-
RE: <<< باغ همدردی 2 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
حامد چقدر بد غصه می خوری ؟
یعنی چی که از اینا:311: میذاری ؟؟!!
خب مثل بچه ادم غصه بخور
اینجوری :302:
پشت این چهره خندون
اون همیشه غصه داره
این همه شکلک و بازی در اصل یک نوع مرثیه سرایی احساسی نامحسوسه! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان2
اقا حامدنبینیم زانوی غم بغل گرفته باشی داداش.
راستی چند سال دیگه میتونیم اقای دکتر صداتون کنیم؟اونجا هم 4ساله است؟
من که وقتی رفتم دانشگاه مامانم می گفت مهندس. حالا هم که تازه شروع کردم می گن دکتر. فکر کنم دکتر بشم بگن پروفسور! قضیه همون سوسکه ست که مامانش می گفت قربون دست و پای بلوریت برم! :)
دکتری من قراره ۳ ساله تموم شه. حالا اینکه تموم بشه یا نه رو خدا می دونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
آقا حامد اثرات تحول بهاریه. نگران نباشید. این یک اپیدمیه.
راستی اقای خارپشت این مدل غصه خوردن از اثرات فیلم "دست بالای دست" دیدنه. شما هم غصه نحور.
میگم چرا وقتی اینجا تشکر می زنم کامپیوترم یک 5 ساعتی میره تو کما. دیگه ادمو از تشکر کردنم تو تاپیکهای سرگرمی پشیمون می کنند. :311::302:
تازه شد بهار عاشق از جمال گلعذارش
گل که نو گلی ندارد، چون خزان بُوَد بهارش
منم تشکر می زنم طول می کشه.
server فکر کنم رفته تعطیلات نوروزی هنوز برنگشته.
-
نه بابا حرف خزان و این جور چیزها نیست.
سر شکستهوار در بالش کشيده ،
نه هوايی ياريش داده ،
آفتابی نه دمی با بوسهی ِ گرمش به سوی ِ او دويده ،
تيزپروازی به سنگين خواب روزانش زمستانی
خواب میبيند جهان زندگانی را ،
در جهانی بين مرگ و زندگانی
مشکل اینه که ما ادم ها مثل درختها و بعضی حیوانات خواب زمستونی نداریم برای همین با تاخیر یادمون میافته کسل و خواب الود بشیم که البته با حساب تاخیر میشه اول بهار:311:.
بچه ها قصد کل کل ندارم فقط یک نصیحت خواهرانه.:305:
نمی دونستم کجا بنویسم. راستش می دونم همتون رضایتنامه دارید ولی دوست دارم به همه خواهر و برادرهای متاهلم بگم که لطفا اگر همسرتون این موقع شب خونه است به جای همدردی برید و در کنار همسرتون استراحت کنید. تو این دوره و زمونه که تو طول روز مشغله ها زیاده و زن و شوهر همدیگه رو نمی بینند خیلی مهمه که شب حداقل در کنار هم با ارامش لا لا کنند.
شوکا، گلنوش، پاییزان، چشمک با شمام هستم دخترای گل من:46:
-
چرا طبع شعر همه گل کرده:311:
یکی ناراحته شکل خنده می فرسته ...:311:
یکی خوشحاله شکل گریه می فرسته...:302:
یکی می خواد کل کل کنه می گه قصد ندارم...:122:
یکی می خواد تشکر بزنه به سرور پیام نمی ده که برگرد از مسافرت...http://www.hamdardi.net/imgup/29676/...7f53ae10b5.gif
یکی هم مثل من خوابش نمیاد گیر داده...http://www.hamdardi.net/imgup/29676/...f761015c6c.gif
آقا حامد اینهمه غمگین نباش فکر کنم بهار روی همه تاثیر گذاشته....:311:
خارپشت فکر کنم قرار بود خارهات رو بکنی تا اینهمه گیر نکنی :311:
دلجو جان شما که از ما ده ساعت عقب ترید خوب می تونید به ساعت ما هم بخوابید و هر کی گفت چرا خوابی بگو خواب به ساعت ایرانیه:311:
-
RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
بی نهایت عزیزم خوش اومدی خوش اومدی به خونه خود اومدی[/color]
رسیدن به خیر
فقط برای سبکتکین سوغاتی اوردی !!!:302:
نازنين جون مثل اينكه سوغاتي هم ديگه شده مثل مهريه ....
كي داده كي گرفته ......
