نیست...
نوروز که میشه، جشن ما هست، ولی اینجا جشنی نیست! :)
عجبـــــا!
ما اعتراض داریم! :)
مگه اینجا همدردی نیست؟! بیاید با ما همدردی کنید و شما هم مسافرت نرید و بشینید تو خونه! :311:
تمام کسانی که دونه دونه دارید خداحافظی می کنید و میرید مسافرت! بروید! خیالتون راحت باشه!
من کل عید رو اینجا سنگربانی می کنم! :311:
حالا جدا از شوخی. برای همه کسانی که به مسافرت می روند آرزوی روزهای خوشی رو دارم.
به همه تون خوش بگذره.
عید نوروز و سال نو پیشاپیش مبارک همه باشه! :72::72:
-
سلام به همه :72:
به به چقدر اینجا حال و هوای عید و مسافرت و خبرای خوبه .
اونایی که که می رن مسافرت ایشالا سفرشون خوب و خوش و بی خطر باشه. اگرم با ماشین می رین احتیاط کنین توی جاده تند نرین.:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
آهــــــــای ایرانی های خارج از کشور!
همون هایی که از خانواده ها به دور هستید!
همون هایی که مشکل ازدواج دارید!
همون هایی که تو غربتید!
اینها عید گرفتند! نوروز دارند! :311:
ما چی؟
3 شنبه باید بریم سر کار و درس و هر چی هست!
کریسمس که میشه، اینجا جشنه... ولی جشن ما نیست...
نوروز که میشه، جشن ما هست، ولی اینجا جشنی نیست! :)
آقا حامد دیگه اشک آدمو در نیار دم عیدی.:) البته درست می گی یکی از وقتایی که آدم یادش میفته توی غربته, دم عیده. ولی خب ما هم واسه خودمون عید می گیریم. من کلی راه رفتم سوپر ایرانی سین های سفره هفت سین خریدم. از صبح هم خونه تکونی کردم. خونه تکونی یک روزه! خونه دانشجوییه کوچولو اصلا به نظر نمی یومد ولی کلی کار بود. به عمرم توی یک روز اینقدر کار نکرده بودم. http://www.pic4ever.com/images/4u2ap3b.gif خلاصه جای همه خالی بود که بیان کمک.:)
عید وقتی آدم از خانواده اش و دوستاش و فامیلاش دوره دلش می گیره ولی قراره اگه بشه موقع سال تحویل بصورت آنلاین با مامان و بابا باشیم. بازم خداروشکر که می تونیم ببینیمشون حتی اگه شده از پشت صفحه کامپیوتر. خیلی ها حسرت همینو دارن.
می گم حالا دوری از خانواده و غم غربت و این حرفا به کنار, کسی نیست به آدم عیدی بده! :311:
-
سلام دوستان گل من...
من هم عيد رو پيشاپيش به همه شما تبريك ميگم.
خودم كه لحظه سال تحويل تنهام اما اميدوارم شما از بودن در كنار عزيزانتون لذت ببريد.
سال بسيار خوب و خوشي رو براتون آرزو دارم.
-
منم همینهایی که بقیه گفتن:303::302::323:
-
:72::72::72:
سلام
منم اومدم عیدو بهتون تبریک بگم
برای همه تون بهترین آرزویی که الان از دلتون رد میشه، دارم:72:
امیدوارم سال 91 سال خیلی خوبی باشه برای همه.
مخصوصاً اونایی که مجردن در طول سال 91 یه اتفاقایی براشون بیفته و:D دیگه سال 91 آخرین تحویل سالی باشه که تنها تنها دارن سالو تحویل میکنن (حتی اگه توی جمع خانواده هستن)
برای همه تون آرزوی سلامتی و شادی روز افزون دارم.:72:
:72::72::72:
-
سلام به همه بچه های گل و دوستای خوب همدردم
چطورین؟ آماده شدین واسه بهار؟ :)
الهی که دلهاتون از غصه ها رها بشه امسال
الهی که محول حال ها دلتون و حالتون رو به بهترین حال ها مبدل کنه
الهی که غم از خونه دلتون رخت ببنده و شادی مهمون خونه دلتون بشه
الهی که مجردها بخت خوب و قشنگی براشون رقم بخوره و همسفر زندگیشون رو پیدا کنن
الهی که متاهلا دلهاشون به همسراشون نزدیکتر بشه و عاشق تر از همیشه بشن
الهی تمام گرفتارها ، گره از کارشون باز بشه
الهی امید مهمون خونه دل تمام نا امیدها بشه
الهی که تن همگیتون سلامت باشه و همه مریض دارها مریضاشون سلامتیشون رو بدست بیارن!
