RE: نظر سنجی در مورد حل مشكلات و هزینه های تالار همدردی
با سلام خدمت مدير تالار
با تشكر از زحمات شما ، با اينكه عضو خيلي فعالي نيستم اما خيلي دوست داشتم كمكي در اين زمينه كه مطرح شده بود انجام بدم اما كمكهاي شما از طريق حساب بانكي و يا كارت بانك انجام مي شه و متأسفانه اين كار را سخت مي كنه چون خيلي ها مثل خود من بخاطر شرايط كاري نمي تونيم از اين طريق كمكي كنيم راه حلي به نظرتون مي رسه كه نياز به رفتن توي بانك و انتقال وجه از حساب به حساب ديگه يا از طريق كارت بانك نباشه و البته متأسفم كه اخبار بالا را شنيدم
سلام جناب سنگتراشان
بنده ، هم با حق عضویت موافقم ، هم کمکهای داوطلبانه ، اما با سازو کاری که در ذیل
پیشنهاد می کنم :
الف : حق عضویتی معقول و در توان عموم ،برای اعضاء در نظر گرفته شود ، اگر ممکن باشد
با این روند
1 - مبلغی تعیین شود که حتی اعضایی که استقلال مالی ندارند ( منبع درآمد شخصی
ندارند) بتوانند از عهده آن بر آیند ، و برای دیگر اعضاء نیز این میزان ایجاد تعهد به پرداخت
کند .
2 - امکان پرداخت به صورت حق اشتراک فصلی ، 6 ماهه یا یک ساله فراهم شود .
3 -اگر امکان هماهنگی با مخابرات بشود به عمل آورد ( و در هر شهر یکی از اعضاء در اون
شهر داوطلب شود از طرف مدیر سایت امور مخابراتی را انجام دهد و حق عضویتها روی
فیش تلفن وارد شود ( که لازمه اش برسی امکان عملیاتی کردت است ) کار دریافت حق
عضویت راحت تر صورت می پذیرد .
3 - یک راه دیگر هم چاپ تولید وتوزیع کارتهای اشتراک است (شبیه کارتهای اینترنتی) ،که
به دو صورت می تواند باشد، یکی مخصوص اعضاء که با در یافت آن و استفاده از رمز عبور
آن که یک رمز عبور عام است بتواند به مرحله بعد که نام کاربری و..... است وارد شود و از
سایت استفاده کند ،( اینجا نیز یاری یکی از اعضاء در هر شهر را می طلبد که به نمایندگی
کارتها را از طریق پست تحویل گرفته و در ازای دریافت وجه به اعضاء تحویل دهد . و یکی راه
هم شراکت با بعضی شرکتهایی است که کارتهای اینترنتی عرضه می کنند و در یافت
سهم در ازای توزیع آن بین اعضاء و نیز با همکاری بعضی اعضاء در شهر های مختلف توزیع
عمومی آن ، ( مثلاً اعضائی که خود یا بستگانشان مغازه دارند و یا هر امکان دیگه ای که
مردم از طرق آن بتوانند کارت اینترنت خریداری کنند، این کارتها را ازطریق پست از مدیر
محترم همدردی یا کسی که از سوی ایشان مسئول مالی می شود ،دریافت نموده و توزیع
نماید ) شاید بشود گفت این ، هم تبلیغ است ، هم شراکت ، و دو جهته سود آور است .
4 - نهایتاً همان پرداخت بانکی یا اینترنتی است ( اما باز هم تأکید می کنم به صورت
اشتراکهای فصلی یا 6 ماهه یا یک ساله
ب : اعضایی که بنیه مالی قویتر دارند کمک داوطلبانه هم داشته باشند با لحاظ کردن
راهکارهای زیر برای جذب این نوع کمک
1 - برای کمک های دوطلبانه علاوه بر حق عضویت از طرف اعضاء ، یک اقدام تشویق کننده
اتخاذ گردد ( با اختصاص جایزه مثل حسابهای قرض الحسنه ، یا بهتر از هرچیزی تشویقهای
معنوی در خود تالار که پرداختن به چگونگی و انواع آن را ، در صورت مقبول واقع شدن این
حداز پیشنهاد ،به فرصتی دیگر موکول می کنم )
2 - اعضائی که از یک حد معین شده بیشتر تاپیک یا پست ارسال می کنند ،بخصوص
کسانی که خدمات مشاوره ای از تالار با طرح مشکلشان دریافت می کنند ، ( مثلاً بیش از
صد یا 200 تا) در ازاء هر مقدار معین شده افزایش پست ( مثلاً هر 20 یا 50 تا ) یک وجه
به عنوان حق افزایش پست پرداخت نمایند ، ( این امر خود راهکاری برای مقابله با پستهای
غیر مفید و ارتقاء تالار خواهد بود ، همچنین نوعی دریافت حقوق خدمات دهی است .
3 - در خصوص بند اخیر اگر اعضاء خود تعهد اخلاقی داشته باشند ( بدون عملی شدن این
بند )که به صورت کمکهای داوطلبانه عمل کنند انعکاس آن و تشویق معنوی تأکید می گردد.
که این رفتار متعهدانه ترویج یابد .
امید که پیشنادات مفید فایده باشد .
با سلام
فرشته مهربان به خاطر نظراتتان متشكرم.
نظرات شما را مد نظر قرار خواهیم داد، بعضی آنها را هم در نظر گرفته ایم. و البته بعضی از نظراتتون هم از نظر اجرایی پرهزینه یا دشوار و زمانبر است.
اعضاء محترم....
باتوجه به نظر سنجی این تاپیك و با توجه به اجرای نظرات مختلف، كماكان مشكلات باقیست...
بوی خبرای خوبی به مشام نمی رسه....:160:
اووووووووووووووش . بچه ها واقعا يك فكري بكنيد ديگر
اين كه نشد هر روز قربان صدقه هم برويم و طرح مشگل كنيم ولي به فكر تالار نباشيم !!!!
همگي اگرنفري 10 هزار تومان بدهيم مشكل تالار حل مي شود وسرپا مي ماند . واقعا اين رقم زياده ؟!!!
مشگل چيه كه كمك نمي كنيد ؟!
اصلا به تالار و آقاي سنگ تراشان و ... كار ندارم . ( جسارت بنده را ببخشيد )
خوب حداقل نظرهايتان را بگوييد .
بگويد كم است
زياد است
تنبلي ام ميايد بانك بروم
دوست ندارم پرداخت كنم
راه بهتري دارم كه اين پول را مي توان از آنجا تامين كرد اما خودم ( فرد پيشنهاد دهنده طرح ) هم مديريت طرح خودم را بعهد مي گيرم .
فكر كنيد الان در خانه مان به يك رقم 1 ميليوني احتياج داريم تا مشكلمان را حل كنيم چه پيشنهادي مي داديد ؟!!!!!!!!!!!
چون فرموده بودند نظر بدیم می گم :
در مورد نظرات خانم "فرشته مهربان " که فکر نمی کنم به هیچ وجه عملی باشند ( من یکی که ندیده ام ) !
در مورد هزینه عضویت راستش من یکی که هر وقت بنا باشه برم بانک کارم یکی دو ماه عقب می افته خیلی اوقات هم بی خیالش می شم به همین خاطر هم فکر می کنم انجام این سیاست به معنی از دست دادن طیف وسیعی از مخاطبین است که البته در کنار آن مزیتی نیز دارد که به علت خاص شدن مراجعین تالار به سمت تخصصی شدن پیش می رود .
اما یه پیش نهاد واسه کاهش هزینه ها :
در حالی که قیمت هاست توی ایران خیلی بالاست و من توی نمایشگاه کامپیوتر پارسال قیمت های نجومی ای هم در این مورد دیدم تهیه مستقیم هاست از خارج هزینه را شدیدا کاهش می دهد . برای مثال هاستی که من برای وب سایت های سازمانی که باهاشون قرارداد دارم باهاش کار می کنم فضای نامحدود و پهنای باند نامحدودی را در قبال سالانه هشتاد دلار در اختیار می گذارد و پشتیبانی خوبی را نیز به من می دهد تا مشکلاتم را خیلی زود حل و رفع نمایند.
فقط می مونه مشکل اصل کاری : پیدا کردن کسی که کارت اعتباری داشته باشه و ساکن خارج از کشور باشه تا براتون عمل خرید را انجام بده ( بدون برخورد به مساله تحریم )
در صورتی که کسی از کاربران سایت مقیم خارج از کشور می باشد با انجام این کار خدمت بزرگی را به کاربران سایت کرده است و هزینه های آقای سنگتراشان را بسیار کاهش می دهند .
یا علی
من با آنی موافقم. حتما که نباید چوب حق عضویت بالا سرمون باشه؟! اصلا هر کس هر چقدر میتونه کمک کنه یکی 1000تومان توان داره یکی 20هزار تومان خوب اشکالی نداره هر کس با کَرَم خودش جلو بره اونی که توانایی بیشتری داره بیشتر پرداخت کنه تا جبران اونی که نمیتونه زیاد پرداخت کنه بشه. ولی خدایی دیگه 1000 تومان کسی رو نکشته خواهشا شروع کنیم. آنی جان بیا من و شما شروع کنیم انشالله بقیه هم میان.
به قول mke یا علی :72:
به نظرم بهتره يه بار ديگه راههاي برطرف كردن مشكلات مالي رو بررسي كنيم:
1. گرفتن حق عضويت از اعضا (البته در قبال دادن خدمات متفاوت!)
2. استفاده از تبليغات (كاري كه خيلي از سايتها مي كنن)
3. استفاده از كمكهاي دولتي! (اگه يه پارتي گردن كلفت پيدا بشه . . .)
4. فروش كتاب، سي دي و محصولات مرتبط
5. تا حالا سعي كردين كلمه "مشاوره" رو توي گوگل جستجو كنيد؟ فكر مي كنيد اولين سايتي كه معرفي ميشه چيه؟ خوب چرا از اين معروفيت استفاده نمي كنيم؟ مثلا برگزاري سمينارهاي آموزشي (اعتماد به نفس، ازدواج، تحصيلي و ...) با نام تالار و به نفع تالار!
اگه بقيه دوستان هم راههايي به نظرشون مي رسه بگن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafun
به نظرم بهتره يه بار ديگه راههاي برطرف كردن مشكلات مالي رو بررسي كنيم:
1. گرفتن حق عضويت از اعضا (البته در قبال دادن خدمات متفاوت!)
2. استفاده از تبليغات (كاري كه خيلي از سايتها مي كنن)
3. استفاده از كمكهاي دولتي! (اگه يه پارتي گردن كلفت پيدا بشه . . .)
4. فروش كتاب، سي دي و محصولات مرتبط
5. تا حالا سعي كردين كلمه "مشاوره" رو توي گوگل جستجو كنيد؟ فكر مي كنيد اولين سايتي كه معرفي ميشه چيه؟ خوب چرا از اين معروفيت استفاده نمي كنيم؟ مثلا برگزاري سمينارهاي آموزشي (اعتماد به نفس، ازدواج، تحصيلي و ...) با نام تالار و به نفع تالار!
اگه بقيه دوستان هم راههايي به نظرشون مي رسه بگن.
مورد 4 اگه بازار خارجی نداشت میتونه فقط بین اعضا باشه. (پول که واریز شد آدرس میدیم برامون بفرستید)
مورد 5 رو هم هستم ولی نیاز به وقت و برنامه ریزی داره در ضمن تو کدوم شهر باشه؟ ولی میشه سی دی هاشو فروخت یا پست کرد. :72:
آقای مدیر
من فکر می کنم بهتره که بعضی از تاپیک هایی که مربوط به خیلی قبل تره حذف بشه(نه اینکه بسته شه). یه deadline بذارین برای هر تاپیک.همینطور در مورد کابر هایی که فقط به خاطر سرگرمی عضو شدن و اصلا به تالار سر نمی زنن.
و یه نکته ای که فکر میکنم باید گوشزد بشه اینه که هر کاربر در هر موضوعی فقط یه تاپیک باز کنه و همه ی مشکلاتش رو تو اون تاپیک مطرح کنه. بعضی از دوستان در یه موضوع مثلا " درگیری و اختلاف زن و شوهر"یه تاپیک دارن بعد از یه مدت که یه مشکله دیگه در زمینه ی خانوادگی دارن میان یه تاپیک دیگه باز میکنن تو همون موضوع.شاید بهتر باشه که تالار اجازه ی همچین کاری رو بهشون نده.
با پیشنهاد گرفتن حق عضویت موافق نیستم چون عملا جلوی گسترش تالار رو میگیره چون هر کسی که بیاد و ببینه که عضو شدنش دردسر داره براش (نه به خاطر هزینه) ترجیح میده به تالار نیاد حتی اگه بزرگترین مشکل رو داشته باشه و حتی اگه مطمئن باشه با اومدن به تالار مشکلش حل میشه.
من فکر میکنم خیلیها فکر میکنند چون این یک فضای مجازیه مشکلات آن هم مجازیه !!
آمار میگوید 1735 نفر بازدید و 90 ارسال در این مورد بوده اگر همه بازدید کننده هانفری 1000 تومان (هزار تومان =پول یه بسته لپ لپ ) سالیانه پول بدهند مشکل حله !حالا مشکل بانک و...فکر کن قبض برقه ....
حال تعداد اعضا وکسانی صدها مطلب دارن کنار فقط همین کسانی که احساس مسئولیت کردن و از این مطلب بازدید کردند کافی است .من پیشنهادم همین است !