نه مهريه رو گرفتم نه سوغاتيمو :302:
:311:
-
سبک تکین جون نداشتیم یخده آبرو داری می کردی
-
نقل قول:
آقا حامد اثرات تحول بهاریه. نگران نباشید. این یک اپیدمیه.
راستی اقای خارپشت این مدل غصه خوردن از اثرات فیلم "دست بالای دست" دیدنه. شما هم غصه نحور.
ببخشید یک سوالی،الان ایران بهاره ،انگلیس هم بهاره آیا؟!:162:
سبکتکین مهریه رو کی داده کی گرفته ولی تا جایی که من می دونم سوغاتی عندالمطالبه است...
بی نهایت بهونه نیار برو سوغاتی بجه رو بیار حالا من نمی خوام ولی ی حرفی زدی پاش بایستا :327:
و سوغاتی سبکتکین رو هرچه سریع تر بده
وگرنه میزاریمش اجرا :97:
-
سلام
انگلیس هم بهاره :)
ولی مثلا فصل های آفریقا فرق می کنه. بستگی به محل کشور در کره زمین داره. البته این مسئله خیلی برای من جالب بود که فصل ها در جاهای مختلف دنیا متفاوت هستند!
-------
امروز جالب بود. همکارم ترم پیش یک کلاسی برگزار کرده بود و امروز یک امتحان شفاهی باید می گرفت. من به عنوان دستیارش رفتم کنارش نشستم. باید گزارش امتحان رو می نوشتم. یعنی سوال جوابها رو به صورت خلاصه می نوشتم.
و در آخر از روی اون گزارش نمره رو تعیین کردیم.
اولش کمی استرس داشتم! :311:
خودم تا حالا چند تا امتحان شفاهی داده بودم، ولی همیشه اون طرف میز می شستم. حالا برای اولین بار این طرف میز بودم! :)
یک دختری بود. بنده خدا استرس داشت. صدایش می لرزید.
قشنگ یاد خودم می افتادم که چقدر این حس رو تجربه کرده بودم!
زیاد خوب بلد نبود. سوالها رو همون اول جواب نمی داد و همکارم هی باید سوال می پرسید و راهنمایی می داد تا جواب بده.
نیم ساعت بود امتحان. آخرهای امتحان بهتر شده بود.
امتحان که تموم شد رفت بیرون. یکم راجع به سوال جوابها صحبت کردیم. همکارم می خواست کمترین نمره ی قبولی رو بده. من متقاعدش کردم یک نمره بهتر بدیم. :311:
ببینید من چه مهربونم! :311:
-------
خب، بسه. دوباره برگردیم به حالت دپرس خودمون.
رو تک درخت خونه یه یاکریم نشسته
از زهر تیر صیاد بال و پرش شکسته ...
غصه نخور یاکریم... :311:
-
اقا حامد اگر دست از این دپ بودن بدنداری ما فکر و خیال ناجور می کنیم و مجبوریم بریم و به مادرتون بگیم:
غم میانه سینه شد انباشته
بوی ترشی خانه را برداشته
نازنین جان بهار برای همه نیم کره شمالی یک زمان اتفاق میافته البته با چند ساعت تاخیرو تقدم
-
بي نهايت جون عزيزم خوب مياي يه شبهه اي ايجاد ميكني و ميري ! ؟:302: خوب عزيزم من الان دو هفته است منتظرم بياي ببينم چي برام آوردي . تا كي آبرو داري كنم آخه ؟ مي ترسم يادت بره . :46:
اين همه نازنين جون حسادت كرد و من تحمل كردم . آخرش هيچي به هيچي .... ؟ قبلنا يه خانم وكيلي تو تالار بود اسمش يادم رفته . از ايشون خواهش مي كنم تشريف فرما شن و حق منو از اين بي نهايت بگيره :316:
رو تک درخت خونه یه یاکریم نشسته
از زهر تیر صیاد بال و پرش شکسته ...
:311:
-
وا سبکتکین جون شما هم که رفتید تو خط تک درخت و یا کریم:311:
غصه نخور خانومی سوغاتی هم میرسه:46: من وکیل نیستم ولی وکلاتو خیلی دوست
دارم.می خواین وکیل شما بشم؟:311::311:
وای بچه ها اینجا یه بارون نم نم زیبا داره میباره:227::227:
آقا حامد شعر یا کریم شما خیلی خوشگه ولی غمگینه، بذارید یه شعر شاد براتون بگم.
