RE: توروخدا لعنتم نكنيد .كمكم كنيد
من مطالب شما و دوستان رو خوندم....حرفهای تو نشون میده که اطلاعاتت درباره حق تعالی خیلی کم هست.عزیزم تو گناهی نکردی....انسان جایز الخطاست ..خداوند وقتی تو رو می بخشه که تو خودتو بخشیده باشی....صداقت خوبه.....اما بهتر از اون این هست که ما با خودمون صادق باشیم....تمام لحظات و فرصتهائی که از دست میدی دیگه بر نمیگرده.. با یه مشاور صحبت کن.....راستی اگه خواستی به خواستگارات حقیقتی رو بگی .....بگو که شما آدمی هستی که اشتباهات خودت رو هم نمیبخشی.........در ضمن من فکر می کنم شما آمادگی ازدواج رو هم نداری.....چون زندگی متاهلی خیلی پیچیده تر از این حرفاست .......:72:
با سلام
خواهر خوبم
شما نام متولد 88 را انتخاب كرده ايد به نظر مي رسد كه مي خواهيد زندگي جديد و با افكار جديد را آغاز كنيد .از ندامت و پشيماني از گناه و توبه صحبت مي كني در حال خوف و رجا هستي بدون شك خداوند بسيار شما را دوست دارد و با گذشت زمان متوجه مي شوي اين مدت بهترين لحظات عمرت خواهد بود !! شما در اوج جواني هستي و اين حالات براي شما نشانه رشد و كمال و عنايت خاص خداوند است. خواهرم شما بيش از هر چيز به آرامش احتياج داري براي ازداوج هم با تمام خلوص نيت خدمت امام هشتم(ع) تشريف ببريد و از ايشان بخواهيد خير آن را براي شما رقم بزند و به آن اعتماد كنيد ......
ببخشيد فعلا بايد بروم ....خوشا به حالت ..... شديدا التماس دعا براي اين حقير عاصي.....
مرسي دوستان.من خيلي فكر كردم .من خودمو نميتونم ببخشم چون به نظر خودم خيلي گناهكارم. هروقت ياد گناهام ميفتم ميزنم زير گريه. و با همه قطع رابطه مي كنم. حتي توي دانشگاهم با كسي حرف نميزنم.
به نظرم همه پاك و معصومن غير من. در مورد خواستگارم هم بايد بگم چون من تازگيها خيلي به خدا اعتقاد پيدا كردم و حضورشو همه جاي زندگي حس مي كنم فكر نكنم باهاش بتونم كنار بيام.........خدا اگه منو بخشيده باشه من نميتونم خودمو ببخشم. خدا خيلي درحقم خوبي كرده با اينكه من خيلي بد كردم جاهايي كه فكرشو نميكردم دستمو گرفته و هيچ وقت تنهام نذاشته....
asia عزيز محتاج دعايم عزيز. باشه هروقت رفتم حرم حتما بجات نماز و دعا ميخونم و سلامتو به امام رضا ميرسونم گرچه دل پاك خودت باعث ميشه امام رضا سلامتو از هرجايي كه باشي قبول كنه. هرچند من هميشه موقعي كه ميرم حرم يادي از اعضاي تالار مي كنم و از امام رضا ميخوام تا مشكلات همشونو حل كنه.....
متولد 88 محترم شما حتما بايد به مشاور مراجعه كنيد .
ببينيد شما تاپيكتان نزديك به 10 پيج و83 پست رسيده و علي الرقم راهنمايي و كمك هاي دوستان شما همچنان حس گناه داريد و به نتيجه نرسيده ايد . عزيزم براي خودت كار جدي تري بايد انجام بدهيحتما نزد يك مشاور برويد و از وي كمك بگيريد
اينقدر دلم گرفته كه هرروز زودرنج تر ميشم و از حرفاي ديگران ناراحت ميشم و سعي مي كنم تا تنها باشم.
آني جان بايد برم پيش مشاور ولي چطوري ميتونم اينا رو رو در رو بهش بگم؟؟؟؟چون تو تالار هيچكي رو نميشناسم و نميبينم راحتم وگرنه..........
از لطف همه دوستان بابت راهنمايي و جوابها ممنونم
عزيزم مشاور امين است و مطمئن باش كه راز تو را فاش نمي كند . آنها هم مرام نامه دارند . حتي اگر خانواده ات پيش او بروند به آنها هم نخواهد گفت بعدهم مي تواني فقط اسم خودت را به مشاور بگويي و آدرس و شماره ندهي. همه چيز راه دارد . تو نياز به كمك جدي و علمي داري .
اينجا هم مي تواني ويزيت پرداخت كني و راست و حسيني به آقاي سنگ تراشان بگويي و از او كمك بگيري . آقاي سنگ تراشان كه تو رانمي شناسد
سلام
آفرین؛
یه کار خیلی خوبی که با ایجاد این تاپیک انجام دادی اینکه،
همه ما رو از گناه کردن، حتی گناهی کوچک و ناچیز ترسوندی ....
