RE: اختلاف با همسرم از شما تقاضا کمک دارن دوستان
نام فیلم:ضد حریق
نام اصلی: Fireproof
محصول:2008 آمریکا
تهیه کننده و کارگردان: الکس کِندریک
بازیگران : کِرک کَمِرون- ارین بتیا- کِن بِوِل
این فیلم یه جورایی شبیه شماست:خانم می خواد طلاق بگیره و کاملا هم مصره توی تصمیمش ولی آقا اصلا تمایلی نداره و ...
شخصیت مرد تو این فیلم با یه پیشنهاد از طرف پدرش بالاخره موفق میشه همسرش رو مجاب کنه که به اشتباهاتش پی برده و می خواد که گذشته رو جبران کنه.
"***خیلی خیلی خیلی شبیه مشکل شماست و من فکر می کنم و مطمئنم اگه براتون مقدور باشه که این فیلم رو تهیه کنین و با دقت و حوصله ببینین حتما به شما کمک خواهد کرد.***"
من منتظرم ....(چون اسم و مشخصات فیلم یادم نبود خیلی گشتم تا پیداش کردم به همین خاطر خیلی مشتاقم تا شما این فیلم رو ببینید و نظرتون رو و تاثیرش روی خودتون رو بگید.)
دوستای خوبم
مادرم به مادر خانومم زنگ زد مادر خانومم گفتن که خانومم رفته دکتر بهش گفتن داره افسردگی میگیره
ولی خدا رو شکر هنوز به دارو نکشیده نظرتون در این مورد چیه؟
شايد از تصميمش پشيمونه و غصه ميخوره كه شما رو اذيت كرده!!!
دوستای خوبم
مادرم به مادر خانومم زنگ زد مادر خانومم گفتن که خانومم رفته دکتر بهش گفتن داره افسردگی میگیره
ولی خدا رو شکر هنوز به دارو نکشیده نظرتون در این مورد چیه؟
خب با این رویه ای که پیش گرفته ( و همینطور شما ) بایدم افسره بشه . بلاتکلیفی آدم رو داغون میکنه . اون الان سر دوراهی قرار گرفته .از یک طرف حرف از طلاق میزنه و از طرف دیگه هنوز شما رو دوست داره برای همین اقدام جدی نمیکنه . به روزهای خوشی که باهم داشتید ، به ارزوهایی که میخواسته بهشون برسه و فکر میکنه با شما هیچوقت نمیرسه ، به بی توجهی و کم محلی های گذشته شما ، به اینده ای که خودشم نمیدونه چی میشه ، به اینکه هنوز هم شما رو دوست داره اما لج کرده و تظاهر به تنفر میکنه و ...فکر میکنه و نمیدونه در نهایت تصمیم درست چیه .
برید دیدنش حتی اگه بهتون کم محلی کرد . اون لج کرده اما معنیش صد در صد این نیست که اصلا" به شما دیگه عاقه ای نداره . هر چی باشه شما شوهرش هستید . الان به همراهی و محبت شما احتیاج داره . ترس به خودتون راه ندید و برید دیدنش .ثابت کنید که حتی با وجود کم محلی هاش عاشقش هستید و تنهاش نمیذارید .
نترس ,با این سرعت هیچ اتفاقی نمی افته.
قطعا اون هنوزم با شما مقابله خواهد کرد ولی شما همون روند ثابت محبت آمیز اما متعادل و بدون توجه به کم محلیاش رو در پیش بگیرید حتما موفق خواهید شد.
بازم توصیه می کنم اون فیلم رو ببینید[i][u].
موفق باشید.
به جز دیدنش که این کارو میکنم برای درمان افسردگی که به حالت حاد نرسیده و دارو مصرف نمیکنه چه کاری باید بکنیم تا از این گرفتاری بیاد بیرون
بعد اینکه میشه شخصیت یه ادم افسرده بهم بگید اونم دخترها
hnv عزیز
بنظر من مدت زمان این دوریتون داره زیاد میشه ، یه سری به ابتدای تاپیکتون بزن ، بیش از سه هفته گذشته.
نظرات دوستان رو دوباره با دقت بیشتری مطالعه کن .
تلاش کن همینطوری که هستی (نگران مریضی وافسردگیش هستی) خودت رو بهش بشناسون. رنجیده خاطریش رو برطرف کن.دیگه نذارید اینقدر هم طولانی شه.
اگه بتونید خودتون دوتا ، با هم مدت زمانی رو با هم گفتگو کنید ومشکلتون رو (تاحدودی ) حل کنید - که ایشاالله حل می کنید- یه تجربه خیلی خوب برا ادامه زندگیتون خواهد بود.
برادر عزیز اگه برید دیدنش و باهاش صحبت کنید و رابطه دوستی تون دوباره شکل بگیره ، افسردگیش هم خوب میشه و انشاء الله کار به دارو و حاد شدن نمیکشه .نگران نباشید .شما هرچه زودتر برید دیدنش :305:
دوسته خوبم موعودbaby
میدونید پریروز بهم زنگ زد به خدا یه حرفایی میزد که اصلا از اون بعید بود کلمه های بد بود وقتی بهش میگفتم چرا میگی میگه من یه حرفی میزنم 10 دقیقه بعد یادم نیست میگفت من معتاد شدم میخواست منو بترسونه میگفت میخواستم خود کشی کنم اما خدا نزاشت یه سری حرفهای خیالی اخه من شنیدم کسی که داره افسردگی میگیره به اینده امید نداره همش نا امیده اخه خواهر گلم موعود به خدا صبر دارم ولی نمیدونم چرا من چرا منی که انقدر دوستش دارم مگه دختر ها اینطورین به خدا اگه میدونستم زن نمیگرفتم الانم پشیمون نیستم خیلی عاشقشم
بهش گفتم بیا بریم مشاوره نمیاد گفتم شرکت ویلا داده نمیاد همش توهم داره شبا گریه میکنه تا صبح بیداره اخه خواهر خوبم این افسردگی چیه
ببخش منو انقدر دلم پره نمیدونم چی جوری خالی کنم اگه خواهر گلم موعود ناراحت میشی یا دوستایه دیگه پستمو ببندم میخوام ببینم باید چی کار کنم؟