بارون میاد دوباره با خود شادی میاره
بارون میاد چیک چیک صداش میاد تیک و تیک
میخوره باز به شیشه
هیچوقت خسته نمیشه
وقتی بارون میباره دنیا رنگ بهاره
ما یه چتر رنگی به چه قشنگی میگریم رو سرم
وقتی بارون میباره ما یه جایی داریم خیس نشیم زیر بارون
:311::311::311:
-
آره ديگه تا سوغاتيمو بهم ندن من رو همون تك درخت ميشينم . با اميد به روزي كه بي نهايت با يه سوغاتي بياد و بگه
غصه نخور یاکریم... اينم سوغاتيت .
پاييزان اين شعر بود خداييش ؟ بازم صد رحمت به شعر آقا حامد اين يكي ديگه نه وزن داره نه قافيه مخصوصا اون بيت
آخرش .اصلا معلوم نيست بيته يا درد دل پاييزان
-
عزاله کار دنیا برعکس شده به جای اینکه بچه ها بیان دفتر کارت تو را احضار می کنند برای نوشتن دادخواست !!! :311:
خواهان :سبکتکین :311:
خوانده : بی نهایت :311:
وکیل خواهان : غزاله :311:
دادخواست : استرداد سوغاتی :311:
بی نهایت کارت بیخ پیدا کرد ! می بینی که این بچه مهریه نگرفته زورت زیاد شده می خواهی سوغاتی هم نگیره :46:
بچه ها جهت یارگیری در بازی ..................حمله !!!!:311:
ترکوندیم سال 91! همه با بازی دادگاه بزنیم بریم جلو ببینیم آخر سال کی کی رو می کشه :163::311:
-
همه شاعر شدند ...
پاییزان از بارونمون برات فرستادممااااا دیدی....:311:
بابا این ایام تعطیل تموم شد و هنوز هیچ کس سوغاتیاش رو نداده خوب چرا تعارف می کنید یکی شروع کنه دیگهاااا..:311:
مگه گناه ما چی بود که عید رو هیچ جایی نرفتیم و منتظر سوغاتی های شما شدیم.....:302:
برای اینکه همه از این حالت بهاری بیان بیرون و غم بره بیرون یکی ناهار دعوتمون کنه......:311:
ولی دیگه این دفعه هفت تیر کشی نکنید و خواهشا صف رو رعایت کنید تا فرار رو بر قرار ترجیح ندهند!!!:311:
انی جونم بسم الله.....:311:
بی نهایت کجایی تو دیگه از فرار کردن حرفی نزن که باید سوغاتی رو بدی .....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saboktakin
[color=#0000CD
پاييزان اين شعر بود خداييش ؟ بازم صد رحمت به شعر آقا حامد اين يكي ديگه نه وزن داره نه قافيه مخصوصا اون بيت
آخرش .اصلا معلوم نيست بيته يا درد دل پاييزان [/color]
وقتی داشت بارون میومد آیدا نشسته بود جلو در اینو میخوند .شعر خاله شادونه است.منم وقتی
آیدا میخوند نوشتم نمیدونم شاید اشتباه حفظ کرده:311::311:
به هرحال شاده دیگه:311::311:
-
سلام.
سوغاتي منم يادتون نره. كل عيد رو اينجا تنها بودم. منم از جمعه چهار روز تعطيلم. اينجا عيد پاكه. به سرم زده پاشم برم مسافرت شماها رو تنها بگذارم تا ببينيد چطوريه.
ميگم من اگه يه نفري برم تالار يعني سوت و كور ميشه؟ :311:
راستي يك نكته ي اخلاقي هم بگم. اگه با دوستتون قرار گذاشتيد شام برين بيرون، بعداً فهميديد دوستاي ديگه تون برنامه بهتري دارند (مثلا تماشاي فوتبال)، اين دوست بدبخت رو قال نگذاريد. اگر هم خواستيد قال بذاريد، چرا جواب موبايل رو نمي ديد؟ نمي گيد اين بدبخت تا ٨ شب كار كرده، گرسنه ست، خب زودتر خبر بدم؟!
نميگيد تنهايي بايد بره تو خيابونها، تازه خودش هم كه همينطوري دپرس و غصه نخور ياكريم هم كه هست، ديگه تنهاشم بذاريم چي ميشه :311:
خلاصه منظورم اينه كه بدقول نباشيد. بدقول هم بوديد، جرئت داشته باشيد، زنگ بزنيد بگيد من امشب باهات نميام شام، با فلاني و فلاني ميرم فوتبال.