و با تکرارهات ...و تاکیدهات...رعب و وحشت از روز حساب رو به همه ما انتقال دادی
جدا آفرین
انشاله خدا به خاطر همین کار خیرت تو رو میبخشه
:72:
با سلام و احترام
خواهر خوبم
چگونه مي شود كه انسان در كنار خورشيد باشد و نگران فقدان نور و وجود تاريكي باشد !خواهش مي كنم فضاي ذهني ات را عوض كن پيشنهاد مي كنم به جاي مشاور به آقا حضرت رضا(عليه السلام) طبيب تمام دردها ، توسل كن و به يكي از حوزه هاي ديني خواهران تشريف ببريد مطمئنا در اين مسير به شما كمك خواهند كر%رين و سودآورترين معامله را انجام خواهيد داد. واي به حال اين حقير التماس دعاي هميشگي
متولد 88سلام
خانومی توبه ات اگر به زبان باشد کافی نیست توبه ات گر ازدل باشد واحساس ندامت بکنی وطلب آمرزش بکنی مطمئن باش مورد بخشش قرار میگیری.ودوم اینکه گناه توهرچقدرهم که بزرگ باشه به به بزرگی خدا که نمیرسه میرسه؟!!!
من حدود پنج سال پیش اینا ...گناهی ومرتکب شدم که اصلا نمی دونم چطوری به فکر خطور کرد خدا لعنت بکنه شیطونه ....بهرحال شرایطی برام پیش اومده بود که خودم وانداختم توی دردسر حسابی . اونم توشهر ما وهمینطور خانواده ما ...که اگر فاش میشد سرازتن ام جدا می شد ...آخه بدبختی من هم ازاون دخترانبودم ولی خب کار شیطونی بود دیگه ......یعنی باورت نمی شد وقتی که دست به یک کار حماقت آمیز زدم نزدیک بود توی دردسری بیافتم که بیا ودرستش بکن ....که البته اگر خدا وائمه ایی که بهشون اعتقاد دارم بدادم نمی رسیدند یا جنازه ام را گوشه خیابان پیدا می کردند ویا ............اما انگاری دوتافرشته خداازآسمون برام فرستاده باشند اومدندوبدادم رسیدند ..شهری توش زندگی می کردم شهر کوچکی بود هر روز با ترس ودلهره بیدار میشدم ...میترسیدم دغه اش دربیاد....خلاصه اون شب که اون فرشته ها من ورساندند خانه تانزدیکای صب زار می زدم ناله گریه ودائم استغفار می کردم که خدایا من وببخش...دیگه مرتکب چنین خطایی نمی شم....تاحدود یکسال این خاطره تلخ وشوم از ذهنم پاک نمیشد وهر وقت به یادش می افتم بزرگی خدا برام چندین برابرمیشه که اگر خدا ووساطتت امام زمانم نبودشا!!!اما حالا بعدازچندین سال وتشکیل زندگی مشترک تنها کاری که می تونم بکنم اینه که بگم خدایا ممنون که واقعا ستارالعیوبی....کاش من خودم حداقل یه کم لیاقت این بزرگیت را داشته باشم.....وچون واقعا اون کار برای همان یکبار بود ودیگه مرتکب نشدم ولی بجاش سعی کردم روی خودم بیشتر کار بکنم تادیگه چنین حماقتی نکنم تا عمر دارم از خدامیخام شرشیطان را ازمن وخانواده ام ومردمم دوربکنه.....
رابطه ما باخدا مثل گدا با پادشاه می مونه ...نه خوبیات چیزی وداراییت چیزی را کم می کنه ونه بدیات واشتباهاتت چیزی را ازخدا کم وزیاد نمی کنه ....فقط بروخودتت را درست بکن که اگر واقعا دیگر سراغ آن کارها نروی مطمئن باش بخشیده شدی...این ناامیدیت هم دست شیطان هست که با آن میخاد رابطه خودت را باخدا ازبین ببری...با رد کردن خواستگارات و...ضرر رساندن به روح وجسمت که یک کار دیگرشیطانی هستش که درقالب خدامنشی در اومده.....نه با گناهت زمین به آسمون میرسه نه آسمون به زمین :305::305::305::203:
از تمام شما دوستان خيلي خيلي ممنونم.خدا مهربونه خيلي خيلي هوامو داشته و داره . اگه هوامو نداشت نميدونم چه بلايي سرم ميومد.يك نعمتي هم كه من ازش برخوردارم همجواري با اقا امام رضاي. ميخوام از خود اقا كمك بخوام. تا حالا خيلي بخاطر گناهام گريه كردم طوري كه هروقت يادشون ميفتادم گريم مي گرفت و بخدا پناه ميبردم و الانم همينطور ولي باز يه چيزي نگران كرده اينه كه احساس مي كنم دارم از خدا دور ميشم.از خدا ميخوام اگه منو واقعا بخشيده امسال يه سفرزيارتي نصيبم بكنه تا اروم اروم بشم. مثلا عمره دانشجويي .كربلا.......ميدونم لياقت ندارم ولي خوب يه عنايتي بكنه.........
راستي به اون خواستگارم جواب منفي دادم چون اصلا به معنويات اعتقاد نداشت منم گفتم اگه بخوام با اين اقا ازدواج كنم ديگه خدا رو فراموش مي كنم .از خدا ميخوام منو ببخشه همين...............