الهی که روحتون بزرگ بشه و به خدا نزدیک تر بشین
و الهی هر آرزویی توی قلب هاتون هست برآورده بشه و کارتون برکت پیدا کنه!
و 1 خدا قوت به همه مدیرای زحمت کش تالار ، کارشناس ها و بچه های زحمت کش و گل همدردی!
وای من عاشق این شعره ام ... پیشکش به همه دوستای گل و نازنین خودم
بوی باران، بوی سبزه، بوی خاک
شاخههای شسته، باران خورده، پاک
آسمان آبی و ابر سپيد
برگهای سبز بيد
عطر نرگس، رقص باد
نغمه شوق پرستوهای شاد
خلوت گرم کبوترهای مست
نرم نرمک می رسد اينک بهار
خوش به حال روزگار
خوش به حال چشمه ها و دشتها
خوش به حال دانهها و سبزهها
خوش به حال غنچههای نيمهباز
خوش به حال دختر ميخک که می خندد به ناز
خوش به حال جام لبريز از شراب
خوش به حال آفتاب
ای دل من گرچه در اين روزگار
جامه رنگين نمی پوشی به کام
باده رنگين نمی بينی به جام
نقل و سبزه در ميان سفره نيست
جامت از آن می که می بايد تهی است
ای دريغ از تو اگر چون گل نرقصی با نسيم
ای دريغ از من اگر مستم نسازد آفتاب
ای دريغ از ما اگر کامی نگيريم از بهار
گر نکوبی شيشه غم را به سنگ
هفت رنگش میشود هفتاد رنگ
نرم نرمک ميرسد اينک بهار
خوش به حال روزگار ...
خوش به حال روزگار ...
:227::227::72::72::227::227:
عید همگیتون پیشاپیش مبارک
-
پروردگارا در روزهاي پاياني سال 90،
به خواب دوستانم آرامش،
به بیداریشان آسایش،
به زندگیشان نشاط،
به عشقشان ثبات،
به عهدو مهرشان وفا،
به عمرشان عزت،
به رزقشان بركت و به وجودشان صحت،
عطا بفرما.
آمین.
آرزومندم در سال 91
دلت شاد و لبت خندان بماند
برایت عمر جاویدان بماند
خدا را میدهم سوگند بر عشق
هر ان خواهی برایت ان بماند
به پایت ثروتی افزون بریزد
که چشم دشمنت حیران بماند
تنت سالم سرایت سبز باشد
برایت زندگی آسان بماند
تمام فصل سالت عید باشد
چراغ خانه ات تابان بماند
عید نوروز پیشاپیش مبارک بر دوستان همدردیم
-
نمیدونم دیگه کسی تا سال تحویل میاد به این تاپیک سر بزنه یا همه مشغول کاراشونن.
اما من از ته دل برای همه دعا میکنم...دعا میکنم که ای کاش یه روزی بساط همدردی جمع نشه..عوض بشه..دیگه کسی ازغصه هاش نگه همه بیان اینجا ازشادیاشون از خوشبختیاشون ازقشنگیای زندگیشون بگن.
قشنگی که من ایمان دارم تو دستای خود ماهاست..تو ذهن ما..ادمی که اشرف مخلوقاته ادمی که از روح خداست نه تنها میتونه یه شخصیت جدید تو وجود خودش خلق کنه بلکه میتونه یه دنیای جدید بیافرینه..چون خدای او افریننده است..پس خودش هم میتونه خالق بشه.
من که همیشه مست بهار بودم و هستم و خواهم بود..تو این بهار وهمه بهارها بهار66 رو هم فراموش نکنید
امیدوارم سین ها رو که میچینین تو دلتون هم یه سفره هزار سین قشنگ پهن کنید پر ازسلامتی و سعادت و...اگه چیز دیگه ای هم قاطیش بود اشکالی نداره..بهار با سخاوت تر از اونه که به یه حرف و به یه سین اکتفا کنه .پس یه سفره پهن کنید پر ازخوشبختی و برکت و همه ارزوهای قشنگتون.
