RE: به فکر ازدواج باشم یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
من با کسی مشورت نمی کنم که من رو مدیرشرایط بدونه!! این دیدگاه منه. زندگی یا سنتی و یا مدرن!! من با مشورت کردن مشکل ندارم. اصولا زنی رو که باهاش نخوام مشورت کنم رو نمی گیرم. این هم حقه اونه و هم وظیفه اون که به من کمک کنه. و متقابلا من هم همین طور. اما در شرایطی با همسرم مشورت می کنم که اون به من به عنوان یکی از دو نفر مسئول در برابر زندگی و نه مدیر شرایط نگاه کنه. ما با هم برنامه می ریزیم. با هم مشکلات رو حل می کنیم و متقابلا به یک اندازه!! از همدیگه انتظار داریم.
مشکل در طرز تفکرتون وجود داره. شما تحت تاثیر هستید. تاثیر افکاری که ساختید برای خودتون و افکاری که به ذهنتون تزریق شده!!! 18 فاکتور هم سطح این رو به وضوح نشون می ده. با یه مشاور صحبت کنید حتما و از ایشون بخواید که کمکتون کنه که نیازها و علایق واقعیتون رو براتون تفکیک کنه.
اگر نخواید اولویت بندی کنید بهتره فعلا قید ازدواجو بزنید.
من فکر میکنم نتونستم دقیقا منظورم رو برسونم. ببینید از دیدگاه من همه انسانها نیاز دارند که شرایط خودشون رو مدیریت کنند. مرد و زن هم نداره. وقتی میگم قدرت مدیریت داشته باشه یعنی اینکه انتظار دارم با برنامه باشه و وقتی جایی دچار مشکل شد دست رو دست نذاره و قدرت اقدام رو داشته باشه. بلد باشه که چطور مشورت بگیره و راهی برای حل مشکل پیدا کنه. البته با کمک من. نه اینکه منم بشینم و خودم رو کنار بکشم که آقا مشکل خودت هست خودت هم برو حلش کن. نه اینطوری نیست. خب آقای سورنا من از شما سوال دارم. شما جای من. کدوم یک از مواردی رو که من مطرح کردم رو می تونید چشم پوشی کنید. برام توضیح دهید. یا اولویت بندیش کنید. خوشحال میشم نظر شما رو در این مورد بدونم.
مسئله استفلال مالی !!(البته من منظورتونو شاید بد فهمیدم) مثل اینکه من بگم انتظار دارم خانومم استقلال مالی داشته باشه!! این به نظر من قابل چشم پوشیه. همین که بتونه کار کنه و درآمدی داشته باشه که اگر روی هم بذارین زندگیتون بچرخه کافیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
مسئله استفلال مالی !!(البته من منظورتونو شاید بد فهمیدم) مثل اینکه من بگم انتظار دارم خانومم استقلال مالی داشته باشه!! این به نظر من قابل چشم پوشیه. همین که بتونه کار کنه و درآمدی داشته باشه که اگر روی هم بذارین زندگیتون بچرخه کافیه.
خب منکه توضیح دادم. که وقتی میگم استقلال مالی یعنی اینکه به کسی وابسته نباشه. و دستش توی جیب خودش بره نه توی جیب باباش. همین که درامد داشته باشه خوبه. اصلا اون لیستی رو که من نوشتم رو شما با دیدگاه خودتون اولیت بندی کنید لطفا!
ساحل خانوم چجوری یک نفر می تونه جای شما تصمیم بگیره،بتونه بفهمه شما در زندگی به چه چیزی بیشتر اهمیت میدی،این خود شما هستی که باید اولویتهای زندگیت رو درجه بندی کنی تا بتونی بوسیله اون افراد مختلف رو از هم تفکیک کنی وگرنه در آینده دچار مشکل میشی،پس سعی کن ببینی دقیقا از زندگی چی میخوای
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahel2008
ممنون رامتین و سورنای عزیز،
عمده مسائل مورد انتظار من هم به شرح زیر می باشند.
1- طرف مقابلم کسی باشه که از همه لحاظ بتونم بهش اعتماد و اطمینان داشته باشم.
2- به هیچ عنوان بهم خیانت نکنه.
3- واقعا دوستم داشته باشه و درکم کنه و پشتیبانم باشه.
4- کسی باشه که بتونم بهش تکیه کنم. ضعیف و سست اراده نباشه.
5- مانع رشد کردن من نباشه و محدودم نکنه.
6- عرضه اداره کردن زندگی رو داشته باشه و بتونه روی پاهای خودش وایسته.
7- اهل مشورت کردن باشه و خودسرانه در زندگی عمل نکنه.
8- قدرت حلاجی مسائل رو داشته باشه و منطقی باشه .
7- چشم چرون و بد قلب و خسیس و رفیق باز و جلف نباشه، اهل دود و دم و مشروب هم نباشه.
9-در هر شرایطی باهام صادق باشه و اهل پنهانکاری نباشه.
10- در زندگی همون قدر که برای خودش حق قائله برای من هم همونقدر حق قائل باشه.
*همه موارد بالا از اولویت های یکسانی برخوردار هستند. معیارهای دیگه هم هست که اگه باشند به قول آقای سورنا چه بهتر!
از دختر خانمهای بقیه تالار هم خواهش میکنم که معیارهای خودشون رو اینجا بنویسند.
ساحل جان به نظر من هم انتظارات معقول و خوبی دارید،(به قول یکی از دوستان آرزو بر جوانان عیب نیست:shy:)
البته فکر میکنم حدود 50 درصد این موارد رو با شروع زندگی متوجه میشی.(انشاالله)
یک موردی دیگه ای هم که خیلی مهمه خانواده است.
وحدت فکری
وحدت عاطفی
وحدت اعتقادی،مذهبی
وحدت سیاسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رامتين
ساحل خانوم چجوری یک نفر می تونه جای شما تصمیم بگیره،بتونه بفهمه شما در زندگی به چه چیزی بیشتر اهمیت میدی،این خود شما هستی که باید اولویتهای زندگیت رو درجه بندی کنی تا بتونی بوسیله اون افراد مختلف رو از هم تفکیک کنی وگرنه در آینده دچار مشکل میشی،پس سعی کن ببینی دقیقا از زندگی چی میخوای
جناب رامتین، من همه اون موارد برام مهم هستند. اگه بخواهید میتونم دلیل همه شون رو براتون یک به یک توضیح بدم. اما از وقتی مطرحشون کردم کلا با مخالفت و اینکه آیده آل گرا هستم و همه اینا شدنی نیست مواجه شدم. میخوام بدونم این افرادی که میگن اولویت بندی کن. چه دیدگاهی دارند. من هرچی فکر میکنم نمیتونم از این فاکتورها کم کنم. چون فکر میکنم نبود یکی از اینها جدا مشکل ساز خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lمریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahel2008
ممنون رامتین و سورنای عزیز،
عمده مسائل مورد انتظار من هم به شرح زیر می باشند.
1- طرف مقابلم کسی باشه که از همه لحاظ بتونم بهش اعتماد و اطمینان داشته باشم.
2- به هیچ عنوان بهم خیانت نکنه.
3- واقعا دوستم داشته باشه و درکم کنه و پشتیبانم باشه.
4- کسی باشه که بتونم بهش تکیه کنم. ضعیف و سست اراده نباشه.
5- مانع رشد کردن من نباشه و محدودم نکنه.
6- عرضه اداره کردن زندگی رو داشته باشه و بتونه روی پاهای خودش وایسته.
7- اهل مشورت کردن باشه و خودسرانه در زندگی عمل نکنه.
8- قدرت حلاجی مسائل رو داشته باشه و منطقی باشه .
7- چشم چرون و بد قلب و خسیس و رفیق باز و جلف نباشه، اهل دود و دم و مشروب هم نباشه.
9-در هر شرایطی باهام صادق باشه و اهل پنهانکاری نباشه.
10- در زندگی همون قدر که برای خودش حق قائله برای من هم همونقدر حق قائل باشه.
*همه موارد بالا از اولویت های یکسانی برخوردار هستند. معیارهای دیگه هم هست که اگه باشند به قول آقای سورنا چه بهتر!
