RE: راه دل کندن نمی دانم هنوز .........
یادداشت من فکر میکنم توانست کمی شما را تکان دهد .
موضوع همین است دوست گرامی ، خواستن شما برای دل کندن ، تکاندن خود است .
خود را عاری از تمام الحاقیات کنید و بر چسب هایی که به واسطه این موضوع بر شما زده می شود را برکنید .
اگر کمی تندی بود برای انکه بدانید ، نه آنکه کوچک جلوه داده شوید و یا کوته عقل بوده باشید .
امیدوارم که منظور از یادداشت قبلی را حال بپذیرید .
کمی هیجان را در خود کمتر کنید و بگذارید این نمودار زندگی خود ، ترسیمی متعادل به خود بگیرد .
غزاله خانم اگر واقعا به ازدواج با ایشان فکر نمی کنید دل کندن از ایشان تنها یک راه دارد همان راهی که در همه پست ها با بیان های مختلف تکرار شده است . با ایشان تماس نداشته باشید همین...
کمی توکل داشته باشید اگر به قول خودتان آنقدر بزرگ شده اید . پس تصمیمی جوانمردانه بگیرید و بر تصمیم خود استوار بمانید . انتظار معجزه نداشته باشید.
معجزه اراده محکم شماست
خانم غزاله لطفا با زندگي يه آدم بازي نكنيد.بهتره بريد و تاپيك منو در قسمت(درگيري و اختلاف زن و شوهر به اسم از قصد داره اذيت ميكنه )رو بخوني تو هم الان حكم آرميتا رو داري تازه 100 درجه بدتر چون خودت ميدوني طرف زن داره و اصرار ميكوني..اي خدا جامعه ما رو كي ميسازه!!! اصلا برام مهم نيست كه ناراحت ميشي يا نه ، اما اين برام مهمه كه يه كم به خودت بياي و بدوني داري چه خيانت بزرگي در حق اون زن ميكني.نزار وقتي از اين اقا جدا شدي و بعدها ازدواج كردي خدا يه زن با خصوصيات الان خودت رو بعده ها سر راه همسرت بذاره.ضمنا اگه حرف دوستان رو گوش بدي مطمئن باش ضرر نميكني.
يه چيزي ميگم ميدونم كه ناراحت ميشي اما به اين فكر كردي كه ممكنه اون آقا بخواد براي رسيدن به خواسته هاي كثيفش تورو وارد چه بازيهايي بكنه؟اين سوال منم جواب بدييد ممنون ميشم واقعا خونوادت قبول ميكنن همسر دوم بشي؟
غزاله جان خوبی؟ چه خبر ای عاشق جوان؟
دوست عزیز بخداوندی خدا ما اعضای تالار قصد توهین یا کوچک کردن کسی را نداریم. اگر لرد حامد جان هم حرفی می زند به قصد کمک به شما است. دوست عزیز درکت می کنم می دانم چه حسی داری می دانم حرف های بعضی از ما مانند تیری است که به قلب شما می زنند اما واقعیت است.
شما راه مناسبی را برای دلبستگی انتخاب نکرده اید. غزاله جان درسته که آن آقا به نظر شما فردی مومن و پاک است اما آیا هر مومنی می تواند شما را مجذوب خود کند . شما او را ند دیده اید و اطلاعاتی که از او دارید (ان هم اگر درست باشد چون در دنیای مجازی مانند اینترنت خیلی آسان می توان چهره خوبی از خود نشان داد) ساخته شده و پرداختی ذهن شماست. اما ذهن و احساس از درونیات است و فاصله زیادی با عوامل بیرونی دارد. من تنها توصیه ای که به عنوان برادر کوچکتر می توانم به شما بگوییم این است که کمی فکر خود را تغییر دهید و این تغییر فکر زمانی ایجاد می شود که شما در اجتماع باشید با افراد مختلف نشست و برخاست کنید و از تجربه افراد دیگر استفاده کنید. من اطمینان دارم با گذشت زمان شما او را فراموش می کنید اما نگذارید این گذشت زمان روح و جسم شما را تخریب کند. موفق باشی.
غزاله خوبم منطقی فکر کن . با دلت پیش نرو با عقلت برو جلو . بشین فکر کن ببین آیا با این آقا خوشبخت میشی ؟ آیا بعدها شما دو نفر میتونین پدر و مادرهای خوبی برای بچه هاتون باشین ؟ بعد در ضمن عزیزم تو می خوای هوو بشی ؟ تا بحال به این مسئله فکر کردی ؟ تو میتونی به جز خودت زنه دیگه ای رو تو زندگیت ببینی ؟ نه نمی تونی همنطور که زن عقد کرده اون آقا نمی تونه تورو تو زندگیش ببینه . من یک زنم تمام احساس تورو درک میکنم .خواهشا منطقی فکر کن سعی کن از نو شروع کنی . تو فقط داری همین لحظ رو میبینی ولی 10 ساله دیگه رو پیش روت بیار که این آقای هوسباز ی 10، 12 تا زن صیغه کرده دار و تو هی باید این چیزارو ببینی و مثل شمع آب بشی . عزیزم خواهش میکنم منطقی فکرکن . در ضمن اگه زنی صیغه میشه بیشتر بخاطر اینکه از لحاظ مالی کمی تامین باشه مگر دنبال چیزه دیگه ای باشه .در ضمن تو هنوز اون آقارو ندیدی . حداقل ی جوری می تونستی ببینیش خوب بود .
غزاله جان سلام
من ازت چند تا سوال دارم دوست دارم فکر کنی جواب بدی
من می دونم که تو به فکر ازدواج با اون آقا نیستی و فقط به هم صحبتیش نیاز داری و نمی خوای یه هم صحبت خوبو از دست بدی ولی ازت می خوام به سوالای من جواب بدی
فکر کن کسی رو دوست داشتی و نامزد کردی و الان عقد کردی وزن رسمی طرفی حالا همسرت شده هم صحبت یه خانومی و با حرفاش دل اون خانومو برده اون خانوم هم می خواد بعنوان یه خواهر کنار شما باشه و از هم صحبتی با همسرت بهرهمند بشه
آیا تو این موضوعو قبول می کنی اجازه می دی همسرت حتی چند کلمه حرف برای اون خانوم خرج کنه ؟؟
عزیزم درسته که تو قصد نداری زندگی اونا بپاشونی ولی ناخواسته داری این کارو می کنی
خانومی چرا نباید هم صحبتت کسی باشه که بهت عشق می ورزه ؟
تو تا بحال جملات قشنگ تری نشنیدی و با کسه دیگه ای رابطه نداشتی از کجا معلوم که یه پسر مجرد نتونه با حرفاش بیشتر دلو دینتو ببره؟؟
تو لایق یه زندگی پر از عشقی نه هم صحبتتی با یه آدم هوس باز
خواهرانه بهت می گم که فکرت رو آلوده ی این آقا نکن گلم
سلام غزاله جون
4 سال یه نفر دوست داشتم.با تمام وجودمم دوستش داشتم تازه من هر روز می دیدمش و باهاش حرف میزدم ولی از احساسم بهش چیزی نگفتم ولی خودش فهمید و به روش نیاورد.
با این حال یه مدت طول کشید و بالاخره فراموشش کردم.حالا من میدیدمش و باهاش حرف می زدم تونستم فراموشش کنم شما که ندیدی و مطمینن از این کارشم خوشت نیومده راحت تر میتونی فراموشش کنی.فقط به خدا توکل کن که از همه چیز مهمتره.
بعدشم این آقا به خانوم خودش رحم نکرده مطمین باش به دیگرانم رحم نمیکنه.
موفق باشی.
سلام غزاله خانم. كسي قرار نيست به شما كنايه يا زخم زبان بزند. هر واقعيتي كه مي شنويد با اون خيلي تند برخورد مي كنيد و در عوض اگر دوستان به شما بگويند كه مشكل از شما نيست و اله و بله و ... خوشتان هم مي آيد. راه شما كاملاً اشتباه است. در جايي گفتيد كه من با رضايت همسر اون آقا مي خواستم باهاش ازدواج كنم. بازم تأكيد مي كنم آيا شما حاضر بوديد شوهرتان را كه خيلي دوستش داريد اگر يه زن مي اومد و از شما اين درخواست رو مي كرد بهش مي گفتيد بفرماييد. بياين منم شاهد عقدتون مي شم. هنوز هم با زنگ زدن به اون آقا داريد اشتباهتون رو تكرار مي كنيد. خيلي قاطع و محكم و براي اينكه زندگي يه خانواده از هم نپاشه ديگه به اون آقا زنگ نزنيد و باهاش در ارتباط نباشيد. خدا خودش به شما خيلي كمك خواهد كرد كه زودتر اون آقا رو فراموش كنيد. ولي اگه بيشتر از اين ادامه بديد خدا هم جوابتون رو خواهد داد.
من نمی دونم چرا شما دوستان عزیز از حرفهایی که من صادقانه اینجا می زنم سوءاستفاده می کنید .
من میخوام دل بکنم اما نمیتونم.
میگید رهاش کن اما نمیفرمایید چطور ؟
آخه اگر برام اسون بود که به این همه فشار روحی مبتلا نمیشدم.
من نیاز دارم درکم کنید .
بدونید حالا که به یک مرد زن دار دل بستم و نمی تونم ازش دل بکنم دلیل نمیشه که آدم کثیفی باشم .
بهش نمیومد همسر داشته باشه من هم نمی دونستم .نمی تونستم بپرسمم .
دیگه توی ذهنم جا افتاده بود که اون همون مردیه که توی رویاهام دنبالش می گشتم.