من با شما بحثی ندارم خانوم محترم. به هر حال من از مشکل دار بودن زندگی هیچ احدی شاد نمی شوم. برای شما خواهر خوبم آرزوی بهترینها رو دارم . یا حق
نمایش نسخه قابل چاپ
من با شما بحثی ندارم خانوم محترم. به هر حال من از مشکل دار بودن زندگی هیچ احدی شاد نمی شوم. برای شما خواهر خوبم آرزوی بهترینها رو دارم . یا حق
من یک مهمندس عمرانم فوق لیسانس دارم .یک آپارتمان 70 متری هم دارم.کارم خارج از شهر هستش و ماهی 7 روز مرخصی دارم.31 سالمه
از نظر ظاهری تا حالا از 11 بار خواستگاری که رفتم به مشکل نخوردم ولی از بابت توقعات بیش از حدی که تو مراحل پیشرفته آشنایی رسمی از من وجود داشت نتونستم ادامه بدم.متاسفانه اکثریت دختر خانم ها وقتی با شرایطی مواجه میشن که کمی امکان کسب امتیاز می کنن اصلا کوتاه نمییان و دوست دارن تا جایی که امکان داره بیشتر طلب کنن.
این اتفاق برای خیلی از دوستام اتفاق افتاده و اونا هم متاسفانه از امر ازدواج منصرف شده وبه مسیرهایی غیر اخلاقی کشیده شدن
حرف خیلی برای گفتن هست ولی همیشه بین گفته ها و شنیده ها فاصله ای به میزان درک ادم ها از زندگی وجود داره
درک متفاوت بین دختر و پسر باعث تمام مشکلات وراه حل اون تلاش واقعی که گاهی گذشت چاشنی اون باید باشه هستش
با سلام
دخترای مثبت ... مرد با غیرت دستش تو جیب خودشه و در حمایت از زنش کوتاهی نمی کنه حالا یه دختر خوب .... هست که توی سختی ها واقعا واقعا واقا کم نیاره (در عمل نه حرف)
باور کنید هست مثبت فکر کنید.هنوز اون دخترا پیدا می شن
من به یک حقیقت تقریباً تلخ رسیدم و اون اینه که معمولاً خوب بودن یه دختر رابطه ی معکوسی با زیبایی ظاهرش داره:(
نه دوست عزیزم اینطوریهام نیست که شما میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
اگه اینطور بود که تو خیابون هر کی دختر زشتی میدید فوری میگفت این خیلی خوبه و برعکس
به نظر من اکثر ادما قیافه معمولی دارند که این قیافه معمولی ممکنه خوشایند یکی باشه و به دلش بشینه و واسه یکی دیگه نه
زشت و زیبای مطلق خیلی کم پیدا میشه
شما هم خودتونو ناراحت نکنید خدا بزرگه:D
اصلا اینو قبول ندارم wintersun
به نظر من یک دختر رو باید با توجه به منش اون ارزیابی کرد. تصور می کنم این چیزی که شما گفتید در مورد تحصیلات بیشتر صدق داشته باشه تا زیبایی. چون من دختر تحصیل کرده ای ندیدم که مغرور نباشه!!!(به خصوص فوق لیسانس و به بالا)
بله تا حد زیادی همینجوره متاسفانه:303:نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
بله متاسفانه,امروزه تا یه دختری لیسانس میگیره همینطوره وای به حال اینکه دیگه بره فوق و ...(جالبه که حالا هر رشته و دانشگاهی که بشه)نقل قول:
به نظر من یک دختر رو باید با توجه به منش اون ارزیابی کرد. تصور می کنم این چیزی که شما گفتید در مورد تحصیلات بیشتر صدق داشته باشه تا زیبایی. چون من دختر تحصیل کرده ای ندیدم که مغرور نباشه!!!(به خصوص فوق لیسانس و به بالا)
اکثر دخترای ایرونی کوهی از غرور و تکبر هستند و خانواده هاشون هم که میخوان ارث نداشته ی پدرشون رو از داماد بخت برگشته بگیرن,پس بهتر که همین وضعشون باشه تا گذر زمان انتقام سختش رو ازشون بگیره:58:که کمترینش اینه که تجربه ی ......یه مرد یا پسر! باشن و....
خوب البته بستگی داره از جه خانواده ای بخواهین زن بگیریننقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران007
معلومه اکه شما هم دلتون یک پدرزن پولدار بخواد و برین دنبال یک خانواده مرفه همینکونه خواهد بود
اما اگربراتون شرافت و نجابت خانوادگی ونه کلاس خانوادگی(منظور پز دادن الکی وملاک رو فقط پول قرار دادن است) مهم باشه اینطوری نخواهد بود
اتفاقا خیلی از همین خانواده ها که شما میگین دختر به دلیل کمبودهایی که داشته و خانواده ی اون با سطحی که بودن, سعی دارن جبران گذشته هاشون رو توسط داماد صورت بدن:160:نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین