RE: سه ، دو ، یک ، شلیک !
مدعی ولایت ! سیره امام علی نه قصه است نه وصیت نامه ! من از همون اول گفتم جواب این یه سوال را بده فرار می کنی !
حدیث ردیف کردن کاری نداره اما نمی خوام مثل بعضی ها :
" كمثل الحمار يحمل اسفارا"
باشم . یه جواب ساده بده امام علی ملاک هست یا نیست ؟ اگه هست خوب ؟ دلیل کمک کردن به عمر چی بود ؟
اول مسلمانی تو اثبات کن بعد برو سراغ شیعه بودن :
اگر مظلومی فریاد برآورد که ای مسلمانان کمکم کنید و مسلمانی صدای او را بشنود و به کمک او نرود، او مسلمان نیست!
اینجا چه خبره؟
یکی به منم بگه لطفن.انجمن خانواده و ازدواج و اینا چه مربوطه به بحث شیعه و سنی؟ والا خجالت داره دوتا هم وطن برای اتفاقی که یه گوشه دیگه دنیا افتاده بجون هم بیوفتن. بیخیال شین بابا
یکی قصه ای راجع به خلخال و زن یهودی و اینا می گفت. ایضا قصه ای راجع به عمر و کمک علی علیه السلام به اون.
گویا خوب مطلب رو نگرفته، قضیه خلخال، فرمایش حضرت علی هست در مملکت اسلامی آن زمان که پیوسته بوده و یک حکومت واحد داشته. نا الان که هر کشوری یک حکومت داره برای خودش. یعنی اگر توی مملکتت خلخال از پای یه زن یهودی باز شد، .حالا این رو برای یه زن یهودی گفته، برو فکر کن ببین اگه توی مملکتت بچه ها شیعه ها رو سربه نیست کردن، اونوقت باید چکار کنی.
اگر کمی نسبت به همین علی اعلی بخونی و شناختت رو بالا ببری، احتمالا می فهمی که امام هر زمان ممسوس فی ذات الله هست. یعنی مماس هست با ذات خدا. یعنی صفاتش همه صفات خداست. خداوند روی عدالتش به دوست و دشمن داره روزی می ده. علی هم همینطور. تعجبی نداره که به عمر کمک کنه، نه عمر که به هر سه نفر اون غاصب ها.
هرکس پاسخگوی عمل خودشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hajifirooz
اینجا چه خبره؟
یکی به منم بگه لطفن.انجمن خانواده و ازدواج و اینا چه مربوطه به بحث شیعه و سنی؟ والا خجالت داره دوتا هم وطن برای اتفاقی که یه گوشه دیگه دنیا افتاده بجون هم بیوفتن. بیخیال شین بابا
سلام
خبر خاصی نیست.
می بخشید مزاحم خوابتون شدم.
شرمنده، بخوابین...
و پیروز باشید
اینجا هر کسی حرفی بزنه یه تو دهنی می خوره خیلی برای خودم و این سایت و مدیر تالار متاسفم
امیدوارم یه واکنشی از طرف مدیر تالار توی روند تایپیکها انجام بشه
wow
اگر کلید این تاپیک دست من بود ، می بستمش. چه دوستان عزیزی.
اقای سید محمد، ممنون از نحوه برخورد جذابتون! همینطور اقای gaza
حاجی فیروز عزیز یکوقت غصه نخوری ها !
تو همیشه قرین شادی بودی و برای ما هم شادی آوردی ،
مگه مرغ همسایه غازه ؟ که ما دل تو رو بشکنیم ، شاید تو برای خدا خیلی عزیز باشی ! ما که نمیدونیم ؟؟! ما نباید تو رو ناراحت کنیم چون اگر اینکارو بکنیم اگر هر چی ...تلاش کنیم و کارهای خیرانجام بدیم ممکنه خدا از ما قبول نکنه !!
تا بهار2 ماه مونده میتونی به قول دوستمون بری کمی استراحت کنی و بهار که اومد انشاله بیایی و برای همه ما بازم شادی بیاری :72::72:
این پست گواه اینه ،كه وقتی مهارت ارتباطی نداشته باشیم، اگر نتوانیم از خودمحوری بیرون بیاییم، اگر نتوانیم احساسات خود را كنترل و در جهت صحیح سوق دهیم، اگر نتوانیم دیگران را درك كنیم، و اگر ضعفهای شخصیتی خود را نشناسیم، چه موافق موضوعی باشیم چه مخالف آن موضوع هیچ فرقی نداره!!!!!
كسانی كه به راحتی به دیگران ،اندیشه های آنها اهانت می كنند و سعی می كنند با مصادره حفظیات خود به نفع دفاع از خویشتن بپردازند(به جای دفاع از اندیشه اشان)،اینها قلمها و كلمات طعنه آمیز، تمسخر آمیز و تحقیر آمیز دارند. هر كس به عنوان شاهد ، مطالب آنها را می خواند از این برون ریزی احساسات به راحتی می فهمد بحث اندیشه نیست. بحث منیت و احساسات وابسته به شخص هست.
كجا پیامبر و امام چنین مباحثه می كردند. و اشخاص را له كنند تا حقانیت خود را به اثبات برساند. به قول وهم هر كس اینجا حرفی زده از یكی از طرفین مشتی خورده است.
بعضی ها چنان در این تاپیك حق و باطل را درهم آمیخته اند، كه خودشان هم به راحتی نمی توانند تفكیك كنند.
اگر نظری خلاف نظر دیگران داریم چرا شخصیتش را ترور می كنیم و به او مارك می زنیم.
دوستان تا وقتی ضعفهای خود را نشناسیم و متوجه نشویم كه چگونه از درون كنترل می شویم. ممكن است هر خطای خودمون را به شكل موجه آمیزی مطرح كنیم.
این بحث و هزاران بحث هر روزه به هرز می رود،چون ما بلد نیستیم. تخصص نداریم. به راحتی بحث را منحرف می كنیم، به راحتی دوست و دشمن را با هم قاطی می كنیم. و به راحتی به جای موضوع به دفاع از خویشتن می پردازیم.
و بعضی ها فكر می كنند كه بحث داره پخته می شود و تاپیك داغ می شود. نه دوستان. اندیشه با آتش احساس می سوزد.
این تاپیك مثال واضحی از جابجایی پرخاشگری هست.
نسبت به كسانی كه نوع دیگری می اندیشند.
همچنین من از كسانی كه در این تاپیك بحث را بدون موجهای احساسی و كلمات دو پهلو و طعنه های گزنده و تحقیر دیگران ادامه دادند كمال قدردانی را دارم.