رفيقم رفيقهاي قديم :)
جاي آن دارد كه چندي هم ره صحرا بگيرم
سنگ خارا را گواه اين دل شيدا بگيرم
...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
اره خیلی جالب بود پاییزی
اتفاقا منم فکر کردم این کنجکاو همون کنجکاوه بعد دقت کردم دیدم نه ایشون دقیق هستن :):311:
نازنین جان دیشب که این پست رو زدم بعدش آقای مدیر اومدند و فکر کنم از اینجا متوجه قضیه
شدند زودی اسم آقای کنجکاو دومی رو تغییر دادند شد دقیق.
آقای کنجکاو کجاید؟ بیاید که اسمتونو پس گرفتم::D:cool:
راستی نازنین جان اینقده خوشگل میگید پاییزی که وسوسه شدم برم تقاضا بدم اسممو عوض کنند::P :311::311:
-
اقا حامد از اینها سوغاتی بده در نمیاد :302: ولی شما اگه رفتید سوغاتی زیاد بیارید مخصوصا برای ماهایی که عید هیج جایی نرفتیم:311:
راستی از در بیایید نه از نردبون !
نردبون رو برداشتیم داریم راه پله درست می کنیم !!!!!!
تا کسایی که از نردبون میان و نمی تونند سوغاتی هاشون رو بیارن پایین کمک کرده باشیم...
راستی کی بدقولی کرده یعنی قالتون گذاشتند:163:
یعنی به خاطر این همش تو حس و حال غمید؟:163:
این روزا همه از شام دادن و ناهار دادن در می رن یکیش بی دل و محمد ابراهیمی :311:
بی دل که غیب شد این آقا محمد هم که به قول خارپشت سالن زیبایی زده سرش شلوغه:311:
به آنی جونم که پناه بردیم خبری نیست :163:
حالا شما می گی دوستت قالت گذاشته یا اینا:163:
-
هی وای من چشمک ؟!
من تو ترک تالار بودم . روحم شماها را دنبال می کرد که در ایام مبارک عید از سفر نرفتن حس تنهایی و ترس نداشته باشید :311: و الااااااااااااااااااااااا اااااااا:324:
بچه جون تو چرخ می زنی می بینی از این جماعت همدردی سوغات در نمیاد فوری گیر می دی به دامن من !!:311:
من بچه بغل کنم یا غذا کنم ؟ کدوم یکی ؟
یکی این وسط قهر کرده / یکی بغل می خواد / اون یکی بوس می خواد / اون یکی مچ خودش رو گرفته نمی تونه مچش را باز کنه / یکی داره همچین بازی می کنه که هم خودش رو به آتیش بکشه هم بقیه رو / یکی عاشق همکلاسی خودش شده /یکی از شوهر ش بدش میاد /................محشر کبری است مادر این تالار و این خونه
عیب نداره گل بانو چشمک بدو بیا بغل خودم .:227: اگر سوغاتی ندارم اما یه بغل و آغوش گرم دارم با صدهزار بوس برای تو و کل بچه های خوب تالار همدردی .:43: هر کدومتون یه دونه باشید .:46:
-
:46:وای آنی جون اولین بار بودم پریدم تو بغلت مرسی :46:
ولی بازم گیر می دم بهت تا بیایی بگی بپر بغلم:D :311:
دامن چیه انی جون من که به دامن شما گیر ندادم که می خواستم زرنگی کنم بپرم بغلت:311: :46:
:46::46::46::46:
-
واقعا که مردم چه کارا که نمی کنن !به زور خودشون رو می پرونن تو بغل انی جون:81:
مدیونین اگه یک درصد فکر کنید من حسادت دارم می کنم !:311::311::311:
مثل اینکه تو تالار دارم خودم رو به عنوان یک فرد حسود تابلو می کنم اول به سوغاتی سبکتکین حسودی کردم حالا هم به چشمک که پریده بغل انی جون:311:
بین خودمون بمونه یکمی هم به حامد 65 حسودیم شده که رو تک درخت خونشون یا کریم دارن:311:
-
بابا مگه اینجا آلاچیق کل کل نیست؟! :324:
پس کل کلش کو؟؟؟ :302:
همش که صحبت از بوس و بغل و سوغاتی و مراسم آش خوری و سبزی پاک کنی و ... است که!
به جای این لوس بازیا پاشین یه ذره با هم دعوا کنید لذت ببریم:D:D
-
yasa جان مثل اینکه شما از منم حسود تری
نمی تونی ببینی اینجا بین ما صلح و صفا و روابط حسنه بر قراره!
