آخ جون ، خدایا واقعا شکرت . ممنون از خبر فوق العادتون....ایمان دارم شادی عزیز باطراوتتر و شادتر و همچنین قویتر از همیشه به جمعمون برمیگرده....... بیصبرانه منتظرت هستیم شادی جون
نمایش نسخه قابل چاپ
آخ جون ، خدایا واقعا شکرت . ممنون از خبر فوق العادتون....ایمان دارم شادی عزیز باطراوتتر و شادتر و همچنین قویتر از همیشه به جمعمون برمیگرده....... بیصبرانه منتظرت هستیم شادی جون
سلام بچه ها..
راستش من یه پیغامی دارم برای شخصی که نمی شناسمش!! شاد از من خواست که این پیغام رو بدم.
اینطور که شاد گفت، یکی از اعضای عزیز سایت، وقتی شادی برای دومین بار بیمارستان بستری میشه میره ملاقاتش!! من تا به حال در جریان نبودم و شادی هم اسم ایشون رو نبرد فقط از من خواست توی تایپیک خودش (خدانگهدار) مطرح کنم چون قرار بوده ایشون از طریق این تایپیک خبر رو بگیرن.
خانم یا آقای محترمی که به ملاقات شاد عزیز رفته بودین، ایشون پیغام دادن که اون قضیه!! حل شد و شما نگران نباشید!
در ضمن معذرت خواستن از اینکه دیر شد.
اامیدوارم شادی عزیز زودتر بر گردد ارزوی سلامتی برای شا دی عزیز می کنم[hr]
امیدوارم شادی خانم زودتر برگردد ارزوی سلامتی برای شادی خانم می کنم
خدا رو شکر
خوشحالم كه شاد عزيز برميگرده.خدارو شكر............
سلام
نمیدونید وقتی این خبر رو شنیدم چقدر خوشحال شدم ، اونقدر که چشمام پر از اشک شد .
اشک خوشحالی.............. .
نمیدونم چی بگم فقط میتونم بگم : خدا رو صد هزار مرتبه شکر شکر شکر ...................... .
بچه ها شاد عزیز توی این برج بر می گرده، اما روز اومدنش رو نمی گم، میخوام خودش یه دفعه بیاد و بچه ها رو غافلگیر کنه. :73: :73: :73: :227:
انشالله به سلامتی
چقدر خوشحالمان کردی "روزن" عزیز...
بی صبرانه مشتاق دیدار و حضور دوباره و پر انرژی ""شاد"" گرامی هستیم....
واقعا خوشحال شدم...:72:
من واقعا برای شادی دلتنگ شدم. امیدوارم این روز خیلی زود باشه.