RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
با سلام
پیشنهاد مفید و سازنده ای هست. و به خاطر آن کمال تشکر را از شما دارم.
نکته مهم این هست که پشت هر پیشنهاد و انتقاد یک بار اجرایی و ... نیاز هست که گاهی ما در این مورد بیشتر مشکل داریم.
مثلا همین پیشنهاد شما مستلزم این هست که یک عزیزی بیاید فهرستی از این برنامه ها را تهیه کند در یک فایل تکستی (متنی)برای ما ارسال کند.
این فایل به صورتی باشد که هر برنامه و ساعت پخش و شبکه مربوط دقیقا در یک سطر نوشته شود.
حالا بقیه کارهای کد بندی و تنظیمات را ما به عهده می گیریم.
همین مسئله در مورد کلمات قصار، جملات طنز ، لینکهای برگزیده، عکسهای برگزیده و .... هم صادق هست.
قبلا افرادی مثل ani ، setareh و keyvan در این مورد کمکهایی داشته اند که همین جا از آنها قدردانی و تشکر می کنم.
با تشکر
حرف شما کاملا درست هست اما خوشبختانه یا بدبختانه تعداد برنامه های مفید شبکه های ما به تعدادی نیست که تنظیم لیست و .....وقت زیادی نیاز داشته باشه البته باید بگردم لااقل ساعت دقیق همین دو تا برنامه رو پیدا کنم و برای شما ارسال کنم:72:
اطلاعیه در مورد مشکلات موقتی تالار همدردی
با سلام و عرض ادب خدمت بازدیدکنندگان محترم
احتراما به استحضار شما عزیزان می رساند طی روز گذشته تالار همدردی در بعضی ساعات به علت مشکلات فنی در دسترس نبوده است .
پشتیبان فنی تالار در حال حل مشکلات مذکور هست.
از اعضاء محترم هم تقاضا داریم جهت احتیاط، حتی المقدور از پستهایی که طی این روزها می زنند برای خود کپی تهیه کنند.
با سلام
من از امروز صبح با پیام هایی مشابه این پیام مواجه میشم . هر چی هم دورش میزنم بازم هم بهم گیر میده.
پیشاپیش از توضیحاتتون سپاسگذارم:72:
كامران هم امروز با همين مشكل مواجه شده كه فايروال سيستمش اجازه ورود به همدردي رو نميده::::
Reported Attack Site!
This web site at www.hamdardi.net has been reported as an attack site and has been
blocked based on your security preferences.
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/15010/...70a64ecc70.jpg[/img]
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/15010/...d13a9eedbb.jpg[/img]
با سلام
متاسفانه طی روزهای قبل تالار مورد حمله قرار گرفت که به کمک پشتیبان فنی تالار مشکل بر طرف شد. لیکن گزارش آن از طرف گوگل موجب انسداد سایت در مرورگر فایرفاکس گردید که درخواست رفع مشکل برای گوگل ارسال شده است و به زودی مسئله ورود از طریق فایرفاکس به تالار نیز مرتفع خواهد شد.
سلام خسته نباشید من از طریق فایر فوکس براحتی میام الانم با فایر اینجا هستم مشکلی هم ندارم.
RE: اطلاعیه در مورد مشکلات موقتی تالار همدردی
ظاهرا دسترسی به تالار از طریق Mozilla Firefox دوباره دچار مشکل شده
من همين الان امتحان كردم مشكلي نداشت...
نمی دونم مشکل از کجاست اما برای من این پیام رو نشون میده .