والا :311:
-
یاسا جون توام مثل بی دل دنبال شر می گردی هااااااااااااا...:46:
خوب تفنگت رو بیار منم میارم:324:
بزار شروع کنیم ای یاسا چرا پای پست من تشکر نزدی:324::301:
:324::324:
نازنین حسود:P آخه چرا اینهمه حسودی ......ولی عیب نداره از بغل آنی جون نمی پرم بیرون تو حسودی کن:D
بچه سرتق دیده بودی :311:
-
آااااای خوب گفتی یاسا
هی میام ببینم که کی توی کل کل اون یکی رو هشت هفت لکو کرده، می بینم نوووووووووووووچ! بساط بوس و بغله:302: من که حوصله ام سر رفت! دلم میخواد اینجا دل و جیگر همدیگرو بریزید بیرون:227:
این حامد هم دلش نوازش میخواد، چی چی بهش میگن؟ نوازش منفی؟ نوازش گیری منفی؟ نمیدونم حالا هر چی... بعد هی میگه یا کریم و تک درخت و اینا. نوازش برا خانومهاست که نیاز نوازشی خانومها را آنی داره جورشو میکشه. مرد هم که کلا نه باید غصه بخوره نه باید گریه کنه نه نوازش و از این لوس بازیها هم اصلا خوشش نمیاد علی الخصوص مرد ایرانی و علی الخصوص ترررر مردان غیور و رشید و دلاور خطه همدردی. اصلا از این کارا میکنی که پسره (دختره؟:311:) ترجیح داده یک دلخسته نشسته در پای تک درخت و یا کریم، را قال بگذاره بره پیش بر و بکس فوتبال بزنه:305:
امروز صبح موقعی که از خواب پا شدم و رفتم پرده رو کنار زدم، داشتم فکر میکردم چقدر خوب میشد الان یک خروسی قوقولی قوقو میکرد:46: دلم هوای خروس کرده بود:302: حامد بهت پیشنهاد میکنم یه چند تا مرغ و خروس به تک درخت و یاکریم ات اضافه کن، چند تا گل هم کنار درختت بکار، خیلی رونق میگیره...چه شوووووووووووووووووود.
من گاهی میرم نی نی خوشگلها رو بغل میکنم:46::43: بعد میزارمشون سرجاشون که فرصت بشه اون یکی نی نی ها هم بطور مساوی بغل بشن و شیر بخورند و آروغ بزنند و بعد اونهای دیگه. جالب اینجاست که بعدش یه سروصدایی بلند میشه میبینی همشون بازم بغل میخوان و به اون یه ریزه بغل راضی نیستن، فکر کن حالا قیافه بنده در اون اوضاع و احوال که نمیتونم نیاز به این همه خواهان بغل شدن رو جواب بدم، چه ریختی میشه:302: اینها رو گفتم که بگم آنی جان این دختر گنده ها رو ول کن پاشو بیا کمک من! هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:46:
به به به به به به به به جناب بی بی از این وراااااااااااااااا؟ فکر میکردم حالا حالا ها نتونید از زیر بار مسئولیتهای عید کمر راست کنید آقای عاشق همسر و خانواده (حیف که سهمیه شکلک ام پر شده: آخه ده تا شکلک به کجا میرسه؟ مثلا همینجا الان خودش ده تا شکلک میخواست) نظافت و گردگیری قبل عید که جای خوووووووووووووووود، پروژه خرید عید امسال چی بود؟ (شکلک: بی دل بدجوری میخندد)
-
بی دل جان چیکار این بی بی بیگناه بی پناه داری؟
میخواین دوباره از سایت متواری بشه؟
من میگم به جای ایشون بیل و کلنگا رو بردارین بزنیم تو سر این آقاحامد صورتی رنگ لوس!!:D :227:
یعنی چی که هی نوازش میخواد؟!
اصلا مردو چه به این کارا؟ دلت هم که مطمئنم تنگ نشده!
مگه مردا دلم دارن که تو غربت دلتنگی بگیرن ؟! الکی بازی درنیارین (آخییییش! بذار به ذره دق و دلیمو سر این موجودات بی احساس بوووووووق خالی کنم :227:)
البته شماها برین به جنگ من با یکی دیگه خرده حساب دارم http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...87dd8fcbc7.gif
یک موجود دوپای بی ادبی به اسم "مریم و بابالنگ دراز"!
نمیدونم این چه موجودیه که خودشو چسبونده به بابا لنگ دراز من!! هوو دار شدم اول جوونی رفت! خانم آنی تو رو خدا بیا منو بغل کن. بدبخت شدم http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...334b999088.gif
مریم خانم بنده جودی ابوتم همم اینو میدونن. بابا لنگ دراز جونمو هم با کسی تقسیم نمیکنم!
