سلام امشب فراموش نشود براي تمام بيماران در تخت بيمارستان هستند به دعا نياز دارد دست به دعا بر داريم براي شفا بيماران هركس جاجت دارد خداوند جاجت امشب بدهد هر كس امشب التماس دعا دارد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام امشب فراموش نشود براي تمام بيماران در تخت بيمارستان هستند به دعا نياز دارد دست به دعا بر داريم براي شفا بيماران هركس جاجت دارد خداوند جاجت امشب بدهد هر كس امشب التماس دعا دارد
دوستان عزیز
التماس دعای فراون از اعماق دل پاکتان
اول از همه خواهش می کنم خدا هممون رو به راه خودش هدایت کنه ،ئ امید ها رو تو این روزهای ناامیدی افزایش بده
بعدش هم دعا برای ظهور امام عزیزم(امام زمان) که انشالله هر چه زود تر بیاد وچشمامون رو روشن کنه
دعا میکنم برای همه بچه های همدردی ،چه اونا که هستن وپست میذارن و چه اونا که هستن ولی سکوت اختیار کردن و چه اونایی که قبلا بودن و الان نیستن ولی یادشون همیشه با منه ،همیشه خوش و خرم و خوشبخت باشن
یه دعای مخصوص هم می کنم واسه انی عزیزم که هرچی مشکل داره تو دنیای واقعی انشالله خدا به حق امام زمان به زودی زود رفع بشه و خوش و خرم به خونه خودش(همدردی )برگرده
امین
الهی آمین . :203:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
درود,
آی از خانه زخم و گریه!فریاد بغض گشا را عشق است
دوستان اگر بگویم باز هم بشدت نیازمند دلهای پاک و نداهای پاکتر بر خواسته از آن هستم ؛
جز تکرار چیزی بیش ننوشته ام,
میان ربنای سبز دستهایتان من را فراموش نکنید؛
من عضو تالار نیستم برای همین نتونستم این موضوع رو در زیر مجموعه مناسب خودش قرار بدم برای همین از همه به خصوص مدیر همدردی عذر میخوام
من همیشه از تجربیات خانم انی استفاده می کردم و جملات ایشون رو می خوندم و به دلم خیلی می نشست
ظاهرا ایشون مشکلی دارن من از همه بچه های تالار می خوام که برای رفع مشکل ایشون دعا کنند تا انشاالله هر چه زودتر مشکل ایشون حل بشه
من فکر می کنم تنها کاری که ما می تونیم انجام بدیم اینه چون ایشون اینقد فهمیده و عاقل هستند که تمام راه حل های ممکن مشکلات را می دانند
من هم به نوبه خودم از خانم آنی بابت راهنمایی های دلسوزانه اش تشکر می کنم از اینکه با نهایت صداقت خیلی چیزهایی را به من گوشزد کرد که من از فکر کردن به آنها واهمه داشتم
آنی جونم ممنون
سلام به همگی
من متوجه شدم که در محیط کارم با یکی از قدیمی های تالار همکارم وقتی باهاش صحبت کردم اول جا خورد ولی بعدش گفت آره من همون bloom هستم
امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشه که اینجا مطرح کردم چون فوق العاده تو داره بچه های قدیمیه تالار مشکل bloom رو می دونن حالا من فقط باید بگم که برای bloom تالار دعا کنید می دونم که مشله بدی براش پیش اومده ولی هیچی به کسی نگفته فقط یک هفته است که شرکت نمی آد و می دونم که چند روزاش رو بیمارستان بوده
از مدیر شرکت تا مستخدم همه نگرانش هستند چون این دختر انقدر صبوره که بعیده اینطوری از پا در بیاد مگه اینکه یه مشکل حادی براش پیش اومده باشه
فقط ازتون می خوام اونایی کهbloom می شناسن براش دعا کنن
ممنونم
امیدوارم از من ناراحت نشده باشه که شما رو از حالش خبر دار کردم
خیلی خودمو نگه داشتم چیزی نگم ولی وقتی امروز مادرش گفت چند روز بیمارستان بوده دیگه نتونستم خودمو نگه دارم :302:
خدایا این دختر لیاقت بهترین ها رو داره چون من تو این چند وقتی که باهاش بودم خیلی چیزها ازش یاد گرفتم خودت کمکش کن:203:
http://www.hamdardi.net/thread-4191.html
این لینک مربوط به bloomهست
سلام
دوستان عزیز و همدردم یه برادرزاده دارم به نام حمزه 20 سالشه که در حال حاضر خیلی بیماره . از همه تون عاجزانه التماس دعا دارم .از تک تک تون میخوام براش دعا کنید تا سلامتی گذشته اش رو دوباره به دست بیاره .....خوااااااااااهش میکنم .
دعا کنید خدا به خودش و به همه مون صبر و طاقت و تحمل بده ............ازتون ممنونم
عمری دیگران رو به صبر و شکیبایی دعوت کردم حالا وقت عمل شده و خودم باید صبر کنم اونم صبر جمیل !
من 200 تا صلوات به نیت سلامتیشون امشب میخونم