از دختر خانمهای بقیه تالار هم خواهش میکنم که معیارهای خودشون رو اینجا بنویسند.
ساحل جان به نظر من هم انتظارات معقول و خوبی دارید،(به قول یکی از دوستان آرزو بر جوانان عیب نیست:shy:)
البته فکر میکنم حدود 50 درصد این موارد رو با شروع زندگی متوجه میشی.(انشاالله)
یک موردی دیگه ای هم که خیلی مهمه خانواده است.
وحدت فکری
وحدت عاطفی
وحدت اعتقادی،مذهبی
وحدت سیاسی
چه عجب یک نفر پیدا شد و نگفت که انتظاراتت غیر معقوله! مریم جان اون مواردی رو که شما ذکر کردید هم خیلی مهم هستند.
ساحل جان میتونی الان 10 صفحه هم لیست کنی و این حق تو هست چون میخوای با کسی زندگی کنی
و نمیتونی از بعضی از خصوصیات بگذری
اما کمی با خود فکر کن ایا احتمال پیدا کردن چنین فردی که تمام خصوصیات مورد نظر ما را داشته باشد چقدر است
حتما امار کاهش ازدواج در بین جوانها را میدانی
این تاپیکو بخونhttp://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5106
امیدوارم موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
ساحل جان میتونی الان 10 صفحه هم لیست کنی و این حق تو هست چون میخوای با کسی زندگی کنی
و نمیتونی از بعضی از خصوصیات بگذری
اما کمی با خود فکر کن ایا احتمال پیدا کردن چنین فردی که تمام خصوصیات مورد نظر ما را داشته باشد چقدر است
حتما امار کاهش ازدواج در بین جوانها را میدانی
این تاپیکو بخون
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5106
امیدوارم موفق باشی
خب کاترین جان قبول. من میگم از کدوم یک چشم بپوشم؟ مگر کدوم یک از این انتظارات بی جاست؟ گیرم که من با کسی ازدواج کردم که یکی از این خصوصیات رو نداشت. خب اونوقت زندگیمون دچار مشکل میشه آخه؟!!! من کاملا گیج شدم. تازه وقتی من این موارد رو داشتم میشمردم از خیلی از مسائل فاکتور گرفتم و حداقل ها رو مطرح کردم. تازه به من میگین اینا هم نشدنی هست!!! پس بی جا نیست که میگم ازدواج به دردسرهاش نمی ارزه!!!!!!!!!!
ببین من نگفتم شرایطی رو که گذاشتی خوب نیست و یا یکی از اونها رو حذف کن،حرف من اینه که یک پسر ممکنه همه اونهارو یا نداشته باشه و یا کمرنگ تر داشته باشه
یک مثال میزنم تا قضیه روشن تر بشه مثلا یکی از همکارام که پسر خیلی خوبی هم هست اعتقادش اینه که با زن خوبه که در مسائل زندگی مشورت بشه و فقط خوبه نه بیشتر ولی اونه که باید حرف آخر رو بزنه وگرنه اقتدار مرد از بین میره،ببین در همینجا این پسر داره یکی از شرایط تو رو نقض میکنه(شرط 7) و یا این شرط خیلی کمرنگ تره با اینکه همکارم واقعا زنش رو دوست داره و داره برای زندگیش زحمت میکشه البته من باهاش مخالفم ولی شاید به خاطر محیط مرد سالاریه که بزرگ شده اینطوری یاد گرفته و دست خودش نیست
پس ببین ممکنه یک پسر در عین حال خوب بودن نقایصی رو هم داشته باشه که طرف مقابل بایستی اون رو درک کنه،و این رو هم بدون که همه دخترها آرزو دارن شرایط تو رو در همسر آیندشون ببینن و اگر میگن نه،بدون صد در صد دروغ میگن
پس من میگم از شرایطی که برای خودت گذاشتی کوتاه نیا ولی سعی کن با واقعیتهای زندگی هم خودت رو هماهنگ کنی که اگر یکی از اون اولویتها کمرنگ شد در آینده ضربه نخوری