جرات داری پاتو بذار اینجا :301::97:http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...87dd8fcbc7.gif
-
وای حامد 65 چقدر بهارتون خوشگل بود،شکوفه هاشم معلوم بود :72:
:72::72::72::72:
فقط کاش ی جوری عکس می گرفتید یاکریمم می افتاد تو عکس:311::303:
یا حداقل دست و پای خودتون می افتاد تو عکس!آخه من از نقاشی هاتون تو زنگ نقاشی تو ذهنم مونده که دست و پاتون همون جوری کج و موجعه ...:311:
YASA در مورد حامد اصلا موافق بیل گلنگ نیستم !خوب بچه نوازش می خواد چیکارش دارین..!!!http://www.hamdardi.net/imgup/32562/...d536a5e540.gif
ولی راجع به مریم و بابا لنگ دراز چون قضیه ناموسی خودم رو دخالت نمی دم:163:
-
بچه ها من چقدر امروز احساس خوشبختی کردم رفتم کوه
انقدر شکوفه های درختا قشنگ بودن...جاتون خالی...عکس نگرفتم چون دوربینم همراهم نبود...
شکوفه های آقا حامدم قشنگ بودن...راستی از چه راه خوشگلی عکس گرفتی آقا حامد...چقدر محلتون خوشگله...
بچه ها من از تهران خسته شدم...دوست داشتم راه خونمون این شکلی بود
من تصمیم رو گرفتم برم دهات زندگی کنم :D اصلا اصرار نکنید که نرم :311: نازنین جونم تو هم میای؟ میریم دهات با
هم دیگه نه دیگه تو غم و غصه می خوری نه من از ترافیک تهران عذاب می کشم...تازه تو نقاشی می کشی و من
هم رستوران سنتی متفاوتم رو می زنم به سبک آشپزخونه های ده های شمال بعد آلاچیق درست می کنیم بچه های
همدردی هم بیان اونجا :227: وای بعدش من هی عکاسی می کنم...هی میرم طبیعت و دشت و دمن می بینم
دلم باز میشه ... وای چقدر باحال میشه... دلم خواست :D
تازشم همین الانم یک بالکن قشنگ داریم که درخت موی تو حیاطمون تا بالکن اومده بالا تا پنجره اتاقم...چند تا
شمعدونی هم دارم که به زودی گل میدن ، درختمونم جوونه زده...سبز که بشه و برگاش بزرگ شن بالکن اتاقم که
بزرگه خیلی قشنگ میشه...
بی دل جان آقای بی بی گناه داره 1 سوژه دیگه پیدا کنین...برای معرفی سوژه من خارپشت رو کاندید می کنم :D
البته آقا حامد هم هست اما چون فعلا داره یاکریمش غصه می خوره بهش کار نداشته باشین...اون موقع ها با
دختر مهربون و پاییزان کلی اینجا شلوغ بازی می کردیم یادش بخیر...اونجا بود که پاییزی رو کشف کردم...
راستی بچه ها من چن وقته خواب جن می بینم...چرا؟ تازه دیشب خودشم معرفی کرد :311: دیگه کلکسیون خواب
هام تکمیل شدن :311: تازه 1 شبم خوابم کارتونی بود (انیمیشنی) از بس که انیمیشن می بینم :D
راستی بفرمایید شاتوت
-
سلام.
لطفاً این اطلاعیه رو به درختای باغ بزنین تا بیشتر توی دید باشه.
یک عدد شایانا گم شده.
آخرین بار به دنبال نقش خودش در زندگی خودش بود که فکر میکنم زیادی در نقشش فرو رفته و تا الان ازش بی اطلاعیم.
لطفاً هر کس اطلاعی از این دختر بچه (که ممکنه زیر برگای پاییزیش مونده باشه) داره، همینجا اعلام کنه و جماعتی رو از نگرانی در بیاره.
با تشکر:72:
-
خوب دختر مهربون عزیز از ما می پرسی؟ به سلامتی دوست شما بود. بنده خدا یک عالمه تو تاپیکش صدات کرد ولی شما اصلا به روی خودت نیاوردی . فکر کنم بهتره خودت بری از دلش در بیاری تا پیداش بشه. بی خودی پای ما رو وسط نکش
-
سلام،
اون دفعه یک نکته مهم اخلاقی رو در مورد سر کار گذاشتن دوستان گفتم.
