RE: نقش يك دختر در قبل از زندگي مشترك؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
سورنای عزیز... خیلی جالبه که این بحث هنوز ادامه داره.. ما نمی تونیم کسی رو تغییر بدیم اما این بحث خوبیش اینه که حداقل خانمها به این فکر می کنن که «یعنی میشه ما هم برای زندگی مشترکمون بار بزرگتری رو برداریم؟!» خیلی ها به این نتیجه می رسن که، بله می تونم، و خیلی ها هم به این نتیجه که ، هر کاری تا حالا هم کردم زیاد بوده...
الان زمانه ای نیست که بشه به روش 50 سال گذشته زندگی کرد، نمیشه که نشست و به جون کندن یکی دیگه نگاه کرد! کوچکترین کاری که میشه انجام داد اینه که از طرف مقابل انتظار و توقع «خودکشی» نداشته باشیم! باور داشته باشیم شخصی که میخوایم باهاش زندگی کنیم یک انسانه، نه یک مرد! انسانی که شرایطش مثل من بوده! پس هر چقدر که من توان دارم اون هم داره، هر چقدر که من به خودم حق میدم از اون متوقع باشم اون هم این حق رو داره که از من متوقع باشه..
درسته من خودم خانمم، اما از اینکه احساس کنم در ساختن زندگی مشترکمون فقط یک نظاره گر ساده بودم، متنفرم..
:72:
سلام شاد، سلام
خیلی خوشحالم که اینجای، خیلی خوشحالم که سلامت اینجایی.
من دارم از تالار می رم و واسه این می خوام به جمع بندی برسم. واسه همین دوباره این موضوع رو که یکی ادامه داده بود رو پی گرفتم.
ممنونم که اینقدر وسیع و گسترده نگاه می کنی. شاد سوال من از بچه ها اینه، آیا انتظار این رو داشتن که یه دختری که کار داشته و تحصیلات داشته مثل من قبل از زندگی مشترکش دغدغه تامین داشته باشه (قبل از زندگی مشترک) توقع زیادیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
ای خدا چرا اینقدر موضوع رو می پیچونید. برای دخترها و پسران کم توقع در نظر می گیریم. خوبه؟
همون 50-50 حله؟
خانومهای کم توقع انتظار دارن که همسرشون از اونها چی بخوادو شما از اون چی می خواین. اینو جواب می دین؟
از همسرم توقع محبت و صداقت و عشق خالصانه، که فقط و فقط به خاطر چیزی که هستم و شخصیتی که خودم دارم ، باشد ...
من را همانطوری که هستم بپذیرد نه انطوری که او توقع دارد...
وفاداری و پاکی ذاتی کلا دوست دارم همسرم ذاتا روحانی باشه
و حتی توقع دارم برای بچه مان یه پدر خوب باشه
و البته یک زندگی مستقل که هیچ گاه برای رفع نیازهای زندگیمان محتاج به کمک کسی نباشیم
اینم توقع یک دختر پر توقع امروزی...
مطمنا همسر من هم از من چنین توقعی خواهد داشت.
ببخشيد سورنا و شاد عزيز كه جواب ميدم. ولي به نظر من دختر هم قبل از ازدواج بايد به فكر ايندش باشه و هرچند خيلي كم يه جورايي پس انداز كردن و قناعت رو ياد بگيره
لطفا توجه کنید.
قبل از زندگی مشترک!!!،تنها قبل از زندگی مشترک.
آگرین خیلی خوبه.پس اگر خواستگاری برای شما بیاید و از شما بپرسد که آیا هم اکنون توان مالی تشکیل زندگی مستقل را دارید استقبال می کنید؟ خیلی عالیه که این دید رو دارید.
سورنا شما بالاخره نتيجه گرفتين؟؟؟؟؟
در دانشگاه که بودیم نصفی از همکلاسی هایمان پسر بودند... همه با هم درس خواندیم و فارغ التحصیل شدیم ...راستش وقتی خود را و موقعیت کاری خود را میبینم ناخود آگاه به یاد همکلاسی های پسرم می افتم که انها دارن چکار میکنند... از زمان فارغ التحصیلی ام تا کنون چه چیزی و چه کاری را انجام دادم ... تا انها هم انجام داده باشند ... و ناخود آگاه دلم برایشان میسوزد .
واقعا تامين شرايط زندگي براي پسرا سخته ولي خوب ....... واقعا تصورش سخته. من يكي از خواستگارام كه اومده بود خواستگاريم ميگفت تو دوران تحصيل بلافاصله بعد از دانشگاه ميررفته كاراي پاره وقت . من خيلي دلم براش سوخت.
من تاپیک رو برای خودم تموم شده می دونم.نتیجه ای که می خواستم گرفتم. حالا می فهمم که چرابیشتر پسرها اینقدر بی مسئولیت شدن!
برای کی زیر بار مسئولیت برن؟ برای دختری که زمانی که پسر بخواد مسئولیت بپذیره پدر و مادردختر با تحقیر نگاه می کنن اون رو.
26 سالمه و مثل احمقها سرمو مثل کبک داخل برف کردم ندونم اطرافم چی می گذره. روزهایی که باید با عشق و حال می گذشت 2 ساله باید تا 10-11 شب کار کنم که شاید 30 سالگی وقتی می رم خواستگاری دختر پدر دختر بنده را از
سطح حیوان فراتر دیده و به من نگرشی انسانی داشته باشد.
من تصور می کنم بهترین کار برای پسرها همین دختر بازی(درست خوندید) و صیغه( بخونید زنای شرعی) هست. چون اونجا دیگه تحقیر نمی شن. اونجا براشون ارزش انسانی قائل می شن.
اشتباه کردم به شخصه که تا به این حد ذهن و فکر خودم رو درگیر چنین مسئله پوچی کردم.
یا حق.
سورنا از حرف من ناراحت شدين؟ من به شما اقايون حق ميدم. ولي خوب ما دخترا هم دل داريم......چرا شما همه رو مثل هم مي بينين؟ 5 تا انگشت دست مثل هم نيستن
سورنای عزیز قرار نیست حرف از رفتن بزنید... :81:
شما توقعتون بیجا که نیست بلکه به جا هم هست، خیلی از خانمها هستن که با اینکه قبل از ازدواجشون موفق به خرید خونه شدن به همسرشون اجازه نمی دن که توی اون خونه زندگی کنه و اونو مجبور به اجاره نشینی می کنن! اونوقت انتظار دارن که همسرشون باهاشون دوست و ندار!! باشه...
:72: