آخه هنوزم معتقدم اگه خدا بخواد با وجود این همه عیبی که دارم می تونم به خواستم برسم و خوشبختم بشم...فقط کافیه خدای بزرگ بخواد. همه چی درست می شه...
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه هنوزم معتقدم اگه خدا بخواد با وجود این همه عیبی که دارم می تونم به خواستم برسم و خوشبختم بشم...فقط کافیه خدای بزرگ بخواد. همه چی درست می شه...
مهتاب خانم
اول از همه امیدتون به خدا باشه و توکل کن.
دوم اینکه مورد اول تنها کافی نیست. شما باید در تشکل ها و جمعیت های مختلف حصور داشته باشی. خوش برخورد و شاد باشی. وجود داشته باشی و نه اینکه خود رو عرضه کنی. مطمئن باش که کسانی هستند که به خدا دعا می کنن که یکی مثل شما رو خدا بهشون نشون بده و برای اونها هم مورد اول کافی نیست و اونها هم میان توی گروههای اجتماعی مختلف تا فرد مورد نظرشون رو پیدا کنن. فقط خیلی خیلی دقت کن که اشتباه نکنی وقدم اول مهمترین قدم هست. از ارزشهات قدمی عقب نشین و قدرت نه گفتن رو داشته باش. ایمان داشته باش که ازدواج بد بسیار بدتر از ازدواج نکردن هست. سرنوشت من با همین اشتباه در قدم اول رقم خورد. اگر دوست داری بدونی این رو بخون
http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,3675.0.html
سلام
مهتاب جان از اینکه زمانه جوری شده که دیگه کسی به فکر ازدواج نیست واقعا ناراحت کنندس ولی باید دلایلشو پیدا کرد.به نظر من مهمترین دلیلی که مانع از ازدواج پسرا شده ناپاکی خیلی از دختراس . قصد جسارت ندارم ولی اگر یکم به دوروبرت نگاه کنی میبینی دیگه دختری که دامنش پاک باشه خیلی کم پیدا میشه واین امر روی پسرا خیلی تاثیر گذاشته شاید اگر پسرا مطلب منو بخونن همشون بگن نه ولی همه تودلشون حرفامو تایید میکنن.هیچ پسری حتی کسایی که روابط پنهانی با دخترا داشتن راضی به ازدواج با دختری که روابط پنهانی بوده نمیشن .حالا وقتی اگثر دخترا ... چطور پسرا به ازدواج تن بدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این حرفارو زدم تا خدا نکرده یوقت بخاطر رسیدن به عشق و ازدواج منحرف نشی . پسرا از چیزی که راحت به دست بیارن بیزارن پس قدر خودتوبدون و نذار کسی راحت به دستت بیاره .
امیدوارم از حرفای تندم کسی ناراحت نشه و دخترا قدر خودشونو بیشتر بدونن و توکلشون به خدا باشه .
مهتاب جان
چرا هنوز آروم نشدی؟؟؟ غرور چیز خوبیه، ولی قسمت رو نباید ندید بگیرید. شما شاید و البته شاید از لحاظ روحیه و دنیای فکری و روحی با کسی خوشبخت بشید که دیپلم دارد و به قول خودتون لیاقت شما رو ندارد.
اگر بخواهید دنبال کسی باشید که با بلندپروازی های خودتون ساختید، پس حتما باید فاکتور زمان رو بپذیرید و شاید اون آدم هیچ وقت پیدا نشه یا 10 سال بعد در حالی که زن و بچه دارد اون رو پیدا کنید. یا حتی اگه مجرد هم باشه ممکن است مشکلاتی براتون پیش بیاد صد بار سخت تر از مسائلی که اینجا مطرح میشه.
شما هیچ آدمی رو تا وقتی زیر یه سقف باهاش زندگی نکنید نمی تونید 100% بشناسید. حتی اگر سالهای زیادی با هم دوست صمیمی باشید.
وقت خاستگاری براتون میاد چه طور با اون برخورد میکنید؟؟؟؟ آیا تحقیقات لازم رو به عمل میارید؟؟؟ معیاراتون از ازدواج چیه؟؟؟ چه انتظاری از همسر آینده تون دارید؟؟؟ آیا اگر هر کدوم از این انتظارات تون برآورده نشند، واقعا نمیتونید باهاش زندگی کنید؟؟؟
هیچ عذری پذیرفته نیست. همین الان به خودتون تاکید میکنم به خودتون جواب سوالاتم رو صادقانه بدید. با خودتون که رودرباسی ندارید!!!!!
خیلی افسرده ام، تحمل این وضعو ندارم واسم دعا کنید...
با سلام
ضعف ها و ضعف ها و کمالات خودتون رم ببینید به خودتون امتیاز بدین و یه فردی در حد امتیاز خودتون رو انتخاب کنید
موفق باشید
از کجا پیدا کنم؟
سلام مهتاب خانوم
خواهش می کنم که مراقب خودتون باشید. من فکر می کنم که این حرف ازافسردگی هست. شاید باید کمک بگیری
این تاپیک را بخوانید کمکتان میکند :نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahtab-27
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=798&page=1
ممنون از همه شما دوستای گلم، واقعا افسردگی گرفتم دو سالی می شه این حس باهامه، اما کاریم نتونستم واسه خودم بکنم....بارها تصمیم گرفتم شکرگذار خدا باشم نتونستم، واسم دعا کنید اول خدا منو ببخشه و بعد من هم از این به بعد شکر گذار باشم.
خیلی خیلی ممنونم از اینکه واسه من وقت می گذارید. شماهارو موهبت الهی زندگیم می دونم. واسه همتون از خود خدا خیر می خوام.