این دفعه به بحث شکم می پردازیم.
فرض کنید فردا تعطیل رسمی هست و تمام مغازه ها بسته خواهند بود و در خیابان پرنده پر نمی زند.
شما هم تنها هستید و خانواده به مسافرت رفته اند. به خودتون میگید فردا حوصله ندارم غذا درست کنم. ظهر لوبیا پلوی باقی مونده از 4 روز پیش رو می خورم و شب هم تن ماهی می خورم. خلاصه فردا می شود و ظهر لوبیا پلو رو می خورید. بعد ساعت 8:30 شب می شه. میرید که تن ماهی رو بخورید، یک دفعه می بینید اصلاً تن ماهی ندارید! :311:
همه جا هم که بسته!
بعد میگید خب اشکال نداره، نیمرو می خورم. بعد می بینید ای بــــابــــا! تخم مرغ ها رو هم که دیروز صبح خوردم. یخچال هم که خالیه! :311:
بعد یادتون می افته خدا رو شکر یک بسته سوپ آماده دارید.
کلاً نکته اخلاقیش این بود که اگه تصمیم گرفتید فردا شب تن ماهی بخورید، دقت کنید که تن ماهی تو خونه باشه :)
و نکته دیگر اینکه همیشه یک بسته سوپ برای روز مبادا نگه دارید! :311:
بهار شادی عجب جاده ی زیبایی گذاشتی :)
منم دوست دارم تو روستا زندگی کنم. ولی اولش خوبه، بعد از یک هفته حوصله آدم سر می ره.
-
آقا حامد من نتیجه دیگری از داستانتون گرفتم و اون اینکه چه معنا داره وقتی همه دارن میرن مسافرت ادم تنها بمونه خونه. خوب شما هم می رفتید دیگه. مگه قرار نبود 4 روز تعطیلات رو هم شما نباشید.:311:
-
اینها چند روز پیش رفتند، من هم نشد مرخصی بگیرم.
حالا این رو بیخیال.
نکته اخلاقی مهم تر اینه که حالا گیرم سوپ رو هم خوردیم. مگه سوپ شام میشه؟ من گرسنه ام!!! :311:
برم ببینم چه می کنم.
-
بگید چی تو خونه دارید خودم براتون یک دستور سریع غذا رو می گم. عدس؟ برنج؟ نان؟ سبزیجات؟
همدردی که بلد نیستم بکنم. کل کلم که بلد نیستم اما اشپز خوبی هستم اگر کمک خواستید.
حتما این سایت رو هم دیدید: http://chibepazam.emshab.ir/index.php#
-
بله خانم دلجو، غذاهاتون خیلی خوشمزه هستند. یادتون باشه همیشه از همون سوپرمارکت خرید کنید! :311:
یک تخم مرغ ته یخچال پیدا کردم. برنج هم دیروز درست کرده بودم. همین ها رو دارم می خورم :)
خوبه بابا! خیلی ها همینش رو هم ندارند :)
ممنون از سایت. سایت خوبیه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
بعد ساعت 8:30 شب می شه. میرید که تن ماهی رو بخورید، یک دفعه می بینید اصلاً تن ماهی ندارید! :311:
همه جا هم که بسته!
سلام
:311: :311: آقا حامد اینو گفتید من یاد دسته گل خودم افتادم .
در یک روز زیبای تعطیل صبح بلند می شی و تصمیم می گیری امروز کدبانو بشی و برای ناهار خورش قیمه درست کنی. خورش داره جا میفته ( حالا کلی هم این وسط رفتی تو آشپزخونه هی نگاش کردی که به به عجب عطری هم داره) بعد میای برنجو بذاری می بینی برنج ندارین!!! :311: آخه برنج چیزیه که یکهو تموم بشه؟ نمی دونم چرا حواسم نبود حواس نمی ذارن واسه آدم.
همه جا هم تعطیله :302:
حالا گذشته از این حرفا, یاکریم چطوره؟
راستی عکس بهار خیلی قشنگ بود منم روستا دوست دارم فقط حیف که اینترنت نداره! اگه داشت من می موندم:)
-
حامد جان ببخشید وسط شامت مزاحم میشم
این کیه؟!!دختر مهربون
اگه این دختر مهربونه پس اون یکی کیه؟!