عیدتون مبارک
ازطرف بهار 66 بهاری.
http://www.hamdardi.net/imgup/33943/...9c5fc3d859.jpg
http://www.hamdardi.net/imgup/33943/...a3e9b40168.jpg
-
[font=Tahoma]سلام دوستای گلم
من هم سال نو رو پیشاپیش به همتون تبریک میگم ،امیدوارم سالی پر از برکت ،سلامتی ،و شادی داشته باشید :46:
-
دوستای بسیار خوبم سلام
برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم
امیدوارم شادی و سلامت و آرامش همیشه کنارتون باشه
دوستتون دارم دعا یادتون نره:46:
http://www.hamdardi.net/imgup/26123/...befefa945d.JPG
-
منم ارزوی سالی سرشار از خیر و سلامتی برای همه دوستان همدردی دارم.
-
دوستان خوبم سلام
منم عید رو به همگی تبریک میگم و سال خوشی را براتون آرزومندم.
http://www.hamdardi.net/imgup/31551/...961af66aba.jpg
http://www.hamdardi.net/imgup/31551/...125dbfb1ac.gif
شایانای عزیز یه تبریک ویژه هم به شما به مناسبت انتخاب آواتور شما به عنوان آواتور محبوب تالار همدردی
http://www.hamdardi.net/imgup/31551/...434662f00b.gif
-
آخرش من نفهمیدم که کجا باید عید رو تبریک گفت؟ تو این تاپیک تو اون تاپیک ها ؟!
من یه نقل قول از ارسال در اون تاپیک ها میذارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
سلام
در طول دو سال گذشته درتاپیک ناگفته های keyvan مینوشتم و با همان نوشتن شاد باش عید را هم اضافه میکردم
اما امسال؟! فرصت نوشتن پیش نیامد. ...
دنيا پر از سين است و شما ميتوانيد از بي شمار سين هاي عالم،هر کدام را که خواستيد برداريد.من اما از ميان همه سين ها سيمرغ را انتخاب ميکنم،هر چند گنجشکي کوچکم و هر چند روي شاخه نازک زندگي نشسته ام،اما دلم بي تاب پر زدن در هواي قاف است...اگر سيمرغي هست پس گنجشک ماندن و بلبل ماندن و طاووس ماندن گناه است
وابسته به آفتابم که خاک را پس ميزنم
اگر شاهنامه،فروغ و شاملو ميخوانم عشق و حماسه را در سيماي ذره ذره خاک اين مرز و بوم يافته ام.
معجزه اي بفرست تا آنهايي که از حاصل جمع تمام اينها گريزانند،و چاره را در تفريق ميجويند،امسال لحظه تحويل سال به خود آيند و از تقسيم رنگها دست بردارند و با ما ضرب در هزار شوند و بهار شوند و بهار....
بهار یک نقطه دارد ،نقطه آغاز و آغاز بهترین بهانه است برای زیستن.عید را بهانه میکنم تا به همه دوستان سلامی بدهم،نام نیکتان در اندیشه ما و مهر بزرگتان در قلب من است.
فرا رسيدن نوروز باستاني،
ياد آور شكوه ايران و يگانه يادگار جمشيد جم بر همه ايرانيان پاك پندار،
راست گفتار و نيك كردار خجسته باد.
قداست ايران،بلندى دماوند،
اصالت نوروز ،قدرت آرش، شرافت کاوه،
غيرت بابک،نجابت مازيار،زيبايى شيرين ، عشق فرهاد
شکوه جمشيد،عمر پرسپوليس ،منش کوروش ، پندارنيک ، گفتارنيک،
کردارنيک را از اهوراى پاک برايتان دراين نوروز سفيد آرزو ميکنم
سال 91مبــــــــــــــــــــار ک
-
چقد حیفه که نمیشه به اعضایی که حساب کاربریشون فعال نیست پیغام خصوصی داد.
این گل تقدیم به یکی ازبچه های خوب همدردی امیدوارم هیــــــــــــــــچ دلخوری از من نداشته باشه.
ایوب جان دوستت دارم
http://www.hamdardi.net/imgup/33943/...9ef83cfe6d.jpg
.................
پ.ن:ایوب جان دختر هستن.اینو بابت کسایی که جدیدن گفتم که خیال نکنین قربون صدقه پسر میرما:)