کاوه عزیز درس های بزرگ هزینه های بزرگ هم دارند.
برو بدن سازی و اوقات فراقتت را بیشتر با پسرهای همسن و سال فامیل سپری کن. اگر از این نیروی که در درون خودت انباشته شده در جهت ساختن زندگی استفاده کنی در نهایت پیروز تو خواهی بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
کاوه عزیز درس های بزرگ هزینه های بزرگ هم دارند.
برو بدن سازی و اوقات فراقتت را بیشتر با پسرهای همسن و سال فامیل سپری کن. اگر از این نیروی که در درون خودت انباشته شده در جهت ساختن زندگی استفاده کنی در نهایت پیروز تو خواهی بود.
من باورم میشه ، چون میدونم خیلی راحت میشه آدمها رو فریب داد و من خیلی راحت فریب خوردم ، تمام این حرفهای شما همش درسته اما بزرگترین مشکل من اینه ( من به هیچ وجه آدم کینه ای نیستم ) اما تو این مورد واقعا می خوام نابود شدن این آدم زجه زدنش رو ببینم به اینکه فکر کنم که بیچارم کرد حالا با یکی دیگه خوشه و حال می کنه و با لحن خودش میگه دارم از زندگیییییییییییمممممممممم ممم لذذذذذذذذذذذذت میبرممممممممممممم .
کاوه
خیلی از آدمهایی که از هم جدا می شوند احساساتشان مثل توست به این علت که رابطه برای آنها تمام شده نبوده است و کسانی که رابطه را تمام شده می دانند از این احساسات در آنها خبری نیست .
باید به خودت فرصت بدهی . این حس کینه و نفرت نیمه ی تاریک آن احساسی است که تا دیروز نسبت به این خانم داشته ای .
اما زندگی کن از زندگی ات لذت ببر . و باور داشته باش که او هم با شاد نشان دادن خودش می خواهد لج تو را در آورد و تو هم چه خوب به این نیاز پاسخ می دهی .
سرت را گرم کن و اجازه نده این جدایی ترا از پا در بیاورد . مطمئن باش سیستم آفرینش به نوعی مدیریت می شود که اگر کسی به کسی ظلم به معنای واقعی کرد نتیجه ی ظلم خودش را در همین دنیا می بیند و اگر تو هم خیری به کسی کردی فکر کن این گذشتن و بخشش در راه خدا بوده و خدا هم به تو بیشتر و بهترش را دوباره می دهد .
اینکه این خانم این مال را گرفته مهم نیست ،مهم این است که لیاقت حفظ آن را داشته باشد !
من مطمئن هستم که بهترین های عالم هستی مال تو خواهد شد . چون تو آدم خوبی هستی . بزرگواری . محترمی . دل رحم هستی و ....
اینها نعمت های کمی برای تو نیست .
و یک چیز دیگر را هم بدان که خدواند بنده هایی را که خیلی دوست دارد و برایشان امتحانات سختی در نظر می گیرد چرا که رشد و بالندگی آنها برایش مهم است و تو مطمئن باش بنده ی خوب خدا هستی . یک کم توکل به خدا را به رگهایت تزریق کن . احساس بهتری پیدا می کنی .
سلام کاوه
صبوری کن, صبوری !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
چاره ي غم ها http://www.hamdardi.net/thread-7820-....html#pid93376
با غمها و غصه ها و ترسهایت چه می کنی ؟
من قبل از اینکه دوباره توی این تایپیک درد و دل کنم مشکلمو قبل از جدایی مطرح کردم و الان که دوباره مرور می کنم می بینم همه درست می گفتن و من دقیقا راه برعکس انتخاب کردم ولی الان بزرگترین مشکل من بی اشتهایی و کابوسهای شبانه هست .
کاوه گرامی واقعا چرا قصد آزار روح و روان خودتون رو دارید
من از اتفاقی که برای شما افتاده متاسفم و میدونم که براتون سخته و حق هم دارید شما با امید و آرزو زندگی رو شروع کردید اما در مدت زندگی بی مهری دیدید و بسیار رنج کشیدید و تلاش کردید ولی نتیجه ای نگرفتید و حتی الان خود رو یک فریب خورده میدونید . شما سعی کردید که راه درست رو در پیش بگیرید و مدارا کنید بدون اینکه ظرفیت های طرف مقابل رو بشناسید و اینکه در نظر بگیرید که آیا ارزش داشته یا خیر ؟؟
شما از دو فرهنگ کاملا متفاوت بودید ، ادامه زندگی با چنین وضعی واقعا ممکن نبوده و شما تصمیم درستی گرفتید . الان شما ناراحت هستید و کاملا طبیعی هست اما اگر این زندگی ادامه پیدا می کرد هم نتیجش همین بود یعنی ناراحتی های بیشتر و رنجش و خستگی روحی .
شما الان بهترین کمکی که می تونید به خودتون بکنید اینه که از یادآوری خاطرات بد خودتون خودداری کنید . اینکه شما برمی گردید و پست های گذشتتون رو مرور و راهنمایی ها رو نگاه کنید و افسوس بخورید که ضیف عمل کردید هیچ چیز رو تغییر نمیده جز اینکه روح و روان خودتون رو شکنجه میدید .
به نظر من شما کاملا تصمیم درستی گرفتید و تلاش خودتون رو کردید و ادامه زندگی امکان نداشته چون شما دو فرد از دو فرهنگ کاملا متفاوت بودید و خیلی از هم دور بودید .
با فکرهای آزار دهنده مبارزه کنید و بهشون اجازه ندید که ذهنتون رو اشغال کنند . خودتون رو مشغول کنید طوری که وقتی برای فکر کردن به این مسائل نداشته باشید . اما این رو هم بدونید که تازه جدا شدید و این ناراحتی ها بعد از اتمام یک رابطه طبیعی است اما آزار دادن خود نه پس با اون مبارزه کنید .
یه سر به تاپیک ترافیک فکری بزنید بد نیست. برای این افکار یک تابلوی ورود ممنوع بزرگ بگذارید .
http://www.hamdardi.net/thread-10908.html
كاوه جان حتما برين دنبال تقويت مهارت هاي فردي شما با يه ذره تلاش حتما حتمافرد موفق تري خواهيد شد
به هر حال خوشحالم كه از اون خانم جدا شدين و شانس چشيدن يه زندگي آرومودوباره دارين
حتما اين روزها كه هنوز يكم ناراحتين(كما اينكه فكر ميكنم بايد فقط سجده ي شكر به جا بيارين) بيشتر برامون بنويسين تا زودتر به تعادل برسين
موفق باشين:72:
سلام برادر عزیزم
برید خدا رو شکر کنید که مجبور نیستید بقیه عمرتون رو با اون زن بگذرونید من تمام تاپیکهای شما رو دنبال کردم و خوشحالم که از دست اون زن راحت شدی. برای ارامش من بهتون نماز شب توصیه میکنم.با یاد خدا قلبتون قوی کنید و بدونید حتی میمونها هم زمین میخورن. هر آدمی زمین میخوره ولی مهم اینه که هنگام بلند شدن چیزی برداره که همون تجربه هست. تو جوانی و به خودت برس و ورزش کن و شاکر باش که سلامتی رو داری .یا علی
كاوه جان بهترين؟
من مدتیه که اومدم ویلا یکی از دوستان ، بهتر هستم ولی هنوز گاهی وقتها که از خواب بلند می شم هنوز احساس می کنم توی خونه ام هستم ، قصد دارم مدت زیادی اینجا بمونم . چون از آب و هوای اینجا لذت می برم و اینکه از محل کارم هم زیاد فاصله ندارم .