تالار پر شده از دخترای مهربون !:)
کنجکاو که دقیق شد
برای اون یکی دختر مهربون یه اسم دیگه غیر از دختر مهربون بذارین لطفا
-
اولا که هدیه خانم حالا بیشتر روستاهام اینترنت که دارند هیچ ، تکنولوژی های دیگه ای هم دارند. دوما کی برای شما حواس نمی ذاره؟ :310:
در ضمن آقا حامد نوش جانتون بشه. ولی داشتیم! خداییش داشتیم یعنی شما هم فکر می کنید از مارکش بوده؟ ای ننه برم دردمو به کی بگم . فکر کنم منم باید برم سراغ یا کریم.:311:
آقای خارپشت این دختر مهربون چند هزار تومانی با اون دختر مهربون توفیر داره.:163:
-
این دختر مهربون بین "دختر" و "مهربون" فاصله نداره :)
فرقش اینه.
هدیه خانم، یاکریم حالش بهتره :)
بابا ما یک بار رفتیم یک روستایی، اینترنت پر سرعت داشتند! :311:
طرف دامدار و کشاورز بود. ولی حساب کتابهاش رو با کامپیوتر می کرد! :)
ولی خب، روستا سوت و کوره و خبری هم از دانشگاه نیست.
-
نقل قول:
آقای خارپشت این دختر مهربون چند هزار تومانی با اون دختر مهربون توفیر داره.:163:
ضمن اینکه قدیمی تر هم هست
بالاخره عتیقه ها ارزش بیشتری دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
این دختر مهربون بین "دختر" و "مهربون" فاصله نداره :)
فرقش اینه.
من در فلسفه این فاصله بین دختر بودن و مهربان بودن موندم
عجب چیزی گفتی حامد!!
یه پا شاعری :104:
-
آقا حامد یادم باشه دختر خوب سراغ داشتم برای امر مقدس ازدواج به حضرتعالی معرفی اش نکنم! یخچال خااااااااالی و فقر دانش آشپزی و گرسنگیییییییییییو... میکشی دختر مردم رو و مدیونی اش میمونه برای ما. نخیر آقا جان! مدرک دکترا ارزونیتون دختر نمیدیم بهتون!:311:
حالا برای اینکه گشنگی بیشتر آزارت بده (آخه سوپ آماده هم شد غذا!!!!!) عرضم به حضور انورتون که بنده امروز در راستای مبارزه با یا کریم دلخسته و نیز در راستای برنامه تحول بنیادین در آشپزخانه پس از چند روز رفتیم خرید و برگشتنی برای خود همایونی امان این غذاها را پختیم: باقالی پلو + مرغ درسته در فر (البته سینه شو قلفتی در آوردم چون بنده میانه ای با سینه مرغ ندارم. بمیرم الهی مرغه یا همون جوجهه قبلش خودم برای هیکل ریقوش کباب شدم) + تهیه سینه مرغ برگر تنوری (در فر) + لمبرگر (برگر بره تنوری) مدل مخصوص بی دل یا بعبارتی بی دل لمبرگر + یکعدد سوپ جوی بسیار بسیار مخصوص بی دل که قابلمه رو هم باهاش میخوری + یک سس بسیار خوشمزه که مخصوص بی دله برای مرغ تنوریمان (بریان) درست نمودیم و...نهاری جاتون خالی حدود ساعت سه بعد از ظهر زدیم به بدن:82:
البته لازم به ذکر است که شام یکعدد سیب خوردیم با دوتا بیسکویت:311: جهت ساده زیستی در عین داشتن چند مدل غذا !!! نه درووووووووووووغ گفتم:316: جهت اینکه حوصله گرم کردن اونهمه غذا رو نداشتم:302:
کی بود پیشنهاد میداد برم به جنگ خارپشت؟:163: ببخشید ها! تا حامد به این مظلومی و نرمی و قابلیت له شوندگی ملس و لاجون از زور کم غذاییییییی، هست، آدم عقلش باید کم باشه بره سراغ اونهمه خااااااااااااااار!
یاسا خانوم خدمت حضرتعالی عارض شوم که: بابا لنگ دراز فقط مااااااااااااااااااااال خودمه. این رو فرو کون توی گوش مبارک:324:
خارپشت یه دونه ورژن جدید دختر مهربون دیدی بابا اینقدر تعجب نداره که! برو ببین چه ورژنهای مختلفی از بی دل هست که البته خودمان سرآمد همه بی دلایییییییم دااااااااااااش:P
و در پایان بعنوان حسن ختام عرض مینمایم که: " محمد ابراهیمی! بهترین عضو تالار هستی، تالار به شما نیاز دارد" :311: انشا الله که برای تالار همیشه بمووووووووووووووونی:323: