-
RE: اختلاف سطح تحصيلي
bloom گرامی سلام
نه بزرگتر هستند. پدر من کاره ای تو این جور مسائل نیست. اصلا دخالت نمی کنه.
دوستان عزیز ممنون از کمکتون. من فکر می کنم دیدگاه من در مورد ازدواج خیلی منفی شده و ترجیح می دم دیگه راجع بهش فکر نکنم. دیشب تا صبح بیدار موندم و واقعیتها رو سنجیدم. چه احتمالی وجود داره که این رفتارهای این خانوم هم تصنعی نباشه!؟ هیچی
-
سلام
ببخشید برای من جای سواله ،البته اگر بی ادبی یا فضولی نباشه .
چه چیزی شما را به سمت این خانم محترم جذب کرده
این ازدواج از جمله ازدواج های ایثار گرانه است که عملکرد توش به طور عادی خیلی سخته و نیاز به توجه خاصه داره
در مورد اختلاف تحصیلاتی که می فرمایید به نظر من علارغم اینکه ممکنه یه شخص دیپلمه سطح بالایی را داشته باشه و اصلا در اون شکب نیست و نمی خواهم توهین کنم اما مشغولیت های فکری افراد متفاوت می شه چون دنیاشون متفاوت
این مطالب را از این جهت می گم که من هم تا حدی این حس شما را درک کردم البته بر عکس موقعیت شما
-
سورنای عزیز
چرا باید یه تجربه دید شما رو تا این حد نسبت به ازدواج تغییر بده
برادر گرامی نباید همه ی دنیا رو به یه چوب زد همه ی مردها بد نیستن همه ی زن ها هم بد نیستن دنبال نقص و رفتارهای آزار دهنده که ذهنتونو مشغول کرده در طرف مقابلتون نباشید
دنبال این نباشید که تو چه مسئله ای با هاش تناقض دارین چون بالاخره یه چیزی پیدا می شه چرا دنبال تفاهم و حسنای یه نفر نیستین
هیچ کس خوبه مطلق نیست همه هم خصلت خوب دارن هم خصلت بد شما هیچ وقت یه زندگیه که سراسر تفاهم باشه پیدا نمی کنی پس دنبالش نگرد
هر کسی هم که می گه ما با هم تفاهم کامل داریم هیچ مشکلی تو زندگیمون نداریم دروغ محض می گه
دونفر با دو تا دید گاه متفاوت با دو فرهنگ متفاوت به هم می رسن خوب معلومه که سره خیلی مسائل با هم به مشکل می خورن
شما آدم روشنی هستین نباید فکر کنین ازدواج سراسر مشکل و دعوا و جنگ و جننجاله
80 درصد کسایی که تو این تالار هستن در کنار تما م مشکلااتشون نقاط آرامشی زیادی هم دارن
همشون عاشق زندگیشون هستن ولی از دست هم دلخورن
اگه هر کسی یادش بموونه تو زندگی چه جایگاهی داره و توی جایگاه خودش درست ظاهر بشه هیچ مشکلی پیش نمی یاد
امیدوارم حرفای من ناراحتتون نکرده باشه ولی به عنوان یه جوان امروزی یکم به زندگی امیدوار باشین و به خودتونو دنیاتون انرژی مثبت بدین
با آرزوی بهترین روزها برای شما
-
سورناي عزيز خواهش مي كنم در مورد ازدواج ديدت رو همچنان مثبت نگه دار .ولي يه كمي منطقي تر به اين مسئله نگاه كن . در مورد معيارهاي انتخاب همسر بيشتر دقت كن .
-
سورناي عزيز با اينكه شوهر من سطح تحصيلاتش از من پايين تره اما قوه درك بالايي داره به نظر من تحصيلات مهم نيست درك همديگر و علاقه به همديگر حرف اول زندگي مشترك را ميزنه خوشبخت شيد